Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Tappara kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana lego, 19.10.2016 klo 12.34.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jännästi upposi tämä jotenkin vaan läppänä meikäläiselle. Uskotaan nyt sitten.

  Masa Järvinen
  - 193cm, 90kg
  - SaiPan surkean 2016-17 kauden paras plusmiinus, +2
  - Peliaika ollut 3 viime kaudelta kasvussa 15:22 --> 17:10 --> 17:48
  - Aloitusprosentti 3 viime kaudelta 55,3% (2500 aloitusta)
  - A-jun. Suomen mestari 2009
  - NCAA Mestari 2010
  - Mestis-Mestari 2011

  Liigan sivuilta Joulukuulta 2016 artikkeli joukkueiden avainpelaajista:

  SaiPa, Matti Järvinen

  Lainaus:
  Kyllähän tämä mies maistuu, vaikken ole koskaan erityisemmin noteerannut. Tainnut olla CHL-peleissäkin SaiPan parhaimpia pistemiehiä.
   
 2. Teikel Jäsen

  Lainaus:
  Täysin Tapparan näköinen hankinta. EHT ensi kaudella.
   
 3. peksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Crystal Palace
  Parlett teki muuten sellaiset temput playoffeissa että Tappara tienas sen kirkkaasti sen ens kauden liksan mikä sille pitäs maksaa. Kyllä Leinonen on tyhmä jos ei palkitse jatkosoppariehdotuksella.
   
 4. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Nämä parlettit ja tömmernäsit ovat liian kalliita koko kaudeksi. Täydellisiä täsmähankintoja muttei mahdollisuuksia koko kaudeksi.

  Mutta ei hätää: Tapparalla on myös ensi kaudella liigan paras puolustus.
   
 5. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Siirretään onnitteluketjusta.

  Veikkaanpa, että moni - varsinkin muiden seurojen kannattaja - tulee vielä yllättymään, millaista kiekkoa Tappara tulee tulevalla kaudella pelaamaan. Ainakin pakkipää tulee olemaan erittäin vahva kiekollisesti. Rautakorpi on myös monen monta kertaa osoittanut uudistumiskykynsä. Veikkaan, että trappi kyllä on ja pysyy jossain muodossa, mutta tullaan silti myös näkemään viihdyttävä ja aktiivinen Tappara.
   
 6. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HPK kaudella 2013-2014
  Yksi pelaaja joka olisi mielestäni katsomisen arvoinen kortti on HIFK:sta ulostettu Arttu Luttinen. Saisikohan siitä vielä pelimiehen hyväksi todetulla Tapparan laatutreenillä ?
  Tyylikäs pelaaja ja toisi johtajuutta ja kokemusta mitä Savinaisen ja Lajusen myötä joukkueesta lähtee. Korvaisi Røymarkin mielestäni enemmän kuin hyvin
   
 7. tapparammies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Jep. Kaudella 2012-2013 piti pelata nollatoleranssia, jolloin Rautakorpi kasasi pienistä nopeista mikkihiiristä ja näyttävästä pelitavasta (erityisesti hyökkäyksiin lähdöt, taidetta!) koostuvan voittavan paketin... vain huomatakseen että ei pleijareissa sääntökirjan mukaan vedetä.

  Seuraavalle kaudelle kasattiin sitten eri näköinen tiimi ja eri pelitapa. Mm. hienosti toiminut lähtö omista heitettiin kokonaan romukoppaan ja tilalle tuli jotain muuta. Vaikka kausi oli vähän nihkeämmän oloista kiekkoa, mestaruus oli finaaleissa lähempänä kuin koskaan liigan historiassa millään hopeajoukkueella.

  Oli jotenkin kornia, että kahtena peräkkäisenä vuonna (13 ja 14) juuri vastustajajoukkueen toimesta nostettiin Tapparan pelitapa tikunnokkaan, vaikka vuonna 13 Tappara ehdottomasti oli vankilasääntöjen ykköshäviäjä. Mutta tätä tää on. Karavaani kulkee.
   
 8. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mikko Lehtonen voitti Ruotsin mestaruuden. Voittamisen osaava lisäpalanen ensi kauden joukkueeseen. Ihan mukava puolustus ensi kaudella tosiaan.
   
 9. Tietotoimisto Jäsen

  Puolustus tosiaan niin kova, että tässä saa alkaa pelkään astuuko kilpailuvirasto kuvaan, ja estää liian dominoivan kokoonpanon rakentamisen.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  EHT:lle aina pari ukkoa vuorollaan, että eiköhän se siitä. Saa Rouhiainen ja Bodak siitä näytönpaikat stunttaajina,
   
 11. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  ääh, en tiedä. Ei oikein sovi mitenkään kun nuorille tehdään sopparia niin siinä systeemi Tapparassa,.
  Arttu tyyppinä ja pelaajana oikein mukavia ja sopii mihin ryhmään tahansa.

  Kun vahvistusta haetaan niin tyyliin Parlett joka tuli jostain KHL rapajoukkueeesta vasta tammikuulla? porukkaan.

  Tuolta idässä pelaajat eivät ole arvostuksessa kuten Suomen mittapuulla millään. Ei täällä aivan heti ulkoisteta ulkkareita pihalle. Lähinnä vasta mahkumsa menettäneet..
   
 12. lego Jäsen

 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Miksei Ojamäkeä julkistettu? Vai olisiko sittenkin niin ettei lopulta tulekaan Tapparaan...
   
 14. Teikel Jäsen

  Lainaus:
  eipä julkistettu Järvistä, Mikkolaa, Vittasmäkeäkään. Varmaankin MM-kisojen jälkeen julkistetaan Mikko Lehtonen.
   
 15. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Oisko Mikki lukenut teidän keskusteluosiosta, että kyseessä on pahemman luokan puukäsi ja ostanut mieluummin viiksivahaa?
   
 16. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Kuusela oli kyllä melkonen kiinnitys, olkoonkin että haluaa Tampereella asua. Loistava homma, hyvä Mikki!
   
 17. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Tuo eka listaus ihan ok, mutta jälkimmäisessä on vähän uuden kiiltävän lelun syndroomaa. Vittasmäki ei ole parempi kuin Elorinne ja Kemiläinen, vaan aika samoissa Rantakarin kanssa. Mikkolan ja Lehtosen asettelu on sitten vähän mielipidekysymys, mutta minun papereissani menevät

  1. Lehtonen, 2. Elorinne, 3. Mikkola & Kemiläinen.

  Vaikka Mikkola onkin noista se NHL-bound. Kemiläinen oli runkosarjan lopulla hetken aikaa Liigan kevyesti paras pakki, playoffissa ei ihan sama vire enää kantanut.
   
 18. Sassa Barkov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Playoffs: ott 18 3+8=11 +3. Aika kova suoritus mielestäni. Ilman pahaa loukkaantumista maajoukkue paidassa, olisi Kemmu ollut liigan kovin pakki myös runkosarjassa. Kovat odotukset ensi kauteen ja jos joku pystyy Tapparassa parempaan ensi kaudella, niin puhutaan jo todella kovasta vahvistuksesta.
   
 19. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  On totta kai, mutta pelin taso ei ollut yhtä korkea kuin runkosarjan lopussa sen viimeiset n. 10 peliä, jolloin teki ihan mitä huvitti. Kyllä Tinke kovat playoffit pelasi, ei siinä.
   
 20. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  @Tietotoimisto Bonsaksen kuuluu korkeammalle tuolla 2016 -listalla. Hän oli hyvällä tapaa näkymätön pelaaja. Pelasi kovia minuutteja (pudotuspeleissä toiseksi suurin peliaikakeskiarvo Tapparan puolustajista) ja oli usein jäällä ottelun ratkaisuhetkillä pitämässä oman maalin puhtaana. Hyökkäyspäässä oli näkymätön, mutta peruspakkina Liigan eliittiä.

  Uudet huhutut hankinnat ovat kovaa luokkaa. Onnistuessaan korvaavat kyllä lähtijöiden jättämät aukot. Samoilla linjoilla kuitenkin @Virveliä kainaloon kanssa olen, ettei tuo 2017 -listaus aivan nappiin osunut.
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2017 klo 17.24
 21. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 22. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei se noin kerro. Leinonen kertoo, että ei vielä tiedä kerrotaanko ripotellen vai kerralla enemmän.
   
 23. Tietotoimisto Jäsen

  Kyllä mä edelleen tuosta 2017 -listasta pidän kiinni.

  Mikkola oli Liigan paras pakki 2017 vuoden puolella. On vielä sen verran nuori, että uskon vakaasti miehen ottavan vielä megaharppauksen ensi kaudeksi. Tässä tietysti pieni potentiaali kerroin on mukana, mutta on jopa oletettavaa, että Mikkola nousee heti ensi kauden alusta niin hyväksi että Liiga on miehelle täysin väärä paikka.

  Lehtonen on tietyllä tapaa hieman tuntemattomampi tapaus minulle. Kookoon pelejä niin hirveästi ei tullut seurattua, eikä HV71 yhtäkään peliä, mutta valinta MM-kisajoukkueeseen olkoon selkeä näyttö miehen taidoista.

  Vittasmäki oli tällä kaudella liigan ihan eliittiä peruspakkien kategoriassa. Jos Tappara-Ilves sarjaa olette seuranneet sielä yksi pakki nousi selkeästi yli muiden ja se oli Vittasmäki. Ei ollut kukaan Tappara peluri kyllä lähelläkään samaa tasoa. Olisi ansainnut MM-kisapaikan, mutta taisi niin käydä, että Lehtonen miehen paikan kalkkiviivoilla sitten vei.

  Elorinneestä oli todella kova odotukset tälle kaudelle, mutta miehelle valitettavasti kävi niin, että otti jopa takapakki täksi kaudeksi. Vielähän se on mahdollista, että Elorinteestä nähdään parempi painos Tapparassa. Jos vaikkapa verrataan Vittasmäkeen, joka on hyvin samankaltainen pakki, niin onhan Veli-Matti kokonaispakettina selkeästi parempi. Ainakin tällä hetkellä.

  Kemiläinen on varmaankin tulevallakin kaudella se Tappara pakeista paras pisteiden valossa (tai Lehtonen/Rantakari). Kemmun kokonaispeli ei kuitenkaan ole sillä tasolla, että haastaisi yllä olevia pelaajia. Omassa päässä edelleen todella pahoissa pulassa. Tarvitsee jatkuvasti tukea PAPPissa. Noh, eiköhän tätä voi vielä parantaa, mutta vaikea nähdä että suurta harppausta ensi kaudeksi tekisi.

  Yllämainituista syistä tuo tekemäni lista on jopa hyvin selkeäkin.
   
 24. Fullhazard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kyllähän tässä voitaneen olettaa ettei Ojamäki ole tulossa. Olisi jossain määrin outoa ettei samaan aikaan uutisoida kuin Kärjen kanssa.

  Tässä yhteydessä olisi voinut uutisoida myöskin Matti Järvisen tulon, jos olisi tulossa. Toisaalta voihan näiden pelaajien soppareissa olla jotain ehdollisia khl-pykäliä.

  Sentteri ehdottomasti olisi hankintalistalla ykkösenä. Vai leivotaanko Kärjestä sentteri? Toisaalta en pitäisi mahdottomana sellaista skenaariota, että Peltolasta leivottaisiin sentteri.

  Kuuselan jatko on kyllä kertakaikkiaan mahtava juttu!! Krisse on itse todennut, että on treenannut huippu-urheilijan ottein vuodesta 2011 eteenpäin. Tapparan organisaatiossa ja tutussa ympäristössä motivaatiota riittää varmasti treenata ja pelata kunnolla seuraavat vuodet. Taso riittää täten varmasti.
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2017 klo 22.38
 25. Tietotoimisto Jäsen

  Eihän Tapparalla ole enää hankintalistalla ketään vaan kaikki ensi kauden sopimukset on tehty jo hyvissä ajoin.

  Joukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa 22.5.2017 ja silloin ne kaikki tehdyt sopimukset on viimeistää ilmoitettu.