Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Tapparan jälkipelit on suljettu

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana jh1981, 01.01.2006 klo 16.54.

 1. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  ippe ei nyt näytä käsittävän kokonaiskuvaa mitä muutamat henkilöt hänelle yrittävät kertoa, vaikeasanaisesti toki. Postdramaattinen stressi ja lievähköt vieroitusoireet ovat varmasti pahimmillaan yhden tahi kahden päivän jälkeen ja se saa ihmiset tekemään mitä ihmeellisimpiä tekoja. Syyttelemään muita, laskostamaan paineet toisten harteille, mitä tahansa saadakseen käsiteltyä tämän suuren draaman joka päätettiin hoitaa niinkin kylmäverisesti. Tapa jolla ihmisiä suorastaan halveksittiin sekä aliarvioitiin kirvoittavat palstalaisten mieliä. Siis jättää nyt kertomatta kenellekään! Ensin, muutama aikakausi sitten, ilmoitettiin ettei kenelläkään ole tiettyjen syiden takia mitään mielenkiintoa jatkaa fanisivustojen (aka. Tappara Fan Center) ylläpitämistä tai sen rakentamista. Sen jälkeen ru(n)kataan vuoden 2006 alkajaisiksi tälläinen uutinen! Herranjumala!

  Antakaa ihmisille nyt hetkeksi aikaa tilaa hengittää ja päästä yli tästä vaikeasta traumasta. Aina pitää löytää joku jota syyttää vaikka kyse olisikin yhteisestä hyveestä tai palveluksesta jonka joku toinen teki tai jätti tekemättä. Tietämättään.

  Better of dead.
   
 2. Memmu26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  No jopa oli tosiaan yllätys! Voi helvetti! Monta ystävääkin saanut tuon palstan kautta ja pelikyselyt hoituneet sitä kautta. Ei voi muuta, ku sanoa, että hyvää uutta vuotta vaan kaikille! :o(
   
 3. Lust4life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  No jo oli ihmeellinen temppu. Kyllä minä otan tämän tasan fanien halveksimisena. Kaivanto sen sanoi, ei näissä palstoissa ole kysymys vain teknisestä ratkaisusta vaan oikeiden ihmisten yhteisöstä. Pitää muistaa että niiden muutaman vakiokirjoittjan lisäksi (jotka käyttävät myös mm. tätä palstaa) Jälkipelejä luki vähän helvetinmoinen kasa ihmisiä. Ja piti siten itsensä kartalla Tappara-nimisen yhteisön touhuista. Nyt seura otti ja kerralla lakkautti, täysin varoittamatta, suuren kannattajayhteisönsä. Onko todella tällaiseen toimintaan varaa?
   
 4. Anikos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 5. Keyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal FC
  Melkoinen määrä tuli kirosanoja, kun aamulla yritin mennä jälkipeleihin. Melkoisen tyrmistynyt on siis vastaanotto täälläkin.

  Finnet on tosiaan kyllä voinut ilmoittaa yksipuolisesti palvelimen ylläpidon loppumisesta. Käsittääkseni konsernissa syksyllä pidetyt yt-neuvottelut vaikuttivat asiaan, eli ylläpitoon ei ole siellä enää henkilöstöresursseja. Tiedän pari firmaa, jotka ovat joutuneet vaihtamaan ylläpitopalvelua tämän vuoksi.

  Mutta olisihan siitä nyt voinut faneille jotain kertoa etukäteen. Nyt tämä oli kuin märkä rätti suoraan päin näköä. Jälkipeleillä oli kuitenkin melko kova suosio, vaikka taso ei aina päätä huimannutkaan. Mutta ikävä tulee joidenkin kirjoittajien tuotoksia, jos ne eivät löydä tietään (tai halua löytää) Jatkoaikaan tai Anikosin uudelle palstalle.

  Mitäs h..vettiä mä nyt teen kaikki työpäivät?
   
 6. Kynämiäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Minä en jyrkästi tuomitse, mutta liityn kyllä myös ihmettelijöiden sakkiin. Kyllä ennakkoon olisi voinut asiasta ilmoittaa. Huonosti hoidettu homma Tapparan puolelta ja kuten sanottua, kannattaa palaute antaa. Negatiivinen ja positiivinen palaute asiasta kuin asiasta ohjannee toimintaa paremmin suuntaan tai toiseen kuin antamatta jäänyt palaute.

