Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Tappara kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana lego, 15.02.2016 klo 15.14.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Otto Rauhala on siis sentteri"hankintamme". Luotetaan sisäiseen kasvuun, mihin tässä on menestys perustunut pääasiassa viimeiset 5 vuotta. Hyvä näin, ei sotkeudu liikaa kemiat ulkopuolisilla, Kuusela nyt 99% tuntee systeemin, oli viime kaudella sen paras toteuttaja ylivoimaisesti.

  Tänään askissa olevaa Repo-Lajunen-Kuusela -katjua hahmottelin jo salaa mielessäni. Ikäluokkansa toisiksi paras maalintekijä Repo korvaa Laineen (se ikäluokkansa paras) viime kauden pleijarien ykkösnyrkistä, jota Kuusela pannaan ruokkimaan. Maistuu. Eikä se välttämättä edes ykkösnyrkki. Sehän voi olla vaikka Haapalan tai JMJ:n vitja.

  Mutta se Righti-Repo vasemmalle tuomaan pientä erilaista pelotetta. Tää on niin parasta Jussi Tapolan ajatusmallia, josta erityisesti tykkään. Joka ketjuun luodaan hieman erilainen koostumus, mutta peruspelitapa säilyy ja hyvät roolitukset on olemassa. Tällaista joukkuetta vastaan on todella vaikea vastakkainpeluuttaa.

  Loppukauden koostumus voisi olla vaikka näin:

  Savinainen - JMJ - Peltola
  Repo - Lajunen - Kuusela
  Haapala - Jasu - Nurmi
  Röymark - Rauhala - Karjalainen

  Tai vaikka miten muuten, onhan tässä vaihtoehtoja säädellä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2017 klo 12.43
 2. Rafael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Bristol City
  Itse kaavailin Kuuselaa Rauhalan ja Revon kanssa samaan ketjuun. Voisi vähän boostata Rauhalaa ja etenkin Repo saisi kunnon tarjonnan. Makuasioita toki. Røymark-Jasu-Nurmi on keväällä kovaa valuuttaa. Muutenkin olen tyytyväinen, että meillä on kevääksi nyt kunnon rouhijoita. (Lajunen, Repo, Røymark ja Nurmi)
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2017 klo 14.00
 3. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Haapala -Lajunen - Karjalainen
  Savinainen - Järvinen - Peltola
  Repo - Jasu/Rauhala- Kuusela
  Roymark - Rauhala/Jasu - Nurmi

  En oikein osaa päättää, kummin päin kolmosen ja nelosen sentterit itse laittaisin. Myös Repo ja Peltola voisivat vaihtaa paikkoja, jolloin vasemmalla kaikki leftit ja oikealla kaikki rightit. Kolmonen voisi tällöin olla laadukas "jarruketju", jolla olisi myös kova pistepotentiaali.

  Onhan tuossa melkoiset palikat rakentaa.

  Hyvä ratkaisu antaa EHT-miesten huilata tänään. Lauantaina täyden tuvan edessä sitten lähes parhaalla kokoonpanolla Ilvestä kurittamaan.
   
 4. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Itse soveltaisin ehkä jotain tällaista:

  Savinainen (maalintekijä) - Lajunen (työmies) - Kuusela (pelintekijä/maalintekijä)
  Haapala (pelintekijä/maalintekijä) - Rauhala (työmies/maalintekijä) - Repo (työmies/maalintekijä)
  Peltola (työmies/maalintekijä) - Järvinen (pelintekijä) - Karjalainen (maalintekijä)
  Roymark (työmies) - Jasu (työmies/pelintekijä) - Nurmi (työmies/maalintekijä)

  Rouhija nyt on vähän huono termi. Pääasia kuitenkin ettei laittaisi kahta playmakeria samaan ketjuun (ettei ihan toisilleen syöttelyksi menisi), mikä on pois viimeistelystä.

  EDIT: vaihdettu "rouhija"-termin tilalle "työmies", vaikka ei se merkitystä muutakaan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2017 klo 15.30
 5. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Savinainen-Järvinen-Kuusela
  Haapala-Rauhala-Repo
  Peltola-Lajunen-Karjalainen
  Roymark-Jasu-Nurmi

  Ei välttämättä toive, vaan pikemminkin veikkaus. Keväälle uskon Tapolan kokoavan "shutdown" -ketjun, joka pelaa vastustajan ykkösnyrkkiä vastaan ja toivottavasti myös pimentää sen. Loogisinta se olisi koota Peltolan ja Lajusen ympärille.

  Vaihtoehtoja ainakin piisaa!
   
 6. Keyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal FC
  Lainaus:
  Yksi asia on mielestäni melko varma: Kuusela pelaa Lajusen kanssa. Ja taas toisaalta Haapalaa ei todellakaan uhrata Jasun viereen.

  Haapala - Lajunen - Kuusela
  Savinainen - Järvinen - Peltola
  Repo - Rauhala - Karjalainen
  Roymark - Jasu - Nurmi
   
 7. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Täsmälleen samaa kokoonpanoa mietin itse
   
 8. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Nää oli hauskoja, Otto maalintekijä ja Jasu pelintekijä. No Otto on kyllä pelimies. Jasukin on mies joka sulkee kiekon ratkaisevan finaalin viimeisellä minuutillla.
   
 9. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Leinonen on tehnyt kiistatta aivan loistavaa työtä joukkueen rakentamisessa, mutta Kuuselan hankinnasta en lähtisi hirveästi TJ:tä ylistämään, Kuusela itse halusi palata Tapparaan ja kotiin, ja muutenkin tällaiset ovat niitä turvallistakin turvallisempia hakuja, toisin kuin esim. KHL:stä ennalta tuntemattomien haut. Tuskin on vaatinut Leinoselta kovin paljoa maanittelua ja suostuttelua saada edelliskauden mestari takaisin kotiin perheensä pariin, odottelemaan taistelua Kanada-maljasta.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  No jaa, lähinnä päinvastoin. Se nimittäin on liki 100% Mikko Leinosen pitkäjänteisen lähes kahden vuosikymmenen työn ansiota, että Tappara on sellaisessa kunnossa, ettei tarvitse kenenkään perään soitella. Pelaajat (agentit) lähinnä soittelevat Leinoselle, että "saako tulla sinneppäin" tai "pääsiskö teille kehittymään".
   
 11. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Minä kirjoitin puhtaasti tuosta siirron hetkisestä tilanteesta, ja sillä hetkellä tuo oli nimenomaan helppo haku. Leinoselle kaikki kunnia kuten aiemmassa viestissä totesin tästä Tapparan kokonaisvaltaisesta tilanteesta, mutta puhtaasti siirron hetkisestä näkökulmasta en ihan ymmärrä toimitusjohtajan jumaloimista tämmösen paluun jälkeen.

  Myöskään ihan 95%:sta ansiota en Leinoselle tästä Tapparan nykyisestä hienosta tilanteesta antaisi, Leinonen on ollut pestissä pitkään, ja tälle lähes kahdelle vuosikymmenelle mahtuu myös taaperruksia joista viimeisin 2008-2011 -kausilla, tämän jälkeen J.R tuli ja laittoi taas seuran urheilullisen puolen kondikseen, ja ilman sitä ei Tapparalla olisi tänäkään päivänä tällaista imua pelaajien suhteen, ja J.R:n työtä on jalostanut vielä Tapola, kruununa viime kauden mestaruus. Toki Leinoselle iso sulka joukkueen rakentamisesta, se on kuitenkin yksi erittäin tärkeä osa-alue menestymisessä. Varsinkin Palolat, Jormakat ja Savinaiset ovat loistavia projekteja, eivät ole omia junnuja vaan muualta mestästettyjä, ja ura saatu lentoon vasta Tapparassa (Savinainen palautettiin lentoon).
   
 12. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Oliko se edes tässä tilanteessa ihan niin yksinkertaista? Jos tuo olisi niin yksinkertaista, niin kai näitä suomalaisia paluumuuttajia nähtäisiin enemmänkin. Siellä on kuitenkin niitä verotuksellisia syitä, palkka-murheita jne. Tuolla huhu-ketjussahan joku (tämä viesti) muisteli, että ennen Kuuselaa ei olisi edellisellä kaudella Liigaa pelannut suomalainen palannut kesken seuraavan kauden Liigaan. Voihan se toki olla, että Kuuselalla oli poikkeuksellisen vahva vietti päästä takaisin Tampereelle pelailemaan/perheen luo, mutta kyllä Mikki silti hatunnoston ansaitsee. Tästäkin suorituksesta. Olisi mielenkiintoista tietää, että miten Kuuselan kanssa nuo raha-asiat järkeiltiin. Ottiko herra suosiolla tappiot verotuksessa, vai hankkiko Mikki joltain sponsorilta hieman lisärahoitusta tähän? (näin taisi joku co:n kipinässä mutuilla)...

  Siinä mielessä toki "helppo haku", että tuttu kaveri, jolla varmasti organisaatiosta hyvät muistot. Tiedettiin, mitä saatiin tyyppinen tapaus.
   
 13. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä se Leinosen haastattelun perusteella oli:

  Lainaus:
  Yrittämisellä tarkoitettiin lainatun lehden mukaan että myös muita seuroja oli luonnollisesti Kuuselan perässä. Varmaan aika paljon isommilla rahasäkeilläkin. E: Aamulehdessä Kuusela myös itse totesi:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei ole läheskään aina noin yksinkertaista. Äkkiseltään ei tule mieleen ketään kotimaista pelaajaa joka olisi vastaavan tehnyt, eli pelannut edelliskauden kokonaan Liigassa ja palannut seuraavalla kesken kauden takaisin. E2: Kuuselaa kiinnosti muut asiat enemmän kuin raha, ja sillä saa multa entistä enemmän arvostusta, hieno ihminen sekä pelaaja. Leinoselle kannattaa toki nostaa hattua tästäkin hausta, aina kun haetaan loistava pelaaja niin on aihettakin nostaa hattua, mutta pointtina oli ettei ehkä tällaisissa kannata käsi kipeänä sitä hattua heilutella, pelaajan omat intressit painavat joissain tapauksissa paljon enemmän kuin TJ:n neuvottelutaito.

  Lainaus:
  Vaikea tosiaan sanoa varmuudella että miten on järjestetty, mutta epäilen ettei Tappara ainakaan hirveästi omistaan maksanut verotusten tappioita tai palkkarästejä, Leinosen kommentti ''meidän hommamme ei perustu suuriin rahamääriin'' on tässäkin kuvaavaa, varmasti Kuusela olisi saanut muualta isommat rahat, mutta paluu vanhaan seuraan ja kaupunkiin, sekä hyvät mahdollisuudet voittaa painoivat varmaan enemmän vaakakupissa. TJ:n / UTJ:n neuvottelutaidot ovat hyödyksi monessa muussa tapauksessa, mutta Kuuselan tapaisissa lähtökohdissa tuskin hirveästi tarvii suostutella. Jos noita Kuuselan veroja tms. olisi sponsorien kautta maksatettu, niin luulisi että siitä olisi myös julkisuuteen jotain mainittu? Minä ainakin sponsorina haluaisin jonkinlaista julkista mainontaa sille, että me ollaan tämä kova hankinta osin mahdollistettu.

  Lainaus:
  Nimenomaan näin, skouttien ja TJ:n / UTJ:n taidot mitataan enemmänkin jossain ''Lingleteissä'' ja ''Parleteissa''. Ketä muuten Tapparalla on skoutteina? Tuskin Leinonen yksin vastaa sekä P-Amerikan että Euroopan skouttauksesta? Toimitusjohtajalla kaiketi aika paljon muutakin tekemistä mm. talouden hoidossa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2017 klo 01.02
 14. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Nää on näitä. Leinonen saattoi jopa tarkoittaa tuota, mutta olisiko Mikki oikeastaan voinut sanoa mitään muuta? Antaisi vähän ikävän kuvan, jos "oma poika", joka oli viime kaudella Liigan paras pelaaja, pitäisi houkutella takaisin kotiin järkyttävällä taistelulla/ylihinnalla. Uskaltaisin väittää, että Mikki sanoisi tuota kotiutusta helpoksi joka tapauksessa...

  Eihän Tappara ikinä pääse suurimmalla rahasäkillä näihin kisoihin. Kyllä siellä Helsingissä ja Oulun hiekkalaatikolla ainakin on enemmän rahaa takana kuten myös Raumalla. Ehkä Turussakin.

  Lainaus:
  Ymmärrän pointin. Mutta viime vuosina sitä hattua on saanut käsi kipeänä heilutella muutenkin, niin pitäähän sitä perinnettä jatkaa. Kuuselan tasoisten pelaajien eksyminen nykyisin Liigaan ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys enää.

  Lainaus:
  Eiköhän Mikki ole tarjonnut "kilpailukykyisen" rahasumman. Ei välttämättä suurinta, mutta riittävä tuomaan Kuuselan kotiin. Toki on oletettavaa, että Tappara sai Kuuselan halvemmalla kuin esim. IFK tai TPS olisi saanut, koska Kuuselan kokemukset seurasta ja perhe/koti Tampereella.

  Njoo, en mä ota tuohon rahoitukseen enempää kantaa, kun en asiasta tiedä. Jotenkin vain mulla on muistikuva, että jommassakummassa kipinävahdissa co:n puolella joku tuommoista huhua väläytti. Voi olla perätönkin huhu. Mutta toisaalta, kai ne mainospaikat Kuuselan paidassakin jotain maksaa...

  Noin muutenhan Mikin selkeästi paras ominaisuus lienee tuo neuvottelukyky sekä kyky arvioida pelaajien "arvo". Tapparalla pelaajien hinta-laatusuhde lienee aika kovalla tasolla verrattuna kilpailijoihin. Ainakaan tällä kaudella ei taideta Lukossa, IFK:ssa tai Kärpissä ihan päästä samaan.


  Muuta asiaa: Kuusela oli oikein mukava nähdä jäällä tänään. Hyvä, että sai heti onnistumista alle.
  Tuo toinen haku, joka hieman jäi Kuuselan varjoon: Parlettkin vaikuttaa ihan vahvistukselta. Vakuuttava debyytti mieheltä. Pakisto ei varsinaisesti voi olla huono, tämän kauden näytöillä Salonen on seiskapakkina. Kemiläiseltä hieman hakemista vielä, mutta onhan tässä aikaa löytää se oma taso pudotuspeleihin mennessä uudelleen. Toivottavasti onnistuu. Toivottavasti myös kiinnittää huomiota tuohon päänsä ylhäällä pitämiseen/taklausten vastaanottoon. Pari aivotärähdystä jo tällä kaudella, eikä tuo taklausten vastaanotto tänäänkään Kemiläiseltä ihan oppikirjamaista ollut...

  Mielenkiintoinen paikallinen tiedossa, kun tuohon tänään nähtyyn saadaan vielä EHT-miehet mukaan. Tapolalla mielenkiintoinen palapeli käsissään muun muassa ylivoimien suhteen. ..
   
 15. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ehkä, mutta tuo hetki sitten editoimani kohta Kuuselan ''Perhe on tietysti ykkösjuttu ja tärkein tekijä siirron taustalla.'' -kommentista AL:lle vahvistaa Leinosen kommenttia. Kuusela olisi voinut yhtä hyvin sanoa ''mahdollisuus voittaa mestaruus oli tärkein tekijä siirron taustalla'', ei sitä kotia ja perhettä tarvi sentään haastatteluissa mielistellä, ellei ole ihan mahdoton emäntä kotona.

  Kuuselan pelistä, oli ensimmäisessä erässä vielä aika pimennossa, taisi matkojen rasitukset vielä painaa jaloissa, toisessa ja kolmannessa alkoi päästä hyvin rytmiin, ja lopulta tärkeä tasoitusmaali 3.erään. Kuusela tulee olemaan tärkeä palanen Tapparan keväälle, ja mikä parasta Tapparan kannalta, orkesterista löytyy Haapalaa ja Savinaista, jolloin Kuuselan ei tarvitse yksinään soitella humppaa.

  Parlett vaikutti kieltämättä vahvistukselta heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen. 93-kiloinen kroppa liikkui luistimilla hyvin, sijoittui oikein, syötöt oli pääosin tarkkoja ja P-Amerikkalaiseen tyyliin todella kovia, kuten pitääkin. P-Amerikasta tulevilla pakeilla (Aulie, Finley jne.) on usein mennyt alussa aikaa siihen Eurooppalaiseen pelirytmiin pääsemisessä, ja sijoittuminen on varsin erilaista isossa kaukalossa, Parlett tulee KHL:stä eli on jo oppinut Eurooppalaista kaukaloa, ja se on tässä vaiheessa kautta iso plussa Tapparan kannalta. Parletin aiempaan uraan kun tutustuin internetin maailmassa, jäi sellainen käsitys että on myös pelityyliltään varsin kova pakki kyseessä, jos on näin, niin tuo mielestäni Tapparalle aiemmin hieman uupuneeseen osa-alueeseen parannusta, varsinkin playoffeja ajatellen. Elorinteestä on jäänyt mieleen vähän turhan pehmoset otteet mm. maalinedustalla, jossa pitää olla varsinkin playoffeissa lähes metsurin elkein.
   
 16. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  Tähän tartuin, Krisse on todellakin lapsiaan rakastava perheenisä joka mielellään viettää vaapat aina muksujen seurassa.
  Poika pelaa Tapparan junnuissa ja tytär ei ole vielä koulussa, kait?

  Olen niin monesta lähteestä kuullut/lukenut Krissen mainitsevan perheensä haastatteluissa niin on oikeasti pelaajia jotka ajattelee perhettäänkin. Toki uuden talon rakennuttanut mies mieluusti palaa kotiin kun pääsee upouuteen kämpäänsä rentoutuun lasten ja vaimonsa kanssa pleikkarin sijasta.
  Tietysti joukkuekin helpottaa asettumista vallan mainiosti ja tuleva kevät.. vaikka ei sitä tiedä jos heti ekalla kierroksella alkaisi kesäloma.

  Todella moni pelimies vuosikymmenten aikana on tehnyt seurapäätöksensä emäntänsä tahdosta vaikkeivat ole siitä kiljuneet haastatteluissa.
  Hallitus on se joka määrää kun tulee tarpeeksi pelaajalla ikää..

  Linkissä videopätkä Krissestä vähän alta vuosi sitten:

  Kristian Kuusela palasi kotiin – Näin komea uudenkarhea talo Tappara-tähteä odotti Tampereella - Aamulehti
  klik oikealla ja "avaa uuteen yksityiseen ikkunaan"
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2017 klo 03.23
 17. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Kyllä Parlett oli vakuuttava. Hyvä liike, pää ylhäällä, syöttö lähtee ja jalka kulkee. Teki selvästi mieli mennä myös kahnauksiin mukaan, malttoi mielensä. Laukauskin oli kelpo kuti.
  Kuusela katteli puoli peliä ja lopussa otti hommaa haltuun. Eihän tässä voi kuin ihmetellä kuinka hyvältä ryhmä näyttää.
  Kemiläinen tosiaan on todella altis jäädä taklausten alle. Viivyttää omaa syöttöään niin, että ilkeämmät karvaajat jysäyttää taatusti vielä päälle eikä kaarra ohi. Luulis vähän varovan jo.
   
 18. Jesbe89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, New York Rangers, KPK
  Lainaus:
  Tämä voisi olla kyllä hyvä kokoonpano! Se mitä mietin, että Jasu ja Rauhala vaihtaisivat paikkaa? Itse meinaan tykkäsin tuosta Röymark - Rauhala - Nurmi kentästä!
   
 19. Teikel Jäsen

  Pekka Saravo... Pyhä lehmä...

  Miksi pelaa mestaruutta tavoittelevan joukkueen puolustuksessa?7.pakki kunnes Sammalkangas palaa saikulta.

  Kertokaa joku miksi pitäisi pelata?
   
 20. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Varmaan päästään kaikki helpommalla kun kerrot, miksei Pekka Saravo kuulu pelaavien puolustajien joukkoon tällä hetkellä?

  Vastaukseksi ei kelpaa ikä, hitaus tai huono +/- tilasto kun nuo on jo kaikilla tiedossa.
   
 21. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Peksiä en periaatteesta mistään kritisoi, mutta pakko sen verran mollata, että Peksi on kuusikossa pelkästään leftin mailan takia. Vaikea noita minuutteja perustella, kun Salonen on ollut tänä vuonna selvästi parempi. Pienemmillä minuuteilla Peksistäkin saataisiin enemmän irti. Ettei nyt toisteta samaa kuin Reten kanssa.
   
 22. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kolme neljästä ketjusta oikein jo tänään ja eiköhän Karjalainen tule juuri tuohon paikalle, kun on terveenä.
   
 23. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Tekstissä on vain asiaa, eikä moiseen ole vastausta perusteltavissa. Viimekausi oli tosin Peksiltä hyvä, en tiedä odotellaanko tässä jotakin uudelleen syntymistä vielä tälle kaudelle. Salonen (Right) tosin on ollut paljon parempi, ja Sammalkangaskin (Left) pitäisi peliesitysten perusteella olla edellä.
   
 24. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Nähdäkseni Pekka on pelannut noin isoja minuutteja vallitsevien olosuhteiden takia, missään nimessä hänelle ei tule laittaa liki 20min peliaikoja kevään peleissä. Luultavasti seiskana ja av peluutus tulee olemaan kevään kuvio ja peliajan pitää olla 15min nurkilla varsinkin backtoback peleissä.

  Lisäys, näköjään edellisessä pelissä peliaika oli juurikin tuo 15min parhaan kokoonpanon puolustuksen osalta ollessa jäällä. Salosen peliaika oli vajaa 14min,aika puoliksi ovat tuon kutospaikan pelanneet.

  Alkuperäiseen asiaan palatakseni, en vain löydä syytä miksi hän ei tällä hetkellä kokoonpanossa olisi tai sitten ne syyt ovat noita ikuisuussyitä. Sammalkangas ei missään nimessä ole parannus ja hänestä on selkeästi Salosta vähemmän hyötyä joukkueelle.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017 klo 12.38
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Tuskin on PekkaPekka seiskana, kun päteviä leftejä on vaan 3 kpl. Elorinne ja Bonsa voi helposti pelata +20min ja Pekalle sitten se mitä jää (ehkä 12min + 3min AV) ja iso AV-rooli. Siellä edelleen huippu-ukko.

  Salonen on kiertävä seiska, mutta siten ettei niitä righteja aleta tunkemaan vasemmalle, koska rutiinin puutteen takia se on aina riski. Leftit joutuvat useammin pelailemaan oikealla ja se ei haittaa läheskään niin paljon mitä righti vasemmalla.