Börje #6

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mielestäni Pither oli yksi joukkueen valopilkkuja, ja oikeanlaisella koostumuksella varmasti tehokas kaveri tähän liigaan.
Ehdottomasti. 15 maalin kausivauhti kriisi-KalPassa on aivan huikea. Mikäli jatkaa liigassa en ihmettelisi lainkaan mikäli iskisi 25+ maalia ensi kaudella.
Pelaajavaihdoissa on se huono puoli, että omastakin joukkueesta on lähetettävä sellainen pelaaja pois, joka kelpaa jollekin. Tämä sulkee pois automaattisesti kallispalkkaiset flopit. Toisaalta menetettävän pelurin tilalle pitäisi saada parempi pelaaja, jottei kaupoista jäätäisi miinukselle. Siksipä kysynkin, että miksi ihmeessä PITHER? Yksi kauden ainoista valopilkuista sekä sentteri. Meillä kun noita senttereitä on muutenkin jonoksi asti. Ja mielenkiintoista olisi ollut tietää, mistä olisi parempi korvaava ukko otettu tilalle. Ellei sitten kysymyksessä ole tyhjennysmyynti?
Samaa mieltä. Pither on suuren potentiaalin pelaaja. Miinukset eivät kerro koko totuutta. En olisi hänestä luopunut.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Jos nyt ruvetaan spekuloimaan, niin itse veikkaisin lähtijöiksi Lampun ja Saarisen ohella Kolehmaista ja Lehkosta. Näistä kavereista saisi rahaa ja luulisin että haluaisivat jossain tasapainoisemmassa seurassa antaa näyttöjä.
Jep, eli Kole ja Lehkonen pois ja meille jää sitten..? Ei voi millään onnistua tämän paskan rosterin parannus, menee pakosti vain huonompaan suuntaan. Tuhotaan jo se meidän mestaruussauna.

Huomiseen.
 
"Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone." - Oldboy

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Kyllä tästä KalPasta on riittänyt tänä syksynä ja riittää nytkin niin helvetin positiivista juttua koko ajan. Todellista viihdettä ja piristävää muutosta arkeen, mahtava pakokeino. Piristää päivää jos on muuten mälsää. Voi vittu, tottahan toki siellä on yritetty jo myydä yhtä parhaista pelaajistakin pois, vaikka alisuorittajista vain puhuttiin aluksi (toki Pitheriä kaavailtiin "ratkaisijaksi" eikä hän tuollaiseen rooliin ole kyennyt, mutta kukapa KalPassa olisi). Ketähän huomenna oikein ilmoitetaan lähtijäksi? Varmaan juuri nuo Kolehmainen ja Lehkonen voisivat olla mahdollisia, koska eihän KalPassa voi pelata hyödyllisiä pelaajia.

Kyllä osaa vituttaa ja masentaa ja kaikkea. Ei tästä KalPasta ikinä eroon pääse, mutta ei tätä kohta tosissaan jaksa myöskään seurata kun ei aiheuta mitään muuta kuin silkkaa vitutusta. Päivä vain menee pilalle kun muistaa seuran olemassaolon ja sen nykyisen tilan. Katsotaan nyt vielä huomiset ilmoitukset.
 
Hitaat lähdöt ja äärimmäisyyteen asti viety kiekkokontrolli ovat myrkkyä katsojille ja saattavat saada myös vastustajan pelaajat hermoromahduksen partaalle.
Jos nyt ruvetaan spekuloimaan, niin itse veikkaisin lähtijöiksi Lampun ja Saarisen ohella Kolehmaista ja Lehkosta. Näistä kavereista saisi rahaa ja luulisin että haluaisivat jossain tasapainoisemmassa seurassa antaa näyttöjä.
Valitettavasti tämän saman päätelmän olen päissäni miettinyt. Paitsi pelkään että Lampusta ei eroon päästä, ellei sitten pelaaja suostu johonkin "sopimuksen purkuun yhteisymmärryksessä".

Entäs pakisto? Voisiko siellä olla lähtijöitä?

ps. ja spekulointi on kivaa. Yllättävän hiljaista vaan on ollut, ei ole mitään huhujakaan korviini kuulunut.
 

Limeton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa mitalikannassa 2016-2017
Saksmanin YLElle antama lausunto viittaisi tämän "rakenteellisen" uudistuksen koskevan pelaajistoa, näin ainakin itseksesi ihmettelin. Totaalinen pettymys jos tässä nyt ainoastaan pelaajien päät laitetaan pölkylle ja Mauri-Petteri se vaan porskuttaa menemään "business as usual".
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Muillehan tuosta joukkueesta kelpaavat ainakin Tuokkola, Halonen, Masuhr, Voutilainen, Lehkonen, Kolehmainen ja Riekkinen. Kasperi ei ole kaupan ja loukkaantuneet voidaan jättää pois laskuista. Kerälän, Lammassaaren, Saarisen ja Kermanin suhteen saattavat esteeksi nousta miesten poskettomat sopimukset ja huonot peliesitykset.

Käsi alkaa olla urheilutoimenjohtajallakin jo kohta kyynärpäätä myöten paskassa. Valitussa tunnelissa ei näy kumpaankaan suuntaan valoa. Vaihtoehtoja on tasan kaksi. Joko myyt parhaat pelaajat pois tai toteat naama punaisena, että "näillä mennään". No, niin makaat kuin petaat.
 
"Herkkähipiäisimmille niin kutsutuille hyvän päivän faneille kausi voi olla jo ohi." KalPan kotisivujen Ilves-kotiottelun otteluraportti 20.9.2013

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Itsekkin on tullut kovaan ääneen arvosteltua seurajohtoa ja sen toimintaa. Mutta jotenkin on nyt viimeisen vuorokauden aikana tullut ajateltua asioita maltilla ja faktoihin pohjaten ja seuraavaa on tullut kelattua;

- Laukkasen asema ei ole kiveen hakattu, vaikka muuta annetaan ymmärtää. Ongelmana Papun kohdalla on ylipitkä sopimus.

- Kimmo Mauri Petterin asema on kokolailla vankkumaton; Paljon pitää vielä tapahtua, että Kapanen-sukunimen omaava heppu KalPasta potkut saa. Siirto muihin tehtäviin lie ainoa skenaario; Taustalla tulisi tuolloinkin häärimään.

- Hannes Kapanen?? Villi kortti, malttaako pysytellä taustalla vai "vahvistaako" jossain muodossa valmennustiimiä huomisesta alkaen?

- Pelaajaliikenne. Siitä tulikin jo tuossa edellä monelta kattavasti; Itsellä on sitä koskien yksi toive; Maailman paras ja symppaatisin ruotsalainen #38 ei saa olla vaihdettavissa/myytävissä pelaajissa.

No, ei nää kai kaikki uusia ajatuksia ollu, mutta ei sitä ollu nuo Himasenkaan teesit tänään. Huomenna selviää mitä tulee.
 
Muillehan tuosta joukkueesta kelpaavat ainakin Tuokkola, Halonen, Masuhr, Voutilainen, Lehkonen, Kolehmainen ja Riekkinen.
En jaksa uskoa, että Vode kelpaa. Loukkaantumishistoria ja palkka ei korreloi tällä hetkellä millään tavalla. Ja toki pelaajalla itsellään on sanomista näissä siirroissa.

Mutta huomenna sitten meille "hyvän päivän faneillekin" on strategia selvillä.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mutta huomenna sitten meille "hyvän päivän faneillekin" on strategia selvillä.
Saakohan tättä ensi yönä edes unta? Ja kumpaako pitäisi jännittää enemmän, huomista tenttiä vai KalPan uutisia?

Vähän on sellainen toivoton olo huomisen suhteen. En usko että me fanit, oltiin nyt sitten niitä hyvän tai huonon päivän faneja, saamme mitään toivomistamme muutoksista. Pahimmassa tapauksessa mitään konkreettista ei edes tapahdu, jos edes pelaajasiirtojakaan ei ollisi näillä näkymin toteutumassa.

Pitherin kauppaaminen, jos pitää paikkansa, on tavallaan ymmärrettävää, mutta toisaalta niin kuin täälläkin on todettu, mies on ollut niitä harvoja valopilkkuja. Nyt, nyt ei sitten liiku mihinkään vähään aikaan.
 
#27 #1 #24 #44

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Taloudellinen tyhjennysmyynti. Pakistosta alkajaisiksi Kauppinen, Masuhr ja Halonen. Tilalle ostetaan jussihalme tms.
Näin pakistoksi jää:
Foss-Timonen
Koivisto-Riikola
jussihalme-Lyytinen

Hyökkääjistä pois Kerälä, Saarinen, Kolehmainen, Pither. Tilalle kotiutetaan mestiskiertueelta?! Kouvalainen

Voutilainen-Ikonen-Lehkonen
Kapanen-Kinnunen-Kapanen
Patronen/Kouvalainen-Riekkinen-Kerman
Liedes-Harjama-Junnila/Lammassaari

Näillä mennään, taistelu jatkuu! Kyllähän noilla toimenpiteillä pitäis rahaa ja irtolipun myyntiä säästää kummasti.
Paljonko maksaa KalPan vaihtopenkin takana seisovat maskotit, vastuuttomat valmentajat?
 

El Lude

Jäsen
Samaa mieltä. Pither on suuren potentiaalin pelaaja. Miinukset eivät kerro koko totuutta. En olisi hänestä luopunut.
Mitä vit*ua siellä toimistolla oikein puuhaillaan? Ne, joiden pitäisi lähteä saanevat jatkaa (BääBäämaa-alue keskellä vettä, ossisaarinen, kallek etc etc), kun eivät v***n ylihintaisin kenellekään kelpaa. KalPan officella on sitten luovutettu, kun yritetään lähes kaikista senttereistä päästä eroon...
Lakoonisesti: "senttereitä toivottiin, senttereitä saatiin ja nyt kauniiksi lopuksi näytetään sentteriä kannattajille". Kiitos KalPa ja Haluttu Muutos!
 
Noniin! Yllättävän hyvin sain nukuttua, vaikka tänään on näin jännittävä päivä.

Onneksi työhommat ovat tältä viikolta hyvin hanskassa, joten pystyy päivystämään päivän uutista. Onko kellään tietoa, milloin mahdollinen (kaapista?) ulostulo tapahtuu?
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eihän tämä ole totta. Ainoa tiedotettava asia oli Kerälän vuokrasopimus joulutaukoon asti. Voi jumalauta. Kiitokset kuluneesta kaudesta, palataan asiaan ehkä ensikaudella.
 

Limeton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa mitalikannassa 2016-2017
No eipä ollut liian hapokas tiedote. Mauri-Petteristäkään ei sanallakaan mainintaa, joten samalla pätevyyden asteella vaan porskutellaan menemään jatkossakin. Empatiaa tunnen Saksmania kohtaan, ei ole helppoa näissä piireissä tehdä vaikuttavaa työtä vaikka varmasti tahtotilaa ja ammattitaitoa saattaisi hyvinkin olla.

Joukkuetta en hylkää, mutta oma pieni protesti tähän on katkaista jo vuodesta yksi ja kaksi jatkunut kausikorttilaisuus. Kausikortti on omasta mielestäni luottamuksen osoitus joukkueelle ja taustahenkilöille. Tämä kausi menee nykyisen kortin puitteissa, mutta seuraavalle kaudelle en sitä tule enää hankkimaan. Voi olla, että jokaisessa kotipelissä käyn, mutta sen sitten harkitsen erikseen. Toistaiseksi en halua antaa avointa piikkiä kausikorttihankinnallani seuralle toteuttaa nykyistä toimintamalliaan.

Todella surullista!
 

G-dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Paskaakos tässä sitten. Hyvä että Kerälälle löytyi tekemistä edes vähäksi aikaa. Odottiko täällä muka joku oikeasti jotain radikaaleja muutoksia?

Ei tässä auta kuin kärvistellä ja käydä katsomassa pelejä. Tilanne on kyllä vittumaisin vuosiin, mutta suoraan sanottuna en ymmärrä kirjoittajia, jotka ovat jo heittäneet pyyhkeen kehään. Sitten vasta voi katkeroitua tosissaan kun Mestiksen ovet aukeavat, mutta eikö joukkuetta tulisi kannustaa pahoissakin paikoissa? Vitut Laukkasesta tai Kapasista.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Hyviä uutisia nämä pyjamat, kyllä se tästä vielä lähtee! Pither ei ole oikeasti loukkaantunut, etsii vain jo uutta seuraa ja ihme parantuu sitten kun nimet on paperissa.
 
"Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone." - Oldboy

Kuuhinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Winnipeg Jets
SE ON TÄÄLLÄ!

TIEDOTE!
TIEDOTE!

Uutiset - Tiedote
Vau. Ja taas vannotaan sitä ikuista luottamusta valmennukseen, nyt jo Voutilainenkin on laitettu tätä liirumlaarumia jauhamaan.

Ja en odottanut radikaaleja muutoksia, mutta toivoin niitä. Edes jotakin vähän enemmän, kuin tätä sanahelinää.

Ja itse asiassa, eihän tuossa tiedotteessa pyydetä anteeksi vaan sanotaan että "seura on anteeksipyynnön velkaa kannattajille ja yhteistyökumppaneille". Minun mielestäni tuo ei ole anteeksipyyntö, vaan viittaus siihen, että se ollaan velkaa, mutta sitä ei tehdä.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joo, nähdään ensi syksynä. Sääli nähdä, että joukkue ei pelaa faneilleen.
Kerrotko vielä mitä meinasit mennä katsomaan ensi syksynä?

Faneille pelaaminen ei kuulu pelikirjaan. Yleisömäärässä alkaa varmaan näkymään jonkinlaista enemmän tai vähemmän organisoitua viivelähtöä.
Pitänee ruveta kiertämään vieraspelejä vai onko parempia tapoja tukea pelaajia ja protestoida toimiston suuntaan?!
 
Ei tässä auta kuin kärvistellä ja käydä katsomassa pelejä. Tilanne on kyllä vittumaisin vuosiin, mutta suoraan sanottuna en ymmärrä kirjoittajia, jotka ovat jo heittäneet pyyhkeen kehään. Sitten vasta voi katkeroitua tosissaan kun Mestiksen ovet aukeavat, mutta eikö joukkuetta tulisi kannustaa pahoissakin paikoissa? Vitut Laukkasesta tai Kapasista.
Kyllä suurin osa Jatkoajan faneista käy peleissä entiseen malliin. Mutta eniten minua huolestuttaa koko KalPan tulevaisuus:

Jos tällä hetkellä ollaan n. 1000 kävijää pakkasen puolella per peli ja jos kotiotteluja on ollut n.10, seuraa siitä äkkilaskulla seuraavaa: 10x25€*1000=250 000€. Tuo raha on pois kassasta jo tähän mennessä. Mikään ei vielä viittaa siihen, että seuraavissa kotipeleissä yleisömäärää saataisiin roimasti kasvatettua. Vaikka KalPa voittaisi Lukon ja Ässät, en usko, että yli 4000 katsojaa tulee Tappara-peliin. Ei ihmiset niin nopeasti palaa halliin. Ja auta armias jos toinen tai molemmat länsirannikon ottelut hävitään!

Ja vielä yksi asia, mitä olen miettinyt tämän kauden osalta, vaikkei ketju olekaan ihan oikea: Onkohan toimistolla laskettu, kuinka pitkälle KalPan pitäisi pleijareissa mennä, että saavutettaisiin nollatulos? Riittääkö välierät/pronssiottelu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy