Suuri Bandwagon-ketju keväälle 2023

  • 23 213
  • 184

Super11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa, Raipe, Niinimäen Jesse, Eemeli Suomi
Mikäli rakas Ilves floppaa ja tippuu pois pelistä niin ilman muuta vain kaksi vaihtoehtoa. Pata saisi viedä koko höskän tai sitten vaihtoehtoisesti "kom igen Ilves". Molemmat seurat niin hienoja ja perinteikkäitä, että toivoisi sinne myös onnistumisia mikäli tosiaan oma joukkue kyykkää.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
KalPan vaunuissa jos Lukko tippuu ja toki muutenkin kunhan eivät keskenään kohtaa. MiettisTommikin voisi pitkän kevään aikana oppia laskemaan sekunteja.
Vähän epälukkomaisesti myös TPS:n vaunuissa, mutta se kyyti ei välttämättä ole pitkä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kuusi kirjainta: HIFK.

Tuossa jengissä on jotain spesiaalia vaikka omat miten tylyttäisi. Kaksi ylimääräistä kirjainta tulee keväästä 2018 kun HIFK pudotti JYPin. Suomela dominoi 60p, Immonen 50p ja kolmossena Hytönen liki 40p. Laiturit ihan liekeissä myös.

Sitten tuli HIFK sveduneroineen.

Paljon muutakin, mutta HIFK.
 

JiiGeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo & Raha
Lähes kaikkien pelaajien takia Ilves.
Lähes kaikkien fanien takia mikä tahansa muu kuin Ilves.
Ryhmä muut:
IFK:lle ja Pelsuille eniten sympatiaa
.
.
Lukko
Ässät
.
Kärpät
TPS
.
.
.
KalPa, KooKoo
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos käy meille hassusti, niin:
1. Ässät - hieno seurakulttuuri ja peleissä käy mukavia faneja. Helppo toivoa menestystä, kun viimeaikoina mennyt heikommin.
2. IFK - hieno seurakulttuuri ja peleissä käy mukavia faneja. Perinteinen isolla P:llä.
3. Tappara - paras joukkue jo pitkään, ehkä turhan pitkään. Organisaatiossa mahtavia tyyppejä. Faneissa paljon huipputyyppejä (ei kannata yksittäisiä ei-niin-hyviä foorumikirjoittajia yleistää fanikunnaksi). Kilpaveli, eikä vihollinen.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Pelicalen puolella ollaan tiukasti jatkossa, jos pudottavat Kalen.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kyllä sitä Ilveksen kelkkaan olen hypännyt. Olisihan se hienoa jos näinkin perinteikäs liigaseura yltäisi taas vihdoin finaaleihin tai jopa voittaisi jotain suurempaa. Hieno seura, upea historia ja hienosti noussut taas kärkijoukkueiksi Liigassa.

Ja ei ihan mahdottomuus ole ajatus että kävisin jonkun Ilveksen playoffskotimatsin myös katselemassa paikan päällä. Ihan yleisen kiinnostuksen vuoksi.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit Red Wings, Manchester United
JYPin pelit loppu niin liigapassi poikki ja lätkän seuraaminen aamuiselle 235 kanavalle. ;) Škoda-cupia voi karjalahattu (ja muki) kädessä jonkun pelin katsoa.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
HIFK on aina ollut itselle se kakkonen, Ässien jälkeen, mutta tällä kaudella on Ilves tehnyt valtavan vaikutuksen. Vie (melkein) kaikkia kentällä, katsomossa ja sosiaalisessa mediassa. Ei uskoisi, että jokunen vuosi sitten taistelivat eloonjäämisestään. Lisäksi Konnalle soisi pytyn. Eli Ilves.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos/kun Ässät tänään painelee puolivälieriin, toistakoon Karri Kiven kymmenen vuoden takaisen tempauksen eli yllätysmestariksi. Jos ei niin sitten ei oikeastaan väliä, kiva olisi nähdä Tampereen paikallinen finaalisarja.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Jos Ilves putoaa, niin ehdottomasti Ässille. Suku isolta osin sieltä suunnalta ja lisäksi Ässien pleijarit -06 ja -13 liikautti jotain sellaista sympatiamittaria sisälläni, että sitä porilaista hulluutta oli kyllä ilo seurata vielä joskus.

Muuten ei väliä, mutta ei tietenkään Tapparalle.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan nauttiessa terassikeleistä mennään IFK:n vankkureissa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Toivon todella Ässien ja Kärppien voittoja omissa sarjoissaan, koska Tapparawicz pistää KooKoon lomille 4–0, kun taas Ässät voisi ottaa puolivälierissä jopa yhden voiton.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös