Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarja 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana The Rock, 27.03.2016 klo 16.05.

 1. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Sarjaa takana kaikilla joukkueilla noin 1/3. Vahvimpia otteita kaukalossa on esittäny odotetusti JHT ja Ketterä, jonka perässä myös AIK on ollut yllättävän pirteä.Tämän jälkeen tuleekin tasainen 9 joukkueen rypäs, jossa paikat sarjataulukossa voivat vaihdella suurestikin viikonlopun aikana. Alakerran porukka alkaa jo tässä vaiheessa erottua selkeästi, jossa sarjapaikasta taistelee Titaanit, KJT, Kiekkokopla sekä KHT. Varsinkin KHT:n tulevaisuus näyttää vaikealta, koska vieraspeleihin ei meinaa löytyä edes kolmea kentällistä. Mitä ajatuksia muissa on herättänyt alkukausi. Yllättäjä joukkueita ja pelaajia?

  Nyt joukkueilla on tiivis puristus jouluun asti, jonka jälkeen runkosarjaa on jäljellä enää 10 ottelua. Varsinkin keskikastissa tämä pätkä tulee näyttämään paljon suuntaa, ketkä joukkueet taistelevat playoffpaikoista ja mahdollisesta kotiedusta.
   
 2. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Ensiksi tulee mieleen 1 super yllätys, elikkäs Riemu!! En todellakaan ajatellut ennen kauden alkua, että tämä joukkue yltää missään vaiheessa näin korkealle ja jos rehellisiä ollaan niin sijoitin sen alkuveikkauksessa ihan vimoiseksi. Suurin pettymys pokaalin pokkaa odotetusti KHT, ei todellakaan tule helppo loppukausi. Tottakai myös JHT on antanut aihetta hymyyn jo monesti ja tulee varmasti tappelemaan kärki sijoituksista ihan kauden loppuun asti.

  Tsemit JHT!!
   
 3. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  n. 12 peliä pelattu n. 24 jäljellä...
  Viime vuonna runkosarja päättyi seuraavasti (2015-2016):

  Joukkue O V JVJH H P - (7.11.2016)
  1. Ketterä 36 26 2 3 5 85 - 31
  2. PYRY 36 23 5 0 8 76 - 25
  3. KHT 36 24 2 0 10 76 - 13
  4. IPK 36 20 3 5 8 71 -
  5. Hunters 36 20 3 3 10 69 - 22
  6. JHT 36 19 3 1 13 64 - 32
  7. KJT 36 14 3 4 15 52 - 15
  8. AIK 36 14 2 4 16 50 - 26
  9. KOOVEE 36 11 5 2 18 45 - 19
  10. S-Kiekko 36 11 3 5 17 44 - 22
  11. HCIK 36 10 2 6 18 40 - 20
  12. FPS 36 9 4 4 19 39 - 23
  13. D-Kiekko 36 11 2 2 21 39 - 15
  14. VG-62 36 8 3 1 24 31 - 19
  15. Kiekkokopla36 5 3 5 23 23 - 10
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Leijonat.fi-sivuston uutisoima IIHF:n sääntömuutokset jatkoaikoja koskien on kyllä mielenkiintoinen. Etenkin kun se tulee kesken kauden ja otetaan käyttöön välittömästi myös Suomi-sarjassa. Tämä tietää sitä, että suurella todennäköisyydellä voittolaukauskilpailuita ei enää kovin montaa nähdä, mikä ei toki ole ollenkaan huono asia, sillä nyt voittaja ratkaistaan entistä useammin pelaamalla, eikä ”arpapelillä”.

  Silti mieleen heräsi kysymys, että eikö siellä Kansainvälisen Jääkiekkoliiton johdossa oikeasti olisi voitu kyseistä sääntömuutosta tehdä jo kesällä? Nyt kesken kiihkeimmän sarjakauden aletaan muuttaa sääntöjä, mikä ei mielestäni anna kovin ammattimaista kuvaa kyseisen instanssin toiminnasta. SJL on tämän muutoksen edessä voimaton, sillä sen tulee kunnioittaa IIHF:n säädöksiä ja niillä mennään, mitä ”isot pojat” sanoo.
   
 5. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Paljon eri sarjoja, alempiakin seuranneena S-Sarjassa on mielenkiintoinen tilanne! Pyry:llä on SaPKo-kasvatti, noin 700 Liiga- ja Ruotsin pääsarjaottelua Play Off:t mukaan lukien pelannut Antti Bruun. Kova puolustaja vielä S-Sarjaan. Mikke Levo, Antti Hilden, Timo-Pekka Heikkinen, Mika Niemi, kovia nimiä. Ikäähän näillä alkaa jo olla kaikilla! Pyryn nouseminen LeKi:n tilalle Mestikseen voisi olla Mestiksen kannalta parempi asia? En tiedä, mutta luulisin Nokian vetävän yleisöä hiukan enemmän, kuin Lempäälän? (ka. n.250) Muutenkin sarjan tasaisuus on yllättänyt. JHT lienee tasaisin joukkue. Paras pistemies Tomi Gronoff pistepörssissä vasta sijalla 21. Se varmaan on joukkueen vahvuus. Ratkaisuvoimaa löytyy laajalta rintamalta ja puolustus ainakin päästettyjen maalien muodossa on kova! D-Kiekossa on käynyt noin kymmenkunta JYP-Akatemian kokoonpanon pelaajaa kauden aikana. Siellä on hyvin luotu systeemi. JYP:n Liigajoukkue, A-Nuoret, Akatemia ja D-Kiekko. Siinä on erilaisia vaihtoehtoja nousta eri polkuja pitkin vaikka Liigapelaajaksi. Riemu taas pelaa jo Akatemiaan ns. "yli-ikäisillä", opiskeluun ja työelämään keskittyvillä pelaajilla. Hyvin pelanneetkin! Keväällä tulee olemaan kova taistelu Mestiskarsinnoista. Ketterä menetti kyllä hyvän mahdollisuutensa viime kaudella. Heillä nousuhalukkuus taisi olla kaikkein kovin. Sitä hiukan kritisoin, että sarjapaikka, nousu ratkaistiin yhden ottelun perusteella!

  II-Divisioonassa on Lapinlahdella sellainen joukkue kasassa, mikä luultavasti pystyisi pelaamaan kohtalaisella menestyksellä S-Sarjaakin. Monille sarjan seuraajille tuttuja nimiä. Jani Lyytinen, joka oli useamman vuoden S-Sarjan parhaimmistoon kuuluva hyökkääjä. Luokanopettajan ja Mestiskiekon yhdistäminen ovat mahdoton yhtälö. Matias Kiiskinen pärjäsi KeuPa:ssa ja Mestiksessä ihan hyvin viime kaudella. Joona Suihkonen, Tomi Penttinen, Otto Saarela ja KalPa:n nuori Niko Nuutinen on pelannut IPK:ssa tällä kaudella Mestisotteluita. Näinköhän siellä suunnalla on tarkoitus nostaa Lapinlahti ensi kaudeksi S-Sarjaan?! Muuten tuntuu älyttömältä kasata noin ylivoimainen joukkue II-Divisioonaan.
   
 6. Big Bear Jäsen

  IPK:sta jäi iso kasa pelaajia "yli" tai oikeastaan eivät voineet siviilitöidensä takia lähteä Mestikseen. Lyytinen ja Penttinen nyt ainakin ovat etunenässä sellaisia pelaajia. Uskoakseni Lapinlahdella on tarkoituksena nousta Suomi-sarjaan. LaLu ja IPK tekevät yhteistyötä, joten Lapinlahti noustessaan olisi yksi hyvä etappi yksittäiselle nuorelle pelaajalle matkalla Mestis-pelaajaksi. Tämä kuvio toki vaatii sen, että IPK pitää tällä kaudella Mestis-paikkansa. Näkökulmalle tiedoksi, että Niko Nuutinen on ihan IPK:n oma kasvatti, eikö ole tietääkseni koskaan pelannut yhtään peliä KalPassa.
   
 7. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Kyllä vain Bruun on erinomainen puolustaja S-Sarjaan. Rauhallisuus, kiekollinen taito ja pelisilmä tekevät miehestä kyllä sarjan parhaan puolustajan. Muitakin kovia pakkeja on esim. Ketterän Lippojoki, JHT:n Väkeväinen ja Pyryn Levo ja Korkeamäki, mutta eivät ole yhtä kokonaisvaltaisia kuin Bruun. Levo ainakin on kuitenkin hyvin lähellä. Hänhän ei ole kovin iäkäs (21v), joten palo on varmasti kova menestyä uralla. Sitten tosiaan konkariosastolta löytyy mm. Hilden, Niemi, Pesonen, Heikkinen, Pyymäki joilla kaikilla on vuosia mittarissa jo aika paljon ja luultavasti piirtävät uransa viimeiset piirrokset jäähän lähivuosina Pyryn paidassa (löytyy tietysti myös nuoria hyviä pelureita esim. Levo, Ojanen, Korkeamäki ja Repo). Varmaankin moni ajattelee, että Pyry on vanhoille kehäraakeille vain jäähdyttelyä varten, mutta ei se niin ole. Asenne on yhtä kova kuin oli herroilla nuorempanakin. Kantavat yli 100-vuotiaan seuran punaista paitaa ylpeydellä ja haluavat olla mukana tekemässä historiaa nostamalla seura korkeammalle kuin se on koskaan ollut.

  Mestishän on organisaation ainoa tavoite ollut jo pitkään, niin saa nähdä koska se toteutuu. Viime keväällä Aamulehdessä oli iso juttu Pyrystä tyyliin "LeKi tekee tilaa Pyrylle". Yleisökeskiarvo on sarjatasoa alempanakin jo yli 100 katsojaa isompi, ja uskon että Mestiksessä Nokialla olisi potentiaalia n. 500 ihmisen katsojakeskiarvoon. Enkä jaksa millään uskoa, että Pyrystä tulisi vain uusi LeKi jossa pelaa kaikki Ilveksen ja Tapparan ylijäämät ja muutenkin käsittämätön määrä pelaajia kauden aikana. Ja Pyryllä on selvästi pienen tähtistatuksen omaaviin pelaajiin vetovoimaa, jotka varmaan toisivat väkeä muillakin paikkakunnilla.

  Nyt on viime aikoina Pyryn peli näyttänyt hyvältä (toivottavasti jatkuu samaan malliin) ja ollaan saatu kurottua vähän eroa sarjataulukossa JHT:hen ja Ketterään kiinni. Uskon todella vahvasti, että tästä kolmikosta löytyy 2 karsijaa Mestikseen keväällä. AIK:lla ja Huntersilla on myös kovat niput ja tulevat olemaan keväällä mustia hevosia. S-Kiekko Henri Sandvikin johtamana on vahva, kuten myös FPS, Koovee, Riemu, HCIK ja VG-62 ovat esittäneet pirteitä otteita, mutta aikamoisen Leicester City-tempun saisivat tehdä, jos Mestis-karsintoihin yltäisivät. Karhu HT:lla olisi myös kaikki mahdollisuudet haastaa kärkijoukkueet, mutta heikosti on kausi alkanut ja kova on työ, jos aikovat pleijareihin yltää.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2016 klo 20.46
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Vetovoima, jolla Liiga-statuksella liikkuvia pelaajia saadaan pelaamaan Suomi-sarjaan on kylmä käteinen. Myös selvästi verkkaisempi pelitahti ja ei-niin-ammattimainen harjoittelu toimivat hyvinä lisäkiihokkeina sopivanlaisen korvauksen kyljessä. Vasta sen jälkeen nämä kaverit miettivät olosuhteita, valmennusta jne.
   
 9. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Näinhän se on kieltämättä. Toki tamperelaisen pelaajan on helppo tulla Nokialle, niin sekin tietysti vaikuttaa, jos Liiga-uran jälkeen Suomessa vielä uraansa haluaa jatkaa. Uskon kuitenkin, että Mestiksessäkin Pyry pystyisi myös olosuhteilla jne. houkuttelemaan saman statuksen miehiä (ja tietysti rahalla).
   
 10. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Tuossa otin Jani Lyytisen esimerkkinä! Hän on varmasti tuttu nimi kaikille S-Sarjan seuraajille. Jos tilastot kiinnostaa, niin siellä on mm. II-Divisioonassa tehnyt yli 100 pistettä, vajaassa 30:ssä ottelussa! Kävi aikanaan viisi ottelua Hokissa, teki 2+3 ja +/- tilasto +2. Silti ei jäänyt Hokkiin. Olisi saanut sopimuksen, mutta palkka vs. siviilityön palkka, niin...Työskentelee luokanopettajana. S-Sarjaa pystyy vielä pelaamaan siviilitöiden päälle. Mestis on nykyisin ajautunut täysin yli-ikäisten A-Nuorten sarjaksi. Töissä varmaan monikaan ei käy, vaan tavoite on Liigaan. SaPKo:ssa muistaakseni kolme opiskelee. Loput ovat ns. ammattilaisia. Joukkue on sarjan toiseksi nuorin ja keski-ikä oli jotain 22-23 vuotta. TUTO:lla on Keinänen ja Pulliainen, jotka ovat kokeneita pelaajia. Liigassa on varsinkin Pulliainen jonkin verran pelannut. Jokipoikien Ossi Pellinen ja Matti Koistinen ovat muut. Ei juuri muita löydy koko sarjasta, joilla ns. Liigaura on jo ohi. Montaa yli kolmekymppistä ei ole koko sarjassa! Farmisarjahan Mestis nykyisin on tai kasvattajasarja Liigaan nuorille pelaajille. Bruun on lapsuudesta vanha pelikaveri koko SaPKo:n junioripolun ajan. Ollaan saman ikäisiä, mutta sitten A-Nuoriin siirryttäessä kehitys lähti hiukan eri suuntaan! Bruun lähti aikoinaan Selinin Ari-Pekan mukana Tampereelle ja Ilveksen A-Nuoriin. Kaksi kautta pelasi täällä A-Nuorissa. Silloin meillä oli I-Divisioonassa hyvin pärjäävät A-Nuoret ja SM-Sarjassa oli vain 12 joukkuetta. Paljon on sarjat, SaPKo:n juniorien sarjatasot ja koko jääkiekko noista ajoista muuttuneet! Vauhtihan "Analla" ei enää viime kaudella riittänyt Liigassa, mutta jotenkin vielä pärjäsi sielläkin. Loistava pelikäsitys! Hän on ollut aina teknisesti taitava luistelija, muttei mikään nopein pelaaja. Laukaus on tarkka, mutta sekin vaatii aikaa. Sitä jos viivassa saa, niin kyllä maalin tekee! Lempäälän halli ainakin on aika huono. Nokialla en ole muistaakseni koskaan käynyt. Huonommat olosuhteet ainakaan ei voi olla, kuin Lempäälässä. Miten sitten, haluaako Pyry olla samantyylinen farmi, kuten LeKi? Kyllä Tampereen seudulla varmaan pystyttäisi kaksi Mestisjoukkuetta pelaajien puolesta ainakin pitämään. S-Sarja on hyvä sarja. Titaanit on kovin nuorella joukkueella ja ilmeisesti kehitys-/oppimisvuodet joukkueena meneillään. Sieltäkin varmasti tullaan todella kovaa kärkeä kohti parin vuoden sisällä! Täällä Savonlinnassa Ketterän nousu olisi toivottu. Ihan yleisön kannalta. Vanha "kiistakumppani" jo II-Divisioonavuosilta. Jukurien Liigaan siirtymisen jälkeen, Jokipojat on ainut ns. paikallisvastustaja. Siksi täällä Ketterän viime kevään tappio harmitti monia. Mielenkiintoinen kevät tulee S-Sarjassa olemaan! Kyllä nuo karsinnat ja avoin sarja vaan tuo mielenkiintoa kummasti...
   
 11. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Niko Nuutisen kohdalla olin pahasti väärässä! Jotenkin jäi jostain IPK:ssa käyneiden KalPa:n lainapelaajien jutun yhteydestä, yms, väärä kuva! Näinhän se menee, että Liigaseuroilla on Mestiksessä ns. farmit tai yhteistyöseurat ja Mestisjoukkueilla S-Sarjassa. SaPKo:lla yhteistyö Varkauteen, mistä hiukan kirjoitin SaPKo:n ketjun alla. Varkaudesta jopa III-Divisioonaan Rantasalmelle...!
   
 12. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Suomi-Sarjan kotiotteluiden katsojakeskiarvon Top 5 on seuraava:

  1. Ketterä 8 ottelua 527 katsojaa
  2. Titaanit 7 ot. 417 katsojaa
  3. JHT 7 ot. 401 katsojaa
  4. Pyry 7 ot. 356 katsojaa
  5. S-Kiekko 7 ot. 317 katsojaa

  Eri tilastojen ylivoimaset ykköset:

  Eniten tehtyjä maaleja: Ketterä 80 maalia
  Paras maaliero: Ketterä +60
  Eniten päästettyjä maaleja: KHT 90 maalia
  Eniten YV-maaleja: Pyry 22 maalia
  Eniten jäähyminuutteja: KHT 299 minuuttia
   
 13. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  5.11.2016 KOOVEE - PYRY maalikooste - YouTube

  Kelaappas tuo video aikaan tasan 5:00 niin näet Bruunin aika komean maalin viime viikonlopun Pirkanmaan derbystä.

  Lainaus:
  Olen molemmissa luonnolisesti käynyt ja Nokian jäähalli on ainakin paljon katsojaystävällisempi. Esim. isompi kapasiteetti ja pubi (en ole satavarma onko Lempäälässä). Nokian jäähalli on myös lämpimämpi, ainakin omasta mielestä.

  Lainaus:
  Niinkuin aiemmin kirjoitin niin en jaksa millään uskoa, että Pyry farmiksi alkaisi. Ja kyllä Pirkanmaa kaksi Mestis-seuraa kestäisi helpostikin.
   
 14. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Kiitos! Siinä oli juuri Bruunin laukaus parhaimmillaan. Tuollaisen tilan kun saa, niin ei tarvitse olla edes maskia. Analla on todella hyvä laukaus ja malttaa laukoa ranteella. Oikeastaan vanha kunnon "vetolaukaus"! Noista kyllä tekee, kun noin paljon jätetään aikaa ja tilaa!

  Sitä juuri arvelin, että Pyry ja varmaan KooVee perinteikkäinä seuroina haluavat säilyttää "jotain omaa." LeKi:ssä oli tänäänkin kokoonpanossa tulevia ja jo nyt Liigan portteja kolkuttelevia pelaajia. Niclas Almari, vasta 18-vuotias, Matias Haaranen, Markus Haapanen, Olli Vainio, hyökkääjistä Santeri Vuoti, Miika Heikkilä ja oikeastaan paria pelaajaa lukuun ottamatta kaikki todella nuoria, eteenpäin pyrkiviä pelaajia. Aika moni noista mainitsemistani on HPK:n mukana ollutkin. Heljanko maalissa ja ainakin Heikkilä taitaa taas olla Tapparan sopimuspelaajia! Manu Honkanen oli Tapparan 13.hyökkääjä tänään. LeKi:llä ei taida kovin montaa omaa sopimuspelaajaa edes olla. Kyllä alueella pelaajia riittää ja koko ajan junioreista kasvaa lisää...! Täällä Teemu Lepaus ja Jonatan Tanus olivat tänään hyvässä vedossa! Olleet kyllä koko alkukauden.
   
 15. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Jarno Lippojoki Imatran Ketterästä paikkaamaan SaPKon pakkipulaa | Itä-Savo

  Lippojoki pelaa tänään lainalla SaPKo:ssa, kun Matias Pullilla vatsatauti. Laitoin tuohon paikallislehden linkin, kun sieltä tieto. Oli vain mainittu, että S-Sarjan parhaita puolustajia. Olisi ollut mukavaa nähdä Bruun täällä, ennen kun lopettaa. Koko kauden pestiä ajatellen! Siviilielämä Tampereella, niin ei taida tulla. Lippojoella Imatralta on lyhyt matka ja pelaa Ketterän mukana sunnuntaina. Hyvä laukaus ja vahvistaa SaPKo:n puolustusta! Oli toissa kaudella Play Off-sarjassa KooKoo:ssa, kun SaPKo venytti ratkaisun seitsemänteen peliin.
   
 16. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Alkaa Bruunilla tosiaan vähän ikä painaan, niin jos Mestistä vielä pelaa, se tapahtuu Pyryn paidassa. Tai ainakin Pirkanmaan seudulla, luultavasti Pyryssä (olettaen, että Pyry sinne Bruunin uran aikana nousisi). Perheellinen 37-vuotias mies, niin ei taida muutto olla ihan heti mielessä.
   
 17. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Näihin yleisömääriin on kyllä sanottava, että ne ovat hyviä! Vertaa Mestikseen, niin ei ne ole, kuin muutamalla paikkakunnalla kovempia lukemia! Pidän edelleen S-Sarjaa hyvänä ja tasokkaana sarjana. Jäähallit ovat ainakin Imatralla ja Kotkassa varmaan noin 1000-1500 henkeä vetäviä kapasiteetiltaan? Tunnelma pysyy hyvänä, kun on 400-500 katsojaa paikalla. En ole varma noista yleisömääristä/kapasiteetista, kun olen ko. paikoissa käynyt vain pelaamassa mutasarjan pelejä. Näin arviolta! Ketterällä oli Simpeleen kanssa yhdistetty joukkue III-Divisioonassa ja Kotkassa Piranhas-niminen Simo Rouvisen johtama "jäähdyttelijöiden joukkue" ainakin muutama vuosi sitten! JHT pelasi 2000-luvun alussa S-Sarjakarsintaa samassa lohkossa kanssamme ja tippui silloin II-Divisioonaan. Siellä oli silloinkin hyvin yleisöä. Jouni Rinne valmentajana.

  KHT:llä on tainnut olla vaikeuksia saada pelaajia tarpeeksi mukaan otteluihin. Ossi Pellinen pelasi vielä pari kautta sitten siellä, kunnes siirtyi Jokipoikiin. Silloin joukkue oli todella kova muutenkin. Seinäjoella taitaa jalkapallo ja salibandy syödä jääkiekolta sponsoreita ja kiinnostusta. Talousalue on vahva! Titaanit on tulevaisuuden joukkue ja todella nuori tällä hetkellä. Nuo keskiarvomäärät tuplaantuvat loppukauden ratkaisuotteluissa. Titaaneiden päästessä Play Off:hin ja Ketterän pelaamaan sarjan voitosta ja Mestispaikasta menee Imatralla 1000 kirkkaasti rikki. Pyry:n ja LeKi:n kohtaaminen voisi olla kova juttu sillä alueella keväällä...
   
 18. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Ei täällä tulekaan enää pelaamaan ja siksi kirjoitinkin tuon "siviilielämän" olevan Tampereella! Isänsä asuu myös nykyisin Pääkaupunkiseudulla, joten täällä ei ole enää siltäkään osin juuri mitään. Lapsuudenystävä ja naapuri pienestä pojasta saakka! Isäukot vanhoja työkavereita! Entinen suhteellisen hyvä jääkiekkoilija Tero Koponen on myös siellä fysioterapeutin hommissa. Kävi muutamia vuosia sitten parin ottelun verran auttamassa SaPKo:a ja kiekkoili jossain alasarjassa omaksi ilokseen. (Ikurin Vire?) Koponen on pari vuotta meitä vanhempi. Bruunin kanssa pelasimme koko SaPKo:n junioripolun aina F-junioreista A-Nuoriin samassa joukkueessa. Viimeiseksi A-Nuorten kaudeksi Ana lähti Ilvekseen Selinin Ari-Pekan siirtyessä täältä sinne. Pelasi toki jo SaPKo:ssa silloin I-Divisioonan miesten otteluita! Ei Anaa enää Mestis kiinnosta, ellei Pyry sitten tosiaan pysty tämän kauden päätteeksi nousemaan. Olisihan hän voinut pelata halutessaan Lempäälässä. Lempäälän pelaajaralli on hiukan epämiellyttävää ja ei mitään parasta mahdollista mainosta Mestiskiekolle. Ei vedä yleisöä vierasotteluihinkaan kovin hyvin. Täällä ollaan sarjakärjessä ja tauon jälkeen eilen jäi katsojamäärä alle 900:n...
   
 19. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Nyt muistelet vähän väärin, sillä Pellisen joukkue oli HC Satakunta, joka oli kyllä todella kova. Pyry-kasvatti Pellinen joukkoineen oli Pyrylle todella paha vastustaja. Viimeisellä kaudellaan olivat muistaakseni välierissä Jokipoikia vastaan, voittivat puolivälierissä runkosarjan voittaneen FPS:n suoraan 3-0 voitoin. Sen kauden jälkeen kuitenkin Satakunnan toiminta loppui ja sarjaan noussut KHT otti monta hyvää pelaajaa heidän raunioilta, Pellinen meni tosiaan Jokipoikiin.

  Ja joo yleisömäärät on tuolla Top 5 -listalla hyviä, mutta löytyy paljon näitä ketkä eivät saa edes 100 ihmistä halliin, esim. KJT. Keväällä tosiaan varmasti numerot tuplaantuu ja varsinkin Mestis-karsinnoissa. Ai että kevät 2013 oli hienoa aikaa, kun Pyry niissä viimeksi pelasi. Pyry-Leki kamppailut näyttävät tällä hetkellä mahdollisilta ja olisivat kyllä varmasti aika hienoja pelejä.
   
 20. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Näin olikin...Ei voi kaikkea muistaa, mutta eikö joukkue periaatteessa ole sama? Tai ei sama, mutta samaa toimintaa alueella jatkava? S-Sarjaan tulee niin uusia, erikoisia joukkueita, ettei millään kaikista kestä perässä! Hieno ketju teillä täällä, mistä saa tietoa sarjasta!

  Kiekkokopla nousi III-Divisioonasta aloitettua toimintansa Jokipoikien entisillä pelaajilla, Riemu tullut ja Limingan joukkue on myös suhteellisen tuntematon. II-Divisioonaa pelataan alueittain lohkoissa, niin sieltä tulevat ja sitten nämä muutaman kauden joukkueet sekoittavat muistia pahasti.

  Pellinen pelasi n. 250 Liigaottelua ainakin Ilveksen paidassa! Sen tiesin, että sieltäpäin lähtöisin. Ollut loukkaantuneena lähes koko alkukauden!

  Täälläpäin pelaillut, jokusen ottelun II-Divisioonaa Savonlinnasta n.40 km sijaitsevalla Rantasalmen kylällä, RU (Rantasalmen Urheilijat), sellainen, kun Kim Pettersson oli tuolloin vielä aika isossa roolissa Pyryssä? On Pyryä tullut seurattua...
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2016 klo 13.02
 21. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Lainaus:
  Suomi-sarjajoukkueiden hallikapasiteetit:

  Pori 6443
  Joensuu 4800
  Jyväskylä 4618
  Forssa 3000
  Kotka 1958
  Kalajoki 1700
  Porvoo 1500
  Imatra 1200
  Nokia 1000
  Tampere 1000 (Haka 2), 7300 (Hakametsä)
  Seinäjoki 850
  Liminka 500
  Naantali 500
  Kaarina 400
  Tuusula 220 (ja 1200)
   
 22. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Liigapaikkakuntien seurat pelaavat Liigahalleissa! Sitä juuri tarkoitin Kotkan ja Imatran hallien kapasiteettien kohdalla. Niissä n. 500 katsojaa saa jo mukavasti tunnelmaa. Jyvässeudulla ainakin Vaajakoskella on jäähalli ja Hippoksella harjoitushalli. Kotka on hiukan isompi, mitä "katsomossa verrytelleenä" totesin. Imatralla on hyvä halli ja sopivan kokoinen! Seinäjoella ja Kalajoella olen pelannut vierasjoukkueessa S-Sarjakarsintaa, mutta aikaa on kauan. 2000-luvun alkupuolella. Hakametsän molemmissa halleissa joskus A-Nuorten I-Divisioonaa KooVee:n pelattua siellä. Tietysti Hakametsässä nyt pelejä käynyt katsomassakin! Kerran pelattiin juniorina myös 40 (?) metriä maan alla...! Jännä paikka! Monet noista halleista ovat tuttuja!

  D-Kiekon ja Riemun paikallispeli veti n. 450 katsojaa! Se vain ei juuri Liigahallissa paljon miltään tunnu...
   
 23. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Joo Kimi oli joukkueen parhaita pelaajia. Numero 6 pelasi Pyryssä 5 kautta. Viimeisellä kaudella jäi pienempään rooliin ja pelasi kauden loppuun Kooveessa. Ei ollut sillä kaudella enään vanhalla tasollaan ja olisikohan Suomi-Sarja ura loppunut siihen.
   
 24. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Kyllä Nokialla ja Kalajoellakin saatiin 500-700 katsojalla keväällä todella hyvä tunnelma aikaan. Eikä nyt runkosarjassakaan 300-400 katsojalla hiirenhiljaista ole ollut.

  Eikös Riemu-D-Kiekko vetänyt yhdessä pelissä jo yli tuhat katsojaakin?
   
 25. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Loppui koko pelaaminen ainakin tilastojen mukaan! Ei viitsinyt treenata, niin ei enää pärjännyt. Tällä hetkellä vasta 27-vuotias pelaaja kyseessä. Tai sitten ajoi joku siviilielämässä jääkiekon ohi. En tarkemmin tiedä...