Sympatiat/antipatiat NHL-joukkueille

  • 235 342
  • 773

Ralph

Jäsen
Nostinpahan huvikseni.

Sympatiat:
Buffalo Sabres
Tampa Bay Lightning
NY Rangers (Gaborik)

Antipatia:
Calgary Flames
 

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Sympatiat:
Capitals
Kings
Thrashers
Wild
Flyers
Ducks
Canes
Sharks
Coyotes

(Listaa vois vieläkin jatkaa parilla nimellä, mutta hyvän maun rajoissa jätetään välistä tällä kertaa)

Antipatiat:
Canucks
Penguins
Bruins
Columbus
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Sympatiat:

Thrashers
Kings
Yotes

Antipatiat:

Red Wings
Canucks
Flames
Capitals
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Sympatiat:

Stars
Thrashers
Kings
Sabres

Antipatiat:

Capitals
Canucks
Red Wings
Senators
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Sympatiat:

Capitals Ovechkinin takia

Avalanche tuossa 90-2000 vaihteessa (GH)

Flames Mäkkaiverikin tykkää! Tosin muutenkin sympaattinen lähinnä Fleuryn, Robertsin, Al Mcinniksen vuoksi. Ja tottakai Lanny McDonaldin viiksien takia jo pelkästään...

Blackhawks tälle ollut sympatioita ihan alusta asti, syinä mm. hieno logo, Belfour, Chelios, Suter, Roenick, Propert, jne.

Antipatiat:

Flyers Oranssi paita, Pennsylvanian väärä ja huonompi joukkue. Carcillo + Leino hyvä lisäbonus.

Red Wings Syitä monia

Aikanaan myös Toronto Maple Leafs Mats Sundinin takia.
 

Kuival

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
The Only One

Philadelphia Flyers

Sympatiaa

Boston Bruins - Mielenkiintoinen joukkue itärannikolta. Mukavasti yhteistä historiaa Flyersin kanssa ja sen vuoksi (siitä huolimatta) Bostonin poikien menestys ei suuremmin haittaa.

Toronto Maple Leafs - Kauan on kärsinyt Toronto ilman Lordi Stanleyn maljaa. Myös Torontolla ja Philadelphialla on yhteistä historiaa (1999, 2003 ja 2004) joista huolimatta Toronton menestys ei haittaisi. Plussaa vielä Down Goes Brownin huikeasta huumorista.

Inhoa

Pittsburgh Penguins - Länsi-Pennsylvanian uhokasjengi. Oli ihan sukka vuositolkulla ennen kuin draftasi itselleen Crybaby Crosbyt sun muut. Sääli ettei joukkue muuttanut kun mahdollisuus oli. (Lakelle: Mukava huomata että tunne on molemminpuoleinen ;) )

New York Rangers - Hyhyi, aina isolla rahalla kasattu joukkue eikä koskaan menesty. Viime vuoden back-to-back pelit kauden lopussa vain lisäsivät antipatioita. Tim Kerr oli hieno mies.

New Jersey Devils - Scott Stevens. Kevät 2000. En sano muuta.

Muut joukkueet ovat sitten mitä ovat. En pidä, en vihaa. Aina on kiva voittaa ja vituttaa hävitä.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Sympatiat

Pittsburgh Penguins jo liki 20 vuoden takaa. Parempaa omistajaa mikään joukkue ei voisi toivoa, kuin entistä omaa supertähtipelaajaa, joka hoitaa vieläpä toimiston tonttinsa todellisella rakkaudella. Ehdoton suosikkijoukkueeni NHL:ssä nyt, aina ja ikuisesti.

Antipatiat

Detroit Red Wings on änärin ylivoimainen avainärsykejoukkue hurreineen ja pelaajakikkailuineen sekä tietysti ylimielisine faneineen. Varmasti hyvin hoidettu organisaatio, koska muutenhan palkanalennukset ym. eivät tulisi edes kysymykseen, mutta joka tapauksessa raivostuttava kasa paskaa.
Washington Capitals pääsee myös tälle listalle kiitos Ovechkinin; harvoinpa yksi mies onnistuu koko joukkuetta näin hyvin profiloimaan. Sama pätee varmasti Caps-faneilla Crosbyn suhteen.

Itselläni ei ole mitään siteitä Pennsylvaniaan, joten mitään suuria antipatioita en Flyersin suuntaan tunne. Valtaosaltaan hyvin rakennettu, tasainen porukka, joka on vain poikkeuksellisen mukava piestä juurikin paikallisuusaspektin vuoksi. Muut joukkueet eivät suuremmin herätä tunteita suuntaan tai toiseen, NHL on hieno liiga.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Suosikit:
Habs

Sympatiat:
Hawks, Avs (Royn takia), Flames

Inhokit:
Leafs, Bruins, Islanders, Senators

Super inhokit:
Flyers, Whalers (älköön ikinä palatko takaisin)

HMV:
Wild, Panthers, Blue Jackets, Predators, Coyotes
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Suosikit:

Minnesota Aikoinaan nousi suosikiksi Gaborikin ansiosta. Miettisen siirryttyä seuraaminen vain lisäänty. Nykyään kylläkin toivon että Miettis Antti painus vittuun koko joukkueesta.

Toronto Tuli kakarana pelailtua korttelikiekkoa Toronto nimisessä porukassa, ja keräiltyä Toronton pelaajien kortteja.. Lippiksiäkin tais löytyä jne.. Yksin kertaisesta tästä syystä ollut suosikki. Tosin vihaan Mats Sundinia ylikaiken, joten tossa menneinä vuosina ollut joukkueeseen enemmänki viha/rakkaus-suhde.

Sympatiat:

Ducks En edes muista mistä lähtenyt sympatisointi, tod.näk. Selänteestä.. Geztlaf on äijä!!!

Vihaan:

Vancouver, Colorado, Ottawa.. Ei pysty perusteleen, tulee kylmiä väreitä ajatellessakin..
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Montrealin "fanitus" alkoi 1995 maailmanmestaruuden jälkeen kun silloin meikäläisen suuri idoli Saku Koivu lähti sinne pelaamaan. Vaikka Koivulle ei enää 14 vuoden jälkeen tarjottukaan jatkosopimusta, näyttää siltä että niinsanotusti veri on vettä sakeampaa eikä joukkuetta enää pysty hylkäämänä.

Muita jengejä on tullut sympattua aina vähän vaihtelevasti riippuen sitten enemmän pelaajista. Viimeaikoina sympatiat ovat menneet mm. seuraaville:
-Philly
-Minnesota
-Calgary

Inhokkeja ovat olleet:
- Detroit - nykyään Valle on vähän nostanut mielenkiintoa, mutta aiemmin ruotsalaiset ja jatkuva menestys ovat ketuttaneet.
- Toronto ilman muuta Montrealin rakkaana arkkivihollisena. Tietty männävuosina pisteenä iin päälle eräs ruotsalainen kaljupää.
- Boston, rumat asut eikä ketään mielenkiintoisia pelaajia + Chara jonka kohtaaminen 8 kertaa runkosarjassa ottaa pannuun toisinaan.
- Ottawa ja erityisesti Alfredsson. Tämän äijän v-mäisyyttä en perustele edes ruotsalaisuudella.

Lisäksi mainittakoon pari vielä ihan totaalisen HMV-joukkuetta jotka eivät aiheuta mitään fiiliksiä mihinkään suuntaan:
-Vancouver
-Tampa Bay
-Edmonton - varsinkin nykypäivänä
 

settingsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Canes on toki se ikuinen ykkönen, mutta löytyy sieltä liigasta pohdinnan jälkeen muitakin tunteita normaalia enemmän herättäviä joukkueita.

Sympatiat:

Dallas Stars: Pienenä tuli seurailtua tarkasti joukkuetta. Modanon ohella miehistössä oli monia pelaajia, joitten otteita seurasi mieluusti. Myöhemmin jäänyt enemmän taka-alallle ja kadottanut hohtoaan.

Buffalo Sabres: Sympaattinen joukkue, joka tekee asioita vuodesta toiseen suhteellisen hyvällä menestyksellä oikein. Ei mikään järin nimekäs sakki, mutta venynyt viime kausina pitkälle.

Phoenix Coyotes: Shane Doan

Philadelphia Flyers: Parin viime kauden aikana herännyt mielenkiinto seuraa kohtaan. Monia pelaajia, joista pidän ja kentällä esityksiä seuraa mieluusti.

Antipatiat:

Detroit Red Wings: Ehkä se on liika menestys, joka ärsyttää. Periaatteessa seura tekee hommansa aika täydellisesti kentällä ja sen ulkopuolella kaudesta toiseen oikein, mutta silti joukkue on aina ylittänyt oman ärsytyskynnykseni. Pelaajistostakaan harvemmin sympaattisimmista nimistä pullistelee muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

San Jose Sharks: Toinen jota en ole koskaan sietänyt. Suurta syytä siihen ei ole, mutta joku siinä ei nappaa alkuunkaan.

New York Rangers: Pelaajisto, otteet kentällä, valmentajat. Mikään noista kolmesta ei harvemmin riemunkiljahduksia herättää.

Pistettäköön itseltänikin muutama täysin HMV-joukkue, jotka ovat täysin harmaata massaa muitten joukkueitten seassa:
Colorado Avalanche, Columbus Blue Jackets, Edmonton Oilers,
 

Sambody

Jäsen
Tässä asiassa mieleni on kyllä melkoinen tuuliviiri eli sympatiat/antipatiat muuttuvat aika tiuhaan.

Tykkään:

Boston Bruins - Hienon historian omaava seura nostanut päätään viime vuosina. Samalla moni pelaaja noussut suosikkien listalleni. Ehdoton suosikkini tällä hetkellä

Chicago Blackhawks - Diggaan lajissa kuin lajissa joukkueista joilta löytyy taitoa ja peli perustuu pelivälineen hallintaan. Hawks totisesti on sellainen joukkue nykyään.

Detroit Red Wings - Samat sanat kuin Chicagon kohdalla. Itse asiassa Detroitin symppaus alkoi jo paljon aiemmin kuin Chicagon. Myös tottakai Valle tuo oman pikantin lisänsä sympatian keräykseen.

Toronto Maple Leafs
- Historiallisesti suurimpia joukkueita on ollut tuuliajoilla pitkään, mutta silti tai siitä syystä on kerännyt kannatusta täältä suunnalta jo tovin.

Carolina Hurricanes - Näitä uudempia suosikkeja Hawksin ja Bruinsin kanssa. Aika sympaattinen joukkue minun silmiini ja kun saanut riveihinsä Tuomon ja Pitkäsen niin sympatiat täältä suunnalta matkaa myös Raleigh'iin

En tykkää:

San Jose Sharks - En vain diggaa yhtään.

Vancouver Canucks - Vaikea sanoa taas miksen pidä, mutta en vain pidä.

Edmonton Oilers - Sama virsi. Oikeastaan nyt uudet mielenkiintoiset nimet(MPS, Cogliano, Eberle, Hall) voisivat kääntää kurssin pois tältä listalta aivan kuten moni nuori kaveri nosti Chicagon yhdeksi suosikeistani.
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Sympatiat:

Colorado Avalanche - Pikkuveljen suosikki. Hienoja pelaajia Denverissä voittanu pyttyjä; Sakic, Forsberg, Lemieux, Bourque, Roy, Blake jne. Viime kauden otteet lämmitti. Mielenkiintoisia pelaajia rosterissa.

Buffalo Sabres - Idän sympaattisin. Hasekin, Satanin ja Pecan aikana jo seuraamisen arvoinen. Lock outin jälkeen taas mielenkiintoinen jengi. 06-07 meni melkein loppuun asti.

Nashville Predators - "Jääkiekkoilun takapajula". Hyökkäyksen terävintä kärkeä höörnkvistit, eratit ja dumontit. Pärjännyt kuitenkin aina. Timosen kapteenius nosti mielenkiintoa.

New York Rangers - Marian Gaborik


Antipatiat:

San Jose Sharks - Tähän on paha sanoa kummempia, en vain tykkää. Rosterissa kyllä muutama pelaaja jotka ei ihan lemppareihin lukeudu...

Philadelphia Flyers - "NHL:n Chelsea". Lock outin jälkeen rakensi uuteen NHL:ään liian kankean joukkueen, sitten kävi kuppaamassa sympatialistalta löytyvät Buffalon ja Nashvillen.
 
Viimeksi muokattu:

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
Sympatiat:

Carolina Hurricanes - Aina ollut itselle se paras joukkue vaikka menestys aina ole parasta, mutta pelaajat ja koko joukkue johtoporrasta myöten mielenkiintoinen ja oma lempipelaaja Brandon Sutter #16.

Los Angeles Kings - Drew Doughtyn ja Anze Kopitarin hienot peliesitykset ja mielenkiinto pelaajiin ja nuoreen joukkueeseen, jolla on potentiaalia menestyä tulevaisuudessa.

Southeast division - Kaikkia joukkueita vastaan on kiva katsella pelejä ja ovat yleensä mielenkiintoisia. Capitals ja Lightning nykyään parhaimmat ja mielenkiintoisimmat vastukset. Atlanta oli Kovyn aikoihin mielenkiintoinen ja Florida on aina ollut florida..

Antipatiat:

Pittsburgh Penguins - Joukkue ei ole ikinä osunut itselle ja varsinkin Evgeni Malkin ei ole ikinä iskenyt kipinääkään.

Toronto Maple Leafs - Burken yritykset ja pelaajahankinnat eivät ikinä iske ja koko organisaatio on ihan sekaisin.
 

bungala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottawa Senators, sympatiat Särjille
Ottawa on se suurin suosikki mutta tässäpä sympatiointia:

San Jose: Suurin "sympatioinnin" kohde. Playoffeissa huomasin Ottawan pudottua, että olin ihan suurella sydämellä Sharksien puolella.

Tampa Bay: Tuntuu vain sympaattiselta, monia mielenkiintoisia pelaajia.

Atlanta: Kun Kovalchuk treidattiin pois mielenkiinto heräsi, joukkue joutuisi pärjäämään ilman pitkäaikaista keulakuvaansa ja suurinta tähteään. Nyt Atlantalla on erittäin mielenkiintoinen nippu kasassa, täytyy joukkueen matseja yrittää katsella.

Abtipartiat:

Pittsbourgh: Ei iske, Crosby kaikessa hyvyydessään on niin helvetin ärsyttävä. Muutenkin InRealLife on tullut jos jonkinmoista Gloryhuntteria tavattua.

Detroit: Hieno organisaatio, silti ottaa päähän.

Washington: Koko organisaatio pyörii Ovechkinin ympärillä, enkä hirmuisesti veikkosesta pidä.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Tässä sympatiajärjestykseni.

1. Toronto
2. Chicago
3. Philadelphia
4. Boston
5. Detroit
6. Edmonton
7. Montreal
8. Phoenix
9. Colorado
10. Calgary
11. Vancouver
12. Carolina
13. Washington
14. Buffalo
15. Pittsburgh
16. Rangers
17. San Jose
18. Minnesota
19. St. Louis
20. Dallas
21. Los Angeles
22. Nashville
23. Anaheim
24. Atlanta
25. Columbus
26. Islanders
27. Florida
28. Tampa Bay
29. New Jersey

Listattuna kaikki mainitsemisen arvoiset NHL-joukkueet.
 

Ralph

Jäsen
Listattuna kaikki mainitsemisen arvoiset NHL-joukkueet.

Maple Leafin innoittamana tein itsekin mokoman listan. Tosin listasin kaikki 30 joukkuetta

1. Colorado Avalanche
2. Tampa Bay Lightning
3. New York Rangers
4. Buffalo Sabres
5. New Jersey Devils
6. Atlanta Thrashers
7. Detroit Red Wings
8. Washington Capitals
9. St. Louis Blues
10. Boston Bruins
11. Toronto Maple Leafs
12. Los Angeles Kings
13. Philadelphia Flyers
14. Montreal Canadiens
15. Nashville Predators
16. Chicago Blackhawks
17. Ottawa Senatros
18. Dallas Stars
19. Edmonton Oilers
20. Minnesota Wild
21. Vancouver Canucks
22. Pittsburgh Penguins
23. Anaheim Ducks
24. San Jose Sharks
25. Carolina Hurricanes
26. New York Islanders
27. Columbus Blue Jackets
28. Florida Panthers
29. Phoenix Coyotes
30. Calgary Flames
 

Juna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sympatiat

1. Minnesota Wild
2. Chicago Blackhawks
3. San Jose Sharks
4. Carolina Hurricanes
5. Philadelphia Flyers


Antipatiat

1. Pittsburgh Penguins
2. New York Rangers
3. Edmonton Oilers
4. Calgary Flames
5. Detroit Red Wings
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Ärsyttäviä mm:

- Anaheim, siis MEIDÄN Anaheim. Saku ooh, Teemu ooh ja kaikki kevään 2007 gloryhuntterit, jotka saivat lahkeeseensa maitopojan tuolloin nostaessa cuppia. Yäk, tuli tuolloin mieleen lähes 1990-luvun alun Winnipeg ompi Suomi-meininki, kun joka toisella ala-asteen kersalla oli Jets-selkäreppu ja Teemu-tarra pulpetissa. Ja niin, siellähän tosiaan hiihtelee myös epäkiekkoilija Corey Perry.

- Carolina. Rumat pelipaidat(Hartfordin ajoista ei paljoakaan eteenpäin olla menty), Eric Staal ja muutenkin tylsääkin tylsempi porukka. Ja sen ainoan kerran, kun näitä kannatin Ron Francisin ja Brindyn takia finaaleissa 2002, niin tottahan toki ne hävisivät Dead Wingsille. Oli muuten krapulakin. Tuomo Ruutu ja Joni Pitkänen toki pelimiehiä, mutta mieluummin näkisi heidätkin jossain muualla.

- New Jersey. Vittumaisen hyvä, mutta vuodesta toiseen ärsyttävän tylsä. Ilolla seuraan, kuinka Lemairen ja iso-Loun "vielä kerran pojat!" -projekti tulee epäonnistumaan tavalla tai toisella. Onneksi pahimmat inhotukset Scott Stevens, John Madden, Ken Daneyko, Turner Stevenson, Brian Gionta, Jay Pandolfo ym. ovat joko lopettaneet, lopettamassa tai siirtyneet muihin maisemiin. Enää odotellaan Brodöörin siirtymistä muihin hommiin muutaman kauden kuluessa ja kikkarapää-Patrikin tehojen hyytymistä.

- Detroit. Ihan puhtaasta kateellisuudesta toivon autokaupungin pojille kaikkea pahaa. Mua ei haittaa pätkääkään se, että siellä pelaa niin paljon niitä "vitun hurreja"(jotka on myös vitun hyviä) eikä toisaalta kaksi Filppulaa nosta osakkeita sen enempää, vaan tämä joukkue ja organisaatio on vaan liian hyvin hoidettu ja onnittelut heille siitä.

Siinäpä ne suurimmat negaa aiheuttavat tiimit oikeastaan oli. Paikallisvastus New Yorkista, eli Rangerskin lähinnä on vain aiheuttanut huumoria vuoden 1994 jälkeen ja Torontokin on aika valju porukka, vaikka 2002 saivatkin aikaan melkoisen play off-vitutuksen. Burken avulla tosin mahdollisuudet nousta idässä todelliseksi antagonistiksi. Toki joku Florida, Tampa, Phoenix ym. kiekkoa siellä mihin se ei kuulu -jengit eivät nekään irtopisteitä kerää. Mikä on liigan seuraava askel? Las Vegas Jokers ja Mexico City Amarillos?

Sitten symppiksiä:

- Buffalo. Hienot pelipaidat, joissa ne sapelit ja biisoni. Lisäksi Derek Roy, Thomas Vanek, Pominville, ja nyttemmin uusimapana Tyler Myers kuuluvat jollain tapaa suosikkipelaajien joukkoon.

- Vancouver. Siihen saakka, kunnes Islanders nousee uudelleen dynastiaksi voisi ainakin pari cuppia toivoa canuckseille. Tykkäsin joukkueesta jo ketjun Näslund - Morrison - Bertuzzi aikana ja nykyinen Sedinien varaan rakennettu joukkue aiheuttaa positiivisia fiiliksiä myös. Paidat tosin aika rumat, vaikka värit taitavatkin olla ne aidot ja alkuperäiset.

-Chicago. Hieno ja perinteikäs joukkue, joka viimeinkin palasi mestariksi. Yhdet liigan hienoimmista peliasuista ja miellyttävä liikkeeseen ja taitoon perustuva pelityyli. Ja + että Patrick Kanesta on pakko tykätä. Taitava, viihdyttävä ja tehokas jäällä. Muutenkin hauskan oloinen easy going tyyppi, eikä mikään mailaa puristava ja tyhjyyteen tuijottava puukäsitsemppari.

Muitakin symppauksen kohteita toki aika ajoin on, mutta nuo lienee ne vähänkään pysyvämmät. Sinänsä erikoista, että esim. Penguins ja Caps staroineen menee ainakin nykyään melko HMV-osastolle. Crosby 1+4 ja Ove 2+2, so? =S
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Tämähän on hyvä ketju, koska en itse osaa oikein fanittamalla fanittaa mitään.

Sympatiat:

Edmonton Oilers - Oli joukkueen kokoonpano nykyisin minkälainen hyvänsä Oilers merkitsee minulle aina 80-luvun dynastiaa ja viihdyttävää, hyökkäävää ja moniin eurooppalaisperäisiin pelaajiin perustuvaa lätkää. 80-luvulla sitä luuli että suomalaiset tulevat nostamaan kannuja vuosi toisensa jälkeen.

Ottawa Senators - Kun NHL:ää laajennettiin 90-luvun alussa tuli pieni suru puseroon lajin väkisinlevittämisestä +30 asteen lämpötiloihin ja asiantuntemattomiin paikkakuntiin. Senators sai kuitenkin pitää emämaan ja talviolosuhteiden lippua pystyssä. Bonuksena sympaattinen häviäjä monta ensimmäist kautta johtuen siitä, että vuonna -92 muiden joukkueiden pelaajat olivat muiden vuosien laajennusdrafteihin suojelluimpia.

Detroit Red Wings - Törkeän hyvä organisaatio viimeiset 20 vuotta (Lidaksen kosketus). Menestystä en enää toivo, koska sitä on jo tullut litran mitalla.

Antipatiat:

Lähes kaikki uusimmat eteläosiin perustetut muovitiimit Florida, Tampa, Carolina, San Jose, Anaheim. Vaikka Sharks oli tosin sympaattinen pikkujättiläinen uskoessaan Larionoviin, Makaroviin, Irbeen ja moniin muihin Eurooppalaisiin ja ex-itäblokin pelaajiin 90-luvun alussa/puolivälissä.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Hmm no laitetaanpa omaa pientä listaa. Sharks tottakai ykkönen.

Sympatiat:

Philadelphia Flyers : Aina ollut se kakkossuosikki ja jolle toivon menestystä itäisessä konfrenssissa. Ron Hextal = mies vailla vertaa ja tottakai tuomion päivän legioona. Olisin toivonut, että Nabokov olisi valinnut Flyersin uran lopuksi.

Boston Bruins Joukkue joka on kolissut "keskinkertaisuudensa"takia jotenkin aina. Marc Savard loistava pelaaja, joka toivottavasti ei joudu lähtemään.

Los Angeles Varmaan väärin sanoa Sharks fanilta tämä ,mutta jotenkin nykyään Losi on saanut pienet symppaus äänet päälle. Todella paljon mielenkiintoisia pelaajia joiden toivoo onnistuvan.

Antipatiat:

Dallas Stars Ei, ei ja ei.

Anaheim Ducks Ketä meitä oli.... Koko Suomen Saku ja Teemu yhdessä. Teemu erikseen ansaitsi kunniansa Suomen kaikkien aikojen pelaajistossa helposti, mutta tämä pieni syöpäläinen....
Ainoa plussa kaikkien odotusten vastaisesti Getzlaf Perry kaksikosta. Ja tottakai Prongerista jota kaikki rakastavat vihata ja rakastavat rakastaa.

Montreal Candiens Jotenkin ei vain iske. Saku.... Varmaan olen kateellinen. Mitä mies on voittanut? Ei yhtään mitään. Pelityyli ei vain iske.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös