lego

Jäsen
Noniin.

Jukka Rautakorvesta Tapparan päävalmentaja vuosiksi 2017-2020 (vika vuosi optio) yltävällä sopimuksella. Samalla Jussi Tapola siirtyy Tapparan urheilu- ja kehitysjohtajaksi vuosiksi 2017-2020.

Tiedotustilaisuus on alkanut juuri nyt ja on katsottavissa Tappara Officialin Facebook-sivuilta.

Kommentteja?
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
No onhan tää ihan helvetin hyvä uutinen ! Vaikea nähdä ettteikö menestys jatkuisi seuraavat 3 kauttakin ja luulisi että vetovoima joukkueeseen vahvistuu entisestään

Hienoa Tappara !
 
"Ei tuu lasta eikä paskaa,
kun ottaa e-pillerin ja imodiumin."

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tapolalle mukavan rento suojatyöpaikka, jos ei ulkomailta irtoa tarpeeksi kiinnostavaa valmennuspestiä? Vaikea uskoa että kolmea vuotta mestarivalmentaja malttaa olla poissa päivittäisestä seuravalmentamisesta.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Rautakorpi ja Tapola pitävät huolen, että Tappara säilyy kilpailukykyisenä ja urheilullisena joukkueena jatkossakin. Hieno uutinen.

Olisin odottanut roolien menevän toistepäin, mutta Tapola ilmeisesti todella halusi tuohon rooliin. Hän pääsee vastaamaan junioritoiminnasta, mikä kuulostaa hyvältä. Rautakorvella on edelleen kova palo valmentamiseen sekä nälkää mestaruuden jahtaamiseen ja oletettavasti palaset tulevat oleman jatkossa. Joukkueenrakennuksesta ilmeisesti vastaavat Rautakorpi, Tapola ja Leinonen yhdessä, joten ammattitaitoa löytyy. Tällä varmasti pyritään myös vähentämään Mikin kuormaa, sillä eläköityminen tulee varmasti eteen ennemmin tai myöhemmin.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tällä varmasti pyritään myös vähentämään Mikin kuormaa, sillä eläköityminen tulee varmasti eteen ennemmin tai myöhemmin.
Varmasti näin, mutta samalla on myös mahdollista, että Keskusareena hanke vie Leinosen aikaa myös enemmän ja enemmän.
 
Kakkonen on aidosti hyvä asia. Joskus parempi kuin ykkönen, siis kakkonen.
Tosin YKKÖNENKIN maistuu.

lego

Jäsen
Ei tullut yllätyksenä tämä siirto. Rautakorpi on aina ollut sisimmältään valmentaja, en uskonut missään vaiheessa miehen siirtyvän utj:ksi. Tapolasta sen sijaan on aina ollut sellainen fiilis, että miehen valmennukselliset ambitiot ovat ennemminkin nuorten kuin aikuisten valmentamisessa. Varmasti Jussi haluaa joskus vielä palata seurajoukkuevalmentamiseen, mutta tuo on sellainen pesti, missä pääsee myös hengähtämään ihan eri tavalla kuin hektisessä Liiga-ympäristössä. Perheellistä miestä on varmastakin rassannut ympäri maata bussissa istuminen.
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Mä en oikein tiedä mitä tästä ajatella. Olen tykännyt kovasti Tapolasta ja hänen aikaansaamisistaan.

Junnupuoli on kyllä pirun tärkeä ja hyvä, että sinnekin riittää osaamista. Mutta silti. Hiukan ihme homma...
 
Läpsyttimet ovat parasta mitä Liigatapahtumiin on tullut sitten Jumbotronin.

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomaristo, Kaavin Kaiku
Onhan tämä todellista jääkiekon raskastasarjaa suomen jääkiekossa mitä Tapparalla on. Rautakorvesta jotkut eivät tietenkään pidä, mutta tulokset on todella kovaa luokkaa ja on aivan selvä ja varma asia että kun nämä miehet ovat talossa, vaatimustaso on äärimmäisen korkea. Sen myötä minkään valtakunnan sekoiluun ei tarvitse haaskata ajatuksia, meidän kannattajienkaan.

Kateelliset heittelee epätoivoisia "suojatyöpaikka" kommenttejaan, mutta ovat samalla pettyneitä siitä huipputasosta millä Tappara kulkee ja varmistaa tulevaisuuttaan.

Kyllä minäkin tykkään ehkä enemmän Tapolan tuotteesta tällä hetkellä, mutta kyllä JR on niin kunnianhimoinen että takuulla ymmärtää miten pelin pitää kehittyä ollakseen mukana. Miehen haastattelusta jäi korviin tämä "yksilö vie asiaa enemmän eteenpäin kuin rakenne". Se kuulostaa hyvältä. Huippuyksilöitä katsojat rakastaa ja kyllähän se keväällä nähtiin että nämä huippuyksilöt on ratkaisevan tärkeitä.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onhan tämä mahtava uutinen! Tappara säilyy kärkiseurana myös tulevina vuosina. Rautakorpi on jälleen muutaman kauden ajan haistellut uusia tuulia ja uskon ensi kaudella nähtävän jälleen uudenlainen Tappara. Silti perusasiat säilyvät ja Rautakorven joukkueet menestyvät, niin se vain menee. Tapparan vetovoima pelaajamarkkinoilla vain kasvaa tämän uutisen myötä. Hyvin on pullat uunissa vuosiksi eteenpäin.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Päivitetty Rautakorpi tarttuu taas ruoriin ja parin kolmen kauden jälkeen vastuun ottaa takaisin päivitettu Tapola, joka käy laittaan ensin junnutuotannon entistä parempaan kondikseen! Hienoa työtä tehdään Tapparassa menestyksen eteen, niin yksilö- kuin seuratasollakin. Iso käsi Mikille!
 
1953 1954 1955 1959 1961 1964 1975 1977 1979 1982 1984 1986 1987 1988 2003 2016 2017

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kovasti on roskatoimittajilla "huoli" Tapparan ja Tapolan puolesta. Hiitelä viimeisimpänä pyöräyttänyt kolumnin ilmoille. Kriisiä ja kohua yrittävät nostattaa, mutta Tappara se vaan porskuttaa sarjan kärjessä. Sinänsä en ihmettele, että Hiitelä ei ymmärrä joidenkin halua kehittää itseään monipuolisesti erilaisissa tehtävissä, kun ainoa asia, mitä Hiitelä on aikuisiällä kehittänyt on rasvakerroksen itselleen.
 

lego

Jäsen
Huvittavaa kieltämättä. Tapola "siirrettiin" hanttihommiin ja on epäilemättä vielä aseella uhaten pakotettu allekirjoittamaan uusi sopimus, vaikka mestarivalmentajan olisi mahdollista valita käytännössä mikä tahansa seurajoukkue Suomesta tai pesti ulkomailta. Siitä huolimatta mies päätti siirtyä vähäpätöiseen toimistohommaan. Taustalla lienee siis joko arkaluontoista kuvamateriaalia tai aseella uhkaamista. Vai olisiko sittenkin oma tahto? Mikähän näistä on todennäköisin vaihtoehto?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Tämä kuvio on pelkästään positiivinen asia. Jatkuvuutta ja Tapparalaista identiteettiä luodaan ja sidosryhmät voivat luottaa siihen että menestystä tavoitellaan tosissaan myös tulevaisuudessa. Ei pitäisi ainakaan vaikeuttaa sponsorien ja uusien juniorien löytymistä. On hienoa nähdä että niin ry kuin Tamhockeykin puhaltavat yhteen hiileen eikä kuppikuntia esiinny. Tulevaisuus on turvattu moneksi vuodeksi eteenpäin. Mutta kuka kalifiksi kalifin paikalle kun Mikki joskus jää eläkkeelle?
 
Patrik Laine - Mario-esque
Aleksander Barkov jr. - Selke-good
Teppo Numminen - valurautapakki

lego

Jäsen
Jatkuuko muuten Marko Ojasen rooli ry:n pelaajakordinaattorina tämän myötä vai ottaako Tapola samalla hänen paikkansa? Näinköhän myös junioripelaajien vanhempien maksuosuudet kasvavat, Tapola tuskin vetää ihan millään pikkuliksalla. Toki oy hoitanee oman osansa palkasta laajan toimenkuvan myötä, mutta Tapolan +100k€ (puhdas veikkaus, tuskin mestarivalmentaja kuitenkaan palkkiotaan suostuu alentamaan) vuosipalkka on siitä huolimatta aika iso junioriorganisaation maksettavaksi.

Ei toki sillä, kyllähän vanhemmat aika usein maksavat vähän enemmänkin kunhan vaan saavat rahoilleen vastinetta. Ja Tapparan pitäisi pystyä tämän paketin myötä tarjoamaan laadukasta toimintaa niin junnuille kuin aikuisillekin.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Tuon Kärki-huhun innoittamana rupesin funtsimaan Tapparaa ja tulevaisuutta ja näin sen melkoisen valoisana. Yksi sanakin tulla tupsahti mieleen, dynastia. Organisaatio on voittoisa niin jäällä kuin jään ulkopuolellakin ja vetää puoleensa nuoria lahjakkuuksia. Neljän vuoden finaaliputki saa nuoret kiekkoilijanalut valitsemaan Tapparan ja menestyksen ja hyvän valmennuksen perässä tullaan tänne myös muualta, kuten Repo ja mahdollisesti Kärki. Lisäksi oma mylly tuottaa lahjakkaita pelaajia kuten Barkov, Haapala, Laine, Rouhiainen, Luoto etc. 2-3 vuotta Rautakorven valmennuksessa ja sitten Tapola uudelleen koutsiksi, näin taataan jatkuvuus ja identiteetti. Näyttää helvetin hyvältä.

Näin Nuoret Leijonat pelaa MM-Kanadassa: "Perusarvot muuttuvat"

Rautakorpi on valtakunnan parhaita valmentajia, ellei paras, ja täydellisesti meidän pelin ytimessä. Hienoa nähdä että Jukka jaksaa kehittää itseään valmentajana yhä edelleen.
 
Patrik Laine - Mario-esque
Aleksander Barkov jr. - Selke-good
Teppo Numminen - valurautapakki

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Kyllähän tilanne näyttää hyvältä. Nyt on kyllä laatua seuran ytimessä. Tapola ja Rautakorpi ovat ihan koko Suomen urheilukentän mittapuulla huippu-urheilun kärkiosaajia. Se, että Tappara haluaa vahvistaa perustaansa, eli omaa pelaajapolkuaan on kyllä parasta mitä tässä voi toivoa. Ymmärtääkseni inspiraation lähteenä toimii Euroopan suurseurojen akatemiat ja niiden ammattimainen ja urheilijan tavoitteita tukeva toiminta.

Jos jotain voi toivoa, niin nyt pitäisi kartoittaa muutama muukin tuleva huippuvalmentaja kentältä. Tapola ja Rautakorpi todennäköisesti molemmat lähtevät vielä jossain vaiheessa maailmalle. Tietysti on Pomo Ojanen ja Nieminen sekä muutama muukin opettelemassa koutsin arkea, mutta siltikään ei voida jäädä tuleen makaamaan. Vaikka hyvältä näyttääkin. Jussi Ahokas vaikuttaa sellaiselta nimeltä, joka kannattaisi yrittää jollain aikajänteellä saada kiinnostumaan Tapparasta.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Laitetaan nyt vaikka tähän ketjuun parhaillaan julkaistavia jatkosopimuksia:

Rouhiainen 1v
Levtchi 1v
Rauhala 2v
Jasu 2v
Järvinen 3v
Luoto 3v
 

lego

Jäsen
Hyviä sopimuksia. Järviselle yllättävänkin pitkä diili, mutta eipä siinäkään mitään valitettavaa ole.

Elorinteen pitkää jatkosopparia vielä odottelen, siinä on järkähtämätön EHT-tason peruspakki useammaksi vuodeksi. Ulkomaille Aleksikin varmasti jollain aikavälillä haluaa, mutta Suomen sisällä minnekään muualle ei saa päästää.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomaristo, Kaavin Kaiku
Hyviä kiinnityksiä.
J-M Järvisen kovin anti lienee hyvän hyökkääjän lisäksi olla esimerkkinä muille toimiminen, urheilijana ja harjoittelijana. Toki toiveissa olisi huikean taidon eskaloituminen yhä paremmin tehoiksikin, mutta hieno mies on hyvä pitää Tapparassa.
Luodon 3v on erittäin hyvä. Kaikkihan me näemme että siinä on tuleva timantti.
Jasun erinomaisuus nähtiin tänäänkin, kun kävi hakemassa aloituksen jatkoajalla "nauha aukesi" ja vaihtoon ja J-M tilalle voittomaalia värkkäämään. Mies tietää tasonsa ja roolinsa ja nauttii siitä. Rauhala parantaa kokoajan, Levtchi vielä arvoitus, Rouhiainen samoin.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Rouhiainen 1v => Hyvä jatko, Tapparako haluaa mennä vain vuoden kerrallaan?
Levtchi 1v => Hyvä jatko, Tapparako haluaa mennä vain vuoden kerrallaan?
Rauhala 2v => => Hyvä jatko. Jännä, että tässä kaksi vuotta suoraan vrt. edelliset.
Jasu 2v => hyvä jatko, kaveri on saanut hyväää itseluottamusta alle. Fysiikka mennyt eteenpäin.
Järvinen 3v => Jännä, että joukkueen riidankylväjä vaan halutaan pitää seurassa... Hyvä pelintekijä, hyvä jatko. Ehkä kaksi vuotta olisi riittänyt.
Luoto 3v => Kova juttu. Seurallakin kova luotto kaverin tulevaisuuden suhteen.
 
Ja wir schwören Stein und Bein, auf die Elf vom Niederrhein.
- Pelissä oli aktiivisuuden piirteitä (Juha Malinen 9.10.2016 Suomi-Kroatia -iltakävelyn jälkeen)

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Todella tyytyväinen olen kaikkiin sopimuksiin. Luotohan oli näistä ainoa, jonka nykyinen sopimus olisi päättynyt vasta 2018. Onkohan se kolmen vuoden jatko vielä tuon päälle? Tuskin.

Rouhiaisen ja Levtchin optiot siis käytettiin, joten tulkitsen tämän, että niin ikään option omaava Manu Honkanen ei jatka. Luultavasti marginaalipelaajista myös Heikkilä, Peltonen ja Tuhkanen jatkavat matkaansa toisaalle. Hyökkäys alkaa huhujen perusteella olevan jo lähes täysin kasassa ensi kaudelle, mutta puolustus on enemmän auki. Mikäköhän on Saravon, Bonsaksenin ja Elorinteen tilanne jatkamisen suhteen? Saravo tuskin tekee päätöstä näin aikaisessa vaiheessa ja Elorinteelle varmaan tulee jo kyselyjä ulkomailtakin, mutta hänet olisi hyvä saada pidettyä Tampereella.
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Rouhiainen 1v => Hyvä jatko, Tapparako haluaa mennä vain vuoden kerrallaan?
Levtchi 1v => Hyvä jatko, Tapparako haluaa mennä vain vuoden kerrallaan?
Rauhala 2v => => Hyvä jatko. Jännä, että tässä kaksi vuotta suoraan vrt. edelliset.
Jasu 2v => hyvä jatko, kaveri on saanut hyväää itseluottamusta alle. Fysiikka mennyt eteenpäin.
Järvinen 3v => Jännä, että joukkueen riidankylväjä vaan halutaan pitää seurassa... Hyvä pelintekijä, hyvä jatko. Ehkä kaksi vuotta olisi riittänyt.
Luoto 3v => Kova juttu. Seurallakin kova luotto kaverin tulevaisuuden suhteen.
Ekat kaksi taisi olla optioita, jotka käytettiin ja tuon takia pituus on tuo.
 
"Maalinteko voi olla monien sattumien summa joka ei vätlttämätä kerro paremmuutta."

Käyttäjä Zalmonella
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy