Tampereen Tappara Suomen mestarit 2023 –onnitteluketju

  • 10 238
  • 144

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täältä isot onnittelut jälleen kerran Tapparalle ja muutenkin koko organisaatiolle. Mieletön vuosi ja jokaisen liigaseuran pitäisi ottaa oranssipöksyistä oppia.

Ei ole montaa yhtä vahvaa liigajengiä nähty sarjassa vuosien saatossa. Kärpät -07 ja HIFK -98 varmaan yhtä vahvat kuin tämä Tapparan jengi (kuten joku jossain mainitsi)

Onnea vielä kerran! Paras voitti.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Onnea Tappara, on siinä muille mallia miten asiat hoidetaan oikein ihan jokaisella osa-alueella. Suomen ja Euroopan paras seurajoukkue, ansaitusti.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Tappara teki tempun, johon yksikään suomalaisseura ei ollut aiemmin pystynyt.

Se voitti CHL:n eli seurojen Euroopan mestaruuden. Se voitti Liigan runkosarjan. Se voitti Suomen mestaruuden. Se voitti kaiken.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sama fraasi kuin ennen.

Muut tekevät mitä pystyvät, Tappara tekee mitä haluaa.

Järjettömän iso kunnioitus. Suomen ylivoimaisesti paras organisaatio ja ainoa seura koko maassa, josta voi käyttää nimitystä Eurooppalainen huippuseura.

Onnea Tappara - jälleen kerran!
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
Jännittävä kausi on nyt taputeltu, mutta kuten odotettua - Tappara oli terästä tälläkin kertaa. Kyllä saa kaikki muut organiosaatiot katsella ja ottaa oppia. Todella tyylikäs dynastia. Onnittelen.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Tämän kauden Tappara on yksi kaikkien aikojen kovimmista joukkueista Suomessa. Saitte myös nähdä poikkeuksellisen upean ratkaisupelin. Nauttikaa!
 

Weyhey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onnittelut Tapparalle, on tuo kyllä aivan järjettömän kova joukkue. Hattua päästä! Hopealle jääminen harmittaa mutta ei näistä finaaleista mitään jossiteltavaa jäänyt, Tappara oli parempi, tai jos tarkkoja ollaan, Tappara oli paras.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös