Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana J.Hotti, 31.03.2016 klo 16.58.

 1. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
 2. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Ettei täällä tule liian hiljaista niin pistänpä tännekin Pyryn tekemät jatkosopimukset:

  Puolustajat:
  Jami Jokela
  Joni Laitila
  Juha Korkeamäki
  Mikke Levo

  Hyökkääjät:
  Miika Viinamäki
  Topi Salmela
  Jarkko Pyymäki
  Antti Hilden
  Eemeli Sormunen

  Sopimusmiehiä Pyryllä nyt sitten 10 kipaletta (yllä olevat ja Jani Lehtonen).

  Ensi elokuuhun asti kestävät try out-sopimukset joukkue on tehnyt 4 oman junnun kanssa. Puolustajat Matias Hakanpää ja Kalle Välisaari, sekä hyökkääjät Oskari Kuivila ja Otto Suomalainen. Välisaari ja Suomalainen ovatkin parina viime kautena edustuksen mukana jo esiintyneetkin.

  Valmennusosasto sai myös täydennystä MV-valmentaja Janne Lakasen sopiessa jatkostaan.

  Linkki Pyryn uutiseen:
  Pyryn tulevan kauden runko muotoutuu | pyryhockey
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Huntersilla 20 pelaajasopimusta
  Viimeisimmät sopimukset on tehty Petri Tepsan ja Roope Sipiläisen kanssa. Tepsa on luutinut jo useamman kauden Huntersin takalinjoilla. Sipiläinen on paluumuuttaja Ruotsin Arvika HC:tä. Ruotsissa 2.divisioonassa pelaavassa joukkueessa Sipiläinen nakutteli noin piste/peli tahtia kaksi kautta. Huntersissa kaudella 2013-2014 2.divisioonassa pisteitä kertyi 47, yli 1.5 pistettä/ peli eli kyseessä on potentiaalinen pistepörssin kärkipään mies tulevalla kaudella.
  Hunters on koonnut joukkueen jälleen hyvissä ajoin ennen kautta. Viime kauden pelimiehistä Rassa lopettaa ja Jeskanen ei ainakaan vielä ole tehnyt sopimusta. Muuten joukkue on pysynyt hyvin kasassa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2016 klo 09.08
 4. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
 5. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
 6. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyry on jatkanut rivien kasailuja maukkailla pelaajasoppareilla. Vanhoista tutuista jatkot saivat puolustaja/hyökkääjä Tomi Pylvänäinen, hyökkääjä Toni Rautakorpi ja hyökkääjä Timo-Pekka Heikkinen.

  Pylvänäinen on ehkäpä koko sarjan monipuolisin pelaaja. Rooli kuin rooli ykkössentteristä seiskapakiksi sopii kokeneelle pelimiehelle hyvin. Rautakorpi teki viime kaudella hyvät tehot tehden 30 tehopistettä koko kautena ja muodosti Miika Viinamäen ja Topi Salmelan kanssa monipuolisen kolmosvitjan melkein koko kauden. Heikkinen on puolestan yksi sarjan parhaista hyökkääjistä ja teki viime kaudella yhteensä 35 tehopistettä. Sivuhuomiona Heikkinen upotti mestari-IPK:n runkosarjassa kaksi kertaa yhteensä 5 maalilla. Pylvänäiselle kausi on viides, Rautakorvelle neljäs ja Heikkiselle toinen Pyryn punaisissa.

  Uusia miehiä Pyry uutisoi kaksi: uusvanha hyökkääjä Jani Leino LeKistä ja maalivahti Kalle Hokkanen TuTosta.

  Leino on varmasti monelle Suomi-sarjan seuraajalle tuttu Pyryn ja Kooveen riveistä. Viime kaudella mies teki Kooveessa 23 pinnaa 30 peliin ja LeKissä 6 pistettä 19 peliin. Kooveen miehet ei ikinä ole pyryläisten suosiossa (ja toisinpäin, terkut Suloselle :D), mutta Leino otetaan takaisin lämmöllä!

  Hokkanen puolestaan torjui viime kauden TuTossa ja VG-62:sessa prosenteilla Tuto 85,4% ja VG 92.5%. Miehestä en osaa paljon sanoa mutta odotukset ovat korkealla. Toivottavasti ei liittyisi Pyryssä epäonnistuneiden maalivahtien pitkään listaan vaan muodostaisi Taposen kanssa vahvan kaksikon.

  Ei mulla muuta
   
 7. Linnankundi Jäsen

  Toni Jeskanen jatkaa Huntersissa
  Viime kauden ykköskeskushyökkääjä Toni Jeskanen on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta Huntersin kanssa. Huntersilla alkaa olla valmis joukkue, puolustajia (right) kaipailee Tero Määttä vielä rosteriin.
   
 8. Freggo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT, Winnipeg Jets
  JHT täydensi tällä viikolla kokoonpanoaan, kun remmiin mukaan hyppäsivät puolustajat Silver Kerna (Jukurit U20) ja Samuli Rahikainen (FPS) sekä maalivahti Wille Mattila (Koovee). Lisäksi hyökkääjä Kevin Parras solmi seuran kanssa jatkosopimuksen. Kenties esimerkiksi @Viltin Varapakki osaisi kertoa hieman lisää näistä Forssasta siirtyneistä pelaajista Rahikaisesta ja Ahlgrenista. Ilmeisesti ainakin Rahikainen on tilastojen valossa hyvä haku puolustukseen.

  Sopimustilanne tällä hetkellä:

  MV: Wille Mattila
  P: Henri Allen
  Viljami Hannula
  Silver Kerna
  Teemu Penttinen
  Ville-Veikko Väkeväinen
  Samuli Rahikainen
  H: Jesper Ahlgren
  Juho Joki-Erkkilä
  Henri Mustonen
  Jarno Palola
  Kevin Parras
  Tommi Rintasalo
  Teemu Siironen
   
 9. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  No heti ensimmäisen täytyy todeta, että sapettaa etenkin Rahikaisen menetys. Rahikainen kun ei ole koskaan pelannut missään muualla kuin Forssassa ja oli todella isossa roolissa täällä. Rahikainen voidaan heittää jäälle oikeassaan tilanteessa kuin tilanteessa, jos en nyt väärin muista niin junnuissa pelannut hyökkääjänkin paikkaa. Parhaimmillaan yksi Suomi-sarjan murhaavimmista one-timereista lähtee Rahikaisen lavasta. Pelityyliltään oikeastaan hyvin samanlainen pelaaja kuin Allenkin, ainoana erona tuo lämäri.

  Ahlgrenin lähtö ei taasen niin harmita, koska en kahdesta Forssassa pelatusta kaudesta huolimatta laske "omiksi". Menneen kauden tehopisteet tulivat lähinnä sitä myöten, että edestä poistui Tenkanen ja Kaislehto ja sai vastuuta enemmän. On äärimmäisen kova tekemään työtä ja on luistelunopeudeltaan yksi sarja parhaimmista. Vähän säntäilevä pelityyli, mutta paikkaa ulospelaamisensa nopeudellaan. Ei mikään pistelinko.
   
 10. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Päivitetäänpä nyt sitten Forssan Palloseurankin tilanne. Uusien pelaajien nimen perässä seura, josta siirtyneet Forssaan.

  Maalivahdit:
  Joonas Laaksonen
  Valtteri Valtonen

  Puolustajat:
  Ville Kivilä
  Joel Lehtonen
  Joona Tala (Lukko A)

  Hyökkääjät:
  Juuso Hämäläinen (HPK A)
  Mikko Jaakkola
  Jeffrey Lawman
  Eetu Moberg (HPK A)
  Miska Niemi (Rockets Loimaa)
  Erik Nilsson
  Viljami Vahlsten
  Joni Vuorela (Vierumäki A)
   
 11. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Rahikainen teki 14-15 kaudella hyvin pisteitä ja maaleja kun Tamminen ja kumppanit tarjoilivat b-pisteen kaarelle. Kaudella 15-16 paransi kauden loppua kohti ( toki näin teki koko FPS) Vähän liikaa itseluottamusta ajoittain, pyörii oman maalin takana ja yllättäen menettää kiekon josta vastustaja rokottaa. Palloseuran oman kasvatin menettäminen harmittaa, etenkin kun isä Kiupa pelasi koko uran Forssassa mutta esim jos olisi ollut muualta tullut ja pari kautta pelannut niin ei niin kauhea ikävä olisi koska vastaavia pakkeja löytyy kyllä. Ihmisenä kyllä huipputyyppi samoin kuin Ahlgren. Eikä pidä ymmärtää väärin, Rahka aina tervetullut takaisin Forssaan, parhaat vuodet varmasti edessä.
  Ahlgren on helkkarin hyvä alivoimapelaaja , karkaa usein läpi. Viimeistely hieman ontunut mutta suuri menetys Vihreäpaidoille. Ehkä parhaita luistelijoita koko suomisarjassa. Tätä miestä tulee oikeasti ikävä.
   
 12. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyry kiinnitti sitten tärkeän kaverin rosteriinsa, sillä Jussi Pesonen sopi jatkostaan. Jos ei Pesonen ollut jo valmiiksi tuttu, niin varmasti viime kaudella tämä 700 ja rapiat liigapeliä pelannut konkari tuli tutuksi. Teki 36pistettä 31peliin koko viimekausi laskettuna. (V)ihastutti myös fyysisillä otteillaan ja aloittaakohan kauden pelikiellossa painittuaan Hollyn kanssa pronssiottelussa? Pesosen sopimukseen sisältyy optio ulkomaan siirrosta. No mutta kuitenkin, Pesonen is bäk! ;)
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2016 klo 13.02
 13. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Sarjanousija Titaaneilla on tänään julkistetun pelaajanelikon jälkeen kasassa yhteensä 18 sopimusta – 2 maalivahtia, 5 puolustajaa ja 11 hyökkääjää. Vajaan ”kahden kentällisen” verran tuosta siis vielä nimiä puuttuu, mutta eiköhän nekin saada kasaan, ennen kuin joukkue elokuun alussa jääharjoittelun aloittaa.

  Laitetaan tähän alle vielä nimet pelipaikoittain, vaikka ne tuskin kertovat ulkopaikkakuntalaisille saati Suomi-sarjan seuraajille muutamaa poikkeusta lukuunottamatta oikeastaan yhtikäs mitään. Sen verran vahvasti omien nuorten kasvattien varaan Titaanien joukkue on rakennettu, which is nice.

  MAALIVAHDIT


  Henri Penttilä
  Niilo Pussinen


  PUOLUSTAJAT


  Markus Salminen
  Juho Saarilehto
  Ville Äijälä
  Marko Puhakka
  Kalle Kolehmainen


  HYÖKKÄÄJÄT

  Aapo Lampinen
  Jani Vilkas
  Eppu Oksanen
  Miro Mänttäri
  Santeri Kunttu
  Jesse Hurme
  Ville Myyryläinen
  Juho Luukkonen
  Juuso Löppönen
  Niko Lakimo
  Joni Jokila
   
 14. Freggo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT, Winnipeg Jets
  Pelaajasiirtymä Forssasta Kalajoelle jatkuu, kun JHT solmi sopimuksen Ville Lehtosen kanssa. Lehtonen aloittaa samalla myös seuran juniorien valmennuspäällikön tehtävissä.

  Kiitokset myös @Viltin Varapakki ja @Laus hyvistä pelaaja-analyyseistä koskien Rahikaista ja Ahlgreniä!
   
 15. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Vois jo siirrot loppua ;/ no näillä mennään !
  Onnea Villelle työpaikasta ! Ville on huippukaveri, mielyttävämpää persoonaa saa hakea. Pyöri Forssassa useasti junnuja neuvomassa. Teki voittolaukauskisassa useasti ratkaisuosuman.
   
 16. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Niin eiköös ollut Forssassakin jonkin näköisenä juniorien valmennuspäälikkönä?

  Pelaajana vähän pehmeän oloinen, persoonasta en osaa sanoa. Playmaker puhtaimmillaan. Kärsi, ainakin kävelystä päätellen, pitkin kautta jonkinnäköisistä jalkavammoista.

  Mennee Kalajoella 3.-4. ketjuun, sen verran laadukasta nippua sinne ollaan näköjään keräämässä.
   
 17. FelixHeinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
 18. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
 19. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Puolustaja Riku Dufva siirtyy Pyryyn. 25-vuotias Dufva pelasi viimeksi kaudella 2012-13 LeKissä Mestistä, mutta loukkaantumisen takia palaa kaukaloon vasta nyt. Mies on kuitenkin kuntouttanut itsensä ja tuo kovuutta Pyryn pakistoon. Tililtä löytyy 49 Mestis-peliä ja 1 Suomi-sarjassakin Hydraulic Oilersissa. Ja kyllä, hän on sukua Risto Dufvalle. Pyryn riveistä löytyy nyt Dufvan ja Jukka Rautakorven veljenpojat :)

  Linkki Pyryn juttuun:
  Pyry esitteli tähänastiset hankintansa | pyryhockey
   
 20. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Erittäin hyvä haku ja kyllähän Rikun paluu kaukaloon nostaa ainakin minun mielenkiintoani Pyryä kohtaan, kun tuttu kaveri joukkueen takalinjoilla pelailee. Asenteesta ja kovuudesta se pärjääminen Suomi-sarjan pelitempossa ei nimittäin ainakaan jää kiinni.

  Tuohon sukukysymykseen sen sijaan esitän eriävän mielipiteeni, sillä Riku ei ole Risto Dufvan veljenpoika, eivätkä RD:t ole myöskään sukua keskenään.
   
 21. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Juu viestin kirjoittamisen jälkeen varmistin asiaa ja siinä sain tietää että ei olekaan veljenpoika mutta jotain sukua kuitenkin. En nyt ole ehtinyt korjata kuitenkaan. My mistake
   
 22. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
 23. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
 24. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Pikaisesti koostin joukkueiden tämän hetkisen sopimustilanteen (Eliteprospects+joukkueiden facebook-profiilit). Aikalailla kahden kerroksen väkeen voi tämän perusteella joukkueet tällä hetkellä jakaa. Tietysti on se mahdollisuus, että joku joukkue panttaa sopimuksien julkistamista...mene ja tiedä. Eli luvut on muodossa maalivahdit+puolustajat+hyökkääjät=sopimusten määrä.

  D-Kiekko:0+0+0=0, FPS:2+3+10=15, HCIK:0+0+0=0, Hunters:2+8+11=21, JHT: 1+7+8=16, Karhu HT:0+0+0=0, Ketterä:2+8+9=19, Kiekkokopla:2+1+7=10, KJT:0+0+0=0, KOOVEE:0+0+0=0, PYRY:2+10+14=26, Riemu:0+0+0=0, S-Kiekko:0+0+0=0, Titaanit:2+6+10=18, AIK:2+5+17=24, VG-62:1+1+2=4.
   
 25. Freggo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT, Winnipeg Jets
  Edellisen kauden HCIK:n maalilla pelannut Petrus Lintonen on solminut sopimuksen JHT:n kanssa. Yllättäen vahvan forssalais-taustan omaava Lintonen on kyllä hyvä haku maalille ja muodostaa Mattilan kanssa ennakkoon melko vahvan maalivahtikaksikon Kalajoelle.
  Lisäksi jatkosopimuksen tekivät hyökkääjät Tomi Gronoff ja Jere Espo. Mielenkiintoista!