Suuri Bandwagon-ketju keväälle 2023

  • 23 223
  • 184

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kehitysjohtaja Kukkosen huippuorganisaatio, KuPS
Jooh, otetaas taas perinteiset kevätvankkurit esiin. Kenen kyydissä olet kun oman joukkueen pelit ei enää jatku, vai jäikö kauden seuraaminen siihen?

EDIT:

No lisätääs vielä pari sanaa ettei jää niin säälittäväksi aloitus. Eli jos nyt tosiaan sellainen ihme tapahtuu ja Kärpät ei vedä 14 ottelun voittoputkea tähän loppuun, niin kyllähän tuo Tampereen paikallisfinaali ja seiskapeli parilla jatkoajalla olisi kiva nähdä.
 

RoS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tepesin wagonissa mennään jos/kun Kärpät tipahtaa ens viikolla. Jos Tepeskin tippuu niin sitten ei mestarilla ole väliä kunhan se on joku muu kun HIFK
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen viihdyttävin pelitapa & Ukraina
No jos minun rakas KalPa ei mene pitkälle, nii sitten IFK. Kunhan ei vaan taas Tappara voittaisi.
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Ilveksen vankkureissa ollaan jo, kun luottoa oman seuran vankkureiden kuntoon ei juurikaan ole.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa, CAR, HIFK (salaa)
Stadilla mennään.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Palloseura
Jos jollain ihmeellä käy niin, että TPS ei sittenkään ole mestari 2023 (hymiö) niin sitten Ässät saa voittaa heti 10 vuoden jälkeen taas mestaruuden. Tässä on vielä sekin bonus, että näin käydessä TPS ei hävinnyt kuin mestarille! Muiden taakse ei pysty mitenkään tunteella menemään, ei maistu juuri miltään. Toki jos pakko valita, niin Tappara mieluiten, sopivan tylsä, helvetin kova ja voi hyvillä mielin todeta, että ei kyllä finaalissa olisi tälläkään kaudella jakoa ollut, ihan rehellisiä jos ollaan!
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kommentaattori Pekka Saravo
Oulusta on taas omat tarjoilleet koko kauden sellaista kädenlämpöistä ja löysää sitä itseään, että vaikka Kärpät sääleissä jatkaakin kautta sen pari peliä niin laitan ainakin jo toisen jalan Tapparan vankkureihin. Kateellisena saa sivusta seurata kuinka vuosia kestävä tasaisen laadukas tekeminen tuo palkintoja. Ja näin sen kuuluu pitkässä juoksussa mennäkkin. Pidätän oikeuden siihen, että jos sisäinen urheiluromantikko nostaa päätään niin saatan hypätä myös altavastaajien mukaan mutta Tapparan voitto ei olisi siltikään vääryys.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, SaPKo, Dallas Stars
Savolaisissa vankkureissa jatketaan, eli Kalpa.

Olisi niin mahtavaa että KalPa ottaisi mestaruuden ratkaisevan voiton kotonaan jatkoajalla. Kun hallin valot sammuu KalPa maalin merkiksi, niin Niiralan montun sähköt tekisi tepposet ja valot jäisikin sammuksiin. Siellä sitten juhlittaisiin mestaruutta kännyköiden valoissa.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Tosi vaikea keksiä mitään joukkuetta jolle tosissaan toivoisi menestystä, jos/kun Ässät putoaa.

Yksi joukkue mikä tuli mieleen, on Ilves. Ilves on kulkenut pitkän tien konkurssin partaalta, nyt nosteessa oleva jengi, ja se on näkynyt katsomossakin.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes
Kyllähän se Tampereen paikallisfinaali houkuttelee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös