Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tappara kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana lego, 19.10.2016 klo 12.34.

 1. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Elorinteen jatkosopimus julkaistiin Linglet-uutisen yhteydessä. Sopimustilanne on varsin hyvä ensi kaudeksi.

  Laiturit:
  Haapala
  Peltola
  Karjalainen
  Repo
  Nurmi
  Luoto
  Levtchi

  Sentterit:
  Järvinen
  Rauhala
  Jasu

  Puolustajat:
  Elorinne
  Kemiläinen
  Rantakari
  Salonen
  Rouhiainen
   
 2. Kenth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee
  Kuulemani mukaan on lähellä, että Antti Erkinjuntti kurvailee Tapparassa ensi kaudella. Kyseessä on aika hyvä ja kokonaisvaltainen pelaaja, mutta onko kuitenkaan riittävän tehokas kärkikenttiin? Toisi ainakin kokemusta nuorehkoon ryhmään.
   
 3. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Näin sivusta täytyy sanoa, että tuohon kun vielä lyödään ne "käytännössä varmat" Kärki, Ojamäki ja vielä nyt mainittu Erkinjuntti niin.. tuota nyt siinä :D teillä on sen jälkeen seitsemän ykkös-kakkosketjun laituria, ja siihen päälle vielä esimerkiksi erittäin lupaava Luoto. Voisi muuten olettaa, että Kärki tulisi pelaamaan teillä sentterinä (joka hän siis alunperin on, nyt on vain pelannut käytännössä koko edustusaikansa laidassa, koska Ässissä on ollut niin hirvittävä ylitarjonta senttereistä viimeiset pari-kolme kautta), kun kerran laituriosasto tulisi olemaan sellainen kuin miltä nyt näyttää..
   
 4. Tulijoita on, mutta varmasti lähtijöitäkin, esim. juuri Haapala, Savinainen ja Lajunen. Huhuja on sisäänpäinkin. Voisi siis olla jopa jotain tällaista:

  Erkinjuntti-Kärki-Karjalainen
  Peltola-Järvinen-Repo
  Luoto-Jasu-Ojamäki
  Levtchi-Rauhala-Nurmi

  Toki sitten, jos joku huhuttu ja koti-ikävää ilmaissut Kontiola tuohon ykkösen keskelle laitetaan, niin Kärki saattaa siirtyä laitaankin.
   
 5. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 6. Lainaus:
  Eivät aio ottaa jäähyjä laisinkaan? On kyllä mielenkiintoinen paketti kasautumassa. Mikäli Rantakaria ja/tai Kemiläistä ei viedä johonkin, olisi siis jo nyt tiedossa:

  Elorinne-Kemiläinen
  Lehtonen-Rantakari
  Vittasmäki-Salonen
  Rouhiainen

  Ei tuota porukkaa ainakaan iällä ole pilattu.

  Edit. Vittasmäkeähän myös huhuttiin.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2017 klo 12.44
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Alkoi nyt ekaa kertaa kiinnostaa tuo ensi kausi, kun tämä kuluva kausi nyt taputeltiin tuohon Ilves-tappioon. Avasin ranteeni ja se on nyt siinä.

  ***

  Aika hyvää sapluunaa siellä on rakentumassa. Tietty pelaajatyyppien muotti pysyy yhtenäisenä ja kiekollisuuteen panostetaan entistä enemmän. En enää oikeastaan edes voi käsittää, miten se kiekollisuus voisi tuosta parantua. Ehkä se sitten voi.

  Enkinjunttia en kyllä takaisin toivo, vaikka onkin ûber-kiekkokontolli-äijä. Sopii siis sapluunaan, mutta ainakin viimeeksi hermot meinasi mennä siihen saamattomuuteen.

  Petri Kontiola maistuisi, ei ole miestä 10 vuoteen nähty.
   
 8. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  En usko, että jos Kärki tulee, pelipaikka on keskellä. Kokonaisuudessakaan en usko, että Tappara lähtisi tollasella sentterinelikolla kauteen. Jos Lajunen lähtee, tilalle tullee joku muu kuin Kärki, joka tullee korvaamaan laiturimenetyksiä. Eli mieluummin muotoon:

  Erkinjuntti - Malinen/Filppula/Kontiola - Repo
  Kärki - Järvinen - Ojamäki
  Peltola - Jasu - Karjainen
  Luoto - Rauhala - Nurmi

  Kyllähän tolla kelpaisi lähteä ensi kauteen.
   
 9. Ja nyt oli tappara.co:ssa laitettu huhuksi Seigo uudeksi tulijaksi. En kyllä usko siihen, ellei Kemiläinen tai Rantakari ole lähdössä.
   
 10. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ja nyt tuo huhu on poistettu. Uuden kirjoittajan ensimmäinen viesti ilman mitään vakuuttavuutta.
   
 11. Sardion Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tuossa on varmaan aika realistinen visio ensi kauden hyökkääjistöstä kauteen lähdettäessä. Pari junnua vielä lisäksi tuomaan leveyttä. Tappara.co:ssa on huhuttu Malisen palkkapyynnön olevan liian kova Tapparalle (ainakin suhteellisesti), Kontiola puolestaan on iskenyt jälleen kovat tehot KHL:ssä ja Filppula on varmasti kallis mies myöskin, joten saapa nähdä, kuka tuohon "ykkös"sentterin paikalle kiinnitetään.

  Lainaus:
  Mielellään näkisi Bonsaksenin kahdeksantena nimenä tuossa.
   
 12. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Bonsaksen pihalle ja Rouhiainen ykköspariin vai mites se Jatkoajan kolumni menikään?

  Mielenkiintoinen tilanne kyllä leftin pakkien osalta. Lehtosta, Vittasmäkeä ja Mikkolaa on huhuiltu. Itse en ole kuullut kuin jälkimmäisestä ns. varmasta lähteestä, mutta taitaa jäädä silti pelit Tapparassa pelaamatta (P-Amerikka). Joka tapauksessa tunkua on ulkopuolelta eikä ainakaan vielä ole Bonsaksenin jatkoa kuulunut. Tekee pahaa sanoa, mutta melkein olisi helpotus, jos Saravo laittaisi luistimet naulaan tämän kauden jälkeen. Missään muualla en halua miestä nähdä, mutta 5vs5-pelissä alkaa olla jo turhan kiire. Alivoimalla edelleen rautaa, mutta kannattaako rooli pelkkänä seiskapakkina, kun pakistosta on muotoutumassa entistäkin kiekollisempi?
   
 13. Uskon, että Saravo tekee omat johtopäätökset oikein. En usko, että haluaa hetkeäkään olla ns. riippakivenä, vaan lopettaa huipulla. Ja osaa kyllä ynnätä tilannetta tulijoiden mukaan.
   
 14. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jos ja kun Tapparasta tämän kauden jälkeen jälleen lähtee muutama kärkipelaaja muualle, ainakin yksi korvaaja on jo omasta takaa. Sebastian Repo on kyllä loistava hankinta tuleville vuosille. Jo tällä kaudella yli 40 pisteen tahdissa, vaikka ei ole päässyt pelaamaan aivan parhaiden kanssa. Toisin sanoen hän on se pelaaja, joka tekee ketjukavereistaan parempia. Ensi kesänä vielä hyvä reenikesä alle ja taas on yksi uusi tapparalainen taistelemassa pistepörssin voitosta. Toki Repo on jo nyt hyvässä kunnossa, kiitos siitä Pelicansille.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Risteilyllä tuosta lopettamisesta joku Saravolta kysyi ja Peksi sanoi diplomaattisesti "ettei ole ajatellut asiaa ja päätökset asian suhteen tekee joka tapauksessa vasta kauden jälkeen."

  ***

  Ojamäki+Kärki -kaksikko näytti aika mukavalta, kun jotain Ässien matsia tuossa vilkuilin. Välillä pitivät vastustajaa ihan pilkkanaan. Ei muuta kuin Tampereelle kehittymään vielä lisää.
   
 16. lego Jäsen

  e.

  Oho, väärään topingiin...
   
 17. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Edit.
  Tuli myös minun viesti väärään ketjuun
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2017 klo 23.52
 18. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 19. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Vittasmäelle tervetuloa, mutta Mikkolan ja etenkään Lehtosen kohdalla en ole yhtään niin innoissani kuin suurin osa Tappara-faneista. Jos jo tämän kauden puolustuksen suuri ongelma on oman alueen pelaaminen, niin viisikko Rantakari-Kemiläinen-Salonen-Lehtonen-Mikkola ei ole sitä mitä lääkäri määrää. Vähän ennemmän puolustuspään osaamista Elorinteen ja Vittasmäen tueksi kaipaisin. Vai luotetaanko tässä siihen, että Rautakorpi tulee ja muuraa puolustuksen totutun tiiviiksi? Aika näyttää.
   
 20. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Haapala-Järvinen-Kuusela
  Peltola-Järvinen-Repo
  Karjalainen-Rauhala-Kärki
  Ojamäki-Jasu-Nurmi
  Luoto

  Elorinne-Kemiläinen
  Mikkola-Lehtonen
  Vittasmäki-Rantakari
  Rouhiainen-Salonen

  Hrachovina
  Heljanko

  Alkaako tuo nyt vähän näyttää jo Jokereiden touhuilta pahimmillaan?
   
 21. Teikel Jäsen

  Lainaus:
  Ei, koska Tappara ei maksa ylihintaa pelaajista.

  Ja tuo on se rosteri millä lähdetään kauteen.
   
 22. Höylä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Onkos tuo toinen senttereistä SaiPassakin pelannut Matti Järvinen..? Ei siinä, jos oli kirjoitusvirhe (vai onko sitten näin vahvasti huhuiltu), mutta olisi suht hauska nähdä Järvinen-Järvinen -kärkisentterikaksikkona noin nimellisestikin!
   
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Tuskin on Kuuselaa ens kauden rosteissa. Mutta kaukana Jokereiden menneisyyden toiminnasta, koska Tapparaan hankitaan lähinnä kehittyviä pelaajia, eikä jotain ylihintaisia valmiita ukkeleita, jotka sitten floppaavat. Halvalla sisään, kalliilla ulkomaille, ns. "nousevia osakkeita" salkun täydeltä nääs.
   
 24. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  MM-leiritykselle lähtenyt Ojamäki on varmaan tyytyväinen palkkaansa, jos nelosessa joutuu ensi kauden rämpimään. No katsotaan nyt ensin miten Tapparan valmennus näkee pelipaikan, fanien ketjulotot ovat asia erikseen. Veikkaisin, että Kärki/Ojamäki kokeillaan yhdistää samaan ketjuun.
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Näin varmaan ennemmin:

  Haapala (2019) - XXX (Lajusen korvaaja) - Repo (2019)
  Kärki (huhu) - Järvinen (2020) - Ojamäki (huhu)
  Peltola (2019) - Rauhala (2019) - Karjalainen (2018)
  Luoto (2020) - Jasu (2019) - Nurmi (2018)
  (Levtchi 2018) - (Honkanen 2018)

  Ulos:
  Savinainen - lähtee
  Lajunen - Jokerit?
  Kuusela - ?
  Röymark - ?

  En sitten tiedä yrittäiskö Rautakorpi ajaa Kärkeä keskelle, isoksi Lajusen kaltaiseksi jyräsentteriksi. Eikös Kärki joskus ole sentterikin ollut?

  Jukan edellisissä joukkueissa tätä jyräsentterin mallia oli aina rosterissa, kaudella 2013 Koskiranta, Barkov, Makkonen, kaudella 2014 Green, Malinen (heh).

  Tuo ykkössentteri hyökkäyksestä puuttuu, jos se ei Kärki projektina ole.