Survivor TV-sarja (Amerikan tahtiin)

  • 166 219
  • 1 158

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Sitä paitsi Brendan kanssa tuloksena olisi ollut todennäköisesti vähintään kakkossija, kun taas nyt näyttää siltä, että jopa Sherrin kanssa menee tiukille, mikäli Sherri, Cochran ja Dawn ovat se lopullinen finaalikolmikko.

Vieläkö kakkonen saa jonkunnäköisen lohdutusrahasumman? Alkukausilla muistaakseni näin oli, mutta aikoihin en ole mielestäni kuullut tästä puhuttavan. Muutenhan se on käytännössä aivan sama oletko toinen vai kolmas vai kolmastoista.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ja voisin melkein lyödä vetoa, etteivät varmasti lahjoita. Sen verran vahva vastareaktio on ollut sosiaalisessa mediassa tänään Dawnia vastaan ja jopa Brendan puolesta, vaikka hän olikin lähes näkymätön puolet kaudesta. Brendan voitto olisi ehkä paras vastalause Dawnia vastaan.

Hyvä, jos näin on oikeasti käynyt. Eikös Dawn viimeksi juuri napannut tämän ylimääräisen potin? Olin jo silloin ymmälläni, että miten ihmeessä kukaan voi pitää naisesta...
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Vieläkö kakkonen saa jonkunnäköisen lohdutusrahasumman? Alkukausilla muistaakseni näin oli, mutta aikoihin en ole mielestäni kuullut tästä puhuttavan. Muutenhan se on käytännössä aivan sama oletko toinen vai kolmas vai kolmastoista.

Kakkonen saa sata tonnia eli saman kuin fan favorite.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Eikös Dawn viimeksi juuri napannut tämän ylimääräisen potin? Olin jo silloin ymmälläni, että miten ihmeessä kukaan voi pitää naisesta...

Ozzyhan sen voitti ja vieläpä suurimmalla marginaalilla pelin historiassa*

*Lähde: Wikipedia
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Varmuuden vuoksi spoilertagit finaalituloksiin:

Ja niinhän siinä kävi että Cochran voitti kisan ja vielä juryn yksimielisellä päätöksellä. Todella hyvä kausi takana ja tästä on hyvä jatkaa. Sherrillä ei ollut mitään palaa lopussa ja jopa yllättäen Dawnkin jäi ilman ääniä.

Seuraavaksi vuorossa Blood vs. Water -kausi, missä wikipedian mukaan vanhat kilpailijat kisaavat perheenjäseniään vastaan. Ihan mielenkiinnolla odotan tätä kamppailua. Tosin mielellään sitä taas näkisi kauden, jossa kaikki ovat samalla viivalla eikä yhtään vanhaa kilpailijaa otettaisi mukaan.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Täysin oikea ja looginen lopputulos.

Cochranin voitto käytännössä varmistui Erikin pudotessa kisasta ulos. Dawn tuskin olisi äänestänyt Cohcrania ulos, Sherristä ja Eddiestä en tiedä. Sherrin äänimäärä jäi täysin odotetusti nollaan ja nainen sai aika hyvin osumaa lopussa, syystäkin. Noh, kait se oli pakko yrittää, vaikka luulisi tuon tajunneen itsekkin, että noiden kahden seurassa äänet jäävät saamatta tuolla omalla pelillä.
Dawnin hysteerinen käytös ja lopulta Brendan puukotus varmistivat sen, että hänkään ei saanut yhtään ääntä.
Cochran sen sijaan onnistui täydellisesti perustelemaan miksi teki mitä teki ja sai loputkin porukasta tajuamaan, että pelasi peliä, josta syystä nuo syvät kaverussuhteet jäivät muovaamatta tai ainakin jäivät odottamaan pelin loppumista. Voisi melkein sanoa, että yksi parhaimmista esityksistä Survivorissa mitä olen itse nähnyt, siis ihan kokonaisuutena, ei pelkästään tuo vika äänestys. Kellekkään ei lopulta jäänyt mitään kauheata kaunaa miestä kohtaan ja samalla sai tasan ne tyypit mukaansa finaalikolmikkoon ketkä halusi, huikeata.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Seuraavaksi vuorossa Blood vs. Water -kausi, missä wikipedian mukaan vanhat kilpailijat kisaavat perheenjäseniään vastaan. Ihan mielenkiinnolla odotan tätä kamppailua. Tosin mielellään sitä taas näkisi kauden, jossa kaikki ovat samalla viivalla eikä yhtään vanhaa kilpailijaa otettaisi mukaan.

Muutamia nimiä, joista olen kuullut puhuttavan seuraavalle kaudelle:

Gervase Peterson, Greg Buis, Tina Wesson, Rob Cesternino, Rupert Boneham, Terry Deitz, Aras Baskauskas, Natalie Bolton, Tyson Apostol, Laura Morett, Stephanie Valencia, Colton Cumbie, Kat Edorsson, Roberta "RC" Saint-Amour

Boldatut nimet ovat tulleet esille useammastakin suunnasta, joten niille antaisin vähän enemmän painoarvoa, kuin muille. Lisäksi ainakin Eliza ja Abi-Maria ovat twiittailleet RC:n mahdollisesti olevan mukana, joten häntä pitäisin todennäköisimpänä nimenä tällä hetkellä. Samalta suunnalta nousi esiin myös Coltonin nimi kuin myös Rob C:n, mutta tuo taisi olla enemmän vain muualta kuultu huhu kuin että heillä olisi mitään oikeaa tietoa.

Rob C:n tilanne on siinä mielessä mielenkiintoinen, että hän on jo pitkään puhunut siitä, kuinka hän aikoo pitää taukoa podcasteista ja syyksi hän on ilmoittanut muuton. Lisäksi myös hänen esiintymisensä After Show:ssa tuntui hassusti ajoitetulta, kun kaikki muut vieraat ovat olleet selvästi tuoreempia (ja tunnetumpia) kilpailijoita.

Huhua vastaan puhuu puolestaan Nicole Cesterninon ilmoitus, että hän on raskaana ja luonnollisestikaan hän ei voisi lähteä tekemään Selviytyjiä tuossa tilassa. Lisäksi kaikkien kilpailijoiden olisi ilmeisesti pitänyt olla eristyksissä jo lauantaista lähtien, joten tuokin puhuu sitä vastaan.

Jotkut ihmiset tuntuvat olevan erityisen varmoja heidän osallistumisestaan, kun taas jotkut ovat varmoja, ettei hän ole mukana. Itse toivon tietysti heidän olevan mukana, mutta niminä Rob ja Nicole ovat tasoa "uskon kun näen".

Gervasestakin jotkut tuntuvat olevan erityisen varmoja hänen kohdallaan ihmetystä herätti ainakin, kuinka paljon reunionista uhrattiin aikaa Borneolle ja erityisesti ne kaikki randompätkät Gervesesta. Tosin tämän kauden jälkeen tuntuisi tuokin melko uskomattomalta valinnalta. Toki sellaiselta, joka ainakin itselleni kelpaisi (kuten kaikki muutkin ns. "old school" -kilpailijat).

Hyvä jos tuotanto ulottaa casting-valintansa ensimmäisiin kausiin asti, koska siellä on paljon sellaisia pelaajia, joita oikeasti haluaisin nähdä uudestaan, toisin kuin kaiken maailman Phillipit ja Brandonit, mutta jotenkin silti vaikea uskoa ennen kuin näen, tai asialle tulee joku ihan kunnon varmistus.

Sitten oli siellä joku dumaamassakin nuo kaikki huhut omiin lähteisiinsä vedoten, mutta hän ei sitten suostunut paljastamaan omaan lähteeseensä perustuvaa listaa, joten en tiedä, mitä siitäkin pitäisi ajatella.

Itse pidän tällä hetkellä kaikkein uskottavimpina huhuina RC:tä ja Katia, joskaan en ole ollenkaan varma, haluaisinko antaa Katille mahdollisuuden pilata toinen kausi olemalla pelaamatta peliä ja vain seuraamalla jotain vahvempaa pelaajaa, kunnes on aika äänestää hänet ulos.

EDIT. Laitetaan nyt vielä Reality Blurredin lista, joka on yleensä melko hyvin paikkansa pitävä, mutta edelleenkin täysin huhuasteella:

Tyson Apostol, Tocantins, Heroes vs. Villains
Aras Baskauskas, Panama
Rupert Boneham, Pearl Islands, All-Stars, Heroes vs. Villains
Monica Culpepper, One World
Colton Cumbie, One World
Kat Edorsson, One World
Laura Morett, Samoa
Gervase Peterson, Borneo
RC Saint-Amour, Philippines
Tina Wesson, Australia, All-Stars

Kauden kuvaaminenhan alkaa tällä viikolla, joten tässä vaiheessa mitään täysin varmaa tietoa ei vielä ole, mutta eiköhän sitäkin ala vähitellen ilmestyä, kunhan kuvaaminen saadaan käyntiin ja ihmiset alkavat raportoimaan siitä, kuinka tietyt ihmiset tuntuvat olevan kadoksissa seuraavat kuusi viikkoa (tai mitä muuta kautta tiedot sitten vuotavatkaan)

Itse yritän pysyä erossa spoilereista huomisesta alkaen, kun kuvaaminen alkaa enkä halua missään tapauksessa riskeerata törmääväni boot list -spoilereihin.

Casting-spoilerit eivät ainakaan minua haittaa, mutta jos joku haluaa odottaa sen 2-3 kuukautta ennen kuin CBS virallisesti julkistaa kilpailijat niin ei kannata klikata spoileria auki.

Edit. Lisäsin tähän viestiin vielä Reality Blurredin julkaiseman listan, mutta jätän nyt tämän aiheen tähän. Katsotaan sitten elokuussa, kuinka hyvin osuivat kohdalleen.
 
Viimeksi muokattu:

KallesS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid
Jep oikeaan osoitteeseen meni voitto. Tuo tuleva uusi kausi ei kyllä sytytä sitten yhtään. Vanhat kilpailijat ottavat mittaa perheenjäsenistään, oikeasti? Mielellään näkisi näitä missä kukaan ei ole ennestään tuttu. 1-2 vanhaa kilpailijaa nyt menee vielä jotenkin ja tietenkin nämä fanit vs suosikit, mutta toi tuleva kausi ei jostain syystä nappaa ollenkaan.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Vanhoja kilpailijoita en minäkään kaipaa mukaan ollenkaan. Ainoastaan näihin All-Starseihin ja Heroes vs Villains tyyppisiin. Muuten ihan vain uusilla castauksilla ehdottomasti eteenpäin, tuollainen perheenjäsenten väliset selvittelyt ei kyllä kiinnosta yhtään.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Hieno lopetus hienolle kaudelle! Cochranilta lähes virheetön suoritus Final Tribalissa muutenkin hyvin pelatun kauden jälkeen, joten voittajasta ei jäänyt lopulta juurikaan epäselvyyttä. Vielä kun Sherri suli Tribalissa aivan täysin, eikä Dawnkaan pystynyt kohtuullisesta yrityksestä huolimatta kääntämään juryn päitä, niin lopputulos oli selviö.

Seuraavaa kautta en tällä kertaa lähde tuomitsemaan ennen kauden alkua. micon postaama mahdollinen casti ei aiheuta hurraa-huutoja, mutta eipä aiheuttanut tämänkään kauden kilpailijalista ja hieno kausi saatiin. Ajatuksen tasolla tällainen suku-taisto voisi aiheuttaa mielenkiintoisia tilanteita, mutta saa nähdä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Eipä kyllä kiiinnosta konseptina pätkääkään katsoa vanhoja kilpailijoita kisaamassa perheenjäseniään vastaan. Jos ja kun sinne vielä tuodaan kolmatta/neljättä kertaa tiettyjä henkilöitä kilpailemaan niin hohhoijaa. All-Stars on ideana hyvä, kuten myös Fans vs. Favourites, mutta ei noitakaan kovin usein jaksa katsella. Kahden vanhan pelaajaan paluuta en ainakaan halua enää nähdä, sen sijaan edelleen kaipaan sitä kautta minne tuodaan näitä lähes ensimmäisenä pudonneita.

Fans vs. Favouritessin pahin ongelma on siinä, että fanit tuntuvat jäävän ihan täysin jyrän alle pelissä. Ja, jos casting on yhtä heikkoa kuin tällä viimeisimmällä kaudella Brandonin, Franceshkan ja Dawnin myötä niin eipä noitakaan jää kaipaamaan. Oikeasti, kuka fanittaa Franceshkaa?

All-Stars on parhaimmillaan huikeata viihdettä, mutta pahimmillaan menee kinasteluksi ja ihmissuhteiden pätkimiseksi, kun toisensa entuudestaan tuntevat pelaajat eivät ota peliä pelinä tai vastaavasti käyttävät häikäilemättä hyväksi ystävyyssuhteitaan vain pettääkseen luottamuksen.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Eipä kyllä kiiinnosta konseptina pätkääkään katsoa vanhoja kilpailijoita kisaamassa perheenjäseniään vastaan.

Sama.. peruskausia, kiitos, ja väliin allstar/fans vs fav silloin tällöin.

Mutta kyllähän voitto oikeaan osoitteeseen meni. Ennakko-odotuksiin nähden erinomanen kausi, kun ennakoon vaikutti köyhältä castingiltä.

Joten en tuomitse seuraavaakaan etukäteen.

Mutta pientä sääntöviilausta ois syytä tehdä esim HIIn kohdalla, ehkä EIn paluu tms.

Vähän jäi multa kommentointi ja spekulointi ketjussa kun kattelin hyvin myöhään jaksot, ja yleensä pari kerralla.

Syksyllä uusix
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Pidin kaudesta kovasti ja voitto meni todella oikeaan osoitteeseen. Hiukan jäi häiritsemään Brendan vaatimus Dawnille viimeisessä neuvostossa, aika tyylitöntä toimintaa mielestäni. Wikin mukaan Cochran sai kaikki äänet mutta oliko juryssä tosiaan kahdeksan jäsentä ja miten olisi toimittu tilanteessa 4-4?

Perheenjäsentenväliset ei välttämättä ollut oman odotuslistani kärjessä, täysin uusi casti jollain Exile island-konseptilla olisi ollut maistuvampi keitos, plussaa tosin siitä jos yhtään Hanzia ei raahata tuonne sekoilemaan.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Cast on nyt sitten virallisesti julkaistu ja lopullinen lista vanhojen pelaajien osalta näyttää tältä:

Tyson Apostol, Tocantins, Heroes vs. Villains
Aras Baskauskas, Panama
Rupert Boneham, Pearl Islands, All-Stars, Heroes vs. Villains
Monica Culpepper, One World
Colton Cumbie, One World
Kat Edorsson, One World
Laura Morett, Samoa
Gervase Peterson, Borneo
Candice, Cook Islands, Heroes vs. Villains
Tina Wesson, Australia, All-Stars

Eli lista on muuten sama kuin Reality blurredin lista toukokuussa, mutta RC:n tilalla on Candice. Laitan ehkä myöhemmin vielä jotain syvällisempää arviota pelaajista ja heidän perheenjäsenistään, mutta tässä vaiheessa tyydyn tähän. Kauden alkuunhan on kuitenkin vielä kuukausi aikaa.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Eh, Rupert on siis tosiaan mukana jo neljättä kertaa. Turhan paljon kauden mielenkiinnosta roikkuu lähiomaisten harteilla. Palaava cast ei kauheasti aiheuta riemunkiljahduksia, etenkin, kun juuri edellisellä kaudella on katsottu vanhoja naamoja.
Toivottavasti joku hukuttaa Coltonin mereen tällä reissulla mikäli eivät tajua äänestää tuota kuvottavaa henkilöä heti alkuunsa pelistä ulos.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Mielestäni Rupert toimi tuolla Pearl Islandsissa erinomaisesti ja olin jopa varma että raivaa tiensä finaaliin. Mutta jotenkin sen jälkeen ollut aika vaisu, ei ole oikein haasteissakaan dominoinut entiseen tapaansa.

Vanhasta castista ei oikeastaan kiinnosta kuin Tina. Sekin sen takia, että hänen viime pelaamisestaan on jo tosi pitkä aika. All-Starsistakin putosi ekana ellen väärin muista.

Mutta pikkuhiljaa saisivat lopettaa näiden vanhojen hahmojen tuomisen takaisin.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Eh, Rupert on siis tosiaan mukana jo neljättä kertaa. Turhan paljon kauden mielenkiinnosta roikkuu lähiomaisten harteilla. Palaava cast ei kauheasti aiheuta riemunkiljahduksia, etenkin, kun juuri edellisellä kaudella on katsottu vanhoja naamoja.
Toivottavasti joku hukuttaa Coltonin mereen tällä reissulla mikäli eivät tajua äänestää tuota kuvottavaa henkilöä heti alkuunsa pelistä ulos.

Aluksi olin ehkä vähän samaa mieltä, mutta nyt luettuani kauden twisteistä (http://xfinity.comcast.net/blogs/tv/2013/08/21/survivor-host-jeff-probst-explains-the-many-blood-vs-water-twists/) ja katsottuani kilpailijoiden esittelyvideot, mielenkiintoni alkoi kasvaa. Odotan näkeväni varsinkin Tinan taas tositoimissa, koska hän on mielestäni yksi kaikkien aikojen parhaista sosiaalisista pelaajista ja hän ymmärtää myös pelin strategian erityisen hyvin.

All Starsissa hän ei saanut edes kunnon mahdollisuutta, koska Jenna Lewis etunenässä oli päättänyt jo etukäteen, että voittajille ei anneta mahdollisuuksia. Nyt uskon kuitenkin tilanteen olevan erilainen ja myöskin se, että heimossa on kymmenen pelaajaa on varmasti helpompi kuin All Starsissa, kun pelaajia oli vain kuusi.

Ihmettelisin myös suuresti, jos Coltonia ei äänestettäisi Redemption Islandille välittömästi, koska tuossa vaiheessa, kun kenelläkään ei vielä ole ollut mahdollisuutta keskustella strategiasta, ihmettelisin suuresti, jos muut pelaajat haluaisivat ottaa riskin hänen kanssaan. En myöskään pidä häntä fyysisesti niin vahvana, joten hänen ainoa mahdollisuutensa selvitä ensimmäistä päivää pidemmälle olisi, jos Caleb (Coltonin puoliso) vaihtaisi paikkaa hänen kanssaan.

Parilla edellisellä kaudella erehdyin sivustoille, joilla oli tietoja kauden lopputuloksesta. Siksi osasin ennustaa sekä Malcolmin ja Denisen että Cochranin ja Dawnin pääsevän pitkälle, mutta tällä kaudella olen ollut erityisen varovainen, joten en tiedä tulevista tapahtumista yhtikäs mitään. Siinä kanssa yksi syy, miksi odotan tulevaa kautta erityisen paljon.

Täytyy vain toivoa, että editointi olisi tasapainoisempaa kuin esim. viime kaudella. Tosin siinä auttaa varmaan sekin, että tältä kaudelta puuttuvat todennäköisesti Phillipin, Shamarin ja Brandonin kaltaiset (Probstin sanoin) "suuret persoonallisuudet".
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Eilen siis alkoi 27. kausi Selviytyjiä. Ja johan oli ensimmäinen jakso Blood vs. Water kaudessa. Ensimmäiseen 20 minuuttiin mahtui ihan älyttömän paljon tapahtumia. Molemmista heimoista äänestettiin pelaajat pois ennen yhtään kilpailua. Rupertin vaimo tippui perheenjäsenten heimosta ja Candice vanhojen pelaajien heimosta. Myös Redemption island siis mukana ja tippuneiden pelaajien perheenjäsenille annettiin mahdollisuus vaihtaa paikkaa redemption islandilla pudonneen kanssa. Rupert vaihtoi paikkaa vaimonsa kanssa, mutta Candicen mies jäi omaan heimoonsa ja jatkaa pelissä.

Immuniteettikisassa sitten vanhat kisailijat (Galangi) tulivat takaa lujaa ohi oltuaan isosti tappiolla. Palapelissä kokemus oli valttia, eikä uudet pelaajat (Tadhana) saaneet paniikiltaan palapeliä kasaan isosta johdosta huolimatta. Heimoneuvostossa sitten Marissa äänestettiin pois, todennäköisesti hänen setänsä käytöksen vuoksi kilpailun jälkeen.

Itse olen Monican bandwagonissa. Kova kilpailija jo One Worldissa, eikä ulkonäkökään huono ole. Colton voisi tällä kertaa saada monosta niin pian kuin mahdollista.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Itse olen Monican bandwagonissa. Kova kilpailija jo One Worldissa, eikä ulkonäkökään huono ole. Colton voisi tällä kertaa saada monosta niin pian kuin mahdollista.

Ensimmäisen jakson perusteella omat suosikit ovat Tina ja Laura M. (erinomainen suoritus palapelissä) sekä Katie (team-Wesson), Caleb (vaikuttaa sympaattiselta) ja Vytas (ainoa tarpeeksi fiksu pitääkseen vaihtoehtonsa avoinna myös naisten suuntaan).

Jaksossa oli paljon positiivista, mikä antaa odottaa hyvää kautta: Ei juuri yhtään "turhaa" strategiaa vaan enemmän character developmenttia kuin koko viime kaudella yhteensä. Gervasen kyvyttömyys IC:ssä ja sitten vielä yltiöpäiset juhlimiset voiton jälkeen. Galangin surkeus haasteen ensimmäisellä puoliskolla antaa myös odottaa tasaisempaa kautta kuin aikaisemmilla returner vs. newbie -kausilla, joilla kokeneet pelaajat ovat olleet liian ylivoimaisia.

Myös Brad tarjosi muutamia huvittavia hetkiä ja hän tuntuukin jatkavan Selviytyjissä esiintyvien "analyyttisesti" ajattelevien lakimiesten sarjaa: Kyvyttömyys laskea, että viisi on enemmistö yhdeksästä ja ennen kaikkea kommentti "alliance of five guys... or alliance of four guys and a gay guy". Tässä vaiheessa voisin ennustaa edessä olevan kolossaalisen valta-asemasta romahtamisen, ja se olisikin varmasti mahtavaa televisiota. Tuollainen heti alussa luotu viiden pelaajan liittouma, jossa kuullaan tai (nähdään) heti kahdelta henkilöltä jotain, mikä on ristiriidassa liittouman kanssa, ei voi tietää hyvää sen alullepanijan kannalta.

Myös Johnin lupaus kostaa kaikille hänen vaimonsa ulos äänestäneille antaa mahdollisuuden eeppiseen "kostoretki" -tarinaan, mutta toivottavasti hän ei saa kostoaan ainakaan Tinaa vastaan <3

Kaiken kaikkiaan hyvin lupaava kauden avaus ja positiivista oli myös, ettei kukaan tuntunut anastavan ansaitsemattomasti suurinta osaa ruutuajasta vaan käytännössä kaikki saivat ruutuaikaa. Kaikkein vähiten kuultiin ehkä Rachelistä ja yllättäen myös Tyson ja Hayden jäivät melko vähäiselle huomiolle, joten mielenkiintoista nähdä, miten näiden kahden viimeksimainitun ennakkosuosikin pelit lähtevät tästä kehittymään.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Joo, hyvä alku kaudelle! Ihan mukava, että palaavat pelaajat ovat näitä vähemmän nähtyjä tyyppejä, varsinkin nyt kun Rupert ja Cancice päätyivät Redemptionille.

Ensimmäisen jakson perusteella uusista pelaajista Vytas vaikuttaa fiksuimmalta ja lääkärismies saattaa myös mennä pitkälle. Vanhoista sen sijaan on vaikeampi arvioida voimasuhteita, mutta uskoisin että vanhat rouvat (Tina, Monica ja Laura) omistavat parhaat sosiaaliset sekä pelilliset kyvyt. Miehistä parhaat saumat lienee Araksella, mikäli osaa pelata korttinsa oikein.

Joka tapauksessa kausi alkoi ns. pamauksella, mielenkiinnolla odotan jatkoa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Olin etukäteen aika skeptinen kun taas vanhat pelaajat lyödään uusien sekaan, mutta näillä mennään.

Ja tuo ”loved ones” oikeasti tuo twistin peliin, kun siitä toisestakin joukkueesta väistämättä välittää.


Rupert voi nousta alltime eniten pelanneeksi pelaajaksi Boston Robin (117 päivää/4 seasonia) ja Parvatin (114/3) ohi. Miehellä on nyt siis 103/4 päivää kasassa.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Aika hienoa settiä tosiaan avausjaksossa, kera uimataidottoman yön Timon ja melontataidottoman, väkivallalla uhkaavan ja nyyhkivän homppelin. Colton on vaikea pala meikäläiselle, ei jaksaisi tuota vinkumista ja ilmeisesti seuraavassa jaksossa alkavaa vanhaa Coltonia katsella mutta pitäisihän mielenkiinnosta drama queenin pysyä vielä tovi mukana.

Suomen tahtia seuraavillekin näyttää herkkua olevan luvassa, koska tämän päivän reunionin jälkeen starttaa kausi 23 jo huomenna.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Asiaan semisti liittyen löytyyköhän noita vanhempia kausia mistään suomi-teksteillä?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Gervase ei siis vieläkään ole opetellut uimaan... Noh mikäs siinä, jos mukana on monta uimatehtävää heimovaiheessa en usko, että mies selviää kovin pitkään heimossaan.
Rupertin vaimon ulos äänestäminen oli mielestäni fiksu teko, siinä mielessä, että Ruper vaimoineen ovat iso uhka kaikille. Nyt Rupert on asteen lähempänä putoamista pois kisasta. Candicen kohtalo harmittaa, nätti nainen jota mieluusti katselisi pitkään ja hartaasti.
Colton on edelleen Colton. Hetken aikaa pysyi kasetti kasassa, mutta kisassa sitten paljastuikin se oikea ja aito Colton sieltä feikkihymyn alta. Oksettava persoona joita tämä maailma tai Survivor -ohjelma ei kaipaa. Toivottavasti lähtee ulos mahdollisimman pian.

Omaisista ei jäänyt mieleen kuin Colpepper? jonka laskutaito oli suorastaan huimaava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös