Suomi - Tsekin tasavalta 30.08.2004 Hartwall areena

  • 34 639
  • 248

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paremmalta näyttää jo tilanne. Vähän kyllä menee hukkaan huippupelaajien turnaus, kun niin pelaajat kuin yleisö tuntuu olevan vielä kesäterässä. Ei oikein itsekään jaksa hirveästi innostua. Ja nyt 4-0, eiköhän se ole siinä, hyvä alku ainakin turnaukselle, tuloksellisesti ainakin.
 

tiikeri

Jäsen
Viestin lähetti Tesla
Voi takuulla, jos on näkövammainen tai maailman parhaaksi lätkäksi riittää omien johtotilanne. Todellista puuroa verrattuna odotuksiin..

Vituttaako?

Suomi dominoi peliä täysin ja Tsekki roikkuu perässä minkä pystyy. Loistavaa pojat, ei muuta kun samaan malliin vaan jatkossakin. Eihän tuo mitään maailman tasokkainta hokia ole mutta paskanko väliä sillä tällä hetkellä on.
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
On se nyt jumalauta kumma, kun ei saa mielipidettään pelistä kertoa vaan pitäisi kyrpä pystyssä karjua Suomea ylistäen pelin tasoa. Ja itsehän jo edellisessä viestissä kerroin, että EN aio kitua enempää ottelun parissa vaan siirryn suosiolla toiselle kanavalle. Joten siinä mielessä copy/pastetit suotta nuo ohjelmat, vaikka tuo FST:n dokkari mielenkiintoiselta vaikuttaakin.

Mutta ei ottelusta sen enempää. Unohdin, että täällähän ei maaottelujen tasoa saanut arvostella vaan laulaa Maamme-laulua yhteen ääneen ja taputtaa karvaisia kouriaan jokaisen huipputaklauksen jälkeen.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti 1900
On se nyt jumalauta kumma, kun ei saa mielipidettään pelistä kertoa vaan pitäisi kyrpä pystyssä karjua Suomea ylistäen pelin tasoa. Ja itsehän jo edellisessä viestissä kerroin, että EN aio kitua enempää ottelun parissa vaan siirryn suosiolla toiselle kanavalle.
Mutta päätit siinä FST:n dokumentin tiirailun ohessa tarkastaa mitä Jatkoajassa kirjoitellaan kyseisestä pelistä - joka sivulauseessa mainiten on perseestä? Outoa masokismia.

Kyse ei ole nationalismista, vaan ajatusmallista että MM-kisat on perseestä, SM-liiga on perseestä, NHL on perseestä ja World Cup on perseestä. Ihmetyttää vaan miksi ihmiset jotka vihaavat jääkiekkoa jaksavat roikkua Jatkoajan keskustelupalstoilla. Lienevät jotain FutisForumilaisia, kait....

Kyrpäsi asentoon en ota kantaa.
 

Tesla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tshekki, Tre Kronor, Frölunda sekä sympatiaa Luleå
Sangen valitettavaa.

"Pelaamme Hlinkalle." Milloin aloitatte, ette ilmeisesti ainakaan vielä tänään näköjään? Aika heikolta näyttää, P-Amerikkalaisten pysäyttäminen ja omat toiveeni tämän WC:n suhteen näyttävät sitten menevän täysin Tre Kronorin varaan. No, siinä sitä varaa luultavasti lienee sitten sitäkin enemmän.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Hienoa Suomi

Hyvä peli Suomelta. Erittäin hyvää puolustuspeliä koko joukkueelta ja loistava peli Kipperiltä. Mikko Koivu oli ottelun positiivisin yllättäjä. Tästä on hyvä jatkaa. Seuraavaksi Saksan kaatoon.
 

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
Hyvä, vahva, yhtenäinen esitys Suomelta. Näin jatkossakin ja hyvää on luvassa. Tsekki on aina heikko avausottelusa, parantaa loppua kohden.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Sen verta haluan itsekin sohaista tätä peliä täällä, että ei tuo nyt todellakaan mitään huippukiekkoa ollut. Suomen voitto ja ylivoimainen suoritus oli helvetin hieno juttu mutta kokonaisuutena pelin taso ei noussut tyydyttävää Sm-liigakamppailua paremmaksi.

Ja minä sitten rakastan jääkiekkoa ja arvoturnaukset (MM / WC) ovat aina isoja asioita, joten se ei ole selitys mielipiteelleni.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä peli joka osa alueelta. On meillä maalivahtikin aikaa hyvää tasoa. Tsekki ei ollut oikeen kunnossa. Tästä jatketaan, älkää jääkö douppingista kiinni. Jees.
 

Etsijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä matsi kyllä Suomelta. Tsekki oli kyllä ihan jäässä, huono valmistautuminenko (Hlinkan kuolema) syynä?

Kipru oli kyllä taas varma. Harvinaisen helpon näköisiä torjuntoja!

Tästä on hyvä jatkaa.

TOPit

1. Koivut
2. pikku Hakki
3. puolustus

Flopit

1. Tsekki
2. Selänne (ykkösketjun heikoin lenkki tänään, kovat odotukset)
3. alkuottelun aneeminen yleisö
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Eihän tuo mitään huippukiekkoa ollut - mutta toistaalta mitä muutakaan voi tässä vaiheessa kautta olettaa. Varsinkin Tsekki oli aika pihalla.

Pääasia että pisteet tuli kotiin !

Ja perun pahat puheeni nuoremmasta Koivusta - ehdottomasti positiivisin yllätys tänään.

Jatkakaa samaan malliin ja vähän parantaen, kyllä siitä vielä hyvä tulee, torstaina voitto niin aika varmasti kotietu jatkossa.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Oli kyllä heikkotasoisen tuntuista peliä, tiedä sitten minkä verran se huono jää teki jne. Kesäteräistä höntsyä ja melko vähän taklauksiakin. Komea voitto silti; toivottavasti vievät Ruotsia samaan tapaan ja homma kuosiin turnauksen loppua kohti.
 

Etsijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti vetti
Ja perun pahat puheeni nuoremmasta Koivusta - ehdottomasti positiivisin yllätys tänään.

Ennen ottelua olin minäkin harmissani kun Hahl ei pelannut nelosen keskellä, mutta Summanen varmaan oli "haistanut" M.Koivun hyvän vireen treeneissä. Muutenkin hyvin onnistuneet ketjusommitelmat Suomen valmennusjohdolta!

Samaa voisi myös sanoa Kapasesta, joka oli myös positiivinen yllätys minulle mitäänsanomattomien MM-kisojen jälkeen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
On tuo NHL:n seuraaminen jäänyt niin vähälle tässä parin vuoden aikana että kertokaapa minulle seuraavaan kysymykseen vastaus: onko linjureilla NHL:ssäkin tuollaiset harmaat paidat, vai onko se pelkästään tätä turnausta varten tehty uudistus? Pisti oikein silmään tuo.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Tsekki oli melkoisessa kesäterässä tänään. Hyökkäykset kohti Suomen maalia olivat vähissä ja vaarallisia niistä oli vain muutama. Toki Suomenkin viisikkopuolustus oli hyvää. Suomi pystyi tänään pelaamaan käyttäen omia vahvuuksiaan ja riisumalla Tsekin niistä aseista, jotka sillä oli käytössään huomattavasti köykäisempänä kuin keskellä kautta. Riittääkö kaksi peliä ja viikon harjoittelu sitten virittämään Tsekin sellaiseen vireeseen, että pudotuspeleissä se pystyisi Suomen tai Ruotsin kukistamaan? Epäilen vahvasti. Saksaa vastaan Tsekki ei varmasti tule pääsemään, sen tämä peli varmisti. Kolmas sija taitaa olla kohtalona alkusarjassa.

Suomen pelasi laajalla rintamalla hyvin tänään. Oikeastaan kukaan ei epäonnistunut. Lähes kaikki pelaajat taisivat vieläpä olla jäällä jonkun maalin aikana. Suurimpina yllätyksinä nuorempi Koivu ja Niko Kapanen.

Tällä pelillä taisi lisäksi varmistua kotietu pudotuspeleihin.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Jos tämä peli oli sitä paljon mainostettua "maailmanparasta" jääkiekkoa niin taidan tyytyä vastaisuudessa seuraamaan seurajoukkueiden otteluita - niissä tietää suuremmalla varmuudella mitä saa.

Pelasihan Suomi vakuuttavasti ja hyvin, hyvä startti turnaukselle, mutta Tsekin pelin tähden on hankala mennä sanomaan kuinka hyvä Suomi todellisuudessa on - seuraavat ottelut paljastanevat tämän paremmin.

Ehkäpä odotukseni kauden alulle olivat liiankin korkealla, odotin (vaikka tiesin sen likimain mahdottomaksi) parempaa kiekko kumpaiseltakin tiimiltä, nyt tällainen lässähtänyt esitys toiselta osapuolelta vei parhaan terän koko ottelusta.

Ottelu kuitenkin paljasti se tosi asian, että nimet eivät ratkaise ottelua vaan se kuinka joukkue pelaa ja mikä on joukkueen tahtotaso. Tässä Suomi vei Tsekkejä puhtaasti kuusi-nolla!

Seuraavaa ottelua - maanpinnalla - odotellen.

vlad.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
4-0

Peli ei ollut korkeatasoista, mutta haloo, Suomi voitti Tshekin isossa turnauksessa 4-0. Saadaanko me koskaan näitä liikaa.

Se oli hyvää, että Niinimaa, Hagman, Mikko Koivu ja esim. Eloranta onnistuivat pelissä. Kaikki ketjut olivat mukana maalinteossa. Kiprusoff pelasi nollapelin. Meidän pelityyli toimi. Minä en löydä paljonkaan kritisoitavaa Suomen pelistä.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä sitä nyt sitten pelataan tätä "kaikkien aikojen turnausta", Suomi kyykyttää tsekkiläiset 4-0, eikä koko hommassa ole muuta kuin vikaa. Nyt tämä kyllä muistuttaa vähän tuota kuuluisaa "TV:stä ei näy mitään hyvää" -keskustelua. Meikäläisten vikahan se ei ole, jos vieraat pelaavat surkeasti. Suomen pelissä oli minun mielestä paljon hyvää, runsaasti yritystä, nättejä maaleja, upea maalivahtipeli. Ei ollut tosin mikään klassikko-ottelu.

Se, miten joku suomalainen ilmoittaa suosikeikseen Tsekin ja hyi helvetti Ruotsin, oksettaa minua. Uskottavuus = 0. Pelkkä "Lapin läänin Jokeri-fanit ry" koko ukko.
 

Kaarle8

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno peli Suomelta, mutta tsekki oli surkea. Harvoin olen nähnyt noin laiskaa pelaamista tsekeiltä. Tuskin ovat sanoneet viimeistä sanaa. Pelkäsin jo 4-0 tilanteessa että tuleeko tsekit ohi kun jiipee hehkutti jo "ja tsekit on löyty". onneksi ei tällä kertaa.

Muutama pelaaja Suomen joukkueesta yllätti niin positiivisesti kuin negatiivisestikin. Mikko Koivu oli mielestäni loistava ja olisin mielelläni nähnyt lisää. Toki Sakukin oli parilla maagisella syötöllä, mutta kun ajattelee ennen matsia kuinka moni kritisoi Mikkoa niin se oli häneltä loistosuoritus. Hagman oli myös hyvä, kunhan ei vain sohisi aina ohi. Toisaalta kun tsekit olivat näinkin huonoja niin häntä en nyt haluaisi nostaa tämän enempää. Hankki kuitenkin pari arvokasta ylivoimaa. Kipper oli myös vakuuttavan hyvä.

Mutta ei kaikilta mennyt tämä matsi nappiin. Odotin T. Ruudulta paljon enemmän kuin tätä. Ei oikeastaan loistanut pelin missään vaiheessa. No toivotaan, että tahti paranee turnauksen edetessä. Selänne oli myös melko näkymätön, toisaalta hän joutui olemaan melko pitkään sivussa kun luistimet petti alta.

Hyvältä näyttää ja oli ilo katsella viimein edes jonkinlaista yv-kuviota. Tästä on hyvä jatkaa, seuraavaksi Saksa ja kotietu on meidän.
 

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Olipa aika heikko Tsekki vastassa, tosin Suomi pelas hyvin. Positiivisiin yllätyksiin kuului M.Koivu ja Teppo Numminen. Olin alusta lähtien vähän skeptinen M.Koivun valinnan suhteen mutta näyttää herralta sujuvan kovemmatkin pelit. Numminen oli itse varmuus. Hyvältä näyttää, mutta turnaus on vasta alkanut. Vielä pitää parantaa ja paljon. Selänne oli pettymys kuten myös Niinimaa...
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Tsemppialku Suomelta ja Kipperiltä pari hyvää pelastusta. Toinen erä oli täyttä skeidaa ja lopussa taas Suomen tsemppiä. Tsekit eivät voi ainakaan huonontaa peliään jatkossa ja oli hyvä, että Suomi kohtasi heidät nyt.
Suomen ykkönen ja varsinkin Teemu oli vaisu, vaikka Saku maalasikin. Eloranta oli iloinen yllätys ja maajoukkueen Teemu Laine eli Niklas Hagman jaksoi kyllä polkea, mutta jälleen ilman tehoja.
Aika hyvä paketti kasassa Suomella ja hyvältä näyttää, kunhan ykkösenkin peli alkaa todella kulkemaan jatkossa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Re: 4-0

Viestin lähetti Johannes
Peli ei ollut korkeatasoista, mutta haloo, Suomi voitti Tshekin isossa turnauksessa 4-0. Saadaanko me koskaan näitä liikaa.

Kysehän on vain siitä mitä joukkuetta kannattaa ja miltä kantilta peliä katsoo.

Joku voi saada kiksejä selkeästä voitosta vaikka se tulee puolivaloilla surffailevasta tiimistä, toinen taasen saa samaiset kiksit siitä kun voitto tulee 2-1 mutta kumpikin joukkue on painanut pelin sata lasissa.

vlad.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Hyvä peli, ei paljon kritisoitavaa. Pakko jakaa näitä + ja - juttuja, kun ne niin kiinnostavat (ainakin itseäni).

+++ Mikko Koivu
++ Saku Koivu
+ Kipper tai voisi jopa Hagmanille antaa

- - - Tsekin peli
- - Nelosen kameratoiminta
- Suomalaisten liian hyvä hermokontrolli ;)

Jotain säpinää olisi ollut hyvä saada kentälle.

Vähän meni turkulaisvoittoisaksi nuo plussat, mutta hei, what's u gonna do, we just love ourselves.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt ei harmita enää kuin se, ettei Marko Kiprusoffia otettu mukaan kisoihin - edes maskotiksi! Saksa pelissä olisi ollut mukava täräyttää kentälle ylivoimayhdistelmä...


Tuomo Ruutu-Saku Koivu-Jarkko Ruutu
Marko Kiprusoff - Mikko Koivu
Miikka Kiprusoff

Saattaisi olla jonkintasoinen ennätys veljespareissa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös