Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 26.04.2013 klo 11.35.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Hyvä, että oppi on mennyt perille.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Palataan ketjun aiheeseen:

  Tässä voisi olla pontetiaalinen tulevaisuuden KHL-pelaaja. Ei ehkä nyt vielä tälle kaudelle, mutta ehkä tulevaisuudessa?

  Eliteprospects.com - Ty Rattie
   
 3. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Jos Jokerit haluaa oikeasti jollain tasolla taistella n. mahdottomasta mestaruudesta, niin mun mielestä niitten kannattais sijoittaa myös nuoriin superlahjakkuuksiin. Allu Saarelalle ja Roope Hintzille molemmille kolmen vuoden 1,5 millin pahvit käteen, Jonkun Miro Heiskasen ja Urho Vaakanaisen vois saada näin ajoissa kiinnitettyä vähän halvemmalla.
   
 4. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Ja ihanko oikeasti joku noista nuorista tekisi noin pitkän sopimuksen? Aivan varmasti lähtevät amerikkaan paljon ennen tuon sopimuksen päättymistä ja siinä taas ei olisi Jokerien kannalta mitään järkeä. En tiedä olisivatko Hintz tai Saarela edes vielä vahvistuksia Jokereihin, tai miksi se olisi heidän kannaltaan edes paras paikka kehittyä? Heiskanen ja Vaakanainen eivät pysty vielä pelaamaan tasaisesti hyvällä tasolla edes Liigaa, joten vähän turha haaveilla mistään KHL-tasosta.

  Koskiranta taas on luokkaa "uskon kun näen".
   
 5. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Allulla ainakin kiiltäisi kolikon kuvat silmissä ja houkuttaisi, ettei tarvitse lähteä rankkaa AHLlää kiertämään. En nyt näkisi tätä kummankaan nuoren kohdalla minään urantappajana. Ei tuo äkkiä rapakon taakse ainakaan hirveän hyvälle ratkaisulle näyttänyt Michael Keräsen kohdalla. Kyllä sitä NHLlää voi lähteä kokeilemaan 23 vuotiaana vähän valmiimpana pelaajana.

  Eikös Jokereissa viime kaudella viilettänyt Mäkisiä ja Gymereita, jotka eivät pysty tasaisesti pelaamaan hyvin edes Mestis tasolla??? Aika monet tuollaiset ykköskierroksen varaukset on kohtuu hyviä jo NHL draftin jälkeisellä kaudella ja uskoisin Vaakanaisen ja Heiskasen jotenkin selviytyvän jo ensimmäisellä kaudella.

  Mitä jos tuon kolmen vuoden pahvin tekisikin niin, että sopimuksen viimeinen vuosi olisi euromääräisesti huomattavasti isompi? Esim. 200 000€, 200 000€, 1 100 000€.
   
 6. faro Jäsen

  Lainaus:
  No just joo. Melkoinen riski olisi lyödä vasta ensimmäisen ammattikauden pelanneeseen junnuun kiinni 1.5 miljoonaa euroa ja vieläpä niin, että kolmannella kaudella söisi noin yhdeksäsosan koko pelaajabudjetista.
   
 7. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Onks pelaajabudjetti vaan kymmenen milliä? No ei sillä kauheesti juhlita.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kaikkien palkkakulujen yhteenlaskettu summa on arviolta n. 10 miljoonaa euroa. Eli siis valmentajat, huolto jne mukaanlukien. Pelaajien palkat ovat kaiketi jotain reilut 9 miljoonaa. Sillä ei tosiaan juhlita kuin silloin tällöin kesästä talveen.
   
 9. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Anteeksi huutelu vieraisiin pöytiin, mutta nettiscouttasin tuossa juuri Elitestä Lukolle uusia vahvistuksin. Noh törmäsin erääseen kovaa seppään. Ajattelin, että Lukolla tuskin papu riittää kyseiseen taituriin, mutta Jokereilla saattaisi riittää. Kaverilta löytyy NHL-kokemusta ja tehot AHL:än puolella ovat erittäin kovat. Eikä ole iällä pilattu! Tiedän, että Jokereiden johto lukee tätä foorumia, joten ottakaa vinkistä koppi *hymiö*

  Eliteprospects.com - Kenny Agostino
   
 10. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sellainen huomio rosteriin liittyen että Pihlström pelasi viime kaudella osan kaudesta sentterinä. Luulin itse että kyseessä oli vain loukkaantumisista (ja Hishonin floppaamisesta) johtunut pakkorako, mutta nyt mies oli samalla pelipaikalla myös maajoukkueessa tänä keväänä. Ehkä olemmekin tilanteessa jossa Jalonen kaavailee Pihlströmiä polkemaan kakkosen keskelle ja kaikki peluutus ja harjoittelu tähtää tähän.

  Onko Antti pelannut aiemmin keskikaistalla? Omat havaintoni miehestä ennen Jokeriaikoja ovat maajoukkueen energialaiturin roolista.
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ulkomuistista; sanoi haastattelussa, että junnuna pelannut keskellä.
   
 12. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  On Antti pelannut keskellä aiemminkin urallaan, mutta ei se loppukauden sentteripeli ollut kovin lupausta herättävää. Onko siis meidän ensi kauden sentterit Regin-Niemi-Pihlström-Wirtanen-Mäki.
  Kovin hiljaista on ainakin huhujen ympärillä...
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Pilu on ollut pettymys, runkosarjassa 27 peliin 3+5 ja -3. Meille kuitenkin korkean profiilin hankinta. Se kuitenkin pärjää KHL-kaukalossa ja yrittää tosissaan toisin kuin eräs kolmikko. Pilussa on potentiaalia ja ihan OK, että jatkaa. Hänet muuten voidaan laskea omaksi junnuksi...
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  En kyllä lähtisi kauteen Pihlström keskellä. Jos Niemi on 3. sentteri, niin sitten 2.:n pitää olla tasoa Regin, ei joku joka on viimeksi junnuna pelannut keskellä. Hieno homma jos Pillu voi keskellä stuntata, mutta kyllä hänestä paras saadaan irti laidassa, uskon. Kyllä keskelle pitää saadaa leveyttä ja kilpailua. Regin, Koskiranta, Lajunen, Wirtanen ja Niemi. Griffith laitaan. Tästä näkemyksestä aion pitää kiinni siihen asti, kunnes kausi alkaa ja voi taas pettyä.

  Steve Moses muuten jatkaa nyt ilmeisesti ainakin kauden vielä SKA:ssa. Toivottavasti paikallinen rotta&piisamirotta-duo ei tuoha Steven uraa ihan täysin penkittämällä taas puoleksi kaudeksi.

  Steven nimen voi ainakin toistaiseksi vetää siis yli haavesta. Oikeaan laitaan sitten Jensen, Pulkkinen ja Griffith. Jensen ja Grifftih varmaan tässä vaiheessa todennäköisimmät, sillä Pulkkisen 1. prioriteetti on jatkaa P-Amerikassa.

  Jos Pulkkinen tulee eurooppaan, ei hänellä saa olla kuin yksi vaihtoehto ja se on Jokerit. Tästä Kurrin on pidettävä kiinni viimeiseen asti, niin tärkeästä asiasta on imagollisesti kyse. Toimistolla voitte printata tämän alleviivatun ja laittaa Kurrin oveen kiinni, ihan vaikka vaan muistutukseksi.
   
 15. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Vaikuttaisi vahvasti siltä, että Stevellä jääkiekkoilulliset asiat ovat täysin toisarvoisia palkkakuitin vierellä. Kunhan vaan saa mahdollisimman helposti mahdollisimman paljon rahaa. Tuhoaa samalla täysin jääkiekollisen tulevaisuutensa istumalla monta kautta peräkkäin vain penkillä tai katsomossa. Luulisi, että KHL:ssä riittäisi muitakin isoja seuroja, jotka olisivat valmiita maksamaan Moseksen palveluksista ja saattaisivat antaa vielä sen lisäksi vastuuta jäälläkin.
   
 16. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä Ska ei vain päästä Mosesta toiseen KHL-seuraan sillä olisihan se noloa heidän kannaltaan jos Moses tykittäisi taas melkein 40 maalia jonkun kilpailijan paidassa.
   
 17. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä voi hyvinkin olla totta. KHL ei tosin ole maailman ainoa jääkiekkosarja ja siksikin ihmettelen Moseksen valintaa. Luulisi, että esimerkiksi pelaaminen Sveitsin kauniissa maisemissa ja kohtuullisen hyvätasoisessa sarjassa hyvällä palkalla olisi pelaaja-urankin kannalta parempi vaihtoehto, kuin omistaa kausikorttipaikka SKA:n peleihin katsomon puolelle isolla palkalla. Kolmas kausi penkillä ei välttämättä ole se ihan paras juttu tulevaisuuden työpaikkoja ajatellen ammattijääkiekkoilijan näkökulmasta.
   
 18. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä jotain voi päätellä siitäkin että Moses jaksoi jahdata miljoonan dollarin vuosipalkalla suurta NHL-unelmaansa peräti 17 pelin ajan ennen kuin purki sopimuksensa ja lähti Pietariin.

  Moses on muuten pelannut Jokereista lähtönsä jälkeen kahdessa kaudessa yhteensä 74 ottelua. Se on 4 ottelua enemmän kuin viimeisellä Jokerikaudella.

  E. Kahdessa, ei kolmessa kaudessa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2017 klo 15.01
 19. faro Jäsen

  Lainaus:
  Kahdessa kaudessa.
   
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sen verran kuullut Moseksen juttuja ns. kulissien takaa, että siellä on todellinen halu pelata vielä Jokereissa. Toivottavsti heti kun SKA-soppari päättyy. Tuleva kausi toimii varmasti vedenjakajana suuntaan, että toiseen. Jos Steve pelaa +40 peliä tehden +15 maalia, niin eiköhän ura siitä jatku SKA:ssa ja suht isolla palkkapussilla. Jos taas pelimäärä jää kovin alhaiseksi, niin luulisi hänen itsekkin etsivän jo uutta pelipaikkaa. Silloin ei tarvitse lähteä Svetisiin jos ei halua, vaan eiköhän Moses saa Jokereista pelipaikan juuri silloin kun tämä itse tahtoo. Ovi on auki ja on ollut (kirjaimellisesti) tähänkin asti.
   
 21. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ovi Jokereihin voi Jokereiden puolesta olla auki vaikka 30 tuntia vuorokaudessa vuoden ympäri, mutta se ovi ei oikeasti ole auki niin pitkään kuin Rotenberg pitää oikeudet SKA:ssa tai Moses vapautuu KHL:ssä vapaaksi agentiksi. En tosin jaksa tarkastaa kuinka pitkään pitää vielä odotella vapaan miehen papereita KHL:ssä. Jokereihin on munkin puolesta tervetullut, mutta tätä asiaa tällä hetkellä ajattelen enemmän Moseksen itsensä kautta. Ja kolmen pelaamattoman kauden jälkeen Jokereilla ei pitäisi olla mitään mielenkiintoa maksaa Moseksen pelaajaoikeuksista senttiäkään, kun viimeiset näytöt ovat yli 3 vuoden takaa.

  Jatkosopimuksen tekeminen SKA:han ei kieli mistään hirveästä halusta tulla Jokereihin tai ylipäätään halusta pelata lätkää, vaan puhtaasti pankkitilin lihoittamisesta todennäköisesti hyvin pienellä työmäärällä. Mikään ei oikeastaan viittaa siihen suuntaan, että SKA:ssa olisi jatkossa yhtään enempää käyttöä Mosekselle kuin näillä menneellä kahdella kaudella. Iljetys saattaa toki lähteä NHL:ään, mutta kyllä sinne uusi Ilja palkataan sen tilalle, eikä senkään kautta avaudu mitään uutta pelipaikkaa. Znarok on tällä kaudella näyttänyt miten paljon uskoo Mosekseen ja se usko tuskin lisääntyy Znarokin katsellessa kesä palmuja Mustanmeren hiekkarannoilla. Ensi kauden kun katsoo taas SKA:n pelejä katsomosta käsin, niin siinä voi pikkuhiljaa loppua kiinnostus muiltakin seuroilta palkata pelaajaa ainakaan kunnollisella sopimuksella, joka ei ole kolmeen vuoteen tehnyt luistimet jalassa juuri mitään. Jääkiekollisin perustein ja uran kannalta jatkosopimus SKA:han on järjetön veto Mosekselta, sanon mä. Mutta lyököön nyt päätään seinään Pietarin metropolissa vielä ainakin vuoden verran, kun tuntuu siitä tykkäävän.
   
 22. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Mosse kerää eläkerahoja just nyt. Iso palkka ja pieni vero%. Ymmärrän tuon ratkaisun etenkin, kun NHL-juna meni jo. Hän ei tule löytämään parempaa palkanmaksajaa mistään. Ja SKA on sen verran rahan kyllästämä, että yks Moses voidaan pitää palkkalistoilla ja poppareilla, että muut ei sitä saa. Rotan kosto Jokerifaneille.

  Steven ajatuksia urheilullisesta näkökulmasta en edes lähde arvailemaan.
   
 23. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Mistäs sitä tietää vaikka Mosekselle olisi luvattu isoa roolia. Kovy on ilmaissut kiinnostuksensa palata NHL:ään ja jos Devils kelpaa, mikään ei estä häntä menemästä sinne. Samoin Shipachov ja Dadonov voivat aivan hyvin olla ensi kaudella NHL:ssä. Tokihan SKA voi melko varmasti houkutella tasokkaita korvaajia lähtijöille mutta ei ole heidän kannaltaan huono idea tarjota kelpo pelurille sopparia ihan vaikka varmuuden vuoksi. Moses saa sitten toivoa ettei hänelle jää pelillisesti luu käteen.
   
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Olisin kovin yllättynyt, jos Moses saa SKA:ssa muuta kuin rotaation roolin. Hän on sen verran tunnepelaaja, että joku sujuu tai ei suju ja SKA:ssa ei ole mahdollista paapoa ketään huippuiskuun. Sitä on oltava pelistä nro 1 alkaen tai katsomo kutsuu. Ja on se kutsunut Steveä. Kun loukkaantumissuma sattuu, niin Mosselle on silloin tarjolla roolia. Näin minä tuon kuvion nään. Joka tapauksessa seuraava hänet palkkaava joukkue ottaa ison riskin, jos palkka on määritelty kultaisen menneisyyden mukaan.
   
 25. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Eihän nuo Mosekset kovin hyvin näyttäneet viihtyvän Pietarissa jos Amandan ohjelmaan oli uskominen. Kovasti kyllä hehkuttivat Helsinkiä ja Jokerifaneja. Toki nämä seikat unohtuvat jos ja kun tilipussi on tarpeeksi paksu.