Tampereen Tappara Suomen mestarit 2023 –onnitteluketju

  • 10 238
  • 144

Djoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia
Onnittelut Tapparalle! Olihan se uskomaton juoksu taas kerran. Suvereeni esitys tälläkin kaudella.

Paljon puhuttiin Pelicansin tarinasta, ja miksei jopa Ilveksenkin. Mutta kyllä urheiluromantikkona osaa tätä Tapparan ja etenkin Tapolan tarinaa arvostaa. Yksi aikakausi päättyy, erittäin menestyksekäs sellainen. Tämä kausi oli kuin kapellimestarin viimeinen sinfonia, kaikki mahdolliset palkinnot ja pystit kannettiin kotiin. Jotenkin näen tämän pitkäjänteisen työn viimeisenä huipennuksena. Moottori oli hiottu viimeistä piirtoa myöten täydelliseen iskuun. Näin jälkikäteen ajateltuna eihän tämä muuten olisi voinut päättyäkään.

Jatkuuko dynastia edelleen, aika näyttää, mutta hattu päästä Tapparan pelaajille, valmennukselle, faneille ja koko organisaatiolle.
 

Lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut mestareille Tampereen Tapparalle!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Onnittelen toki Tapparaa ja pelaajia Mestaruudesta. Ei tuolla porukalla kyllä vähempi olisi kelvannutkaan.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Euroopan parhaalle jääkiekkojoukkueelle. Mestaruus meni ihan oikeaan osoitteeseen.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Onnittelut Tapparalle mestaruudesta ja lisäksi Kristian Kuuselalle hienosta urasta. Vaikka ei playoffeissa enää mahtunut pelaavaan kokoonpanoon, se ei poista sitä tosiasiaa että yksi legendaarinen ura tuli jälleen päätökseensä. Kiitos panoksestasi suomalaiselle jääkiekolle sekä Tapparalle. Hieno mies!
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
Onnea Tappara! Suomen paras organisaatio ja joukkue tälläkin kaudella, runkosarjan voitto, CHL voitto ja nyt Liigan mestaruus eivät tule sattumalta. Yksi kaikkien aikojen parhaista joukkueista vaikka eri aikakausien vertailu onkin tietysti hankalaa.
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Manchester United
Onnittelut Tapparalle! Aivan vertaansa vailla oleva kausi seurajoukkuetasolla! Erinomainen organisaatio, joukkue ja valmennus

Erityiskunniamaininta Savinaiselle ja Lehterälle! Chapeau!
 

Wondermike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onnittelut Tapparalle! Lehterälle suo kyllä mielellään mestaruuden. Heljankokin osoitti kovuutensa juuri oikeilla hetkillä.

Mestaruudet tasan nyt Ilveksen kanssa. Ikävää että tämä päivä piti nähdä. Alkaa olla viimeisiä hetkiä löytää se resepti kultakantaan paluuseen tai nää menee ohi.

Koska nyt otit puheeksi.
Ensinnäkin ipanat on kolme mestaruutta perässä. Niin se vain menee.

Ja myös Ilveksen matematiikalla Ilves tulee perässä yhtä monella kullalla mutta vähemmillä hopeilla.

Hopee ei oo häpee, nääs
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös