Sympatiat/antipatiat NHL-joukkueille

  • 235 632
  • 773
Antipatiat

-Dallas Stars, minusta vaan niin tylsä joukkue, tylsät paidat, tylsä logo ja puollustava pelitapa.

-NJ devils, myöskin "tylsä" joukkue. Brodeurista tykkäsin, mutta muuten en.

-Detroit Red Wings, vaikka onkin perinteikäs seura ja voittanut paljon viime aikoina, alkaa itsellä tämä Detroit kiintiö jo täyttyä. Detroit on ehkä se, jonka voittamista toivon sympatia puolen joukkueilta kaikkein eniten.

Sympatiat

-Phoenix Coyotes. Nuoret pelaajat, uusi suunta, nuoseva käyrä, sekä tietenkin Shane Doan.

-Boston Bruins. Junnusta asti olen kyseisestä joukkueesta pitänyt, ja pidän vieläkin. Ray Bourque.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Antipatioita:

NY Rangers

En oikeastaan tiedä mistä peräisin, mutta en ole koskaan tykännyt joukkueesta.

Toronto Maple Leafs

Ei iske ollenkaan. Mats Sundinista en tykkää ja sattuu olemaan jonkinlainen seuraikoni...

Muuten gloryhunttailen tasaisen tappavasti eri organisaatioita, lähinnä sen mukaan, mistä löytyy mielenkiintoisimmat (suomalais)nimet. Pittsburgh lähtee meikäläisen suosikkina kauteen Minnesotan ja Carolinan tiukasti seuraamana ;)
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Ehdoton suosikki: Habs.

Sympatiat: Calgary, Vancouver, Edmonton, (varauksin) Detroit ja New Jersey.

Pakolliset antipatiat keskinäisissä otteluissa: Toronto, Boston, Ottawa, Colorado, Chicago, Philly.

Vihatut: NY Rangers, NY Islanders, Anaheim, Tampa Bay, Florida, San Jose, Los Angeles.

Välinpitämättömiä: loput.

Jos Montreal ei juhli Cupia, toivon että mestaruus ei koskaan mene "uusille" yhdysvaltalaisille joukkueille jotka eivät edes osaa arvostaa kiekkoa. Ja aina mieluummin Itään.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Jos Montreal ei juhli Cupia, toivon että mestaruus ei koskaan mene "uusille" yhdysvaltalaisille joukkueille jotka eivät edes osaa arvostaa kiekkoa. Ja aina mieluummin Itään.

Uskon tietäväni vastauksesi seuraavaan kysymykseen, mutta kysyn kuitenkin. Lasketko Minnesotan nähin ei-toivottuihin jengeihin?
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Uskon tietäväni vastauksesi seuraavaan kysymykseen, mutta kysyn kuitenkin. Lasketko Minnesotan nähin ei-toivottuihin jengeihin?

Tunnen Lemairea kohtaan suurta arvostusta. Lisäksi Wildissa pelaa paljon pelaajia joiden pelityylistä pidän. Eli Wildille ehkä enemmän "plussaa" kuin muille. Lisäksi Minnesotassa oikeasti arvostetaan jääkiekkoa, toisin kuin jossain Tampassa ja LA:ssa.

Eli en laske ei-toivottuihin.
 

Crazy Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins & Winnipeg Jets
Paras, aina ja ikuisesti: Phoenix Coyotes

Sympatiat

Minnesota Wild
-kiekkokulttuuri
-hieno logo

Chigaco Blachawks
-perinteet
-Kane&Toews

Pittsburg Penguins
-Marc-Andre Fleury

Washington Capitals
-tiedätte kyllä!

Blachawks ja Wild ovat aina symppis joukkueitani! Pens ja Caps menevät sitten kun nämä kaksi mahtavaa pelaajaa siirtyy/lopettaa.

Antipatiat

Florida Panthers
-paskapaskapaska
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Ainoa, jolle kannatukseni suon: Boston Bruins.

Kannatus kyseistä seuraa kohtaan lähti ala-asteiässä, kiitos Raymond Jean Bourquen. Paras puolustaja koskaan, vaikkakin Beantownista on tullut myös eräs Bobby O. Ikuiset suosikkini seurasta; Raymond Bourque, Cam Neely ja Bobby Orr. Nimenomaan tuossa järjestyksessä.

Sympatiat:Chicago Blackhawks, Pittsburgh Penguins ja Edmonton Oilers.

Antipatiat: Detroit Red Wings, Colorado Avalanche. Vaikkakin olen huomannut, että Wings-faneissa on ihan hyviäkin tyyppejä, ei se muuta vihaani seuraa kohtaan.

Tosin pakko myöntää, että yhden kevään olen gloryhuntannut Avalanchea, syyn nyt kaikki varmaankin arvaavat... ;)
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
ANTIPATIAT:

NY Rangers:

On aina ollut hyvinkin vastenmielinen jollakin tapaa. Tietysti omalla suosikkijoukkueella on varmasti merkityksensä tähän, mutta silti. Viime keväänä tippuminen tälle yliarvostetulle joukkueelle vitutti suunnattomasti.

Detroit Red Wings:

Kaikki kunnia joukkueen menestymiselle, mutta jokin tässäkin vaan vituttaa. Olisiko syynä sitten joukkueen tuhti ruotsalaisvarustus vai mikä, mutta en ole koskaan voinut sietää tätä joukkuetta.

PS. Lidas on kyllä kuningas ja maailman paras pakki!

Anaheim Ducks:

Yök! Selänteen miettimiset ja hirveän näköiset peliasut. Hyi vittu!

SYMPATIAT:

Montreal Canadiens:

Kerää aika runsasta sympatiaa perinteidensä ja komean historiansa avulla. Toivoisin menestystä, mutta taitaa antaa vieläkin odottaa itseään. Saku Koivu varmasti myös osasyynä tähän, häntä arvostan varauksettomasti.

Vancouver Canucks:

Kevään -94 finaalisarja ja Pavel Bure, unohtamatta tietenkään kuka oli vastassa. Voisin olla kovakin Nucks-fani, mutta Buren lähdön jälkeen hiipuivat jotenkin myös sympatiat.
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Kannatan: Pittsburgh Penguins

Sympatiat ja antipatiat on sellaisia asioita, joille ei aina löydy selitystä. Jotkut vaan sytyttää, saattaa johtua erittäin pienistä asioista (vieraillut joukkueen kaupungissa, pelipaita, pelaajat yms.)

Sympatiat: Columbus ja Buffalo kerää eniten pointseja. Montrealille pienet sympatiat. Columbuksessa pelaa Rick Nash ja Nick zherdev, tykkään kyseisistä kavereista niin paljon että heidän ansiostaan oikeastaa sympatiat. Tosin huono kiekkokaupunki ärsyttää, peleissä usein nippa nappa 10 k katsojaa. Buffalo pelaa niin hienoa kiekkoa, että heidän pelejään on mukava katsoa. Teppo Numminen on kova kaveri. Montrealin Koivulle soisi jotakin, joukkueella hienot perinteet.

Antipatiat: Detroit Red Wings. Ruotsalaiset kyrsii. Vancouver, ehkä Bertuzzin tempusta sekä pelaa erittäin tylsää jääkiekkoa.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Antipatiat: Kaikki laajennusjengit, poislukien Minnesota

Sympatiat: Detroit Red Wings, vahvan ruotsalaisosaamisen takia ja tietysti Filppula on myös syynä fanitukseen.

Kaikki muut: enemmän tai vähemmän hmv.
 

Andrew

Jäsen
sympatia/antipatia

Aika moni täällä tuntuu vihaavan Detroit Red Wingsiä!

Omat sympatiani suosikkijoukkueeni lisäksi menevät Buffalo Sabres ja Philadelphia Flyers. Kummallakin joukkueella on ollut paljon epäonnea (osittain managerin&omistajien hölmöyttä) mutta mahtavia jääkiekkokaupunkeja ja fanit ansaitsisivat Stanley Cupin.

Antipatiani menevät Florida Panthers ja Columbus BlueJackets... Jääkiekko mikä se on... ? Ei mitään kulttuuria. Floridaan riittää yksi joukkue ja se on Tampa Bay Lightning. Floridassa ilmeisesti suurin osa katsomossa olevista ihmisistä on turisteja Kanadasta ja Skandinaviasta... Ei muuta kuin uutta kaupunkia etsimään...
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
ANDREW kirjoitti:
Floridaan riittää yksi joukkue ja se on Tampa Bay Lightning.

Jos saa ihan vain kysyä, niin mitenhän se Tampa on nyt sitten jotenkin perinteikkäämpi tai parempi seura kuin pantterit? Yhden kannun takia? Tuliko SC:n myötä kaupunkiin jääkiekkokulttuuri? Paskan vitut!

Oma mielipiteeni on, että jenkkilässä ei monta joukkuetta tarvitsis olla ylipäätään . Yhden käden sormilla on laskettavissa on ne jenkkijoukkueet, joissa on oikeasti kiekkokulttuuria....

Ja kyllä oma suosikkini kuuluu myös tähän perinnettömään osastoon, vaikka sinnekin on niitä kannuja tippunut.
 

Andrew

Jäsen
No, mun mielestä kuitenkin Floridassa on hyvä olla yksi joukkue ja samoin Los Angeles..

Siitä olen samaa mieltä, että suurinosa Jenkkijoukkueista on täysin kasvottomia... lukuun ottamatta näitä 4 SixOriginal joukkuetta + Philadelphia, Minnesota, Buffalo, Pittsburgh ja ehkä Denverikin voi tohon nykypäivänä lukea... Enkä sulkisi nyt New Jersyä ja New York Islandersiakaan välttämättä pois tosta listasta, koska ne on kuitenkin voittaneet niin paljoan ja olleet pitkään liigassa vaikka molemmat ovat mun mielestä niin sanottuja "tylsiä" joukkueita mutta niin moni pitää myös täällä Detroitia tylsänä joukkueena, joten sitä miksi kannattaa jotain joukkuetta on vaikea pukea sanoiksi, ainakaan rationaalisesti...

Mutta rahan takia liigan pitää olla myös semmoisilla alueilla missä ei niin paljoa ole jääkiekkokulttuuria. Se nyt vaan on reality.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Cube kirjoitti:
Jos amerikkalaisjoukkueita ei olisi, pelattaisiin maailman kovinta jääkiekkoliigaa Venäjällä.

Kyllä tiedostan asian vallan hyvin, mutta tuo nyt olikin vähän sellainen "jos olisin kaikkivaltias"-tyyppinen heitto.

Toki monilla jenkkijoukkueilla on todella kovia saavutuksia, etunenässä juuri Detroit. Oma suosikkini New Jersey on myös voittanut kolme mestaruutta, mutta ei ole onnistunut tästäkään huolimatta luomaan juuri minkäänlaista fanikulttuuria. Itseeni aikoinaan joukkue upposi juuri sen takia, kun Devils kukisti ennakkosuosikki Detroitin puhtaalla pelillä finaaleissa -95. Tuosta hetkestä lähtien olen diggaillut Devilsejä, vaikka olenkin perinteiden kannattaja.

Totuushan se kuitenkin on, ettei NHL:ää pelattaisi ollenkaan ilman näitä laajennusjoukkueita.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Columbuksessa pelaa Rick Nash ja Nick zherdev.
Eipä pelaa Zherdev enää.

Selkeät suosikit:


Pittsburgh Penguins: Noussut pikkuhiljaa omaksi suosikikseni. Kaudesta 2002-2003 olen oikeastaan alkanut tätä jengiä oikein kunnolla fanittamaan. Ennen nii pieni ja köyhä, nykyään edessä loistava tulevaisuus. Crosby, Malkin, Fleury, Staal... Siihen on hyvä rakentaa

Washington Capitals: Sama homma kuin Pens'llä. Tosin Washington on aina ollut itselleen se numero uno. Niin kauan kun olen NHL'ää seurannut. Vuodet jolloin oli hiljaisempaa ovat vain vahvistaneet rakkautta ja nyt joukkueessa pelaa monia monia lempipelaajiani mm. Osala, Ovechkin, Bradley, Bäckström, Lepistö ja Green.

Minnesota Wild: Hieno joukkue, hienot fanit. Tätä joukkuetta ei vaan voi olla fanittamatta. Koivun Mikko, Nick Schultz, Niklas Bäckström, Marian Gaborik sekä tietysti Benoit Pouliot ovat kaikki tämän fanittamisen takana.

Sympatiat


Detroit Redwings: Hieno organisaatio, hienot pelaajat, hieno valmentaja. Voisin melkein laittaa Wings'nkin tuohon faniudeni kohteiden joukkoon, mutta annetaan olla vielä täällä. Pelaajat kuten Hossa, Filppula, Datsyuk, Zetterberg, Lidström sekä Logan Pyett takaavat sen että tätä joukkuetta seuraan.

Phoenix Coyotes: Hieno joukkue tämäkin. Nuorten kanssa ollaan tehty hienoa työtä ja se alkaa näkyä. Pelaajat kuten Mueller, Turris, Boedker, Tikhonov sekä Lisin takaavat sen, että Coyotes hyökkäys on tulevaisuudessa rautainen. Plussana rautainen nyrkkikaarti ensi kaudella.

St.Louis Blues: Tätä joukkuetta olen jo ihan vaan Al MacInnisin takia sympannut kauan. Al oli vain niin hieno pelaaja, ja tämä nyt on jäänyt symppaamisen kohteeksi. Erik Johnsonin tulo joukkueeseen ei ainakaan heikentänyt sympatioita.


Antipatiat


Toronto Maple Leafs: Joukkue joka ei ole itseäni ikinä sytyttänyt, eikä se johdu Mats Sundinista. Hyviä ja hienoja pelaajia on paljon, mutta jokin puuttuu.

Vancouver Canucks: Hyi.. Nimi saa ihon kananlihalle. Seura taitaa olla ainoa, jonka otteet eivät kiinnosta pätkääkään. Sami Salon takia lähinnä katson joukkueen tilastoja edes.

Muut menee siinä rajoilla. Tulee kuitenkin seurattua joukkueista niitä nuoria pelaajia.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Kyllä tiedostan asian vallan hyvin, mutta tuo nyt olikin vähän sellainen "jos olisin kaikkivaltias"-tyyppinen heitto.

Toki monilla jenkkijoukkueilla on todella kovia saavutuksia, etunenässä juuri Detroit. Oma suosikkini New Jersey on myös voittanut kolme mestaruutta, mutta ei ole onnistunut tästäkään huolimatta luomaan juuri minkäänlaista fanikulttuuria. Itseeni aikoinaan joukkue upposi juuri sen takia, kun Devils kukisti ennakkosuosikki Detroitin puhtaalla pelillä finaaleissa -95. Tuosta hetkestä lähtien olen diggaillut Devilsejä, vaikka olenkin perinteiden kannattaja.

Totuushan se kuitenkin on, ettei NHL:ää pelattaisi ollenkaan ilman näitä laajennusjoukkueita.

Tokihan asia on niin, että Devils ei ole verrattavissa suuriin joukkueisiin fanipohjansa puolesta, mutta siihenkin on eräs painava syy. New Yorkin ympäristössä pelaa niin paljon eri sarjojen joukkueita, ja Devils joutuu kynsin hampain kilpailemaan katsojistaan aivan eri tavalla kuin ne joukkueet, joilla ei ole välittömässä läheisyydessään toistakymmentä suurta palloilujoukkuetta.

Toiseksi Devilsin fanipohja on pääasiassa verrattain nuorta väkeä. Sinun ja minun tavoin todella moni fani on vasta hiljan aikuistunut ja aloittamassa ansiotyöt, perustamassa perheen jne. Kunhan nämä nuoret perheelliset saavat jälkikasvua, niin fanipohjan kasvulle on "luonnolliset edellytykset" kun isät ja äidit vievät nuorisoaan The Rockiin katsomaan Anssi Salmelan ja Vili Sopasen otteita.

Devils on verrattain nuori organisaatio, mutta silläkin on jo 26 vuotta takanaan. Perinteet syntyvät ajan kanssa. Devilsillä on värilaseistani huolimatta syntynyt paljon hienoja muistamisen ja vaalimisen arvoista lähtien GM Max McNabin ja omistaja John McMullenin luomasta perustasta. Ja uudemmista joukkueista Devils on nimenomaan hyvä valinta, jos diggailee perinteitä. Lou Lamoriellohan tunnetusti jäljittelee monissa asioissa Canadiensia. Siis muutenkin kuin palkkaamalla ex-Habs-koutseja.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Totuushan se kuitenkin on, ettei NHL:ää pelattaisi ollenkaan ilman näitä laajennusjoukkueita.
Mikäs totuus sellainen on? ja tarkoitetaanko laajennusjoukkueilla 1967, 1972 vai 1980 eli WHA-laajennusta? Sen jälkeen ei ainakaan mitään tärkeitä joukkueita liigaan tullut.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Pitäisi sitä kai itsekkin tehdä jonkinlaista listaa näistä joukkueista.

Sympatiat

Calgary Flames

Hieno joukkue, menestyi todella hyvin työsulkua edeltäneellä kaudella, eikä seuraavakaan täysi kausi huonosti mennyt. Muutama aivan loistava pelaaja joukkueessa. Kipper, Iginla, Phaneuf.. Calgarylle toivoo mielellään menestystä ja tiimin menoa tulee seurattuakin kohtuu aktiivisesti.

Anaheim Ducks

Ducks oli meikäläisen suosikkeja jo silloin, kun joukkue pelasi vanhalla nimellä. Sääli sikäli, että entinen nimi päätettiin vaihtaa. Mighty Ducks of Anaheimissä vain oli sitä jotain ja ne komeat vanhat paidat.. Pitkään on tullut joukkueen suorituksia seurattua. Hieno seura Burken "mokailuista" huolimatta..

Antipatiat

Vancouver Canucks

Nimi itsessään on jo todella huono. Rumat pelipaidat. Koko joukkue on mielestäni hajuton. Ainoa syy jonka takia jonkun verran jaksan Canucksien tekemisiä seurata on tämä jatkoajan kattava Canucks-ketju. Muuten ihan hälläväliä joukkue minulle.

Detroit Red Wings

NHL:n Kärpät. Joukkue menestyy vuodesta toiseen hyvin. Ei niissä ruotsalaisissa mitään vikaa ole, mutta saisi tämäkin joukkue käydä syvällä joskus. Ainoa joukkue koko liigassa jonka menestys ottaa päähän.
 

Viljuri

Jäsen
Montreal Canadiens - itse kaupunki on yhdistelmä eri kulttuuripiirien negatiivisimpia piirteitä, mutta itse seura on jotakin ainutlaatuista koko urheilevassa maailmassa.

Calgary Flames - Lehmäkaupungin ehdoton ylpeys, oikea la stessa cosa, vaikka paikallisissa olikin(?) melkoisen paljon "gloryhunttereita". Tiedä sitten siitä toisesta albertalaisesta, mutta suomalaisella taustalla ei voi oikein ottaa tosissaan Suomeakin kylmempiä paikkoja(!), Chinook- eli Föhn-tuulista huolimatta.

Minnesota Wild - Minnesota on luontainen paikka jääkiekolle, joten kyllä sinne yksi kiekkojoukkue kuuluu saksalaisten ja skandinaavien iloksi.

Toronto Maple Laughs - Tuo tahtomattaan huumoria, iloa ja naurua kehiin, ja ja kun meno jatkuu kymmeniä vuosia samalla farssimaisella tasolla, niin seurassa lienee aineksia jääkiekon 'Boston Red Soxiksi'.

----

Ottawa Senators - täysin turha, jopa Winnipegin kylmyysnapa puoltaisi enemmän paikkaansa, olivatpa seutukuntien taloudet nyt millä tolalla tahansa.

Vancouver Canucks - lähinnä seurassa lähimenneisyydessä pelanneiden takia, mikä on näkynyt myös paikallisten fanien käytöksessä ja tasossa. Uusi aika voi tuoda seuran pois ärsytyslistalta.

Muut seurat ja kaupungit eivät juuri erityisempiä tuntemuksia herätä, miten kukaan voisi jääkiekkoilullisissa yhteyksissä olla mitään mieltä esimerkiksi Tampasta?
 

dagaka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartlepool United, Boston Bruins
SYMPATIAT:

Montreal Canadiens: Hieno ja perinteikäs seura. Lehdistö on raaempaa kuin missään muualla. Mainiot peliasut, seurauskollinen kapteeni ja yksi liigan siisteimmistä logoista. Pakko arvostaa.

Toronto Maple Leafs: Hieno ja perinteikäs seura tämäkin. Rosteri on mahdollisesti NHL:n säälittävin. Jos Mats Sundin lopettaa tai siirtyy toiseen seuraan, sympatian määrä triplaantuu.

Detroit Red Wings: Perinteikkäiden seurojen arvostus jatkuu. Ruotsalaisuudestaan huolimatta kyseinen jengi pelaa kunnioitettavaa kiekkoa. Monipuolinen jengi ja kuuluu joka vuosi varteenotettaviin mestariehdokkaisiin.

Chicago Blackhawks: Käsittämättömän perinteinen jengi on uudistunut muutamassa vuodessa ja rupeaa näyttämään jälleen tosissaan otettavalta ryhmältä. Patrick Kane, Jonathan Toews, Cam Barker, Seabrook, Havlat.. Mitä helvettiä ? Jengi on täynnä viihdyttäviä urheilijoita. Daga arvostaa! Tuomo Ruudun siirtyminen Carolinaan vähentää sympatiaa.

ANTIPATIAT

Buffalo Sabres: Pelipaidat vaihtuivat, joukkueen tunkkaisuus säilyi. Joukkueen ainoa arvostettava tekijä on Teppo "Mä pelaan NHL:ssä tai en missään" Numminen.

Vancouver Canucks: Sedinin kaksoisveljekset. Yksikin on liikaa. Joukkueesta löytyy 0 elementtiä, jotka herättää positiivisia fiiliksiä tästä porukasta.

Tampa Bay Lightning & Florida Panthers: Näiden kaupunkien joukkueet voisi siirtää Winnipegiin ja Quebeciin niin Dagaka arvostaisi.
 

Islanders

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Varsin mukavaa nähdä, että Islanders herättää monissa tunteita, olivat ne sitten negatiivisia tahi positiivisia.

Sympatiaa näille:

Florida Panthers: Komea logo, peliasu ja Pavel Bure. Muuta ei tarvittu sulattamaan kymmenvuotiaan keräilykorttipojan sydäntä. Panthers on aina ollut itselle todella myönteinen seura ja tulee aina olemaankin. Nykyisistä pelaajista varsinkin Ville Peltonen, Karlis Skrastins sekä Wade Belak tukevat tätä väitettä.

Keskinen divisioona: Vähän lajissa kun lajissa, midwest on itselle mieluinen ympäristö. NFL:ssä Rams ja Chiefs sekä NBA:ssa Bucks. En tiedä, mistä tällainen kumpuaa, mutta keskisen divisioonan joukkueita seuraan Islesin ohella eniten.

Chicago Blackhawks: Aina ollut mieleinen seura itselle, ei vähiten Amonten ja etenkin tukan viilettäessä inkkaripaidassa. Pitkät perinteet, uskolliset fanit. Stan Mikita, Jeremy Roenick.

St.Louis Blues: Ehkäpä se joukkue, jota kannatan 29 muusta toiseksi eniten. Hieno peliasu ja nimi, kovia pelaajia - itselle tärkeitä - etenkin lähihistoriassa. Monesti altavastaajan asemassa nykypäivinä, johon on varsin helppoa samaistua. En voisi kuvitella kannattavani jotain seuraa sen takia, että se menestyisi. Tunne, tahto ja Keith Tkachuk.

Vihaa näille:

New York Rangers: Pakko vihata. Mitä tästä voi Islandersin kannattajana tosissaan edes sanoa? Jos Islanders on yön pelin hävinnyt, toivon aina, että Ragskin on. Jos Islanders on voittanut, toivon, että Rags häviää. Barcelonan ohella seura, jota vihaan ammattilaisurheilussa kaikkein eniten. Ensinnäkin, New York kuuluu Bossylle, Trottierille, Albourille ja kumppaneille. Rangers, huono nimi. Eurooppalaisjoukkue, en tykkää siitäkään termistä yhtään. Rumat peliasut (diplomaattinen ja täysin neutraali mielipide).

Kanadalaisjoukkueet: Valtava merkitys jääkiekolle. Jenkkijoukkueita ei olisi ilman Kanadaa. Mutta silti, en tykkää yhdestäkään kanadalaisesta joukkueesta. En voi listata niitä edes minkäänlaiseen järjestykseen, itselle mauttomia, vaikka seurojen historiat kohtuullisen hyvin tunnenkin. Kaikesta ei voi tykätä, minä en pidä kanadalaisista joukkueista. Vähiten toivon Stanleyn menevän Ragsille, toiseksi vähiten Kanadaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös