Tässä ketjussa vaadimme Heikki Hiltusen eroa!

  • 115 723
  • 998

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miten tämä on pienille seuroille paska?
En esittänyt tällaista väitettä, enkä ottanut mitään kantaa hyötynäkökohtaan. Huomasinpahan avaan että ainakin jokunen kirjoittaja oli sitä mieltä, että tamperelaisille tämä on räätälöity. Niitä ei ainakaa yleisesti laskettane pikkuseuroiksi.

Siitä olen ihan samaa mieltä, että ei tässä urheilullisuus edellä olla menty ja että runkosarjan merkitys entisestään vähenee. Mutta viihdebisnestähän tämä ensisijassa onkin ja sen ehdoilla mennään ja on menty jo pitkään.

Tässähän tosin saattaa tietysti käydä niinkin, että bisneskin ennepitkää kärsii. Kun lähes kaikki pääsevät poffeihin, runkkarin merkitys väistämättä laskee. Voiko käydä niin, että satunnaisemmat katsojat (ei-lätkäfanit) vähenevät merkityksettömämmistä loka-helmikuun runkkaripeleistä ja halleihin lähdetään vasta keväällä kun panokset nousee? On myös sanottava, että mitä enemmän tamperelaisten välisiä pelataan, sitä vähemmän tunteita ne herättää.
 
Liityn ketjuun vaatimaan Heikki Hiltusen eroa. Surkeita uudistuksia. Karsintaotteluiden paluu sentään askel oikeaan suuntaan, mutta muu sarjajärjestelmän uudistaminen menikin sitten urheilullisesti ja merkityksellisesti heikompaan päin.
 

RaumTiger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kolla/Rauma Tigers, New York Rangers
Liityn ketjuun vaatimaan Heikki Hiltusen eroa. Surkeita uudistuksia. Karsintaotteluiden paluu sentään askel oikeaan suuntaan, mutta muu sarjajärjestelmän uudistaminen menikin sitten urheilullisesti ja merkityksellisesti heikompaan päin.
Täältä yksi vaatija lisää ja täysin samoin perustein. Hupikko Hiltunen ulos kiitos!
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Oli jotain soraääniä kuulunut, että systeemi ei olisi reilu runkosarjan neljän parhaan saadessa lepoetua puolivälieriin. Mietittiin tätä saunassa Heikin kanssa ja 4 parasta vois pelata odotellessa välierät pois, kun eihän sieltä sijoilta ym. kuitenkaan kukaan nouse välieriin. Näillä mennään! Tää on kaikille reilu systeemi.
 

juba

Jäsen
Suosikkijoukkue
ässät
Oli jotain soraääniä kuulunut, että systeemi ei olisi reilu runkosarjan neljän parhaan saadessa lepoetua puolivälieriin. Mietittiin tätä saunassa Heikin kanssa ja 4 parasta vois pelata odotellessa välierät pois, kun eihän sieltä sijoilta ym. kuitenkaan kukaan nouse välieriin. Näillä mennään! Tää on kaikille reilu systeemi.
Itse näin unta, että sm- liigan all star ottelu palaa ohjelmaan ja se pelataan Pohjoinen vastaan Etelä ja
pelaajat valitaan 4 parhaan joukkoon selvintyneiden pelaajista pelaajista maantieteellisesti. Ottelu pelataan aina ulkomailla 3 päivää ennen puolivärien alkua. Tänä vuonna Thaimaassa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kyllä tässä taas on menty pienten määräenemmistöllä. Ei tämä ole mikään kompromissi, vaan pienten määräenemmistöllään läpiajama lyhytkatseinen ja epäurheilijamainen päätös, jossa ainoa motiivi on oman edun tavoittelu, vailla huolta yhteisestä hyvästä. Ällöttävää!
Ketkä luet näiden "pienien määräenemmistöön" liigaosakkaiden joukosta? Eli keiden muodostama rautanyrkki siellä puristaa palleja? Minulle ainoa hyvä asia tuossa uudistuksessa oli karsintojen paluu edes jossain muodossa, koska häpeäpilkkummekin joutuu ensi kaudella pelaamaan enemmän kuin kaksi viikkoa. Tosin ehkä liigajumbon olisi pitänyt pudota suoraan.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hiltunen sanoi IS:n haastattelussa
HILTUSEN mukaan keskustelua liigan sisällä käytiin siitä, olisiko voitu pelata simppeli nelinkertainen sarja, jossa kaikki joukkueet kohtaisivat toisensa neljä kertaa. Tämä olisi kuitenkin heikentänyt niiden joukkueiden asemaa, jotka saavat merkittäviä tuloja paikallispeleistä.
Mutta samalla sitten HIFK ja Kiekko-Espoo pelaa eri lohkoissa. Eli toisin sanoen tämä lohkojako on nimenomaan tampereen joukkueita varten tehty
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Hiltunen sanoi IS:n haastattelussa

Mutta samalla sitten HIFK ja Kiekko-Espoo pelaa eri lohkoissa. Eli toisin sanoen tämä lohkojako on nimenomaan tampereen joukkueita varten tehty
Ei nyt sentään. Samalla lailla Satakuntalaiset hyötyy paikallispelien määrässä.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jos en kauhean väärin muista, niin IFK:n ja Espoon välisissä peleissä ei juurikaan ole näkynyt tämä naapurikylän vaikutus.
IFK:lla ei varmasti voikaan näkyä kun hallin täyttöaste on kova joka pelissä. Espoossa on kyllä näkynyt. IFK:lle lienee se ja sama onko se paikallisvastustaja Kärpät vai Kiekko-Espoo muutoin kuin että Espooseen on hieman lyhyempi ja halvempi matka. Nordikselta on Metrolle lyhyempi matka kuin lentokentälle.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Uuden systeemin isoin ongelma:
Sijat 5-12 runkosarjassa ovat liian samanarvoisia. Ainoa viiva noiden kahdeksan sijan sisällä on sijojen 8-9 välillä. 5-8 saa kotiedun, jolloin kotietu tosin on isompi kuin puolivälierissä, koska otteluita on max 5, eli vierailla on vain kaksi ryöstösaumaa. Myös viisi peliä on todella paljon parempi kuin kolme peliä, joka halvensi runkosarjasijoituksia vielä enemmän. Mutta silti tämä on paljon isompi ongelma kuin "lohkot", jotka toki ovat pelleilyä.

Uuden systeemin isoin uhka:
Otteluohjelma puolivälieriin mentäessä. Tuo pitää suunnitella jollain ihan uudella luovuudella ja joustavuudella, ettei yleensä kauden hienoimmat matsit puolivälierissä lässähdä pahasti ja tuhoa koko playoffeja. Tähän kiinnostaisi kuulla ideoita, miten toteutetaan??

Playoutit kuulostivat aluksi todella hölmöltä ajatukselta, kun muistetaan miten viimeksi meni. Nyt kun sarja jää yhteen, niin luultavasti tulos ei ole yhtä huono. Tässä on myös se hyvä puoli, että kun Mestiksessä väännetään henkensä kaupalla playoffeja, niin ei ihan levännyt joukkue tule karsinnoissa vastaan, jos sarjaohjelmat sovitetaan sarjojen välillä vielä järkevästi. Eli tässä sama tärkeä pointti kuin megasäälien ja puolivälierien kesken, otteluohjelma.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
On muuten karu syksy, kun miettii CHL:n runkosarjaa, joka ei ole kiinnostanut yleisöä koskaan, ja sitten siihen tämä Liigan uusi runkosarja. Merkityksetöntä peliä tulee yhtenä kyrpänä ja vettä sataaa.
Nyt uusi pudotuspelimalli lisää runkosarjan merkitystä, kun top-4 saa ihan huomattavan lepoedun. Marraskuun pelit ovat entistä tärkeämpiä. Se on toki eri asia lisääkö se yleisön kiinnostusta tai parantaa pelien tasoa. Pahimmassa tapauksessa sumputtaminen ja kiekottoman estäminen lisääntyy vielä nykyisestä. Runkosarja on jok tapauksessa niin pitkä, ettei merkitys välttämättä aukea suurelle yleisölle.

Vieläkö se CHL-kyhäelmä on olemassa?
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Koko ajan puhutaan extrapeleistä. Ja joo, onhan ne niitä nelinkertaiseen sarjaan verrattuna, mutta todelliset muutokset.

HIFK:lta 2 HPK-peliä ja 2 Sport-peliä muuttuvat 4 K-Espoo-peliksi.

HPK:lta 2 Kärpät-peliä, 2 HIFK-peliä ja 2 Jukurit peliä muuttuvat 2 Pelicans-peliksi ja 4 K-Espoo-peliksi.

Ilvekseltä 2 Sport-peliä ja 2 SaiPa-peliä muuttuvat 4 K-Espoo-peliksi.

Jukureilta 2 Jyp-peliä, 2 KalPa-peliä ja 2 HPK-peliä muuttuvat 6 K-Espoo-peliksi.

Jypiltä 2 Ässät-peliä ja 2 Jukurit-peliä muuttuvat 4 K-Espoo-peliksi.

KalPalta 2 Jukurit-peliä ja 2 Lukko-peliä muuttuvat 4 K-Espoo-peliksi.

Kookoolta 2 Tappara-peliä ja 2 Pelicans-peliä muuttuvat 4 K-Espoo-peliksi.

Kärpiltä 2 HPK-peliä ja 2 TPS-peliä muuttuvat 4 K-Espoo-peliksi.

Lukolta 2 KalPa-peliä ja 2 TPS-peliä muuttuvat 4 K-Espoo-peliksi.

Pelicansilta 2 SaiPa-peliä ja 2 Kookoo-peliä muuttuvat 2 K-Espoo-peliksi ja 2 HPK-peliksi.

SaiPalta 2 Pelicans-peliä ja 2 Ilves-peliä muuttuvat 4 K-Espoo-peliksi.

Sportilta 2 Ilves-peliä, 2 Tappara-peliä ja 2 HIFK-peliä muuttuvat 4 K-Espoo-peliksi ja 2 TPS-peliksi.

Tapparalta 2 Sport-peliä ja 2 Kookoo-peliä muuttuvat 4 K-Espoo-peliksi.

TPS:ltä 2 Kärpät-peliä, 2 Lukko-peliä ja 2 Ässät-peliä muuttuvat 2 Sport-peliksi ja 4 K-Espoo-peliksi.

Ässiltä 2 TPS-peliä ja 2 Jyp-peliä muuttuvat 4 K-Espoo-peliksi.


Äkkiseltään ennakkoon urheilulliset voittajat: 1. Sport, 2. Kookoo, 3. SaiPa, 4. HPK

Urheilulliset häviäjät/vähiten hyötyjät: 1. Ilves, 2. HIFK

Yleisömäärälliset häviäjät: 1. Sport, 2. TPS, 3. Kookoo, 4. HPK?

Pelicansin yleisömäärä taitaa vähiten ottaa osumaa olettaen, että K-Espoo ei vedä.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mestiksen osiossa oli tästä jo puhetta, mutta ansaitsee maininnan täälläkin:


Liiga on ajanut jo lupaavalta vaikuttaneeseen U20-sarjauudistukseen muutoksen, jossa kolmen viimeisen sijasta sittenkin vain viimeinen karsii. Hiltunen kommentoi asiaa näin:

– Tavoitteena on kuitenkin ollut, että joukkuemäärä supistuisi. Liiga-seurojen näkökulmasta haasteena on se, että silloin joudutaan panostamaan enemmän siihen nuorten SM-sarjaan, jotta siellä säilytään. Hiltunen perustelee.

Kyllä näistä Hiltusen lausahduksista saisi jo aika veret seisauttavan pikku pokkarin kasattua.
 
Viimeksi muokattu:

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Jos joku ei pysty näkemään, että tämä sarjauudistus on täysin pikkuseurojen ajama ja täysin kallellaan pienten seurojen intresseihin vailla häivähdystäkään urheilullisuudesta, niin pää on kyllä syvällä pimeässä paikassa. Ei vittu, miten häpeilemätön suoritus Hiltuselta. Pää räjähtää
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No voi kamalaa. Ettäkö ihan pikkuseurojen läpi runnoma uudistus.
Onneksi pikkuseuroja vielä on sillä muutoin liigaa pelaisi yksi joukkue Helsingistä , 2 Tampereelta ja kenties 1 Oulusta ja Turusta.
Se se vasta tylsä liiga olisikin mutta olisipa paljon keskinäisiä otteluja ja pelaajatkin riittäisivät hyvin....tosin noin pienessä liigassa pelaajatuotantoa ei todennäköisesti paljoa olisi. Kunnon DDR kamaa siis!

Ilman "pieniä" seuroja ei olisi koko liigaa.
Ja Hiltunen sitä ja Hiltunen tätä alkaa nyt jo pikkuisen väsyttämään.
Hiltunen ei ole diktaattori kuten esim Kummola hovinsa ja nuolijoidensa kanssa oli.

Hiltunen sanoo ja toteuttaa sitä mitä liiga on päättänyt!
En ole hänen faninsa mitenkään erityisesti ja toivoisin,että hän keskittyisi hoitamaan seuransa asioita paremmin.
Ihan helvetin sama kuka siellä liigassa pomona esiintyy.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Miksi ei vedä? Ihme on, jos ensimmäisellä kaudella ei vedä keskimääräistä enemmän katsojia vierashalleissa.

Kerrankin jotain raikasta ja uutta varsin tylsään ja tasaisentuttuun pitkään runkosarjaan.
Uskoisin, että Blues Lahti pleijarisarjat on vielä katsojien muistissa ja saatais lahessa myös yleisöä liikkeelle, toki voi olla, että ei. Lisäksi Espoossa ja muulla PK seudulla asunee aika paljon Lahtelaistaustaista porukkaa, jotka voisi lisätä katsojamäärää yli keskiarvon ja aikakin vieraskannattajamatkoille otollinen pari olisi. Ens kaudella sitten nähään.
 
Viimeksi muokattu:

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mestiksen osiossa oli tästä jo puhetta, mutta ansaitsee maininnan täälläkin:


Liiga on ajanut jo lupaavalta vaikuttaneeseen U20-sarjauudistukseen muutoksen, jossa kolmen viimeisen sijasta sittenkin vain viimeinen karsii. Hiltunen kommentoi asiaa näin:



Kyllä näistä Hiltusen lausahduksista saisi jo aika veret seisauttavan pikku pokkarin kasattua.

Tämä on kyllä aivan saatanallinen farssi. Eikö se ole pointti, että liigaseuratkin pitäisi pitää joku taso, että säilyisi junnujoukkue sm-sarjassa.

Heikki Hiltunen. Sut on nähty ja häivy helvetin kauas noiden sinun älyvapaiden kommenttiesi kanssa!
 

sohvakoutsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hermes
Tämä on kyllä aivan saatanallinen farssi. Eikö se ole pointti, että liigaseuratkin pitäisi pitää joku taso, että säilyisi junnujoukkue sm-sarjassa.

Heikki Hiltunen. Sut on nähty ja häivy helvetin kauas noiden sinun älyvapaiden kommenttiesi kanssa!
Älä ny, Nyyholmi mediavastaavana taas valkopesee kaiken parhain päin ja kyseessä on vain pieni väärinkäsitys sanoissa ja sanajärjestyksessä Hiltusella
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Me ollaan Liigaseura nyt ja aina. Olisi taloudelliselle tulokselle haitaksi jos joutuisi panostamaan urheilullisuuteen. Hiltunen on sanansa sanonut ja aika olisi kokeilla jotakin toista puheenjohtajaa äänitorveksi. Eihän se Hiltunen näitä yksin päätä, mutta sellaisia lausuntoja antaa, että Liiga kärsii kyllä isoa imagotappiota. Ja minä vielä iloitsin Sportin Mestistaipaleesta ja nousuyrityksistä sekä noususta. Nyt alkaa Hiltusen myötä Sportkin tuntumaan siltä, ettei toivo muuta kun paluuta alaspäin. Harmi ja se ei ole Sportin vika.
 

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Blackhawks
12 joukkueen play-offit on lähes yhtä suuri farssi, kun liigan sulkeminen aikanaan. Runkosarjalla ei ole lähes mitään merkitystä. Miten tämä farssi on tullut edes jollekkin mieleen ja miten tämä on hyväksytty? Kyllä taas ammutaan niin lujaa ja monta kertaa omiin jalkoihin ettei mitään järkeä.

Mikä on paras tapa boikotoida Liigaa? Menemättä peleihin? Pitääkö joka halliin laittaa fanien toimesta kannanotto tästä Liigan toiminnasta? Harmittaa että oma joukkue osallistuu ensi kaudellakin tähän roskistulipaloon. Häpeä Heikki Hiltunen, hävetkää liigaorganisaatiot jotka tän roskan on hyväksynyt, hävetkää kaikki jotka ajatteli että tämä on Suomikiekolle hyväksi.

Loppuun vielä että toi Hiltusen kommentti U-20 joukkueista kertoo mulle sen, että Hiltunen ei ymmärrä kilpailu-urheilusta yhtään mitään. Eroa pliis.
 

flanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikä on paras tapa boikotoida Liigaa?
Samaa oon miettinyt, että miten nää päättäjät OIKEESTI saadaan lähtemään tuolta? Kaikkien kannattajien yhteinen boikotti? Vai pitäiskö ottaa käyttöön bundesliigassa nähty tapa, että heitetään joka ottelun alussa tavaraa kentälle niin kauan, että joku muuttuu?

Oon tässä pohtinut, että eihän noi oikeesti ajattele tekevänsä järkeviä päätöksiä? Onko ne ylpeitä tästä tuotteesta? Hiltunen ja co. pitäisi saada heti ulos tuolta ja aito kilpailu takaisin Liigaan! Sanat ei vaan riitä. V*ttu mikä puuhastelu sarja tää on. Mielenkiinto pysynyt yllä vain oman jengin kautta mutta nyt seki on jo koetuksella. Seuraan mielummin esim. Veikkausliigaa avoimen kilpailun vuoksi. Se sentään herättää jotain tunteita. Liigassa lähinnä vain toimisto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös