Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Tappara kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana lego, 19.10.2016 klo 12.34.

 1. lego Jäsen

  Noniin.

  Jukka Rautakorvesta Tapparan päävalmentaja vuosiksi 2017-2020 (vika vuosi optio) yltävällä sopimuksella. Samalla Jussi Tapola siirtyy Tapparan urheilu- ja kehitysjohtajaksi vuosiksi 2017-2020.

  Tiedotustilaisuus on alkanut juuri nyt ja on katsottavissa Tappara Officialin Facebook-sivuilta.

  Kommentteja?
   
 2. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  No onhan tää ihan helvetin hyvä uutinen ! Vaikea nähdä ettteikö menestys jatkuisi seuraavat 3 kauttakin ja luulisi että vetovoima joukkueeseen vahvistuu entisestään

  Hienoa Tappara !
   
 3. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tapolalle mukavan rento suojatyöpaikka, jos ei ulkomailta irtoa tarpeeksi kiinnostavaa valmennuspestiä? Vaikea uskoa että kolmea vuotta mestarivalmentaja malttaa olla poissa päivittäisestä seuravalmentamisesta.
   
 4. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Rautakorpi ja Tapola pitävät huolen, että Tappara säilyy kilpailukykyisenä ja urheilullisena joukkueena jatkossakin. Hieno uutinen.

  Olisin odottanut roolien menevän toistepäin, mutta Tapola ilmeisesti todella halusi tuohon rooliin. Hän pääsee vastaamaan junioritoiminnasta, mikä kuulostaa hyvältä. Rautakorvella on edelleen kova palo valmentamiseen sekä nälkää mestaruuden jahtaamiseen ja oletettavasti palaset tulevat oleman jatkossa. Joukkueenrakennuksesta ilmeisesti vastaavat Rautakorpi, Tapola ja Leinonen yhdessä, joten ammattitaitoa löytyy. Tällä varmasti pyritään myös vähentämään Mikin kuormaa, sillä eläköityminen tulee varmasti eteen ennemmin tai myöhemmin.
   
 5. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Varmasti näin, mutta samalla on myös mahdollista, että Keskusareena hanke vie Leinosen aikaa myös enemmän ja enemmän.
   
 6. lego Jäsen

  Ei tullut yllätyksenä tämä siirto. Rautakorpi on aina ollut sisimmältään valmentaja, en uskonut missään vaiheessa miehen siirtyvän utj:ksi. Tapolasta sen sijaan on aina ollut sellainen fiilis, että miehen valmennukselliset ambitiot ovat ennemminkin nuorten kuin aikuisten valmentamisessa. Varmasti Jussi haluaa joskus vielä palata seurajoukkuevalmentamiseen, mutta tuo on sellainen pesti, missä pääsee myös hengähtämään ihan eri tavalla kuin hektisessä Liiga-ympäristössä. Perheellistä miestä on varmastakin rassannut ympäri maata bussissa istuminen.
   
 7. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
 8. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Mä en oikein tiedä mitä tästä ajatella. Olen tykännyt kovasti Tapolasta ja hänen aikaansaamisistaan.

  Junnupuoli on kyllä pirun tärkeä ja hyvä, että sinnekin riittää osaamista. Mutta silti. Hiukan ihme homma...
   
 9. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Onhan tämä todellista jääkiekon raskastasarjaa suomen jääkiekossa mitä Tapparalla on. Rautakorvesta jotkut eivät tietenkään pidä, mutta tulokset on todella kovaa luokkaa ja on aivan selvä ja varma asia että kun nämä miehet ovat talossa, vaatimustaso on äärimmäisen korkea. Sen myötä minkään valtakunnan sekoiluun ei tarvitse haaskata ajatuksia, meidän kannattajienkaan.

  Kateelliset heittelee epätoivoisia "suojatyöpaikka" kommenttejaan, mutta ovat samalla pettyneitä siitä huipputasosta millä Tappara kulkee ja varmistaa tulevaisuuttaan.

  Kyllä minäkin tykkään ehkä enemmän Tapolan tuotteesta tällä hetkellä, mutta kyllä JR on niin kunnianhimoinen että takuulla ymmärtää miten pelin pitää kehittyä ollakseen mukana. Miehen haastattelusta jäi korviin tämä "yksilö vie asiaa enemmän eteenpäin kuin rakenne". Se kuulostaa hyvältä. Huippuyksilöitä katsojat rakastaa ja kyllähän se keväällä nähtiin että nämä huippuyksilöt on ratkaisevan tärkeitä.
   
 10. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onhan tämä mahtava uutinen! Tappara säilyy kärkiseurana myös tulevina vuosina. Rautakorpi on jälleen muutaman kauden ajan haistellut uusia tuulia ja uskon ensi kaudella nähtävän jälleen uudenlainen Tappara. Silti perusasiat säilyvät ja Rautakorven joukkueet menestyvät, niin se vain menee. Tapparan vetovoima pelaajamarkkinoilla vain kasvaa tämän uutisen myötä. Hyvin on pullat uunissa vuosiksi eteenpäin.
   
 11. lego Jäsen

 12. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Päivitetty Rautakorpi tarttuu taas ruoriin ja parin kolmen kauden jälkeen vastuun ottaa takaisin päivitettu Tapola, joka käy laittaan ensin junnutuotannon entistä parempaan kondikseen! Hienoa työtä tehdään Tapparassa menestyksen eteen, niin yksilö- kuin seuratasollakin. Iso käsi Mikille!
   
 13. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kovasti on roskatoimittajilla "huoli" Tapparan ja Tapolan puolesta. Hiitelä viimeisimpänä pyöräyttänyt kolumnin ilmoille. Kriisiä ja kohua yrittävät nostattaa, mutta Tappara se vaan porskuttaa sarjan kärjessä. Sinänsä en ihmettele, että Hiitelä ei ymmärrä joidenkin halua kehittää itseään monipuolisesti erilaisissa tehtävissä, kun ainoa asia, mitä Hiitelä on aikuisiällä kehittänyt on rasvakerroksen itselleen.
   
 14. lego Jäsen

  Huvittavaa kieltämättä. Tapola "siirrettiin" hanttihommiin ja on epäilemättä vielä aseella uhaten pakotettu allekirjoittamaan uusi sopimus, vaikka mestarivalmentajan olisi mahdollista valita käytännössä mikä tahansa seurajoukkue Suomesta tai pesti ulkomailta. Siitä huolimatta mies päätti siirtyä vähäpätöiseen toimistohommaan. Taustalla lienee siis joko arkaluontoista kuvamateriaalia tai aseella uhkaamista. Vai olisiko sittenkin oma tahto? Mikähän näistä on todennäköisin vaihtoehto?
   
 15. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Tämä kuvio on pelkästään positiivinen asia. Jatkuvuutta ja Tapparalaista identiteettiä luodaan ja sidosryhmät voivat luottaa siihen että menestystä tavoitellaan tosissaan myös tulevaisuudessa. Ei pitäisi ainakaan vaikeuttaa sponsorien ja uusien juniorien löytymistä. On hienoa nähdä että niin ry kuin Tamhockeykin puhaltavat yhteen hiileen eikä kuppikuntia esiinny. Tulevaisuus on turvattu moneksi vuodeksi eteenpäin. Mutta kuka kalifiksi kalifin paikalle kun Mikki joskus jää eläkkeelle?
   
 16. lego Jäsen

  Jatkuuko muuten Marko Ojasen rooli ry:n pelaajakordinaattorina tämän myötä vai ottaako Tapola samalla hänen paikkansa? Näinköhän myös junioripelaajien vanhempien maksuosuudet kasvavat, Tapola tuskin vetää ihan millään pikkuliksalla. Toki oy hoitanee oman osansa palkasta laajan toimenkuvan myötä, mutta Tapolan +100k€ (puhdas veikkaus, tuskin mestarivalmentaja kuitenkaan palkkiotaan suostuu alentamaan) vuosipalkka on siitä huolimatta aika iso junioriorganisaation maksettavaksi.

  Ei toki sillä, kyllähän vanhemmat aika usein maksavat vähän enemmänkin kunhan vaan saavat rahoilleen vastinetta. Ja Tapparan pitäisi pystyä tämän paketin myötä tarjoamaan laadukasta toimintaa niin junnuille kuin aikuisillekin.
   
 17. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Tuon Kärki-huhun innoittamana rupesin funtsimaan Tapparaa ja tulevaisuutta ja näin sen melkoisen valoisana. Yksi sanakin tulla tupsahti mieleen, dynastia. Organisaatio on voittoisa niin jäällä kuin jään ulkopuolellakin ja vetää puoleensa nuoria lahjakkuuksia. Neljän vuoden finaaliputki saa nuoret kiekkoilijanalut valitsemaan Tapparan ja menestyksen ja hyvän valmennuksen perässä tullaan tänne myös muualta, kuten Repo ja mahdollisesti Kärki. Lisäksi oma mylly tuottaa lahjakkaita pelaajia kuten Barkov, Haapala, Laine, Rouhiainen, Luoto etc. 2-3 vuotta Rautakorven valmennuksessa ja sitten Tapola uudelleen koutsiksi, näin taataan jatkuvuus ja identiteetti. Näyttää helvetin hyvältä.

  Näin Nuoret Leijonat pelaa MM-Kanadassa: "Perusarvot muuttuvat"

  Rautakorpi on valtakunnan parhaita valmentajia, ellei paras, ja täydellisesti meidän pelin ytimessä. Hienoa nähdä että Jukka jaksaa kehittää itseään valmentajana yhä edelleen.
   
 18. Rafael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Bristol City
  Kyllähän tilanne näyttää hyvältä. Nyt on kyllä laatua seuran ytimessä. Tapola ja Rautakorpi ovat ihan koko Suomen urheilukentän mittapuulla huippu-urheilun kärkiosaajia. Se, että Tappara haluaa vahvistaa perustaansa, eli omaa pelaajapolkuaan on kyllä parasta mitä tässä voi toivoa. Ymmärtääkseni inspiraation lähteenä toimii Euroopan suurseurojen akatemiat ja niiden ammattimainen ja urheilijan tavoitteita tukeva toiminta.

  Jos jotain voi toivoa, niin nyt pitäisi kartoittaa muutama muukin tuleva huippuvalmentaja kentältä. Tapola ja Rautakorpi todennäköisesti molemmat lähtevät vielä jossain vaiheessa maailmalle. Tietysti on Pomo Ojanen ja Nieminen sekä muutama muukin opettelemassa koutsin arkea, mutta siltikään ei voida jäädä tuleen makaamaan. Vaikka hyvältä näyttääkin. Jussi Ahokas vaikuttaa sellaiselta nimeltä, joka kannattaisi yrittää jollain aikajänteellä saada kiinnostumaan Tapparasta.
   
 19. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Laitetaan nyt vaikka tähän ketjuun parhaillaan julkaistavia jatkosopimuksia:

  Rouhiainen 1v
  Levtchi 1v
  Rauhala 2v
  Jasu 2v
  Järvinen 3v
  Luoto 3v
   
 20. lego Jäsen

  Hyviä sopimuksia. Järviselle yllättävänkin pitkä diili, mutta eipä siinäkään mitään valitettavaa ole.

  Elorinteen pitkää jatkosopparia vielä odottelen, siinä on järkähtämätön EHT-tason peruspakki useammaksi vuodeksi. Ulkomaille Aleksikin varmasti jollain aikavälillä haluaa, mutta Suomen sisällä minnekään muualle ei saa päästää.
   
 21. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Hyviä kiinnityksiä.
  J-M Järvisen kovin anti lienee hyvän hyökkääjän lisäksi olla esimerkkinä muille toimiminen, urheilijana ja harjoittelijana. Toki toiveissa olisi huikean taidon eskaloituminen yhä paremmin tehoiksikin, mutta hieno mies on hyvä pitää Tapparassa.
  Luodon 3v on erittäin hyvä. Kaikkihan me näemme että siinä on tuleva timantti.
  Jasun erinomaisuus nähtiin tänäänkin, kun kävi hakemassa aloituksen jatkoajalla "nauha aukesi" ja vaihtoon ja J-M tilalle voittomaalia värkkäämään. Mies tietää tasonsa ja roolinsa ja nauttii siitä. Rauhala parantaa kokoajan, Levtchi vielä arvoitus, Rouhiainen samoin.
   
 22. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Rouhiainen 1v => Hyvä jatko, Tapparako haluaa mennä vain vuoden kerrallaan?
  Levtchi 1v => Hyvä jatko, Tapparako haluaa mennä vain vuoden kerrallaan?
  Rauhala 2v => => Hyvä jatko. Jännä, että tässä kaksi vuotta suoraan vrt. edelliset.
  Jasu 2v => hyvä jatko, kaveri on saanut hyväää itseluottamusta alle. Fysiikka mennyt eteenpäin.
  Järvinen 3v => Jännä, että joukkueen riidankylväjä vaan halutaan pitää seurassa... Hyvä pelintekijä, hyvä jatko. Ehkä kaksi vuotta olisi riittänyt.
  Luoto 3v => Kova juttu. Seurallakin kova luotto kaverin tulevaisuuden suhteen.
   
 23. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Todella tyytyväinen olen kaikkiin sopimuksiin. Luotohan oli näistä ainoa, jonka nykyinen sopimus olisi päättynyt vasta 2018. Onkohan se kolmen vuoden jatko vielä tuon päälle? Tuskin.

  Rouhiaisen ja Levtchin optiot siis käytettiin, joten tulkitsen tämän, että niin ikään option omaava Manu Honkanen ei jatka. Luultavasti marginaalipelaajista myös Heikkilä, Peltonen ja Tuhkanen jatkavat matkaansa toisaalle. Hyökkäys alkaa huhujen perusteella olevan jo lähes täysin kasassa ensi kaudelle, mutta puolustus on enemmän auki. Mikäköhän on Saravon, Bonsaksenin ja Elorinteen tilanne jatkamisen suhteen? Saravo tuskin tekee päätöstä näin aikaisessa vaiheessa ja Elorinteelle varmaan tulee jo kyselyjä ulkomailtakin, mutta hänet olisi hyvä saada pidettyä Tampereella.
   
 24. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ekat kaksi taisi olla optioita, jotka käytettiin ja tuon takia pituus on tuo.