  Mielestäni olisi nyt kuitenkin tärkeintä saada sovittua, että esim. tämä Jatkoaika on nyt se "virallinen" foorumi, johon porukka siirtyy jälkipeleistä.

  Silakkalapa kuittaa jatkossa Kynämiähenä.
   
 7. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Mää oon kyllä sitä mieltä myös, että asiasta olisi voinut kertoa etukäteen sen noin viikon aikana, kun tiedettiin että palsta lopetetaan. Toisaalta myös vähän ymmärrän senkin, että haluttiin välttää jotain vastarintaliikettä, joka nousisi keräämään nettiadressia ja muutenkin pyrkisi vaikuttamaan siihen, että ei loppuisi. Tappara muuten pyysi vielä jälkikäteen muokkaamaan ilmoitustekstiäkin, että se on vielä jämäkämpi - keskustelupalstaa ei palauteta painostuksestakaan huolimatta. Mää olisin kuitenkin kertonut etukäteen.

  Tappara EI yritä laittaa syytä keskustelupalstan loppumisesta minkään muun niskaan. Jos Jälkipelit haluttaisiin pitää, sen siirtäminen toiselle palvelimelle ei olisi iso temppu. Fakta kuitenkin on, että nää Finnetin joskus hankkimat vanhat Vip Oy:n palvelimet lopetetaan tai jätetään homehtumaan tai mikä nyt termi sitten onkaan. Finnet lopetti jo viime toukokuussa vipin, sgicin ja greatin modeemi-/ISDN-yhteydet sekä sähköposti- ja kotisivupalvelut, ja nyt sama tapahtuu yritysten datapalveluille.

  Kyseessä ei myöskään ole millään tavalla mikään säästötoimenpide. Eihän tuollaiseen menevä rahamäärä edes ole yhtään mitään. Palvelimen ylläpidon loppuminen oli Tapparalle vain hyvä syy ja ajankohta päästä eroon asiasta, jonka he ovat katsoneet rasitteeksi jo pidemmän aikaa. Tää Jälkipelien poistaminen on ollut tapetilla jo vuosikausia. Viimeksi kesällä uusien sivujen suunnittelussa pohdittiin, laitetaanko siihen kiinteää linkkiä keskusteluun ollenkaan. Laitettiin, ikävä kyllä, voisi nyt sitten sanoa.

  Miksi se Jälkipelit sitten oli rasite? No mun, sun ja suurimman osan tätä tekstiä lukevan takia se ei olekaan. Mutta meidän lisäksi on olemassa iso massa muita ihmisiä, jotka eivät kykene tajuamaan mitä eroa on Tapparan virallisella nettisivulla ja sen uutisilla ja tiedotteilla, ja sitten keskustelupalstan kirjoituksilla. Heille ne kaikki löytyvät sieltä saman Tappara.fi:n alaisuudesta, joten kaikki on siis Tapparan "hyväksymää" ja muutenkin asiaa ja faktaa. Siihen sitten soppaan sekaan kaikki ihan paskajutut, mitä nää sananvapauden sokaisemat ihmiset sylkevät näppäimistöltään. Me vakiokäyttäjät osataan kyllä suodattaa se paska varsin hyvin pois, mutta seuran kannalta hankalaa onkin ne ihmiset, joilla ei sitä nettilukutaitoa ole. Ja niitä vain on ihan hirvittävä määrä, uskokaa tai älkää. Ja kun iso yhteistyökumppani tai muuten vaikutusvaltainen taho alkaa kysellä, miten ihmeessä Tapparan nettisivulla voi lukea näin tai noin, niin siinä ei paljoa kohautella olkia, että "se nyt vaan on keskustelupalsta, siellä ne kirjottaa mitä sattuu". Tai varmaankaan ne kyselijät eivät ole edes ongelma, kun niille asiaan voi vastata, mutta mitäs jos onkin niitä, jotka vain tekevät itse johtopäätöksensä ja päättävät olla olematta tekemisissä tämän firman kanssa? Menee vähän ufospekuloinniksi, mutta kuten sanottu, ihan jokainen ei lue näitä tekstejä samoista lähtökohdista. Ja siinä vaiheessa keskustelupalstasta tulee Tapparalle imagollinen rasite. Eikä siitä ole enää pitkä matka taloudelliseenkaan rasitteeseen.

  Siihen sitten vielä resurssipula keskustelun valvomiseen, linjaukset siitä pitääkö olla vapaamielinen ja sallia kaikkien kukkien kukkiminen palstalla vai vetää jopa sensuurilinjaa, kysymys miksi Tapparan omalla sivulla pitää sallia sen työntekijöiden ja koko firman haukkuminen, niin vaikeahan sitä on perustella, että antaa nyt olla vaan, on siellä hyviäkin juttuja.

  Keskustelupalstaa tarjottiin myös Tappara Fan Clubin hoidettavaksi, mutta sieltäkään ei löytynyt kiinnostusta, luultavasti paljolti samoista syistä. Valvominen on suhteellisen helppoa, kun takana on tällainen systeemi kuin Jatkoaika, joka voi periaatteessa tuosta vaan kieltää sivuillaan kirjoittamisen keneltä tahansa suunnilleen pärstävärkin perusteella. Mutta kun kyseessä sitten onkin organisaatio kuten Tappara (tai Tappara Fan Club), niin fanien erotteleminen hyviin ja huonoihin vaikka vain sen perusteella, kuka saa kirjoittaa ja mitä saa kirjoittaa heidän keskustelupalstalleen, onkin kinkkisempi juttu. Mun mielestäni fanclubille keskustelupalsta oli vain ihan ehdoton kanava tiedottaa asioista ja fanimatkoista ja sen sellaisista mahdollisesti nopeastikin eteen tulevista asioista ja muutoksista. Nyt ei sitäkään sitten ole.

  Seurojen virallisilla sivuilla ei näitä keskustelupalstoja ole enää montaa ollut (mikä sekin oli yksi peruste lopettaa myös Jälkipelit). Mulla on pikkuisen ollut sellainen maku, että Tampereella on ollut tällainen "kauhun tasapaino", että annetaan nyt meilläkin olla kun naapurillakin on, vaikka molemmissa leireissä keskustelupalstan järkevyyttä ja hyödyllisyyttä on mietitty moneen kertaan. Tapparalla oli nyt tämä palvelinsyy ottaa ensimmäinen askel, joten saa nähdä miten käy Ilveksen puolella. Tietysti nyt olisi paikka erottua, että meilläpä vielä on faneille mielenilmauspaikka, mutta sitten taas on vaikea uskoa, että Ilveksessäkään sitä keskustelupalstan "rakentavaa kritiikkiä" on mitenkään välinpitämättömästi katseltu.

  Vuodesta 1999 vuoteen 2006 on pitkä aika. Vaikka sinä aikana nettisukupolvien vaihtuessa ja asioiden ilmaisutapojen muuttuessa taso pääsi meidän konkarien mielestä aika perkeleesti laskemaan, niin kyllä mulle olisi Jälkipelit silti edelleen kelvannut. Samaa vauhtia se taso tuntuu täälläkin laskevan eikä sille vain voi mitään. Yritetään nyt kuitenkin jatkossa vääntää siis täällä Tapparan kahvaamisesta, Rautakorven tukasta, Ojasen hampaista ja Mäkisen neiteilystä ja katotaan, josko johonkin väliin osuisi jotain positiivistakin juttua ettei aina tarvitsisi vain tapella ja vääntää turhasta.
   
 8. Lust4life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hyvä kirjoitus Axelta. Minun silmissäni tuo Tapparassa harjoitettu päättelyketju vaan ontuu. Kysyn vaan kummalla on suurempi mahdollinen taloudellinen vaikutus, sillä että mahdollisesti yksi tai kaksi kappaletta nettilukutaidottomia yrityspäättäjiä vetää herneen nokkaansa kirjoittelusta palstalla vai sillä että lyödään varoittamatta ja suurta ärtymystä aiheuttaen pirstaksi kokonainen porkkanahousuinen yhteisö? Johon by the way kuuluu taatusti myös niitä yrityselämän edustajia?

  Sitäpaitsi, voin aika varmasti väittää että kirjoittelu Jälkipeleissä ei ikinä ole uhannut saati kaatanut yhtäkään sponsoridiiliä. Kyllä niillä jotka rahaa investoivat on muut perusteet mielessä. Kökköä toimintaa Tapparalta, jäi paha maku suuhun.
   
 9. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Juu, en määkään sitä usko enkä väitä. Mutta sen tiedän, että kantaa ovat joutuneet ottamaan noihinkin asioihin esimerkiksi näitä näkyviä johtajia ylemmille tahoille. Ja vastailemaan puhelimessa erinäisiin kyselyihin ja valituksiin asioista, jotka "Tapparan sivulla" on kerrottu väärin ja sylttytehtaaksi on osoittautunut sitten Jälkipeleissä joku "tietäjä".
   
 10. Lust4life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  OK, eli siis pohjimmiltaan kysymys on siitä resurssipulasta. Ei ole aikaa/energiaa vatvoa esiin nousseita "jälkipelipohjaisia" valituksia/hämmästelyitä. Ymmärrän.

  Tosin itsekin sales-weaselina voin edelleen hämmästellä tätä, jokainen mahdollisuus keskustella asiakkaan kanssa pitää nähdä mahdollisuutena ja asiakassuhteen syventäjänä. Mutta tämä nyt on jo hölmöä, joten olkoon.
   
 11. twins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Älykkäästi pelaava
  Kuulostaa vähä kuin joku pelkäis että taivas putoaa niskaan. Jos on niin yksinkertainen ettei osaa suodattaa jotain keskustelupalstan antia (esim. tukijapuoli tms.) niin jo on erikoista. Venäjä toimintaa, vapaudet pois. Tappara sallinee vielä äänenkäytön hallissa, koska siellähän tunnetusti ääntään käyttää vain murto-osa faneista.
   
 12. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Tämän pitäessä paikkansa, voinen tokaista, että jos minulta kysytään, niin pässiä porukkaa ovat sekä Tapparan sponsorit että kannattajat, johtoportaasta nyt puhumattakaan. No, ainahan tuon olen toki tiennytkin, mutta tämä episodi vain vahvistaa näkemystäni. Jos keskustelupalstan antia ei pysty suodattamaan, niin nykymaailman menon ymmärtäminen on hämärtynyt kyllä aivan täysin. Luulisi, ettei näin tyhmät ihmiset voi edes mitään tuottavaa bisnestä pyörittää ja siitä vielä lohkoa moiselle humpuukijoukkueelle antaa.

  Mikäli siis kaikki Tapparan kannattajat nyt siirtyvät tänne kirjoittelemaan, tulee meille muille kovat paikat. Pitäisiköhän palstan nimeksikin muuttaa Kahva-aika?
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2006 klo 12.15
 13. krobbe Jäsen

  Lainaus:
  Melko hyvin sanottu. Samansuuntaiset ajatukset tuohon axen perusteluun sivujen lakkauttamisen syystä (yhdestä).

  Lakkautettu sivustohan oli nimeltään Porkkanamaa, joten en näe syytä lanseerata tänne mitään Kahva-aikaa. Ehdottaisin sen sijaan HPK-osion nimen muokkausta muotoon Perunamaa.
   
 14. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Niin, tarkennettakoon tuohon nettilukutaitoon vielä se, että se varsinainen LUKUtaito ei varmaan ole se ongelma. Vaan se, että jutut kulkee keskustelupalstoilta suullisesti eteenpäin ja jossain vaiheessa melko pian sen jälkeen, kun se eka on kertonut kaverilleen vitsinä, että tollasen jutun joku oli keskustelupalstalle väsännyt, niin se onkin jo muuttunut tosiasiaksi joka on kerrottu "Tapparan sivulla", siis faktana ja tiedotteena. Ja sitten vastaillaan puhelimeen, että ei, ei Raimo Helminen ole siirtynyt Tapparaan ja ei, ei me olla missään niin kerrottu.

  Tuo nyt on edelleen kärjistetty esimerkki, mutta yhtä lailla tässä nyt yllä on kärjistetty asiaa siihen tyyliin, että mää olisin kertonut Jorma Ollilan lukevan Tapparan keskustelupalstaa ja kuvittelevan lukevansa siinä Mikko Leinosen tekstiä.

  Edit: Niin ja varmaan jo tämän päivän aikana nää MUN kirjoitukset täällä siirtyvät nyt ihmiseltä toiselle Tapparan virallisina tiedotteina keskustelupalstansa lopettamisen syistä, vaikka sitähän ne ei todellakaan ole. Seuraavaksi ihmiset haukkuvat mun kirjoituksen perusteella faktana kaikki Tapparan päättäjät ja yhteistyökumppanit hölmöiksi ja tyhmiksi ja ja ja ja...
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2006 klo 12.23
 15. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kannatetaan, ehdottomasti! Nimi sopii hyvin, sillä varsinaisella Perunamaalla on huippupelaajille mikä otollisin kasvualusta. Meiltä lähtee jatkossa ja on vuosia lähtenyt erittäin laadukkaita jatkoJalosteita sekä omia tuotteita kaikkiin maailman liigoihin, mitä parempiin pöytiin.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2006 klo 12.28
 16. Gemini Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Ja musta kyy on tämänkin otsikon alla nostanut keskustelun tason aivan eri svääreihin. Jatka toki samaan malliin.
   
 17. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Se mitä tyhmät edellä sitä tyhmemmät perässä. musta_kyy nyt on oma tapauksensa ja hänen kirjoituksensa on voinut jo pidemmän aikaa jättää omaan arvoonsa. Tulla nyt vieraalle maalle provoileen..

  Mielenkiintoista vain nähdä milloin tulee ensimmäinen isompi rinnakkaispalvelin jälkipelien tilalle. Ikäänkuin Replica vanhasta, mutta samalla konseptilla.
   
 18. Voimalaituri Jäsen

  Kuinka paljon on kysyntää tai tarvetta omalle Tappara-foorumille?

  Kysyn tätä siksi, että hallussani on tehokas palvelin ja 1000G kuussa kaistaa, ja periaatteessa voisin sinne foorumisoftan kyllä pystyttää, jos tällaiselle on tilausta.

  Tappara.fi tuskin suostuu foorumiin linkittämään.

  Mutta minulta löytyy laadukkaat resurssit, jos Tapparalaisiltä löytyy halua osallistua. Itsellä piisaa sen verran kiirettä, että kurinpitäjät/ylläpitäjät pitää löytyä Tappara-yhteisöstä.

  Eli kommenttia tännepäin jos haluatte vastaavan keskusteluympäristön kuin tappara.vip.fi

  (p.s. olen muuten yksi ex-palsta konkareita, tosin eri nimimerkillä - eli "vieraisiin käsiin" homma ei menisi)
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2006 klo 14.08
 19. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Provoilla ja provoilla. Ilmeisesti osui sitten hermoon, kun itsesi piti provoilla. Palstalla on mielestäni mukavampi kirjoittaa, jos siellä on tunteita ja ajatuksia herättäviä kirjoittajia ja kirjoituksia. Siitä puheenollen, minut ja kirjoitukseni tunsit, minä en puolestani ole sinua ennen huomannut.

  Tarkoitukseni oli herättää keskustelua, sekä toivottaa tapparalaiset tänne entistä aktiivisempina. Krobbe olikin heti vanhana tekijänä jutussa mukana, osalta se meni yli, mutta annettakoon anteeksi. Niin ja toki halusin paheksua myös tapaa, jolla Jälkipelit hyllytettiin sekä nimim. Axen esittämiä käsittämättömiä osasyitä lopettamiselle. Jatkoaika imee pikkuhiljaa seurojen keskustelupalstat itseensä, mikä on tavallaan ainakin minusta ihan kiva juttu. Kaikkien joukkueiden kannattajien näkökannat ja tietämys ovat minusta Jatkoajalle se tärkein voimavara. Jostakin käsittämättömästä syystä enää vain muutamalla seurojen kotisivuilla ylläpidetyillä SM-liigaa koskevilla keskustelupalstoilla on enää varsinaista elämää kunnolla kiekosta ja kotiseuran edesottamuksista kiinnostuneille kannattajille.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2006 klo 13.58
 20. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Pahasti.
  Lainaus:
  Juu, ja tummin veri on jo minusta valunut pois. Mutta en siltikään ymmärrä miten 14 joukkueen kannattajat mahtuvat yhden palvelusivuston alle. Tuskin mahtuvat tai sovussa elävät, mutta kyllä siltikin joukkueen pitäisi tarjota omille kannattajilleen paikan ilmoittaa, keskustella, spekuloida ja kritisoida omaa toimintaansa. Täällä Jatkoajassa pitää nyt vain olla NIIN äärettömän tarkka omista kirjoituksistaan välillä. Siinäpä syy miksi itse olen seuraillut taka-alalla tätä touhua hetken aikaa.

  Jälkipeleissä taso oli laskenut sitten Mestaritason keskustelun ja päätyi lopulta porkkanamaaksi, mutta siltikin itse pidin hyvin paljon kyseisestä palstasta. Suurimman osan ihmisistä tunsi, eikä se keskustelu tahi vääntäminen ollut pelkkää nimimerkkien takana ollutta raukkamaista kirjoittelua. Täällä se sitä on.

  Kuten nytkin
   
 21. Nännimäinen Jäsen

  Mikään ei ole ikuista. Itse olen nähnyt ja kokenut kiekkopesät, axen tapparasivut, porkkanamaat ja jatkoajat - ei se tapparakeskustelu koskaan lopu, se vain vaihtaa paikkaa.

  Minulle tuo lakkautettu palsta ei koskaan muodostunut kovinkaan läheiseksi, joten siinä mielessä ero ei ollut mitenkään tuskainen. Tietenkään tapa jolla homma hoidettiin ei ollut ihan sieltä tyylikkäimmästä päästä - jokin ennakkoilmoitus olisi ollut ihan paikallaan. Mutta ilmeisesti nykylinja on se, ettei seuran virallisille sivuille omaa keskustelua tarvita ja sen kanssa on kaikkien elettävä.

  Jatkoajan nimenmuutos Kahva-ajaksi kuulostaa erittäin hyvältä idealta. Kirjoitusoikeuksia tosin myönnetään vain yhtiömuotoisten liigaseurojen kannattajille, mutta eihän SM-liigassa voi ry-muotoisena enää pelatakaan - eli minkäänlaista ongelmaa ei tästä pitäisi koitua.
   
 22. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Me ollaan tulossa vanhoiksi. Axen legendaarisella "kirjoita ja odotapari päivää juttusi julkaisemista" -palstalla oli se paras fiilis. Siitäkin taitaa olla kohta jo kymmenen vuotta? Suurin osa pisti tukevaa analyysiä joukkueesta ja asiaan kuului, että silloin mentiin aikamoisissa pohjamudissa niin pelillisesti kuin taloudellisestikin.

  Tämä nyt lakkautettu palsta oli alun perin hyvä jatko axen palstalle, mutta sitten taso alkoi mennä enemmän haistatteluksi ja nyt muutaman vuoden sisällä suurin osa minun arvostamistani kirjoittajista on jäänyt laillani palstalta sivuun, ainakin kirjoittelumielessä. Eli minua tuo Jälkipelien lakkauttaminen ei myöskään juuri harmita. Tietysti pelejäkin tulee nähtyä nykyään takavuosiin verrattuna paljon vähemmän, joten ei sitä sanottavaakaan ole enää niin paljon kuin aiemmin.

  Mutta ehkä me vielä otetaan käyttöön ne meidän ensimmäiset nickit ja axe alkaa taas masteroida omaa palstaansa?
   
 23. Voimalaituri Jäsen

  Lainaus:
  Tästä on nyt Axen ja parin muun core-henkilön kanssa email-palaveri jo menossa, jonka tavoitteena on masinoida riippumaton Tappara foorumi, laadukkaalle softa/rauta alustalle.

  Kaikki asiasta kiinnostuneet heittäkään vaikka privaa tännepäin.
   
 24. Moderaattorit Jäsen

  Nimimerkki Musta_Kyy kuittaa sitten provosoinnistaan ja vieraisiin pöytiin huuteluistaan varoituksen. Huumorin varjolla voi yrittää herättää keskustelua, mutta hyvän maun rajoissa. Tällä kertaa se unohtui. Jatkotoimista päätetään erikseen.


  t. Moderaattorit
   
 25. iso-D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  On kyllä varsin pöyristyttävää ja samalla kaihoisan surullista että keskustelupalsta noin vain suljetaan.

  Palsta oli monille Tappara-faneille keskustelun, kommentoinnin ja kiekkoilussa mukana elämisen tukikohta. Palstan tasosta oltiin matkan varrella monta mieltä, mutta silti se säilytti laajan suosionsa.

  Nyt sitten faneja kohtaan tehdään sellainen matto jalkojen alta -temppu ettei pahemmasta väliä. Kyseinen veto osoittaa melkoista ylenkatsomista seuran taholta faneja kohtaan. Etenkin Tapparan suunnalta se tuntuu todella oudolta. Nyt Tapparan tapahtumista fanit eivät enää keskustele Tapparan omalla forumilla, vaan asioista on mentävä huutelemaan muualle, koska oma seura hylkii kannattajiaan ja vieläpä tällaisella shokilla.

  Hyvin paha maku jäi tietty ensisijaisesti tällaisesta rumasta tempusta, mutta myös tavasta jolla se tehtiin. Ainakin joksikin aikaa jää oma tukeni kaikkea seuran toimintaa kohtaan tästä hyvästä jäihin. Tämä on kaksisuuntainen tie.