Tappara - Ässät ti 7.2.2006

  • 24 176
  • 190
Tila
Viestiketju on suljettu.

kepardi

Jäsen
kelmi kirjoitti:
- Huvittavaa muuten että tapparafaneilta irtosi raikuvat suosionosoitukset sellaisile taklauksille joille Porissa olis hädin tuskin taputettu.
Kirkossa raikuvia suosionosoituksia? Mielestäni hyvä että yleisökin syttyi kun Tappara vaihteeksi intoutui jakelemaan puhtaita taklauksia. Porilaisia fanejahan niillä taklauksilla ei ollut tarkoitus viihdyttää, Ässien pelaajiin tuntui kuitenkin vaikuttavan.

Minua huvittaa se, että Ässäfanit ylistävät kuorossa radiosta näkemäänsä noutoa. No kun sitä aikansa itselleen uskottelee, niin kai tuonkin saa vielä käännettyä Grönvallin koulutukseksi. Tuliko tästä muuten tyrmäys vai plussa Forsbackan fight cardiin? Tappeluksihan tuo kuitenkin useiden kommenttien perusteella Porissa laskettiin.

Toivolan kommentit olivat mielenkiintoisia. Joukkue on kuriton ja pelaa ottelusta 10 minuuttia, vika silti muualla. Onkohan eväät jo syöty?
 

Heeman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Roomie kirjoitti:
White otti varmaan opikseen joukkueiden edellisestä kohtaamisesta Tampereella. Silloinhan Fobbe heitti Whiten seinään kuin märän rätin, otti kiekon ja järjesteli Hiseyn kautta maalipaikan Kupariselle.

Joo, silloin kyllä lähti White aika kevyesti laitaan, mutta oli mies sitten oppinut varomaan. Kiekko meni Kiilholman eikä Hiseyn kautta.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olipa ottelu. Tappara oli selkeästi parempi ja ansaitsi voittonsa, viisinolla ei jätä tilaa minkäänlaiselle jossittelulle.

Kyseessä oli tyypillinen T-Ä-vääntö. Tappara eliminoi Ässien pelin ja teki tarvittavat maalit. Ottelu oli varmasti yksi tylsimmistä otteluista tällä kaudella, eikä missään nimessä pelkästään Padan tekemien maalien lukumäärästä (0 kpl) johtuen. Ymmärrän, että Tapparafänien mielestä peli oli huippua, mutta muut katsojat eivät pelistä kyllä mitään viihde-elämystä saaneet. Peli oli juuri tyypillistä Tapparaa ja pelin viihdyttävyys juuri sitä luokkaa. Järkyttävää.

Tappara onnistui loistavasti omassa pelissään ja ei antanut Ässille kuin pari vaarallista tekopaikkaa koko ottelun aikana. Kolmanteen erään lähdettäessä tilanne oli 3-0 ja selkeät maalipaikat luokkaa 4-2. Se kertoo ottelusta aika paljon, maalipaikkoja ei ollut kummallakaan. Sitten Patapaita turhaantui, jäähyjä alkoi tulla ja Tappara painoi yv:tä porilaispäädyssä pelin jo ratkettua.

Tapparan vastustajan eliminointiin perustuva peli toimi loistavasti ja porilaisille ei jäänyt mitään käteen. Ässät näytti uskomattoman surkealta, mutta laittaisin sen kuitenkin suurimmaksi osaksi Tapparan hyvyyden piikkiin.

Näin se vain menee, tyylipisteitä ei menestymiseen tarvita. Kamalaa katseltavaa, mutta tehokasta ja toimivaa. Tappara on paha kenelle tahansa keväällä.

Hiseyn ohjauksesta on vaikea sanoa oliko kyseessä korkea maila. Kruus oli kuitenkin aivan vieressä ja näytti ensin päättäväisesti maalia, eikä välittänyt kirvespelaajien älämölöstä. Linjamies ryntäsi kuitenkin puolen minuutin kuluttua kertomaan, että maali tulee hylätä. Samantien Kruus hylkää maalin.

Forsbacka taklasi Grönvallia kyynärpäällä ja Kruus nosti kätensä. Tästä suivaantuneenä Foppa pudotti hanskat, riisui Grönvallin paidan yhdellä riuhtaisulla ja huitaisi pari luuviitosta. Samassa linjurit olivat välissä, eikä Foppa yrityksistään huolimatta päässyt enää Jannen kimppuun. Grönvall oli täysin haluton matsaamaan, mutta hanskat mies kuitenkin pudotti ilmeisesti pystyäkseen paremmin pitämään Foppaa loitolla.
 

Näätä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Calgary
Nick kirjoitti:
Forsbacka taklasi Grönvallia kyynärpäällä ja Kruus nosti kätensä. Tästä suivaantuneenä Foppa pudotti hanskat, riisui Grönvallin paidan yhdellä riuhtaisulla ja huitaisi pari luuviitosta. Samassa linjurit olivat välissä, eikä Foppa yrityksistään huolimatta päässyt enää Jannen kimppuun. Grönvall oli täysin haluton matsaamaan, mutta hanskat mies kuitenkin pudotti ilmeisesti pystyäkseen paremmin pitämään Foppaa loitolla.

Todella naurettavaa touhua.
 

Stentor

Jäsen
Porilainen fyysisyys

Eipä ole ihme ettei liigassamme juurikaan nähdä taklauksia, jos jostain syksyn harjoituspelissä tapahtuneesta taklauksesta jaksetaan vielä keväälläkin jeesustella. Eilisen perusteella näyttää porilainen käsitys fyysisestä pelistä olevan sama kuin jatkuva mailahäirintä ja paidan repiminen on tappelu.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näätä kirjoitti:
Todella naurettavaa touhua.

Totta. Ihmettelen edelleen, että eikö Grönvallin kokoinen mies osaa/pysty puolustamaan itseään? Mitä se pelkää? Saako siltä repiä vaikka housut kinttuun, niin silti kaveri ihmettelee monttu auki, että mitä tapahtuu? Hametta päälle.
 

axe

Jäsen
Mikke73 kirjoitti:
Se on fakta, että linjamiehet tulivat tuossa Fbacka vs. Pikku-G "tappelussa" ihan liian aikaisin väliin. Ja voi muuten olla, ettei Tappara pärjää playoffeissa, jos esim. Grönvallin nuppi pimenee joka töötistä. Pelikiellossa ei joukkuetta auteta.

Mistä ihmeestä tämä kaveri taas puhuu? Grönvallin nuppi pimentynyt töötistä? Mitä Grönvall on tehnyt? Tai paremminkin, mitä Grönvallin olisi sitten pitänyt tehdä tai olla tekemättä ettei olisi "nuppi pimentynyt"? Suihkuun joutumisestaankin saa kiittää vain huonoja sääntöjä ja/tai Kruusin munatonta tuomiota.

Enkä mää oikein menisi faktana väittämään linjamiestenkään toimintaa liian nopeaksi. Eikös se ollut niin, että siellä ihanassa NHL:ssäkin tapellaan vain reilusti ja molemminpuolin halukkaasti, ja epätasaisissa ja muuten "väärin tapelluissa" tilanteissa ne tuomarit tulee väliin? Mää voin antaa porilaisille jopa sen munannostatuksen, että EHKÄ F olisi reilun pugiloinnin hoitanut G:tä vastaan kun G nyt on tuollainen henkari eikä tappelemista ole harrastanut (jee, Juha Hautamaa fightcardissa!), mutta jos ukkeli hyppää selän puolelta haluttoman kaverin päälle takomaan, niin kyllä silloin se fakta on niin päin, että tuomari saa ja sen pitää mennä väliin.

Muutoin olen edelleen sitä mieltä, että SM-liigan pitäisi puuttua tiukemmin tähän omia tuomareitaan vastaan tappelemiseen. Jos ne linjamiehet siihen väliin tulevat - oli sitten oikea aika tai väärä aika - niin kyllä se noutoyritys pitäisi siinä vaiheessa tajuta jättää kesken. Tai ehkä liigassa myhäillään, että onhan se kiva, että linjureilla on muutakin tekemistä kuin pilkkiä kiekon kanssa ja keräillä katkenneita mailanpätkiä jäältä.

Porilainen hulluus on muuten vahvimpana tällä hetkellä Mika Toivolassa vaikkei kaveri ole edes sieltä lähtöisin. Tyhmähän mies hän ei ole ja varmaan juuri siksi puhuu noissa lehdistötilaisuuksissa aina niin hulluja.
 
Jos nuo Grönvall ja Forsbacka sattuisivat ottamaan reilusti yhteen (tämä ei tarkoita niskaan hyppäämistä ala-Karalahti jne), niin miksi olette niin varmoja, että voittaja olisi Forsbacka? Näytöt kaverilla on käytännössä nolla, ja aika onnetonta bitch slappingia on pojan huitominen ( caset O-P-G, ja tämä uusin), että kannattaa olla tarkkanana tai voi tulla leuka kipeeks.

Eipä ole Grönvallilla juuri enempää näyttöjä (pistevoitto Hautamaasta vuosikausia sitten), mutta eipä ole ollut haastajiakaan.
 
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Onkos kellään havaintoa miten sen Nickersonin käden kanssa on ? Mäntymaa taklasi muutama minuutti ennen loppua ja Nickerson tuli vaihtoon oikeaa kättään pidellen ja irvistellen, eikä sen jälkeen enää kentälle tullut. Menikö oikein pahastikin rikki ?
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle
Väkivalta kuuluu jääkiekkoon, niinhän se menee. Kuka muuten aiheutti Nickersonille käsivamman pelin aikana? Nasse-setä on hyvin, hyvin vihainen..

Pelistä sinänsä ei ole mitään kerrottavaa, huomenna jatketaan mutta mistä saadaan pakkeja?

Edit. Vai Mäntymaa....noutaja tule...
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
Onnittelut tampereellle! Tärkeät 3 pojoa jäi Nääslandiaan.

Ässät näyttää olevan aseeton tällä(kin) kaudella Rautakorven todella järkyttävän, mutta tehokkaan kahvakiekon edessä. Siinä ei fyysisyys ikävä kyllä riitä, täytyy keksiä jotain muita lääkkeitä.

Mutta "Eteenpäin!" sano mummo lumes. Torstaina on tärkeä matsi ja tätä peliä on turha sen enempää analysoida.
 

axe

Jäsen
Tuli muuten mieleen että mikä on Ässien (ja fanien) kanta Mikko Jokelan taklaukseen, jonka seurauksena Justin Forrest nyt viettää nyt huonosti ajoitettua lomaa? Onko sen tapauksen tiimoilta olemassa samaa mentaliteettiä kuin Grönvallin ja Paappasen kohdalla?
 

krobbe

Jäsen
Näkkäri kirjoitti:
Totta. Ihmettelen edelleen, että eikö Grönvallin kokoinen mies osaa/pysty puolustamaan itseään? Mitä se pelkää? Saako siltä repiä vaikka housut kinttuun, niin silti kaveri ihmettelee monttu auki, että mitä tapahtuu? Hametta päälle.

Melko tyhjänpäivästä provoamista vailla minkänasteista asiallista sisältöä viestistä toiseen, no toiset ne jostain syystä tälläistä syytää, ilman pelkoa mahdollisista seurauksista, miksiköhän?

Itse pelistä sen verran, että Ässät kaatui (jälleen) mielestäni huonoon hermokontrolliin. Jäähypenkiltä näitä pelejä ei voiteta. Erikoismaininta Tapparan ykköselle ja Nickersonille, joka osaa pelata, kunhan vain malttaa keskittyä oleelliseen.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Kiitos Tappara! Ykkönen liekeissä ja Ollin palaaminen sairaslomilta piristi koko joukkueen ilmettä. Stutzelin laittaminen ykköseen maskimieheksi ja tilaa tekeväksi fyysiseksi vääntäjäksi osoitti jälleen kerran Rautakorven kyvyn herätellä joukkuetta yhden hengettömän pelin jälkeen. Ei edes sisäisen pistepörssin kakkosen Hancockin poissaolo haitannut eilen.
Konna jatkaa huippukauttaan ja ikävästi näyttää siltä, että ei pelaa enää meillä ensi kaudella. Peliraportin mukaan oli ollut Chicagon scoutti katsomon puolella. Onnittelut myös Lehdolle kauden nollapeliennätyksestään (10).

Kevät lähenee ja otteet paranee, Ässille luultavasti käy taas niin, että kuntohuippu alkaa hiipua edellisvuosien tapaan kun kauden tärkeimmät pelit lähestyy, mutta älkää porilaiset siitä huolimatta vetäkö ranteitanne auki. Eräs Saarinen tulee palauttamaan teidät ensi kaudesta lähtien taas sinne omalle paikallenne eli alimmaisen viivan alapuolelle. Nauttikaa näistä menestyksen hetkistä vielä kun voitte!

Kiitos Tappara ja kiitos IsoGee kun nöyryytit patoja viikon top4 maalilla!

edit.oikeinkirjoitusharjoituksia
 
Viimeksi muokattu:

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
axe kirjoitti:
Tuli muuten mieleen että mikä on Ässien (ja fanien) kanta Mikko Jokelan taklaukseen, jonka seurauksena Justin Forrest nyt viettää nyt huonosti ajoitettua lomaa? Onko sen tapauksen tiimoilta olemassa samaa mentaliteettiä kuin Grönvallin ja Paappasen kohdalla?

Voi olla, että torstaina Jokela ja NHL-Pasi saa vähän kuittia, ylimääräistä koputtelua yms. Onneksi Forrest on kuitenkin toipumassa (Ässien loukkaantumitilanne ketjusta poimittua), joten case Paappanen ei kokonaan uusiudu.

Pari sivua taaksepäin löytyy raporttini, ja edelleen sanon, että ei padalla kyllä jakoja eilen ollut, että sikäli en nyt oikein ymmärrä, miten Kruus pelin pilasi. Tehottomuus oli Markkuakin isompi ongelma (toki hylätty maali ihmetytti, mutta tuomari päättää, ei siihen peli voi sortua), sekä pelinrakentelun puutteellisuus (esim. Rauteella on paikkansa joukkueessa, mutta se ei ole ykkösen keskellä). Itse asiassa Kruus olisi voinut pahemminkin kämmätä, estämiskilpailu ei kovin selkeästi kääntynyt kummallekaan, molemmat tekivät sitä riittävästi. Halitaanko jo vai vieläkö riidellään??

Edelleen sanon myös, että toivottavasti eilen ei nähty puolivälieräparia.
 
Viimeksi muokattu:

JanJ

Jäsen
krobbe kirjoitti:
Melko tyhjänpäivästä provoamista vailla minkänasteista asiallista sisältöä viestistä toiseen, no toiset ne jostain syystä tälläistä syytää, ilman pelkoa mahdollisista seurauksista, miksiköhän?
Sinuako meidän pitäisi pelätä? Vai Gruhwoldia? Ei jummarra...
Jos se on provoa, että pitää Grinduhlia onnettomana pellenä ja raumalaisena muumiona niin ei muutakuin ilves-nuttua niskaan. Sovit sinne venäläistyylisen tiedottamisen ja totuuden leiriin loistavasti.

Eikä ässäfaneilla ole ottelusta mitään muuta jauhettavaa tietenkään. Takkiin tuli niin selkeästi ettei voi jossitella tippaakaan. Joten jauhetaan sitten Grivograsovin turpaanotosta ja olemattomasta kovuudesta. Älä nyt viimeistäkin ilonpilkahdusta vie pois...

(ei luulis olevan niin vakavaa, mutta näköjään kukaan Tappara-fani ei ole nauttinut voitosta vaan koko kylä on seonnut yhdestä pienestä tappelunpoikasesta)
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
krobbe kirjoitti:
Melko tyhjänpäivästä provoamista vailla minkänasteista asiallista sisältöä viestistä toiseen, no toiset ne jostain syystä tälläistä syytää, ilman pelkoa mahdollisista seurauksista, miksiköhän?

Haluan huomauttaa, että se oli kyllä Tapparan leiri joka tyhjänpäiväisen provoamisen aloitti jo ennen ottelua. Toisaalta ihmettelen, että miten pari selkeää kysymystä tulkitaan niin vahvaksi provoamiseksi? Tapparafanit varmasti tuntevat Grönvallin paremmin kuin minä ja ihmettelen vilpittömästi, että onko kyseessä todellakin näin totaalisen kunniaton pelaaja kuin miltä nyt näyttää. Isokokoinen pelaaja, joka on omalla taklauksellaan aiheuttanut kuohuntaa Ässäleirissä ansaitsisi vastustajankin kunnioituksen vastaamalla edes nyrkkien heilutteluun. Antaisi saatana selkään niille Forsbackoille, niin eiköhän homma alkaisi rauhottumaan?
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
axe kirjoitti:
Mistä ihmeestä tämä kaveri taas puhuu? Grönvallin nuppi pimentynyt töötistä? Mitä Grönvall on tehnyt? Tai paremminkin, mitä Grönvallin olisi sitten pitänyt tehdä tai olla tekemättä ettei olisi "nuppi pimentynyt"? Suihkuun joutumisestaankin saa kiittää vain huonoja sääntöjä ja/tai Kruusin munatonta tuomiota.
zappara kirjoitti:
Fbacka vs G, siinä ei tapahtunu mitään muuta ku Fbackan kyynärpää taklaus. Juu, Tappara kun aikoo pärjätä vielä lei ofseissa, niin ei knupin saa pimetä ihan joka pikku töötistä.
Tuosta zapparan leiskautuksesta puhun. Ko. töötti kun tuli Forsbackalta, ja Grönvallkin sai hanskat pudotettuaan 5+20. Menikö jakeluun?
 

Memmu26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kirveellä töitä kirjoitti:
Konna jatkaa huippukauttaan ja ikävästi näyttää siltä, että ei pelaa enää meillä ensi kaudella. Peliraportin mukaan oli ollut Chigagon scoutti katsomon puolella. Onnittelut myös Lehdolle kauden nollapeliennätyksestään (10).

Eikös sitä Konnan sopimusta juuri jatkettu vuodella, joten eiköhän tuo vielä meillä pysy kehittymässä jonkun aikaa. Tai ainakin toivotaan niin..
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Niin kauan kuin Tappara saa pelata tuolla tavalla, on joukkueen kaataminen vaikeaa. Ensimmäisessä erässä oli täysi farssi, että me olimme se joukkue, joka sai kaksi koukkujäähyä, Toivola innostui.

Kaikki kunnia Tapparalle, mutta jääkiekon kanssa joukkueen pelaamisella ei ole juurikaan tekemistä, säesti Kuusela.

Vahvoja sanoja, vahvoja sanoja miehiltä jotka ovat olleet juuri osallisena Kahvara Horror Show´ssa. Voiko tuohon enää mitään lisätä? Sihvosen leiriltä ei kysytä, selkeän masinoitua touhua Tapparan kilven puhdistamiseksi, yritetään saada ihmiset epäilemään omia silmiään. Ovelaa, niin ovelaa, klap klap.

Tiesihän sen jo viime keväänä että Rautakorpi & Tapparan vahva materiaali hankintoineen tulee olemaan kova, Kärppien kanssa kaksi suurinta ennakkosuosikkia. Kausi on ollut yllätyksiä täynnä ja haastajia on kintereillä mutta eiköhän Diesel kuitenkin jyrää sarjakakkoseksi. Joukkueessa on jotain samaa kuin Kanadassa; vahva materiaali joka valjastetaan orjallisesti prosenttikiekkoon ja tehään ne pari pakollista. Ero näiden kahden välillä tietysti se että Tappara-leirissä ei varmasti ole give´n go -pelistä kuultukaan ja muutenkin toiminnassa on huomattavissa tietynlaista munattomuutta. Tältä osin Tapparaa voisi verrata Saksan jalkapallomaajoukkueeseen, joka jauhaa harmaana hamaan loppuun saakka. Myönnettävä on kuitenkin että aina silloin tällöin, seisovissa ylivoimissa tai muussa hitaassa hyökkäyspään hiihtelyssä, Tapparan taitoniekat pääsevät oikeuksiinsa.

Mutta näinhän se on että erilaisuutta ja erilaisia kulttuureja on tänä sananvapauden aikanakin suvaittava. Pitää osata myös osata antaa myötätunnon osoitukset niille, jotka tässä muutenkin kovassa maailmassa ovat esimerkiksi saaneet jonkun tietyn urheiluseuran poltinmerkin sydämeensä. Sitä kun ei niin vain pois hangatakaan, vaikka moni varmasti näin haluaisikin.

Yritetään myös ymmärtää sairaan ajojahdin kohteeksi joutunutta Janne Grönvallia, sillä onhan hänkin vain ihminen. Aina ei ole helppo seistä ryhdikkäästi selkä suorana ja ottaa vastaan ansaitsemaansa.

 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Memmu26 kirjoitti:
Eikös sitä Konnan sopimusta juuri jatkettu vuodella, joten eiköhän tuo vielä meillä pysy kehittymässä jonkun aikaa. Tai ainakin toivotaan niin..
Tappara-sopimuksella ei ole tasan mitään merkitystä, jos Blackhawks tarjoaa kauden päätyttyä ja ennen kesäkuun puoliväliä diiliä, joka Kontiolalle kelpaa. Rahallisen korvauksen Tappara toki sitten jossain vaiheessa saa, niinkuin kyllä saisi ihan jatkosopimuksesta riippumatta.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kannattaa muuten käydä lukemassa Satakunnan Kansa verkkosivujen Kiekkokansa osiosta juttu ottelusta. Erityisesti huomiota herätti entisen Tappara-juniorin Kuuselan kommentti Tapparan pelityylistä ;) Kuusela kertoi totuuden...
 
Totta. Ihmettelen edelleen, että eikö Grönvallin kokoinen mies osaa/pysty puolustamaan itseään?
Älä muuta sano. Ensinnäkin, pidetään ne selkäsilmät auki, siltä varalta että joku alkaa takaapäin. Ja aivan käsittämätöntä, ettei mättänyt turpaan sitä linjamiestä joka nappasi miehen syleilyynsä sitoen kädet niin ettei edes paitaa saanut irti ravisteltua. Ja tietenkin armahti aivan turhaan sitä toista joka suojeli Borsfuckaa.

Onpas ämmämäinen kaveri tämä Janne G.
 

Jack Ace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Stentor kirjoitti:
Eipä ole ihme ettei liigassamme juurikaan nähdä taklauksia, jos jostain syksyn harjoituspelissä tapahtuneesta taklauksesta jaksetaan vielä keväälläkin jeesustella. Eilisen perusteella näyttää porilainen käsitys fyysisestä pelistä olevan sama kuin jatkuva mailahäirintä ja paidan repiminen on tappelu.

Sinä siis näit vain eilisen perusteella porilaisten fyysisyyden? Tule nyt ihmeessä Isomäen latoon katsomaan vaikka tulevan lauantain HIFK-peliä (tarjoan vielä sulle lipun. Seisomaan). Aivan sata ryskyy laidat ja Ässien maalin edessä ei ole vapaata.
Näet samalla mitä eroa on sillä kirkkotunnelmalla ja jäähallifiiliksellä.
Tähän nyt miljoona hymiötä.
 

zappara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Arsenal, Edmonton Oilers
Mikke73 kirjoitti:
Liigapelejä voi seurata käymättä Tappara-Ässät peleissä, ihan vaan tiedoksi sinne Tampereellekin. Liigakiekkoa kun pelataan muuallakin, usko tai älä.

Se on fakta, että linjamiehet tulivat tuossa Fbacka vs. Pikku-G "tappelussa" ihan liian aikaisin väliin. Ja voi muuten olla, ettei Tappara pärjää playoffeissa, jos esim. Grönvallin nuppi pimenee joka töötistä. Pelikiellossa ei joukkuetta auteta.

Toinen tulee takaapäin kimppuun, toinen ei edes ole tappelija ja ei halua tapella, aivan oikein että tuomarit näkivät tilanteen ja tulivat väliin. G:n tehot tällä hetkellä 11+9, ihan oikein että keskittyy pelaamaan, eikä mieti tappeluita niinkuin jokatoinen Ässä pelaaja/fani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös