Tässä ketjussa spekuloidaan tulevilla hankinnoilla

  • 108 188
  • 410
Tila
Viestiketju on suljettu.
Mutta Espoosta tuleekin sitten Pirin seuraaja.
Luonnollisesti nykyinen valmentaja vie kunnialla sopimuskauden loppuun nostettuaan -85-88 ikäluokan ylös.

Mutta kenties seuraava skenaario voisi olla mahdollinen?

Tämän jälkeen Raato ottaa vastuun poika ja Ilves projektista ja näin ottaa sen mestaruuden jota hän ei saanut omien sanojensa mukaan "Ilveksessä minulla oli peliurani paras aika, harmi ettemme silloin voittaneet mestaruutta.." (lainaus Tamperelainen-lehden haastattelu)
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Samaa minäkin olen pohtinut. Rami olisi kyllä loistava jatkumo Ilveksen valmentajalistassa. Sykora,Curre,Piri ja Rami. Not bad.

Mikko Peltola on huhujen mukaan palailemassa Suomeen tulevalla kaudella. Ilveskin lienee vaihtoehtojen joukossa.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
HN kirjoitti:
Raipe, Sonja, Mikko ja Vesku - nuorisoprojektin kulmakivet.

Tilanteessa jossa oltaisiin päästy valitsemaan Mikko Peltolan ja Vesa Viitakosken väliltä, olisi vaaka kallistunut ensimmäiseen. Nyt Ilves on kuitenkin sitonut kätensä Vesa Viitakoskeen.

Itse epäilen Peltolan paluuta kesken kauden. Linköpingissä on organisaatio kunnossa ja Mikko on ilmeisesti viihtynyt siellä. Pelikin on sujunut ok. Ensi kesä sensijaan on eri juttu.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
HN kirjoitti:
Raipe, Sonja, Mikko ja Vesku - nuorisoprojektin kulmakivet.
Koko nuorisoprojektin voi tunkea syvälle sinne minne aurinko ei paista, ellei siihen mahdu sekaan muutama kokenut suunnannäyttäjä.

Nyt meillä on sidottuna sopimuksiin vääränlaisia kokeneita pelimiehiä, joista pitäisikin päästä eroon ennen tulevaa kautta. Lisään nyt vielä nimet selvennykseksi: Luomala,Hirvonen (ja VV).
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Immortal kirjoitti:
Koko nuorisoprojektin voi tunkea syvälle sinne minne aurinko ei paista, ellei siihen mahdu sekaan muutama kokenut suunnannäyttäjä.
Juurikin näin.
Pelaajan ikä on täysin merkityksetön tekijä, kunhan pelaaja on selkeä vahvistus/profiilipelaaja.

Jos haluaa katsoa pelkkien junnujen pelaavan, niin voi käydä junnupeleissä.

Ilveksenkin projekti vaatii selkeää kärkiosaamista junnujen tueksi. Ensi kausi tulee olemaan monelle junnulle vaikea, joten ratkaisijoita heidän tuekseen tarvitaan.

Mikko Peltola nyt ei ole varmaan kenellekään ykkösvaihtoehto, mutta ei nyt mikään tommiturunen kuitenkaan.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
HN kirjoitti:
Bullshit. Pelaajan ikä on yksi tärkeimmistä yksilöattribuuteista joukkueen rakennusta ja pelaajavalintoja suunniteltaessa.

Toki halutuimpia pelaajia ovat juurikin tuon ikäiset pelaajat, mutta sinäkö rakentaisit joukkueen mieluummin 24-29 tonialasaareloista, kuin 30+ Mikko Peltola,Pasi Määttänen yms pelaajista ?

Ikävä tosiasia kun on, että noita optimi-ikäisiä pelaajia ei juuri ole tarjolla.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Vesa kirjoitti:
Ikävä tosiasia kun on, että noita optimi-ikäisiä pelaajia ei juuri ole tarjolla.

Niitä on tarjolla, kun ollaan liikenteessä ajoissa, eikä viimeisessä tipassa. Olen kyllä HN:n kanssa täsmälleen samaa mieltä siitä, että ikä on hyvinkin ratkaiseva kysymys pelaajistoa valittaessa.

Tekisi mieleni kaivaa Ilves kaudella 2005-2006-ketjusta niiden epäilevien tuomaiden viestit, jotka kirjoittivat Perttu Lindgrenin pystyvän vain ihmeen kaupalla yli kymmeneen pisteeseen ja että Pertun rooli Ilveksessä tulisi olemaan vain nelossentteri (koska Saku Koivukaan ei pystynyt kuin 10 pisteeseen ja oli nelossentteri tulokaskaudellaan).

Koska meillä kerran on selkeä projekti, jonka mukaan pelaajistoa kehitetään ja tähtäin ei ole tässä vuodessa, niin mielestäni joukkuetta voi rakentaa hyvinkin nuorisovoittoisesti. Faktahan on myös se, että pitämällä Korhosta ja Huhtalaa penkillä/katsomossa, Ilves takasi, ettei kumpikaan pelaa U20-kisoissa ilman loukkaantumisia. Ei Aravirta valitse joukkueeseen katsomossa istuvia. Ts. Ilves kusi omien nuortensa nilkoille. Mikäli tänne raahataan vielä pasimäättäsiä ja mikkopeltoloita, niin voidaan samantien ostaa nuorille junalippu Rinkelinmäelle.

Kun nuori pelaaja esiintyy samalla tasolla kuin kokeneet pelaajat, niin kentällä pitää olla nuori ja katsomossa kokenut. Esimerkiksi Vesa Viitakoski ei esittänyt yhtään mitään neljässä ottelussaan, että olisi saanut pukea Ilves-paidan päälleen.

Jos haluaa katsella pappojen pelaavan, niin voi mennä katselemaan vaikka Jäähovi Dream Teamin harjoituksia. Tai Jokereita.

Minä olen HN:n kanssa eri mieltä perusstrategiasta: Urheilupäällikön pitää päättää, kuka pelaa ja miten pelataan (jälkimmäisen mukaan valitaan valmentaja, eikä niin, että valitaan ensin valmentaja, joka sanelee sitten miten pelataan). Valmentajalta voidaan kysyä mielipidettä, mutta urheilupäällikön pitää ajatella seuraa 3-5 vuoden tähtäimellä, kun valmentaja ajattelee aina vain ja ainoastaan omaa uraansa.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Ei liene epäselvää, että pitääkö Huhtalan,Korhosen,Lindgrenin ja kumppaneiden saada peliaikaa tahi vastuuta.

Mielipide-erot jos niitä on syntyvät siitä, että minkälaisilla pelaajilla näiden pelaajien ympärille rakentuvaa runkoa tulee täydentää, jotta menestystä tulisi muussakin kuin pelaajien kehittämisessä.

Ehkä olen lähtenyt vikapoluille koko keskustelussa - sillä totta kai paras vaihtoehto olisi saada joukkueeseen Toni Koiviston tyylisiä ja ikäisiä pelaajia.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
dude kirjoitti:
Kun nuori pelaaja esiintyy samalla tasolla kuin kokeneet pelaajat, niin kentällä pitää olla nuori ja katsomossa kokenut.

Näinhän sen pitäisi mennä. Valitettavasti helpoin ratkaisu on jättää nuori kaveri statistin rooliin, koska "hänen aikansa tulee vielä" ja toisaalta kokeneelta pelaajalta odotetaan alitajuntaisesti joka ilta nousua menneisiin teholukemiin. Nuoren pelaajan aika ei vain tule koskaan, jos kehitys lamautetaan istuttamalla suureen rooliin kasvanutta kaveria pari ensimmäistä kautta jämäminuuteilla hörppimässä dexalia. Paras tilannehan olisi, kun näitä huippulupauksia päästäisiin istuttamaan tasaisesti parhaassa peli-iässä olevien pelureiden rinnalle ja suoraan oman pelaajaprofiilinsa mukaisiin rooleihin.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Nuorten statistiikkaa:

Ville Korhonen 22ott. 2+2=4
Tommi Huhtala 24ott. 1+0.
Marko Anttila 28ott. 3+3=6

'Mätäketjun' statistiikka:

Marko Luomala 31ott 4+2
Tomi Hirvonen 24ott. 2+3
Henrik Juntunen 31ott. 4+2

Näissä luvuissa piilee Ilveksen lyhytkestoisen suorittamisen ongelma.
Edellämainitut pelaajat eivät ole joko vielä(Jun.) tai eivät koskaan(muut) riittävän hyviä pelaamaan hyökkäävissä rooleissa SM-liigassa.

Monet edellämainituista ovat kuitenkin saaneet näyttöpaikkoja kahdessa kärkiketjussakin ja yv-aikaa.

Johtopäätös--> Luomala,Hirvonen,Juntunen kolmikosta yksi pihalle vahvistuksen tieltä ja junnuille riittää vielä tänä vuonna nykyisen kaltainen rooli, joka luonnollisesti pienenee inasen uuden vahvistuksen myötä.

Tuskin tällainen ratkaisu pitkässäkään juoksussa kusee Ilveksen nilkoille.
Jatkosopimukset nykyisille avainpelaajille ja huipputaidon tuominen ulkoa ovat Ilveksen projektille kuitenkin paljon tärkeämpiä, kuin junnujen minuuttien laskeminen.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nehän nauraa meille.

Heikkilällä alkaa olla pelimerkkejä melko mielenkiintoisten ketjuvariaatioiden rakenteluun ja joukkueeseen on saatu haalittua hyvä läjä tunnettuja taistelijatyyppejä.

Entistä paremmalla syyllä kannattaisi alkaa rakentamaan Pesoselle pitkää jatkosopimusta, kun näemmä Ekin paluu Ilves-paitaan jäi sittenkin kokematta.



Yritä tässä sitten olla kärsivällinen ja uskoa pinnan alla tapahtuvan oikeita toimenpiteitä. Optimismi alkaa kääntymään todella jyrkästi sittenkin kohti pessimismiä. Kauhesti on puhuttu tekemisestä, mutta ainakaan mitään näkyvää ei ole tehty. Mainittu huippuvahvistus, jos sellaista koskaan nähdään, saa olla todella kova tekijä, jotta Ekin kaltaisen taistelijan menetys toiseen seuraan voitaisiin korvata. Ratkaisua maalinteko-ongelmiin tässä etunenässä varmaankin haetaan, mutta jos Eki on ilman todellista taistelua päästetty käsistä, on kyseessä pahemman luokan pyllistys fanien suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Itse en ole vielä valmis luovuttamaan tämänkään kauden suhteen. Mutta nyt olisi sitten parempi sainata joku Pärssinen/Somervuori sellaisella sopimuksella, että mies kiekkoilisi täällä vielä ensi vuonnakin.

95% varmuudella näin ei tule toki tapahtumaan.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
HN kirjoitti:
Tässähän on kyse pelkästään siitä, että jos sulla on käytettävissäsi kolme oravannahkaa vahvistuksiin, ja joukkueesi kaipaa maalintekijää sekä kiekollista pakkia, niin sijoitatko yhden tai puolitoista oravannahkaa Erkki Rajamäkeen?

Kyllä minä ainakin olisin sijoittanut. Ja varmasti moni muukin.
Ihan vaikka joukkueen uskottavuuden ja mielenkiinnon säilyttämiseksi.

Parempi kait ne 1,25 oravannahkaa olisi ollut Ekiin sijoittaa kun laittaa verottajalle kauden jälkeen?
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
HN kirjoitti:
Tässähän on kyse pelkästään siitä, että jos sulla on käytettävissäsi kolme oravannahkaa vahvistuksiin, ja joukkueesi kaipaa maalintekijää sekä kiekollista pakkia, niin sijoitatko yhden tai puolitoista oravannahkaa Erkki Rajamäkeen?

Hyvin asetettu kysymys. Jos ajatellaan lyhyellä tähtäimellä eli tulevat 4 kk, niin ehkä ei, mutta, jos ajatellaan Ilveksen tulevaisuutta, niin vastaukseni olisi kyllä.

Itselläni on pelko, että Ilves ei ensi keväänäkään ole siirtomarkkinoiden voittaja, kun mitellään valmiista kovista kotimaisista pelaajista, jotka ovat oikeassa peli-iässä. Tällöin on ensisijaisen tärkeätä, että jatkosopimukset saadaan aikaiseksi Pesosen, Koistisen, Pitkämäen ja Raskin kanssa. Näiden lisäksi tarvitaan 3-5 oikeassa peli-iässä olevaa ulkopuolista vahvistusta. Mitä enemmän kotimaisia sen parempi.

Eki, Pesonen ja Andersson samassa koostumuksessa pitkällä tähtäimellä olisi tarpeetonta, mutta pelkästään Pesonen ja Eki ei. Tuolloin olisi voinut harkita, onko Anderssonissa kuitenkaan sellaisia erityisalueita, että neljäsosa ulkomaalaispaikoista kannattaa häneen satsata.

