Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana J.Hotti, 31.03.2016 klo 16.58.

 1. pikkusikaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, VG-62, seuraikonit pikkuseuroissa
  VG-62 saa riveihinsä Mestiskokemusta paluumuuttajan muodossa, kun Juha-Matti Rautajoki siirtyy kasvattaseuraansa, kertoopi joukkueen Facebook-sivut.
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Hunters näkyy vahvistaneen hyökkäystään toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella Kiekko-Vantaasta porvoolaismiehistöön siirtyvällä Eljas Suoknuutilla (Huntersin facebook-sivujen kokoonpano).
   
 4. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Huntersissa on nyt imua ja selvästi hyötyy asemastaan pk-seudun kyljessä. Jos KJT:llä olisi joukkueen taustat ja olosuhteet paremmat, olisi veto sinnepäin... Ihmetyttää kyllä tuo Tuusulan touhu... Katsojakeskiarvokin hurjat 57,4 viiden matsin jälkeen...
   
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Suoknuutista Hunters saa vinhan vipottajan. Uskon, että juuri Suomi-sarja sopii kaverille tällä hetkellä. Jäi kyllä Heinolassa Mestis-peleissä hyvin mieleen ja nimenomaan positiivisessa mielessä.
   
 6. pikkusikaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, VG-62, seuraikonit pikkuseuroissa
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Hunters on solminut loppukauden kattavan pelaajasopimuksen viime viikolla Kiekko-Vantaasta lähteneen Eljas Suoknuutin kanssa (Huntersin kotisivujen uutinen).

  Karhu HT:n päävalmentajana kauden aloittanut Kalle Honkonen on jättänyt pestinsä ja miehen tilalle on astunut aiemmin kakkosluotsina toiminut Veli-Matti Myllymaa (Karhu HT:n kotisivujen uutinen).

  Titaanit on lainannut Ketterästä Saska Putkosen sekä Jere Parikan ja yhteistyöseuransa Peliittojen A-nuorista Santeri Leväsen sekä Mikko Hyyryläisen. (Titaanien kotisivujen uutinen).
   
 8. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Oho. Taisi Kalle saada tarpeeksensa pelaajien "omistautumisesta".
   
 9. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Ei ei. Kalle sai kenkää syystä, jota en nyt lähde täällä kertomaan.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Karhu HT näkyi viikonlopun otteluiden perusteella vahvistaneen rivejään hyökkääjä Tino Sandhulla, joka tekaisikin heti tehot 1+2.

  Niin ikään Riemu on kaikessa hiljaisuudessa vahvistunut puolustaja Iiro Vaittisella (Riemun kotisivujen uutinen).

  JHT puolestaan lainaa facebook-sivujensa mukaan Jeppis-puolustaja Nico Joen riveihinsä tuleviin Suomi-sarjaotteluihin.
   
 11. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Joo Tinohan se siellä. Sandhusta puhuttaessa voidaan puhua melkeinpä Pyry-legendasta, olihan hän joukkueen kantavia voimia ja kapteeni pitkään. Röyhkeät maalille nousut ja hyvä laukaus ovat Sandhun bravuurit ja tietenkin äänekkäät huudot kentällä, aina kun oli vaikkapa irtoamassa läpiajoon : ) Taisi melkeinpä olla ura paketissa viime kauden jälkeen, kun ei Pyryyn sopimusta saanut, mutta siirto Poriin oli looginen, sillä onhan hän siellä useamman kauden aikanaan pelannut.

  Nokialaisyleisön suosikkeja oli aina, niin vastaanotto Nokialla tulee varmasti olemaan hyvä. "On meillä Pyy, Sandhu ja Topi!" Kuului fanikerhon laulukin...
   
 12. Ketterä vahvistanut joukkuettaan kahdella ulkomaalaishankinnalla. Joukkueen vahvuuteen liittyy slovakialainen hyökkääjä Ondrej Mikula, sekä latvialainen puolustaja Renars Demiters.

  Mikula on pelannut alkukauden Mestistä Hermeksessä, Demiters siirtyy puolestaan Ketterään Slovakiasta.

  Lähde Ketterän kotisivut: Uutiset
  | Ketterä
   
 13. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit lainaa Ketterästä puolustaja Roope Kiljusen ja hyökkääjä Jere Parikan joulutaukoon saakka (Titaanien kotisivujen uutinen).

  JHT tiedottaa facebook-sivuillaan solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen lainalla olleen puolustaja Nico Joen kanssa sekä purkaneensa yhteisymmärryksessä puolustaja Teemu Penttisen pelaajasopimuksen.
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit ilmoitti kotisivuillaan purkaneensa yhteisymmärryksessä puolustaja Henri Saukkosen sopimuksen (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Koovee kertoo puolestaan omilla kotisivuillaan napanneensa riveihinsä alkukaudesta D-Kiekossa hyökänneen Niko Valkosen (Kooveen kotisivujen uutinen).
   
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ketterän nappasi Jesse Koskisen loukkaantumisen myötä Titaaneissa lainalla olleen Jere Parikan takaisin riveihinsä (Titaanien kotisivujen uutinen).

  S-Kiekko menettää puolestaan loppuvuoden ajaksi yhden hyökkäyskalustonsa tähdistä, kun Henri Sandvik siirtyy lainalle sarjaporrasta ylempänä pelaavan KeuPa HT:n miehistöön (KeuPa HT:n kotisivujen uutinen).
   
 16. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kiekkokopla vahvistaa facebook-sivujensa mukaan peräpäätään joukkueen ex-kapteeni Joni Okkosella.
   
 17. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Peliittojen maalivahti Lassi Yrjölä Kooveen vahvuuteen joulutaukoon saakka kestävällä lainapestillä. Yrjölä esiintynyt varsin kaksijakoisesti otteluissaan. Mies seisoo päällään ja torjuu lähes kaiken, mutta vastapainoksi taakse tuppaa uppoamaan pari helpompaa osumaa. Itse olen Yrjölän otteisiin tykästynyt ja uskon, että mies vielä löytää vireen, jolla räppänä pysyy puhtaana täydet 60-minuuttia. Hyvä, että mies saa pelejä alle Suomi-sarjassa.
   
 18. Poppariosasto Jäsen

  Kyliltä kuultua: Ketterä vahvistaa rivejään Tomi Iso-Mustajärvellä. Hän siirtyy Ketterään LeKin mestisjoukkueesta, jossa viime aikoina näyttää kulkeneen ihan mukavasti. Alkaa Imatralla olla aika kivenkova joukkue kasassa, jota se toki on ollut koko alkukauden.
   
 19. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Huhu pitää todellakin paikkaansa. Ketterän kotisivuilla on vahvistus asiasta. Hieno homma!
   
 20. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kiekkokopla saa facebook-sivujensa uutisen mukaan kuluvan viikonlopun peleihinsä laina-apuja sekä Mestiksestä Lauri Hukkanen (Jokipojat) kuin Rautaliigastakin Simo Mertanen (LL-89).

  VG-62 vahvistuu puolestaan facebook-sivujensa uutisen mukaan juuri ennen joulutaukoa takaisin kehiin palaavalla Ossi Savolaisella.
   
 21. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  FPS:n joukkue koki ison kasan pelaajamuutoksia hetki ennen joulutaukoa ja sen alkamisen jälkeen.

  Sisään: Niko Lahtinen (HPK-A / laina), Aslak Pulju (HPK-A / laina) & Kyle Moffet (Kiekkohait / laina)
  Ulos: Jeffrey Lawman (Ranska), Viljami Vahlsten (lopetti), Igor Valko (sopimuksen purku) & Sebastian Crystal (sopimuksen purku)
   
 22. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 23. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Naurettava kommentti, mutta ei yllätä kun tulee Ketterän leiristä. Pyry hommasi itselleen sarjan parhaan kolmosmaalivahdin. Hyvä näin!

  Runkosarjaa paljon jäljellä mutta jo nyt näkee, että Pyryllä on kasassa kova playoff-joukkue! Konkarit ovat vielä viime kautta kovemassa vireessä ja kokemustahan niissä peleissä tarvitaan! Sarjan paras puolustusmateriaali, huippumaalivahtikolmikko ja tehokas hyökkääjistö. 2100+ Liiga-ottelua pelaajilla takana ja monella nuorella vielä satoja Liiga-pelejä edessä. Räty oli viime kauden pleijareissa hyvä, joten pelkästään vahvistaa Pyryn maalin suuta. En usko kuitenkaan, että syrjäyttää Taposta ja Hokkasta! Hyvältä näyttää!
   
 24. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ja välittömästi herne/maissi/paprikat imusarjaan? No olisi pitänyt muistaa laittaa hymiö kommentin perään...
   
 25. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Ei siinä mitään, anteeksi äkkipikainen reaktioni! Hauska kommenttihan se oli. Itsekin naurahdin. Mutta se ei yllätä, että tulee ketteräläisiltä. Pistän tähän nyt hymiön perään sillä en tarkoita pahalla
  : )

  Joo eläkeläisiä ja naisia. Onhan tuo aika spesiaalirosteri! Mutta hyvä sellainen.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2016 klo 11.34