Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tappara kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana lego, 15.02.2016 klo 15.14.

 1. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Ensi torstaina on hyvä tasonmittauspeli kun tulikuuma JYP tulee vieraaksi Hakamettään. Toivottavasti joukkue valmistautuu tähän matsiin kuin po-otteluun niin nähdään missä oikeasti mennään.
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ilves-matsin loppupuolella käytetyt ketjut saisi nyt pitää yhdessä pitempään. Kolme parasta pelintekijää (Haapala, JMJ, Kuusela) oli jaettu jokainen eri ketjuun ja kyllähän se peli alkoi sen jälkeen kulkea, jopa illuusiomaalitasolle.

  Repo - Lajunen - Kuusela
  Savinainen - JMJ - Peltola
  Haapala - Rauhala - Nurmi
  Röymark - Jasu - Levtchi/Honkanen (Karjalainen tänne kun tervehtyy)

  Siinä on kaikki palikat hyvin kohdillaan. Tyrmäävän tasainen Top9 hyökkäys.
   
 3. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Minä laittaisin Karjalaisen tuohon Järvisen ketjuun ja Peltolan ja Numon yhden pykälän "alaspäin". Saataisiin todella vauhdikas kakkosketju, väkivahva kolmonen, ja toisilleen tuttu nelonen. Karjalainen-Jasu -kaksikko on match made in hell, pelkkää koohotusta ja paitsioita.

  E: Ja ei vaihdeta Haapalaa ja Savinaista päikseen, tietenkään.
   
 4. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Repo pelasi 2. erän aivan normaalisti loppuun. Oli kentällä summerin soidessa, eikä mitään ihmeellistä tapahtunut. 3. erässä miestä ei enää nähty kentällä. Tuskin penkitettiinkään, sillä oli mielestäni ainoita Tapparassa, jotka edes hieman yrittivät. Varsinkin kun Peltola oli jo tippunut pois kokoonpanosta.
   
 5. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Käsittääkseni Repo ja Luoto istui villassa viimeisen erän, poikkeuksena Luodon yksi vaihto jonkun jäähyn jälkeen.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Justiinsa näin.

  Tuli merkkailtua huvikseen kaikki peluutukset ja samaa näytti. Kolmannessa erässä mentiin kolmella ketjulla (Peltola loukki ja Luoto&Repo villaan).

  Enemmän kiinnosti tuo pakiston peluuttaminen. Näytti menevän näin:

  Elorinne - Kemiläinen
  Bonsaksen - Rantakari
  Saravo - Parlett

  Elorinne - Salonen
  Bonsaksen - Kemiläinen
  Saravo - Rantakari
  Parlett - Salonen
  -------------------- Tästä taas uusi kierros
  Elorinne - Kemiläinen
  jne.

  "7 paria" kiersi kuitenkin niin, että jossain välissä yksi vaihto venyi ja Salonen pysyi nelosen takana koko ajan. 7 parilla siis saatiin 8 vaihtoa mätsäämään kahteen hyökkäysketjujen kierrokseen. Päätyaloitusten suhteen tehtiin ehkä kerran tai kaks poikkeava peluutus koko pelissä.

  Alivoimassa ei ihan saanut lopullista kuvaa peluutuksesta, kun tärkeimmät AV-pakit otti jäähyjä. Salonen näytti olevan heti pulassa kun joutuu alivoimalle.

  Saravo- Elorinne
  Bonsaksen-Parlett

  Tämä lienee normaali AV-pakisto ja Salonen tuuraa, jos joku edellä olevista on jäähyllä. Jatkoajan 3 vs. 4 alivoimalla kiersi vuorotellen vain Saravo, Elorinne ja Parlett, Eli Bonsaksen näyttäisi olevan vasta neljänneksi tärkein AV-pakki.

  AV:n jälkeen Rantakari ja Kemiläinen vetävät huilanneena yleensä sen jäähyn jälkeisen vaihdon.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2017 klo 22.47
 7. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 8. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mikähän idea tässä oli? Laitetaan nuoret kaverit vilttiin, kun valtaosa joukkueesta - mukaanlukien maajoukkuetähdet - höntsäilevät. No, luotan Tapolan tietävän paremmin nämä asiat.
   
 9. Minä ja Kirves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, ManCity
  Mielestäni kummalinen tilasto on se, että viime viikon peleissä (Saipa Jyp ja Ässät) vastustajat saivat yhteensä 5 jäähyä. Jyp 3x2min, Saipa 2min ja Ässät 2min(liikaapelaajia kentällä, oliko ajassa 59.45).

  Mielestäni kertoo siitä että ei ehkä ihan 100 ollut lasissa. Eikä ollut edes sellaisia paikkoa mistä olisi voinut antaa enempää boksia.

  Av peli oli ainakin alkuviikosta aika kehnoa, Ässiä vastaan vielä ensimmäisen erän sitten siitä tuli hieman aktiivisempaa.. Toki, Peltola ja Karjalainenkin puuttuivat. Eiköhän tämäkin parane kun pelit kovenee ja tunnette tulee peliin lisää..

  Edit: Jypin jäähymäärä
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017 klo 09.13
 10. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Teemu Nurmi ja uran ennätyspisteet liigassa 18+21=39, onnea Teemu. Henrik Haapala 14+43=57 ja kaikki tämä 48 ottelussa, 1.19 pistettä per ottelu ja liigan pistepörssin johtopaikka. Tuo oman alueen puolustuspeli voisi parantua hiukkasen kevättä kohti mentäessä, kiitos.
   
 11. Minä ja Kirves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, ManCity
  Tapola sanoi muistaakseni Ruudun(vai oliko jatkiksen/is/il) haastattelussa että on harjoiteltu melko kovaa. Sarja tilanne on sen sallinut, luulisi kohta kevennettävän ja putken kulkevan melko raikkaasti!
   
 12. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Itse luotan myös siihen, että Tapparalla kulkee ja erittäin lujaa, kun playoffit alkaa. Joukkueessa on kuitenkin monia erittäin kovia luistelijoita; Röymark, Haapala, Rantakari, Kuusela, Savinainen, JMJ nyt ensimmäisinä tulee mieleen. Nyt tahmainen liike on näkynyt kaikkein eniten siinä, että päätykiekkoihin ei ole keritty oikein ollenkaan (ei oikein edes nämä hyvät luistelijat), ja lisäksi vastustaja on paremmalla liikkeellä vienyt kaksinkamppailuja luvattoman paljon. Tuosta kun tyyliin kaikki pelaajamme ovat samaan aikaan iskussa, niin todella hankalaa tulee muilla joukkueilla olemaan. Prässi on kova, ja lisäksi joukkueemme on täynnä kovia playoffsotureita kahdensuunnan osaamisella ja periksiantamattomuudella. Lisämausteena on myös se yksilötaito, joka etenkin tällä kaudella kohdistuu hyökkäyspäätyyn. Plussana sitten vielä se, että kuntoa on saatu hiottua rauhassa koko kausi; aivan varmasti se on yksi valtti, joka Tapparalla on. Leveyttä ilman suurempaa loukkaantumissumaa on hurjasti niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä, ja lisäksi joukkueen yleiskunto on varmasti yksi Liigan parhaista. Raskaat sarjat jatkoaikoineen luulisi kääntyvän meille. Yksi Liigan parhaista valmennuksista takaa sen, että taktisessakin mielessä vastustaja ei varmasti saa isoa etua.
   
 13. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Onko kenelläkään tietoa mikä vamma Peltolalla on ja koska palaa kokoonpanoon? Kapteeni on tärkeä mies pudotuspeleissä.
   
 14. Keyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal FC
  Lainaus:
  Nivusvammasta kertovat vahvistamattomat tiedot hallin sisä- ja ulkopuolella. Pelannee vielä runkosarjassa, mutta mitään riskiä ei oteta. Pudotuspelien alussa varmasti kaukalossa.
   
 15. Artyukhin Jäsen

  Kauanko Karjalainen sivussa?
   
 16. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Karjalaisen piti olla jo helmikuussa askissa. Eli voitaneen odottaa vielä pelaavan runkosarjassa.
   
 17. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 18. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Maajoukkuemiesten Peltola, Savinainen ja Haapala otteet maajoukkuetauon jälkeen:

  14.2 KalPa Peltola 1+0, Vellu 0+2, Henkka 0+1
  16.2 Pelicans koko kolmikko pois
  18.2 Ilves Peltola 0+0, Vellu 1+0, Henkka 1+0
  21.2 SaiPa Peltola 0+0 (peliaika 6:23, loukkaantui), Vellu 0+0, Henkka voittolaukauskisassa maali
  23.2 JYP Peltola pois, Vellu 0+0, Henkka 0+2
  25.2 Ässät Peltola pois, Vellu 0+0, Henkka pois
  28.2 Jukurit Peltola pois, Vellu 0+1, Henkka 0+2
  4.3 TPS Peltola pois, Vellu pois, Henkka 0+0

  Aika surullista katseltavaa on saldo maajoukkueturnauksen jälkeen, Henkka on ollut melko lähellä tasoaan. Vellulla täytyy olla jotain pientä vammaa tai sitten rasitus on ollut vaan liian kova. Ja kapteenilta meni siis heti ensimmäisessä pelissä nivunen.
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2017 klo 13.51
 19. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  @bebeto Peltola taisi loukkaantua vasta SaiPa -ottelussa. Ilvestä vastaan Peltola pelasi aivan normaalisti. Muutoin samaa täysin samaa mieltä turhasta maajoukkukomennuksesta ja sen seurauksista.
   
 20. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Peltola tosiaan putosi pois SaiPa-pelissä ja Tapolan mukaan kyseessä oli maajoukkuepeleissä tullut vamma, joka uusiutui. Eiköhän kapu ja Karjalainen ole parsittu kasaan, kun tosipelit alkaa. Parempi tietysti olisi, jos saisivat pari peliä alle ennen pudotuspelejä.
   
 21. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Näinhän se oli että SaiPa-matsissa Peltola loukkaantui tai vamma uusiutui. Tuo helmikuun loppu oli aika tiivis rutistus ja kun alla oli viikonlopulta kolme maajoukkuepeliä niin kuormaa tuli ihan kiitettävästi. Koko kolmikko voisi vaikka huilata loput pelit kun runkosarjan voitto on varma, ehkä viimeisessä voisivat käydä hakemassa pelituntumaa.
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ainakin ennen Peltolan loukkia tarina taisi olla, että kaikki loukkaantuneet pelaajat ovat kunnossa ennen pudotuspelien alkua. Kaikki puuttuneet sieltä ovat sittemmin palanneet, Karjalaista lukuunottamatta. Lähellä paluuta varmaankin ollaan. Peltolan tilanne ainoa kyssäri.
   
 23. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Ykkönen on Kemiläinen, Haapala, Savinainen, Lajunen ja Nurmi. Sitten kakkosessa on pyörinyt ainakin Kuusela, Rauhala, Järvinen, Rantakari, Peltola, Repo, Karjalainen ja Jasu. Kakkosen varmoja taitaa olla tällä hetkellä Kuusela, Järvinen ja Rantakari.
   
 24. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä on.

  Olisikohan näin:

  1 yv: Lajunen, Savinainen, Haapala, Nurmi ja Kemiläinen
  2 yv: tämä onkin hankalampi, mukana ainakin: Järvinen, Kuusela, Rantakari. Tulisikohan Karjalainen tuohon keskelle nyt ja aikanaan Peltola pääty/maski.
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Vielä selventää vähän kun laitetaan se kuviokin:

  1.YV
  --------- Lajunen (maalinedusmies/pääty)

  Nurmi --- Savinainen --- Haapala

  --------- Kemiläinen (viivalla)


  2.YV
  ----------- Peltola/Rauhala (maalilla)

  Kuusela --- Karjalainen/Repo --- Järvinen

  ----------- Rantakari (viiva)

  Karjalainen on ollut hemmetin älykäs neliön keskimies, mutta saattaa kuitenkin olla että roolitetaan vain alivoimalle? Repo luontaisempi maalintekijä.