Eki on sytyttäjä, joka toimillaan lietsoi Ilveksen hurjiinkin takaa-ajoihin Sykoran kaudella. Huipputaistelija, joka taklauksillaan pehmittää vastustajia ja olisi ollut loistava kotimainen esimerkki nuorukaisillemme niin peleissä kuin harjoituksissa. Eki olisi myös taannut pelirauhan taitopelaajillemme.

Oliko kolmikolla Eloranta, Honkalehto ja Hautamaa edes käytännön kokemusta Ekin arvosta? Ovatko he edes ikinä olleet läsnä, kun Eki on taistelullaan kääntänyt pelin suunnan ja saanut Hakametsän hurmokseen?

Ekin siirrolle lähes kaikki ulkopuoliset elementit olivat kunnossa. Opiskelupaikka täällä, ipahenkinen remonttimies tehnyt pitkiä päiviä saadakseen Ekin asunnon kuntoon jne.. Ainoa seikka mikä tulee mieleen on se, että pystyikö Ilves vakuuttamaan Ekille, että haemme menestystä. Eikö Luomalat, Juntuset ja Hirvoset vakuuttaneetkaan Ekiä?

Mennyt viikko todisti jälleen sen, että tulevan kauden rakentelu on menossa jo täyttä häkää. Toivottavasti Ilves on kahden kevään haaveilusta oppinut ja on täysin purjein ahneena ensimmäisten joukossa menossa mukana. Ettei sitten tarvitse taas välillä huhti-joulukuu julkistella, että onpa kuivat markkinat. Nyt nämä asiat eivät saa tulla yllätyksenä.

Koska Ilveksen hankinnat ovat venyneet tänne saakka, nostaisin yhä tärkemmäksi kriteerin, että tulevat kaksi-kolme hankintaa olisivat laadun lisäksi riveissämme myös ensi kaudella.

Nykyinen SM-liiga on tasoltaan heikko. Jos viime keväänä asioita olisi osattu, olisi mitali ollut hyvinkin lähellä pienelläkin budjetilla. Myös Raipelle ja Sonjalle olisi tarjottu todelliset mahdollisuudet. Toivottavasti ainakin Sonja jatkaa ensi kaudelle.
 

Kyle

Jäsen
HN kirjoitti:
Tässähän on kyse pelkästään siitä, että jos sulla on käytettävissäsi kolme oravannahkaa vahvistuksiin, ja joukkueesi kaipaa maalintekijää sekä kiekollista pakkia, niin sijoitatko yhden tai puolitoista oravannahkaa Erkki Rajamäkeen?

Itse olisin sijoittunut vaikka kolme oravannahkaa.

Rajamäen pelatessa Ilveksessä hän toi yksinään niin paljon sähköä ja eloa kaukaloon, että pelkästään hänen olemisensa toi peliin lisää mielenkiintoa. Uskoisin että Lidgreninkin peli olisi saanut aivan uudet ulottuvuudet, kun vierellä pelaisi Rajamäen tasoinen pelaaja rouhimassa, kuin silloin kun vierelle tulisi joku mukamas 175/75 "maalintekijä".

Pahoin pelkään että kauden lopussa löytyy Ilveksen toimistolta nuo kolme oravannahkaa, kun ei ollut kuulemma tarpeeksi kovia pelaajia siirtomarkkinoilla.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
No onneksi sinä et sentään ole päättämässä asioista.

800 000 markkaa Pekka Kangasalustalle kaudesta olisi pientä, jos Gerodz pääsisi hääräämään. Kaudessa konkurssiin. Eipä toisaalta tarvitsisi NHL-peikkoa pelätä, kun itse maksettaisiin enemmän kuin NHL-seurat, tosin lyhyeksi ilo jäisi.
 

Kyle

Jäsen
Mane kirjoitti:
No onneksi sinä et sentään ole päättämässä asioista.

800 000 markkaa Pekka Kangasalustalle kaudesta olisi pientä, jos Gerodz pääsisi hääräämään. Kaudessa konkurssiin. Eipä toisaalta tarvitsisi NHL-peikkoa pelätä, kun itse maksettaisiin enemmän kuin NHL-seurat, tosin lyhyeksi ilo jäisi.

Niin toisaalta voidaanhan me ne 800 000 sijoitella niihin kolmeen vahvistukseen, kiekolliseen pakkiin, maalintekijään ja sitten vielä joku ylläri: Jason Bonsignore, Martin Hlavacka ja yllärinä vaikka Kimmo Vähä-Ruohola.

Veikkaampa että Rajamäki toisi 0+0 pelillä ja taklauksilla enemmän vahvistusta joukkueeseen, kun tulevat vahvistukset yhteensä joukkueessa.
Toivon toki että olen väärässä.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Mane kirjoitti:
No onneksi sinä et sentään ole päättämässä asioista.

800 000 markkaa Pekka Kangasalustalle kaudesta olisi pientä, jos Gerodz pääsisi hääräämään. Kaudessa konkurssiin. Eipä toisaalta tarvitsisi NHL-peikkoa pelätä, kun itse maksettaisiin enemmän kuin NHL-seurat, tosin lyhyeksi ilo jäisi.

Tämä on taas ihan sitä itseään. Eikö se Toikan ajan haamu hellitä ihmisten mielistä sitten millään?

Jos meillä on jäljellä suhteellinen summa, jota kutsuttakoon vaikka kolmeksi oravannahaksi, niin sen kokonaan käyttäminen EI KAADA TALOUTTA.

Toinen asi oli kun budjetti ylimitoitettiin ja sen jälkeen ylitettiin roimasti aikanaan.

Ei ollut varaa ei käy perusteluksi Rajamäen eikä Korhosen kohdalla.
Muita päteviä perusteita tosin lienee tarjolla. Ainakin selityksiksi asti.
 

Metso

Jäsen
HN kirjoitti:
Omat ajatukseni ovat sellaiset, että olisin valmis sijoittamaan valtaosan jäljellä olevista rahoista yhteen kotimaiseen oikeanikäiseen huippupelaajaan, jos sellainen saataisiin monivuotisella sopparilla.

Mielenkiinnosta kysyn että olisiko Erkki ollut mielestäsi tälläinen vai pitäisikö hakea jotain muuta ?
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
HN kirjoitti:
Omat ajatukseni ovat sellaiset, että olisin valmis sijoittamaan valtaosan jäljellä olevista rahoista yhteen kotimaiseen oikeanikäiseen huippupelaajaan, jos sellainen saataisiin monivuotisella sopparilla.

Miksei yhtä hyvin ulkomaalaisen?
Jos tarkoitat oikeanikäisellä suurin piirtein samaa kuin minä (24-28v), niin yhtä hyvin kelpuuttaisin Ulkin.
Huolellisella scouttaamisella Ulkki voisi jopa olla hinta/laatu suhteeltaan edullisempikin.
Plussana olisi tietysti/ehkä, jos kyseisellä pelaajalla olisi kokemusta sm-liigasta.

Kiljuisin riemusta, jos kotimainen huippupelaaja sainattaisiin Ilvekseen esim 3v-sopparilla, mutta myös kovan tason Ulkista olisin erittäin tyytyväinen.

Pääasia on, että jos tällä kaudella huippu sainataan, se tehdään ainakin seuran optiolla ensi kaudesta.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
HN kirjoitti:
Tässähän on kyse pelkästään siitä, että jos sulla on käytettävissäsi kolme oravannahkaa vahvistuksiin, ja joukkueesi kaipaa maalintekijää sekä kiekollista pakkia, niin sijoitatko yhden tai puolitoista oravannahkaa Erkki Rajamäkeen?

Ennemmin 1 tai vaikka 2 oravannahkaa maksava Eki 2+1 vuotisella sopimuksella, kuin 3 oravannahkaa turhan panttina odottamassa toimiston pöydällä, jos vaikka joku supermies ilmoittaisi halukkuudestaan tulla halvalla rakentamaan Ilves-dynastiaa. On toki myönnettävä, että Rajamäen tapauksessa tunteet ajavat järjen edelle.
 

kantriantero

Jäsen
Suosikkijoukkue
pää-ääni, AISA
dude kirjoitti:
Tekisi mieleni kaivaa Ilves kaudella 2005-2006-ketjusta niiden epäilevien tuomaiden viestit, jotka kirjoittivat Perttu Lindgrenin pystyvän vain ihmeen kaupalla yli kymmeneen pisteeseen ja että Pertun rooli Ilveksessä tulisi olemaan vain nelossentteri (koska Saku Koivukaan ei pystynyt kuin 10 pisteeseen ja oli nelossentteri tulokaskaudellaan).
Koska kyseinen ivallinen piikki on harvinaisen selvästi suunnattu juuri meikäläisen selkänikamien väliin (tuon Koivu-vertauksen kun kerran menin kesällä esittämään ja erehdyin siitä sinänsä täysin otsikon ohi ajautunutta väittelyäkin kanssasi käymään), täytyy rauhallisenkin pelurin tämän kerran ns. vastata pugilistin huutoon.

Olisit nyt hyvä mies sitten kaivanut ne vanhat viestit vielä kerran esiin ja edes tarkistanut sisällön ennen kuin alat vääristelemään kenenkään sanomisia. Kysehän oli tuolloin odotusten pitämisestä maltillisena jopa huippulupaustenkin kohdalla. Koivu oli esillä vain malliesimerkkinä siitä, että debyyttikaudella ei 18-vuotiaana tarvitse takoa pisteitä. Se, että Ilmiö on jo nyt pyyhkinyt Sakun saavutuksilla jäätä ja kiistattomasti ansainnut ison roolinsa on hieno, vaikkakin hiljaisesti toivottu yllätys. Vähän pidemmällä perspektiivillä touhusta kiinostuneille kun juuri pelaajien kehityksen seuraaminen on iso ja antoisa osa kiekkoviihdettä.

En ole millään alalla niin suuri asiantuntija, ettenkö olisi joutunut monesti yllättymään, ja toivon, että yhtä mukavia yllätyksiä tulee tulevaisuudessa vielä paljon lisää. Jos toimitusjohtaja joulupuheessaan kiittelee nuorten pelaajien saaneen vastuuta jopa suunniteltua enemmän, sitä voi tietenkin väheksyvästi pitää vain henkeä nostattavana lätinänä, mutta jos sekä Piri että Ara toteavat yllättyneensä positiivisesti, kaipa hekin sitten olivat vain "epäileviä tuomaita", kun eivät moista suoriutumista osanneet odottaa.

Päteminen on monille tietysti yksi suurimmista vaikuttimista näillä keskustelupalstoilla kirjoitteluun, eikä siinä mitään, kun tekee sen tyylillä. Hyvät joulut vaan Sullekin.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
kantriantero kirjoitti:
Päteminen on monille tietysti yksi suurimmista vaikuttimista näillä keskustelupalstoilla kirjoitteluun, eikä siinä mitään, kun tekee sen tyylillä. Hyvät joulut vaan Sullekin.

Rehellisesti käsi Raimon pelipaidan päällä vannon, etten todellakaan muistanut kuka esitti Koivu-vertauksen ja väitän, että näitä pessimistejä oli enemmän kuin yksi.



Mitä tulee Erkki Rajamäkeen ja Jari Korhoseen, niin molempien perässä oli useampi kotimainen seura. Selviöhän on, että jos Juha Hautamaa ja Raimo Summanen lähtevät kilpasille, niin Summanen voittaa tällä hetkelllä jokaisessa muussa asiassa paitsi opiskelupaikan (ja remonttimiehen) tuomassa edussa. Ilveksen organisaatio ei ole houkutteleva, koska vaikka meillä on pirusti lupaavia junnuja, niin riski on, että he siirtyvät nopeasti NHL:ään (en löisi euroakaan vetoa sen puolesta, että Tuukka Rask pelaa ensi kaudella Euroopassa) ja muu runko on ihan roskaa.

Sitäpaitsi on olemassa sellainen asia kuin kohtuullisuus. Kannattaako Jari Korhoselle maksaa esimerkiksi 300 000 euroa vuodesta? Onko siinä mitään järkeä? Ei Ilveksen kokoisen organisaation pidä käyttää rahaa ihan vain sen takia, että sitä on. Siksi olen ehdottomasti Manen linjoilla tässä asiassa. Rahaa saa ja pitää käyttää, mutta se pitää käyttää järkevästi.

Immortal kirjoitti:
Jatkosopimukset nykyisille avainpelaajille ja huipputaidon tuominen ulkoa ovat Ilveksen projektille kuitenkin paljon tärkeämpiä, kuin junnujen minuuttien laskeminen.

Kysymyshän on siitä, halutaanko näistä nuorista rakentaa tulevaisuuden avainpelaajia vai ikuisesti nelosketjussa jyrääviä jämiä? Minun silmissäni nimenomaan Ville Korhonen, Tommi Huhtala, Juho Mielonen ja Perttu Lindgren ovat jo nyt niitä avainpelaajia, joiden ympärille joukkuetta on hyvä rakentaa. Silloin sille ulkopuolisellekin huipputaidolle jää enemmän oravannahkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös