Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana J.Hotti, 31.03.2016 klo 16.58.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  On varmasti kova vahvistus Ketterälle, mutta... imatralaisilla on Jääskeläisen hankinnan myötä riveissään ainakin 18 ehjänä olevaa hyökkääjää (jätin laskuista pois loppukauden sivussa olevan Koskisen sekä pääasiassa A-nuorissa pelanneet kaverit). Eli toisin sanoen kevään peleissä istuu aina kaksi vitjaa hyökkääjiä katsomossa, kun muu joukkue kirmaa jäällä pikkumustan perässä.

  Tottahan toki Ketterässä halutaan välttää viime kauden toisinto, jolloin pelaajat meinasivat loppua kesken erinäisten vaivojen yms. vuoksi, mutta aika mielenkiintoinen veto siitä huolimatta pitää lähes kahden edustusmiehistön tarpeisiin riittävää hyökkäysarsenaalia sopimuksen alla.

  Pakkia itse Imatralle odottelin ennemmin kuin hyökkääjää ja voihan sellainen omanpäänluuta vieläkin tulla, sillä siirtoaikaa on jäljellä rapit seitsemän tuntia.
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  HCIK jatkaa tyhjennystään sarjapaikan varmistumisen myötä, sillä puolustaja Juuso Halmeenmäki ja hyökkääjä Kalle Karhu siirtyvät loppukaudeksi II-divisioonassa pelaavaan Paimion Hakaan, kun taas hyökkääjä Johannes Lehto vaihtaa turkulaiseen II-divisioonajoukkue Chiefsiin ja hyökkääjä Juuso Lindeman Tarvasjoen Urheilijoiden III-divarijengiin (HCIK:n sarjakokoonpano SJL:n sivuilla).
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Alex Vanhala siirtyy D-Kiekosta sarjaporrasta alemmas Raahe-Kiekon riveihin.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Varsin vaisuksi on jäämässä siirtotakarajahulinat Suomi-sarjan osalta, vaikka joitain siirtoja onkin tapahtunut.

  Jokipoikien sopimushyökkääjä Roope Hämäläinen jatkaa Kiekkokoplassa kauden päätökseen saakka (Kiekkokoplan facebook-sivujen uutinen).

  Uleåborg A.I.K saa tutun vahvistuksen hyökkäykseensä, kun PaKassa kuluvalla kaudella muutaman II-divarimatsin vetänyt Jari Löfman palaa liminkalaismiehistöön (U.A.I.K:n facebook-sivujen uutinen).
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  KJT menettää Blues-lainojensa Joel Ylä-Monosen ja Niklas Sillanpään lisäksi riveistään myös Kari Kärnän, joka siirtyy III-divisioonajoukkue Red Wingsin miehistöön (KJT:n sarjakokoonpano SJL:n sivuilla).
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Koovee vaihtoi vielä siirtotakarajan kynnyksellä II-divisioonassa pelaavan RuoSkan kanssa hyökkääjiä: Henri Tokee saapuu loppukaudeksi Tampereelle ja Teemu Koskinen siirtyy puolestaan Ruovedelle (Kooveen sarjakokoonpano SJL:n sivuilla).
   
 8. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Mitenkäs nämä siirtosäännöt menee mestis vs suomi-sarja välillä. Kooveella ja lekillä on farmisopimus. Vieläkö pelaajat seilaa joukkueiden välillä? onko tässäkin joku porsaanreikä näiden nuorten pelaajien osalta?
   
 9. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Farmisopimus ei anna 15.2:ta jälkeen enää sen enempää mahdollisuuksia siirtyä. Sitä en tiedä, voisiko Matias Haaranen vielä nuoren pelaajan säännöllä edustaa KOOVEE:tä, kun on kauden aikana pelannut siellä. Käsittääkseni ei ja sääntö on Liiga-Mestis. KOOVEE:n paidassa olleet Järviluoma ja Kerisalmi ainakin ovat kauden loppuun LeKi:ssä. 15.pvä SaPKo:a vastaan pelanneet Kaislehto ja Nikkinen ovat sitten joko tehneet sen illan aikana sopimuksen KOOVEE:n tai jääneet LeKi:n mukaan. Vaihdella eivät enää saa!

  Tänään kumpikaan ei ole LeKi:n kokoonpanossa! Järviluoma ja Kerisalmi ovat, joten heidän osaltaan asia on selvä. LeKi:llä on tänään paljon Liiga-apuja, joten voi olla, että eivät (Kaislehto,Nikkinen) mahdu kokoonpanoon. Lisäksi LeKi:n mahdollisesti joutuessa karsintoihin, en tiedä, miten ne nuoret määritetään, ketkä saavat karsinnoissa pelata? LeKi:llä on 14 pelaajaa Tappara/HPK/Ilves-nimettyinä ja löytyvät Mestiksen sivuilta!

  Ei muut Mestisjoukkueet juurikaan säännöstä edes hyödy. Kaikilla muilla nämä nimetyt nuoret ovat pelanneet valtaosan kaudesta joukkueen mukana. LeKi:llä on mahdollisuus Play Off:hin päästessään saada kova kokoonpano jalkeille. Tänään mm. Joona Luoto, Niclas Almari, Manu Honkanen, Valtteri Hopponen vahvistavat selkeästi joukkuetta...!

  Kaislehto ja Nikkinen eivät ole KOOVEE:n kokoonpanossa, joten ovat luultavasti loppukauden LeKi:n pelaajia. Tänään vain huilivuorossa ja tuon karsintavaaran takia LeKi:n on pidettävä pelaajia, jotka eivät ole edustuskelvottomia joutuessaan karsimaan. Palanto on ainut, jolle Mestisvauhti oli iisalmelaisten mukaan liian kova ja jäikin KOOVEE:n mukaan.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017 klo 13.20