Minähän en rupea merkkejä mainostamaan, mutta parhaat makkarat on saksalaistyylisiä wursteja, jotka eivät ole jauhoilla paisutettu. Grillausta mielummin ne paistetaan pannulla tirisevässä rasvassa. Kyytipoikana hapankaalia ja omaa suosikkiolutta. Bissen voi vaihtaa myös punaviiniin, jota kiskotaan huiviin pullollinen kunnon kulauksina, ilman mitään hinttimäistä lipittämistä tai maiskuttelua. Myytti, jonka mukaan viini on jotain hienostelujuomaa, on täysin homojen ja kommunistien salajuonia.
Eli paketti lihaisia bratwursteja, laadukasta hapankaalia, paistettua sipulia ja viinipullo tai sixpack. Kyllä lähtee pahin nälkä. Jos menee ylensyömiseksi, niin olotilaa helpottaa sopiva määrä konjakkia.
Makkarasafkojen kuningas on tietty Sauerkraut-ateria, mutta se pitää ihan oikeasti valmistaa ja lenkin pureksemisessa pitää olla spontaania pikaruokafiilistä.