Survivor TV-sarja (Amerikan tahtiin)

  • 166 078
  • 1 158

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Hieman samansuuntaisia ajatuksia. Kausi on ollut viihdyttävä, mutta ehkä eri tavalla kuin toivoisin. Tällä kertaa vaikuttaisi siltä, ettei nipussa ole yhtäkään oikeasti hyvää pelaajaa. Viihdyttäviä hahmoja on kuitenkin useita, joten kyllä tästä vielä hyvä saattaa tulla.

On tuolla kuitenkin yritystä - monet pelaajista yrittävät pelata peliä, mutta tekevät pääsääntöisesti kummallisia ja välillä jopa suoranaisesti käsittämättömiä ratkaisuja (esimerkiksi ensimmäsessä jaksossa Joshin antama ääni Baylorille?). Jeremy vaikutti fiksulta kaverilta viimeisimpään jaksoon asti, mutta heti kun oma heimo joutui tribaliin, alkoi hänenkin kasetti sekoamaan. Mikäli oppii hieman nöyryyttä, ja kykyä tulla vastaan tietyissä tilanteissa, saattaa kuitenkin vielä mennä pitkälle.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Ollut kyllä enemmän tai vähemmän vaisu kausi. Viihdearvoa on tullut sekoiluilla ja etenkin viimeisimmässä jaksossa Drew kantoi lapiota mukanaan omiin hautajaisiinsa. Varsinaista laadukasta pelaamista ei ole kuitenkaan vielä näkynyt ja sitä odottaisin.

Itsehän tajusin vasta torstaina uuden kauden alkaneen, joten tuli katsottua nämä neljä jaksoa minimaratonina. Tuossa yllä on kuitenkin aika täydellisesti tiivistetty alkukausi. Vuorotellen jokainen poispotkittu (ensimmäistä kaksosta lukuunottamatta) on kaatunut täysin omaan sekoiluunsa. Drew varsinkin oli kuin malliesimerkki siitä miten tuota peliä ei pidä pelata. Teki itsestään tarpeettoman ja vihatun, hävisi tahallaan kisan ja puhui paskaa Kelleystä tämän edessä...Voisi sanoa, ettei ainoastaan kantanut lapiota, vaan kaivoi hautansa ja meni sinne makaamaan ja odottelemaan multien kaatoa. Muutenkin tuo miesten sekoilu viime jaksossa oli aivan älytöntä. 9 (?) päivää mennyt ja vasta juuri ennen pudotusta ruvetaan taistelemaan alfauroksen paikasta, ajetaan naiset liittoon ja äänestetään oman pään mukaan. Suuri ihme täytyy tapahtua, että tuosta porukasta joku nousee tarpeeksi fiksuksi voittaakseen pelin. Jeremyllä voisi olla mahdollisuus, mutta muuten onkin aika hiljaista. Toisella puolellakin on selvää ylipelaamista nähtävissä, joten ensi jakson heimojen sekoitus tulee olemaan monelle melkoisen otollinen hetki nahkansa luomiseen. Oikeastaan tälläisellä tasaisella kaudella kuka tahansa voi tippua pois, joten odotellaan yhdistymiseen ennen sen kummempia analysointeja.

Blood vs Water on kyllä hieno gimmick, ja omaa paria vastaan kilpaileminen tuo hienon aspektin noihin kilpailuihin. Baylorin ja Missyn gladiaattoritaistelu näytti hienosti tuota ristiriitaa perhettä vastaan kilpaileminen aiheuttaa. Exile Island toimii myös hienosti.

Wikipediassa näyttää olevan muuten ilmeisesti tuleva heimojako, mikäli oikein ymmärsin tuota taulukkoa. Tuon perusteella voisi veikata sinisille voittoja tulevista haasteista, mutta ensi viikon jaksossa näkee sitten tuon todenmukaisuuden.
 
Viimeksi muokattu:

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Itsehän tajusin vasta torstaina uuden kauden alkaneen, joten tuli katsottua nämä neljä jaksoa minimaratonina. Tuossa yllä on kuitenkin aika täydellisesti tiivistetty alkukausi. Vuorotellen jokainen poispotkittu (ensimmäistä kaksosta lukuunottamatta) on kaatunut täysin omaan sekoiluunsa. Drew varsinkin oli kuin malliesimerkki siitä miten tuota peliä ei pidä pelata.

Tarinankerrontaa. Hyvä pointti tuossa kyllä, että mitä kannattaa seurata ja miten tämä kausi tästä tullee kehittymään. "Big moves don't pay off". Tulee melkein Nicaragua mieleen.

Sitten ihan omana mielipiteenäni olen kyllä aivan eri mieltä siitä, että kauden alku olisi ollut jotenkin tylsä tai huonompi kuin viimekausi (joka oli tosin ainakin itselleni timanttia siihen asti, kunnes selvisi, kuka on kauden voittaja=Hyvä kausi, kehno lopputulos). Mutta tässä kaudessa on ollut hyvää nimenomaan "character development", joka on tuntunut paljon syvällisemmältä kuin mihin menneinä kausina on totuttu. Osittain kiitän tuosta tätä Blood vs. Water -twistiä, joka "pakottaa" kuvaamaan parien keskinäisiä suhteita ja sitä kautta yksittäisistäkin hahmoista saa paljon paremman kuvan.

Puhumattakaan siitä, että itse ainakin olin jo täysin kyllästynyt gamebotteihin. Paljon mielenkiintoisempaa katsoa "ummikkoja" oppimassa peliä ja tekemässä virheitä (esim. paikoin vähintäänkin eriskummallinen sosiaalinen peli) kuin katsoa joukkoa mestaristrategisteja, varsinkin jos tuloksena on viimekauden kaltainen tiettyjen pelaajien täysin ansaitsematon sivuuttaminen (Alexis ja varsinkin Trish). Avainsana tässä ei ole se, kuinka hyvin pelaajat tuntevat pelin vaan kuinka rohkeasti he ovat valmiita ottamaan riskejä. (Esim. Redemption Island ja One World tylsiä, koska osa pelaajista ei ollut valmiita ottamaan tarvittavia riskejä pelin voittamiseksi. Blood vs. Water ja Cagayan mielenkiintoisempia, koska pelaajat olivat valmiimpia riskinottoon. Sillä kuinka hyvin nämä pelaajat pelin tunsivat ei sitten todennäköisesti kuitenkaan ollut niin paljon merkitystä).

Ps. Olen kyllä hyvin tietoinen, että tämä on vähemmistön mielipide, mutta tätä mieltä nyt kuitenkin olen :)
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mun nähdäkseni nuo homot ovat vahvoilla.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Itse pidän kautta ihan mielenkiintoisena, varsinkin kun ketään selkeästi erottuvaa dominanttia ei ole näkynyt. B&W on hyvä idea, MUTTA mun mielestä se, että RC on kahden individuaalin kisa on prseestä. Tuossa ei tule joukkue efortti esiin, sama ongelma oli pahempana Redeption Islandin käytössä, liian vähän joukkue eforttia, joka on aina ryhmää hajottava/yhdistävä juttu (ken onnistuu ja ei onnistu kisoissa). Samoin toivoin että kun EI palasi, olisi se HII ollut EI:llä, eikä vain vihje, ja vihjekin jaetaan molempien nähdessä. HII:n voima olis nimenomaan että se olisi Hidden. Nyt niiden haltiojoita voi päätellä liian helposti tai se tieto vuotaa..


Ei tää huonolta kaudenavaukselta imo vaikuta, persoonattomia pelaajia, viälä, mutta siinäpä onkin seurattavaa, kuka yllättää (muutenkin kuin kaivamalla oman hautansa).. ja sitten spoilausvihjauksetkin voisi pitää omana tiatonaan tässä ketjussa, tänx
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Halloo ystävät. Ensijaksossa Merge. Nyt voi siis spekuloida yksilövahvuuksilla. Entä onko hek. koht suosikkeja? nehän eivät ole mitenkään "ton veikaan voittavan" vaan niitä ihmisiä joista vaan jotenkin pitää ja niille toivoo menestystä.


Toivon menestystä Baylorille. En tiä mix, jonkun takia.


Eli tod. näk. seuraava ulostettava (en itse siis spoilaa mistään mitään koskaan kauden aikana, toki katon sit Ponderosat ym.).


Mutta miten feikki HII toimii mergen jälkeen, osa uskoo, osa ei (ykshän lähti taskussa ulos, eli lienee leirissä löydettävissä).


Aletaanko ulostetaan pareja, vai löytääkö parit toisensa? Tää on BwW suola, varsinkin kun kaikki on noviiseja.


Käytetäänkö EI:sää viä mergenkin jälkeen`? Tämä on aikaisemmin ollut iso juttu, kun kaks menee ja sopii asioista.


Toivottavasti RC:t vie porukkaa mässäileen ryhmissä ja viä valiten, niin nähdään pelaamista sosiaalisessa pelissä enemmän,.


Ihan hyvä kausi.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Halloo ystävät. Ensijaksossa Merge. Nyt voi siis spekuloida yksilövahvuuksilla. Entä onko hek. koht suosikkeja? nehän eivät ole mitenkään "ton veikaan voittavan" vaan niitä ihmisiä joista vaan jotenkin pitää ja niille toivoo menestystä.


Toivon menestystä Baylorille. En tiä mix, jonkun takia.
Itsekin toivon Baylorin viipyvän kisassa pitkään. Ja sanon suoraan: ulkonäön takia. Sama kuin aikanaan Andrean (ensimmäisen kauden) kanssa. Näen kyllä Baylorilla halua myös pelaamiseen, mutta löytyykö taitoa ja uskallusta tehdä vaadittavia liikkeitä? Nythän on toiminut sidekickinä koko alkukauden.

Toinen sympattava on tuo Josh joka vaikuttaa semmoiselta kaverilta, jonka kanssa olisi mukava pelata. Oli lisäksi alussa todella fiksun oloinen ja hyvin peliä ymmärtävä. Reedin liityttyä heimoon taisi tosin fokus hävitä täydellisesti.

Periaatteessahan pareilla olisi nyt helppo työ ottaa peli parin jakson ajaksi täydellisesti haltuun ja poistaa Jeremy ja Alec, jotka saattaisivat olla uhkia lopussa. Vaan harvoinpa se on niin helppoa kun pelko selkäänpuukotuksesta on niin vahva.

On muuten melko mielenkiintoista, että Wesin jalan telomista ei noteerattu tv:ssä mitenkään. Jokainen voinee vetää omia johtopäätöksiä syistä
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Toinen sympattava on tuo Josh joka vaikuttaa semmoiselta kaverilta, jonka kanssa olisi mukava pelata. Oli lisäksi alussa todella fiksun oloinen ja hyvin peliä ymmärtävä. Reedin liityttyä heimoon taisi tosin fokus hävitä täydellisesti.

Mukava pelata voisi olla juu, mutta peliymmärryksestä olen täysin eri mieltä. Teki alussa aivan kummallisia ratkasuja, kuten kirjoitti ainoana Baylorin nimen ensimmäisessä äänestyksessä lappuun jostain käsittämättömästä syystä. Vaikuttaa ylipelaajan malliesimerkiltä.

Toisaalta tämänkertaisessa nipussa ei nättäisi olevan ketään, joka täysin on sisäistänyt miten peliä kannattaa pelata, ja se on omalla tavallaan tehnyt kaudesta mielenkiintoisen. Itselleni ei ole suosikkia vielä muodostunut, enkä osaa yhtään sanoa miten peli tulee tästä kehittymään. Jos jotain pitäisi menneen perusteella arvioida, mergen jälkeen saattaisi muodostua pari blokkia: Wes-Keith-Josh-Reed sekä Jon-Jaclyn-Missy-Baylor-Natalie... Jeremy, Julie ja Alec ovat villejä kortteja. Voipi kuitenkin olla että olen otaksumieni kanssa täysin hakoteillä, jännä nähdä!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kukas tää oli joka voitti viime kauden selvästi ja ylivoimaisesti... muistan kun kehuin kaveria täälläkin, että tuohan on ihan kuningas lampaiden joukossa, niin täällä toppuuteltiin, että ylipelaa jne.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Kukas tää oli joka voitti viime kauden selvästi ja ylivoimaisesti... muistan kun kehuin kaveria täälläkin, että tuohan on ihan kuningas lampaiden joukossa, niin täällä toppuuteltiin, että ylipelaa jne.

Myönnän ainakin itse pitäneeni Tonyn pelityyliä aika radikaalina ylipelaamisena. Mies vaikutti melkoisen paranoidilta pahimmillaan, ja teki liikkeitä niin hurjalla tahdilla ettei tainnut itsekään pysyä niiden perässä. Lopulta onnistui kuitenkin sumplimaan itsensä finaaliin ja vieläpä sellaisessa kaksikossa, että oli ainoa oikea valinta voittajaksi. Ylipelaamallakin siis voi toki voittaa, mutta aika monen taivaankappaleen pitää osua kohdilleen. Tonyllakin taisi olla aika monta HI:tä käytössä pelin aikana, ellen väärin muista.

Mies oli kaiken kaikkiaan huippucastaus tuotantotiimiltä - varmastikin lähimenneisyyden viihdyttävin pelaaja.

EDIT: pienellä googlauksella saatu muistinvirkistys - kakkoseksi tullut Woo tosiaan lahjoitti voiton Tonylle tietoisesti valitsemalla hänet final tribaliin, koska ei halunnut "rikkoa kunniasanaansa". Mikäli olisi valinnut kolmanneksi tulleen Kassin Tonyn tilalta, niin olisi varmasti saanut itse tittelin (jury oli täynnä Kassin vihamiehiä).
 
Viimeksi muokattu:

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Kukas tää oli joka voitti viime kauden selvästi ja ylivoimaisesti... muistan kun kehuin kaveria täälläkin, että tuohan on ihan kuningas lampaiden joukossa, niin täällä toppuuteltiin, että ylipelaa jne.

No ei voittanut selvästi, eikä varsinkaan ylivoimaisesti. Jos pelaa koko pelin niin ylikovaa, että vain idiootti ottaisi tämän mukaan finaaliin niin ei voi kyllä todellakaan kutsua yhdeksi parhaista pelaajista ikinä. Käytännössä voitto tuli puolen sekunnin marginaalilla (jos Kass olisi ollut puoli sekuntia nopeampi viimeisessä IC:ssä, Tony olisi jäänyt tylysti rannalle nuolemaan näppejään)
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
No ei voittanut selvästi, eikä varsinkaan ylivoimaisesti. Jos pelaa koko pelin niin ylikovaa, että vain idiootti ottaisi tämän mukaan finaaliin niin ei voi kyllä todellakaan kutsua yhdeksi parhaista pelaajista ikinä. Käytännössä voitto tuli puolen sekunnin marginaalilla (jos Kass olisi ollut puoli sekuntia nopeampi viimeisessä IC:ssä, Tony olisi jäänyt tylysti rannalle nuolemaan näppejään)

Voittihan kaveri ylivoimaisesti. Sekoitti aasialaisen pelikaverin pään, joka otti tämän finaaliin, tätä ennen dominoi peliä mennen tullen, löysi nämä talismaanit jne.

Saiko vikassa äänestyksessä kukaan toinen yhtään ääntä, vai tuliko joku ääni säälistä jollekin toiselle? Kyllä mä sanoisin, että voitti ylivoimaisesti. Ja ansaitusti.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Voittihan kaveri ylivoimaisesti. Sekoitti aasialaisen pelikaverin pään, joka otti tämän finaaliin, tätä ennen dominoi peliä mennen tullen, löysi nämä talismaanit jne.

Saiko vikassa äänestyksessä kukaan toinen yhtään ääntä, vai tuliko joku ääni säälistä jollekin toiselle? Kyllä mä sanoisin, että voitti ylivoimaisesti. Ja ansaitusti.

Pelissä on muutakin kuin finaalin äänestystulos
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Eipä näytä kuluva kausi hirveästi herättää keskustelua vaikka peli on melko kriittisessä vaiheessa. Josh vs Jeremy tuo on tällä hetkellä ja molemmat pelaavat täysillä saadakseen tarpeeksi ääniä toisen poistamiseksi pelistä. Muista Jon selvästi nauttii vaa'ankielenä olosta, enkä yllättyisi vaikka flippaisi vielä pariin otteeseen vain todistaakseen hallitsevansa peliä. Missy puolestaan...tuo jotenkin todella paljon mieleen viime kauden Trishin (josta en todellakaan pitänyt), tosin pelaa huonommin mistä viime jakso oli hyvä osoitus. Nämä neljä ovat kuitenkin tällä hetkellä niitä, jotka ohjaavat pelin kulkua. Jokaiselle on yhteistä yksi täysin kontroloitavissa oleva ääni (Natalie, Baylor, Reed, Jaclyn) joka ei tule tekemään mitään lupaa kysymättä. Baylorin tosin toivon pistävän kampoihin äidilleen jos ja kun jäävät numeroiden huonommalle puolen. Wes, Alec ja Keith eivät tähän mennessä ole vaikuttaneet pelin tapahtumiin, eivätkä tunnu oikein "pelaavan". Kunhan oleilevat saarella ja odottelevat muiden tekoja. Eivätkä tunnu olevan penaalin terävimpiä kyniä, joten vaikea on nähdä noita muuttamassa pelin kulkua, vaikka Keithillä HII onkin. Miksi muuten Alec on täysin kyseenalaistamatta mukana PARIEN liitossa???

Niin, ja hyvä että päästiin John Rockerin kisaan mukanaan tuomasta luuserista (nimeä en tähän hätään muista ja toivon ettei tuota enää tässä ketjussa mainitakaan). Noille ei vain pitäisi antaa tuotakaan vähää ruutuaikaa selittelyille. Pääseekö muuten vielä vaikuttamaan kauden voittajaan vai alkaako jury vasta seuraavasta putoajasta?
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Oli kyllä löysin ja luuserein quittaaminen sarjan historiassa. Jep, olihan kahdesti lopettanut Colton tekosyineen surkea ilmestys, mutta hyvänen aika sentään. Kolme viikkoa erossa on ylitsepääsemätöntä. Voi tsiisus.


Toisaalta anto hyvää lisäpeliaikaa kilpaileville ryhmittymille. Alkaako kimpoilu jonkun osalta?


Joo.. sarjan seuraaminen on edelleen hyvin intensiivisiä, mutta tänne on unohtunu kommentointeja heittää. Toki sitä usein haikailee jotain vanhoja siisöneitä, mutta uusi on aina uusi ja siksi sitä pitäsi vertailematta seurata. Oikeataan näitä voi laitaa jonon vasta vähän ajan kuluttua, ei oikeastaan meneillään ollen.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eli tämä baseball-tyttöystävä lopetti ja hieman yllättävänkin nopeasti Josh joutui pakkaamaan kassinsa viime jakson päätteeksi. Jon ja Jaclyn olivat jälleen ratkaiseva pari ja kun Jeremy kerran voitti Immunityn, niin Josh oli luonnollinen valinta äänestettäväksi. Josh oli nimittäin kova pelaamaan, hänellä oli paljon liittolaisia ym. olisi siis ollut vahva kilpailija ja jopa voittajasuosikki. Baylorin poistaminen olisi ollut turhaa, ssillä tällä hetkellä Baylor on Missyn sidekick ja itse asiassa Missy voi olla yllättävänkin hankala kilpakumppani muille voiton tavoittelijoille.

Jon on yh' suosikkini kuten pari viikkoa sitten ja nyt hänen löytämänsä HI vie kaverin väistämättä top8 joukkoon. Jeremy ja Alec lienevät tulilinjalla muiden toimesta ennen Jonia ja sen jälkeen käyttämällä HI:n fiksusti voi olla hyvin vahvoilla pelissä. Eikös tuon vanhin palomies löytänyt HI:n alussa ja eikös se ole vielä käytössä?
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Olipahan mielenkiintoinen viime jakso. Tuli aika puskista tuo Jeremyn ulosäänestäminen. Eipä voi kauheasti ennakoida tämän kauden tapahtumia, mikä on vain hyvä! Ei tunnu liitot pitävän, ja porukka vaihtaa puolta kuin sukkia. Kaikilla jäljellä olevilla vielä loistava tilaisuus ampaista finaalikolmikkoon ja voittoon.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Tämän kauden ehdoton vahvuus on kyllä porukan pelitaidot toisiinsa nähden. Melkein kuka tahansa pystyy saamaan aikaan muutoksia valtarakenteissa ja Jeremyn lähtö tosiaan tuli aivan puskista, vaikka sanoinkin aiemmin
Jon selvästi nauttii vaa'ankielenä olosta, enkä yllättyisi vaikka flippaisi vielä pariin otteeseen vain todistaakseen hallitsevansa peliä.
Toisaalta tuo kuvasikin siltä osin hyvin tätä kautta, että aktiivisimpia pelaajia on lähetelty kotiinpäin. Kaksi viikkoa sitten peli oli Jeremy vs Josh ja nyt molemmat ovat juryssä. Tuosta J&J:n touhusta tulee muuten mieleen Tonyn pomppiminen liittoumien välillä perättäisissä äänestyksissä viime kaudella, vaikkakin olisin odottanut yhden viikon rauhallisempaa hetkeä, jotta numeroihin olisi saanut enemmän pelivaraa.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jon selvisi Natalien vinkin ansiosta kuivin jaloin käyttämällä HII:n oikeaan aikaan. Nyt tilanne muuttuu kuitenkin mielenkiintoiseksi, sillä Nataliella on HII ja liittoumat ovat heilahdelleet koko ajan. Oma veikkaukseni on, että Reed on seuraava lähtijä, sillä tämän liittolaisia alkaa olemaan jo iso kasa juryssa sekä Reed on myös taitava pelaaja.

Syntyi muuten kuolematon lausahdus tuosta Keithin leveällä etelämurteella lausumasta "Just stick to the plan."
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
"Just stick to the plan."

Oli muuten kauden herkullisin hetki. Meinas pistää koko paletin uusiksi kesken TC:n. ai kun oli hyvin ilmeitä saatu kameralle.

Mutta tilanne elää mielenkiintoisesti aaltoillen. Alkukankeuden jälkeen kausi on ollut ihan mainiota viihdettä, juurikin dominoivan pelaajan puuttumisen takia. Kukaan ei yksinään ja kokoaikaa pysty pitään lankoja käsissään.

ikävän vähälle tämä JA seuranta/kommentointi jäänyt, myönnetään...
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mutta tilanne elää mielenkiintoisesti aaltoillen. Alkukankeuden jälkeen kausi on ollut ihan mainiota viihdettä, juurikin dominoivan pelaajan puuttumisen takia. Kukaan ei yksinään ja kokoaikaa pysty pitään lankoja käsissään.

Aluksi pelitaitojen/pelaamisen puute ärsytti, mutta nyt pelitaidot on kehittynyt todella monella ja pelaamista myös tapahtuu. Vieläkin joukossa on täydellisiä turisteja kuten Alec, mutta kyllä tässä alkaa hahmottumaan ketkä ovat vahvoilla. Missy voi muuten olla lopussa yllättävän kova.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tuskin olen ainoa, joka jäi ihmettelemään, että miten tuo Jon oli koko ajan noin kujalla itseensä kohdistuneista uhista? Nytkin jätti talismaanin pelaamatta, vaikka oli varsin selvää, että riski "blindsideen" oli helvetin iso...

Tämä hänen parempi puoliskonsa oli mielestäni koko ajan paljon paremmin kartalla uhista, Jon vaan funtsi jo finaaliäänestystä...
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Ja myönsi miettineensä loppupuhednvuoroa juryn kuunnellessa tc aikana. Vaikka ois pelannu HIIn, niin olisihan tollanen ylimielisyys kostautunut final 3.ssa tai jo ennen jokatapauksessa.

Hyvä blindi, finaali vasta ens ke.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Itse en ymmärtänyt miksei Jon antanut Jacille HII:tä (käytettäväksi seuraavaan äänestykseen) kun varmistui, että hän on lähdössä. Final-5:sta Nat on ehdottomasti noussut mergen jälkeen todella potentiaaliseksi voittajaksi. Yksi varma ääni on jo odottamassa, ja mikäli saa Keithin pois pelistä, saanee Keithin vaikutuksen avulla pari varmaa ääntä lisää. On älykäs, fyysisesti vahva ja Baylorin perusteella osaa myös ohjata muita itselleen sopivaan suuntaan. Jaclyn on jättänyt hyvin samanlaisen kuvan (hieman laimennettuna versiona), joskin vahvasti epäilen muiden pelaajien nähneen hänet vain Jonin jatkeena. Tehnyt valtavasti näkymätöntä duunia Jonin kautta, mutten millään jaksa uskoa sen tuovan tulosta ainakaan Natia vastaan koska suora vaikutus muihin on näyttänyt jääneen niin vähäiseksi. Keith on todella pidetty (kuten Baylorkin viime jaksossa totesi), ja palomiehenä voi muutenkin saada sympatiapisteitä, mutta onhan tuo ollut aivan pihalla itse pelistä, joten vaikea uskoa myöskään Keithin voittoon kun vastaan ei ole laittaa "Russelia" tai muuta vastaavaa kusipäätä. Baylor varmasti kokee omaavansa mahdollisuuksia voitoon, onhan hän ollut ns. pelin päällä ensin Joshin kanssa, sittemin Missyn kanssa, ja nyt sitten Natin kanssa. Ongelmana on vain se, että kaikissa näissä diileissä Baylor on ollut mukana vain kakkosena eikä ole oikeasti juuri vaikuttanut peliin, vaikka itse uskoisikin niin...tai tältä se on ainakin saatu näyttämään. Missy on viime aikoina valunut alas ja nyt tuntuu olevan kipseineen täysin sympatiapisteiden ja puheen varassa.

E. Jaa, HII:n sännöt näköjään kieltävät sen siirtämisen äänten laskemisen alettua
 
Viimeksi muokattu:

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse en ymmärtänyt miksei Jon antanut Jacille HII:tä (käytettäväksi seuraavaan äänestykseen) kun varmistui, että hän on lähdössä. Final-5:sta Nat on ehdottomasti noussut mergen jälkeen todella potentiaaliseksi voittajaksi. Yksi varma ääni on jo odottamassa, ja mikäli saa Keithin pois pelistä, saanee Keithin vaikutuksen avulla pari varmaa ääntä lisää. On älykäs, fyysisesti vahva ja Baylorin perusteella osaa myös ohjata muita itselleen sopivaan suuntaan. Jaclyn on jättänyt hyvin samanlaisen kuvan (hieman laimennettuna versiona), joskin vahvasti epäilen muiden pelaajien nähneen hänet vain Jonin jatkeena. Tehnyt valtavasti näkymätöntä duunia Jonin kautta, mutten millään jaksa uskoa sen tuovan tulosta ainakaan Natia vastaan koska suora vaikutus muihin on näyttänyt jääneen niin vähäiseksi. Keith on todella pidetty (kuten Baylorkin viime jaksossa totesi), ja palomiehenä voi muutenkin saada sympatiapisteitä, mutta onhan tuo ollut aivan pihalla itse pelistä, joten vaikea uskoa myöskään Keithin voittoon kun vastaan ei ole laittaa "Russelia" tai muuta vastaavaa kusipäätä. Baylor varmasti kokee omaavansa mahdollisuuksia voitoon, onhan hän ollut ns. pelin päällä ensin Joshin kanssa, sittemin Missyn kanssa, ja nyt sitten Natin kanssa. Ongelmana on vain se, että kaikissa näissä diileissä Baylor on ollut mukana vain kakkosena eikä ole oikeasti juuri vaikuttanut peliin, vaikka itse uskoisikin niin...tai tältä se on ainakin saatu näyttämään. Missy on viime aikoina valunut alas ja nyt tuntuu olevan kipseineen täysin sympatiapisteiden ja puheen varassa.

E. Jaa, HII:n sännöt näköjään kieltävät sen siirtämisen äänten laskemisen alettua

Missy olisi voinut olla potentiaalinen voittaja, jos olisi saanut napattua itselleen edes yhden koskemattomuuskisan voiton tässä lopussa. Jalka sohjona ei näin tule kuienkaan käymään, joten hänen mahdollisuutensa voittoon ovat hupenemassa. Natalie on todennäköinen voittaja, sillä hänellä on vielä HII, mutta ei sitä koskaan tiedä kenet valitaan finaaliin, jos ei itse voita tuota viimeistä koskemattomuutta. Etenkin kun Keith on ollut erittäin hyvä haasteissa, niin Natalie pahimpana uhkana voi jäädä juryyn sittenkin. Baylor on kyllä omaan silmään ollut jatkuvasti täysin vietävänä. Ensin Josh kuljetti Bayloria, sitten Baylor oli täysin Missyn tahdon alaisena ja nyt Natalie päättää mitä Baylor tekee. Ei ainesta voittajaksi. Keith voisi ollakin voittajakandidaatti, jos vain pääsee finaaliin. Se vaatisi kuitenkin häneltä melkein kaikkien viimeisten kisojen voittamisen, sillä mies ei ole pelannut juuri lainkaan ja "Just stick to the plan" kummittelee vieläkin takaraivossa. Jaclyn on puolestaan hieman mitäänsanomaton vielä tässäkin vaiheessa. Osaa jossain määrin lukea ihmisiä ja ymmärtää peliä, mutta on ollut täysin Johnin apulainen. Tuo muotoilemasi "laimennettu versio Nataliesta" oli hyvin sanottu.

Jon oli oma suosikkini voittajaksi, mutta tyylikkästi hänet pelattiin ulos ja sinisilmäisyys ja sokea usko omaan liittoumaan kostautui rajusti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös