Suomi, jalkapallon EM-kisoihin 2008

  • 343 979
  • 2 336

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Vai että ei löydy lentoja Euroopassa Puolaan, selvä homma voisi jo alkaa unohtamaan Kuqin vaikka jonkinlaisia lahjoja pelaajana onkin, mutta kun ei tunnu olevan 100% sitoutunut niin tehköön mitä lystää. Parempi vaan että tuossa EM-kisa projoktissa on mukana vaan net jotka ovat täysillä mukana. Ehkä seuraavassa pelissä Kuqin tyttöystävä tai häät jne ovat syynä poisjääntiin.
 

Baawo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Snaipperi #16 kirjoitti:
Vai että ei löydy lentoja Euroopassa Puolaan, selvä homma voisi jo alkaa unohtamaan Kuqin vaikka jonkinlaisia lahjoja pelaajana onkin, mutta kun ei tunnu olevan 100% sitoutunut niin tehköön mitä lystää. Parempi vaan että tuossa EM-kisa projoktissa on mukana vaan net jotka ovat täysillä mukana. Ehkä seuraavassa pelissä Kuqin tyttöystävä tai häät jne ovat syynä poisjääntiin.

Eiköhän maajoukkueen pelillekin ja Shefkin pelaamiselle liene tärkeämpää, että saa peliaikaa ja vastuuta kunnon joukkuessa, ja kunnon sarjassa, ennemmin kuin valioliigan keskikastissa jämäminuutteja. Ei pelituntumaa saa pelkillä maaotteluilla.. Ja nämä sopimusasiat tuppaa usein menemään aivan viimeisille minuuteilla parhaimmillaan..

edit : Hyvään porukkaan muuten shefki pääsi maaleja sylkemään :)
 
Viimeksi muokattu:

Baawo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Jaa, huomennahan tuota avausottelua pukkaa.. Suomi pääsee pelaamaan täysin paineettomana kentälle, periaatteessa suomella ei ole juurikaan hävittävää.. Polskit taas olivat mukana MM-kisoissa, ja odotukset yleisöllä ja varmasti paikallisella medialla on ihan eri luokkaa, kun vastassa on kuitenkin heille "vaan" Suomi. Kuten päävalmentajakin ennakoi, niin tasapeliä lähdetään hakemaan.. Ei varmasti mikään motivoivin tapa ainakaan suomen kansalle. Ainakin kerrankin on realiteetteihin luottava valmentaja, näin se vaan valitettavasti on.

No itse veikkaan tasapeliä, mikäli suomen puolustus vaan on edes jotenki ryhdissään eivätkä päästä puolaa johtoon, niin tuskin suomi kauheasti edes yrittää hyökätä, joten erikoistilanteet jää varmasti ainoaksi suomen mahdollisuuksiksi.. Toivotaan parasta mutta en pelkää pahinta, kaiken jälkeen suomella ei ole hävittävää. Kokoonpanoja en edes mieti, mutta jos lasinilkka-litmanen on kunnossa, niin pelaa ainakin osan ottelua, ja JJ tuntuis olevan aika selkeä vaihtoehto hyökkäykseen.. Forsselin näkisin penkillä, mutta en ole valmentaja, hän päättäköön... Kannustan toki, vaikkakin kotisohvalta
 

Salama44

Jäsen
Baawo kirjoitti:
Jaa, huomennahan tuota avausottelua pukkaa.. Suomi pääsee pelaamaan täysin paineettomana kentälle, periaatteessa suomella ei ole juurikaan hävittävää.

No itse veikkaan tasapeliä, mikäli suomen puolustus vaan on edes jotenki ryhdissään eivätkä päästä puolaa johtoon, niin tuskin suomi kauheasti edes yrittää hyökätä, joten erikoistilanteet jää varmasti ainoaksi suomen mahdollisuuksiksi.. Toivotaan parasta mutta en pelkää pahinta...
Tasapeli Puolaa vastaan vieraissa olisi loistava tulos. Jos Suomi saisi johtomaalin jäisi voitonkin suhteen jäädä pientä jännittämistä. Erikoistilanteesta Hyypiä voisi puskea sen maalin. Jonathan Johansson on tehnyt Malmössä maaleja tällä kaudella. Nyt voisi tehdä yhden maaottelussakin. Litti ja Forsell ovat keskenkuntoisia ja tuskin parhaassa terässään. Jos Mika Väyrynen tekisi ensimmäisen maaottelumaalinsa, sitä voisi pitää pienenä ihmeenä. Tulosveikkaus 1-1.
 

pasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salama44 kirjoitti:
Jos Mika Väyrynen tekisi ensimmäisen maaottelumaalinsa, sitä voisi pitää pienenä ihmeenä. Tulosveikkaus 1-1.

Niin Väykkähän toki teki ensimmäisen maalinsa 16.8.2006 Pohjois-Irlantia vastaan. Tänään lisää ja Litiltä samanlaista peliä kuin maanantaina niin hyvä tulee. Puolaa en kauheasti arvosta, samanlaista tasapaksua mössöä kuin kaikki muutkin Itä-Euroopan joukkueet eli puolustaa osaavat, mutta kun ylöspäin pitäisi pelata niin keinot loppuvat (näin ainakin MM-kisoissa). Toisaalta Beenhakker on hyvä kuotsi, mutta ollut vielä vähemmän aikaa joukkueensa kanssa tekemisissä kuin Roy. Toivoa siis itselläni ainakin on, mutta pahaa pelkään että illan päätteeksi on taas kerran aivan järkyttävä "potutus" päällä...
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Neljä tuntia aikaa, kun Canalilta peli alkaa ja odotukset on korkealla. Vaikka Hodgsonin Suomi ei ole voittanut yhtään ottelua (vielä), niin tänään tulee ensimmäinen, on se ukko sellainen onnettaren suosikki näissä hommissa. Tasuria huonompaan tulokseen ei varmasti päädytä. Toki Hodgsonin lisäksi vaikutusta tulokseen on myös Puolan kotipaineilla ja heille ei niin hyvin sopivasta selkeästä pelin hallinnasta. Suomi tulee iskemään muutaman kerran terävillä vastaiskuilla ja maalejakin tulee. Tämä peli sopii kaikilta asetelmiltaan loistavasti maajoukkueellemme. Veikataan "turkin malliin" 1-3.
 
Kyllä ottaa päähän, että tv-oikeudet piti mennä myymään Canalille. Kotimaansa maaotteluja pitäisi pystyä katsomaan ilmaiseksi, eikä ulkomaisten kiskurikanavien välityksellä. Pitänee sitten tyytyä TVantsin kuvaan tai Radio Suomen selostukseen.

Edit: Suomi voittaa 3-1, maalintekijöinä Johansson, Eremenko ja Riihilahti.
 

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt toivotaan hyvää avausta tälle projektille. Tasapeli Puolasta olisi hyvä aloitus karsinnalle.
Ilmeisesti ei kovin yleisö ystävällistä palloilua ole tulossa, mutta tässä vaiheessa on erittäin tärkeää saada hyvä tulos alle että voi rauhassa jatkaa, eikä tarvitse mitään veitsi kurkulla pakko voittoja lähteä heti alku karsinnoista hakemaan.

Jääskeläinen voisi nyt vihdoin esittää maajoukkueessa sen game saven joka johdattaisi Suomen vähintään pisteeseen.

Itse autoin Suomen joukkuetta jo siinä että en manannut, eli veikannut ottelua vaikka kertoimet oli pelattavan oloisia.

Eikun karsinnat käyntiin!
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eiköhän se kuitenkin ole ihan hyvä juttu että oikeudet on Canalilla. Jos ne olisi YLE:llä, nähtäisiin todennäköisesti joku hikinen jälkilähetys 00.45 alkaen jos sitäkään. Maikkarin suoritusta en halua lähteä edes visioimaan, koska kaikki mihin kanava koskee muuttuu ihan joka kerta paskaksi. Nyt oikeudet ovat maksukanavalla joka ottaa niistä kaiken irti. Ja jos Canalin hankkiminen on mahdoton tehtävä, niin aina löytyy kuppiloita (ei todellakaan huono vaihtoehto) jossa voi pelin katsella. Jaahas, kolme tuntia vielä..
 
Suosikkijoukkue
D-Kiekko, Teräs-Kiekko, Eka-Kiekko
Mazza kirjoitti:
Eiköhän se kuitenkin ole ihan hyvä juttu että oikeudet on Canalilla. Jos ne olisi YLE:llä, nähtäisiin todennäköisesti joku hikinen jälkilähetys 00.45 alkaen jos sitäkään.

Kyllähän Yle on viime karsinnoissa hoitanut moitteetta vieraspelitkin suorina lähetyksinä, pl. tunnin viiveellä Pekko Aikamiespojan vuoksi lähetetty Jugoslavia-vierasottelu, jonka kruunasi puoliajan uutislähetyksessä spoilattu lopputulos. Muistaakseni ainoastaan Albania-vieraspeli vuodelta 2001 on jäänyt tyystin näyttämättä.
 
Viimeksi muokattu:

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Hazardipakki kirjoitti:
Kyllä ottaa päähän, että tv-oikeudet piti mennä myymään Canalille. Kotimaansa maaotteluja pitäisi pystyä katsomaan ilmaiseksi, eikä ulkomaisten kiskurikanavien välityksellä. Pitänee sitten tyytyä TVantsin kuvaan tai Radio Suomen selostukseen.

Kyykkyyn.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vaikka itse pystynkin katsomaan Canalin lähetyksenkin, niin ei tämä pelkkiä riemu huutojakaan nostata. Näissä Canalin maksukortti jutuissa on mielestäni se ikävä ongelma, että joka saatanan telkkarissa josta tuota kanavaa haluaa katsoa on oltava oma maksukortti. Mielestäni pitäisi olla saatavilla joku sellainen systeemi, että samaan talouteen saisi myös rinnakkaiskortin, jolla kanavat näkyisi myös toisesta vastaanottimesta. Vaikka sitten johonkin nimelliseen lisähintaan. Monissa perheissä on kuitenkin useimpia telkkareita joista ohjelmia katsotaan.

Se on kyllä selvä, että laadultansa Canalin urheilulähetykset ovat selkeästi yleisiä kanavia parempia.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
kolome kirjoitti:
Eli pitää vain valita kanava mistä haluaa katsoa matsin, eikä tarvitse latailla mitään ohjelmia?

Ei vaan: "To follow all the games you will need to install some special programs, called PPlive , PPStream and more"

Eli osassa pitää ladata, Suomen peli taitaa vaatia jonkun noista listassa näkyvistä ohjelmista.
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi vittu!

Saas nähdä, toteutuvatko pessimistiset odotukseni illan pelistä.

Ensimmäiset 60-75 minuuttia onnistutaan pitämään puolustuslinja kasassa, ja vierastasuri on tukevasti näpeissä. Hyökkäyksen tehottomuus Suomen vähissäkin maalipaikoissa alkaa jo hyvissä ajoin nostaa pientä ahdistusta pintaan.

Sitten yht´äkkiä yllättäen päästetäänkin hyökkäyspään erikistilanteen jälkeen, puolustuslinjan täysturauksen ansiosta puolalaisveljet 2 vs. 0- vastaiskuun, pallo varmasti Jässin taakse ja niin vaan tappio häämöttää. Tämän jälkeen pari minuuttia lupaavaa prässiä tasoitusmaalin kiilto silmissä, kunnes polskit toistavat edellisen urotekonsa, ja Suomi poistuu maasta 0-2- tappion kärsineenä.

Hieman positiivisempi pitäisi ennakkoon olla, etenkin nyt kun kaikki ovat vielä samalla lähtöviivalla nollassa pisteessä, mutta armotonta vitutuslöylyä odotan tästäkin iltapuhteesta. Nyt saunaan, sitten muutama olut kurkusta alas ja sohvalle matsin ääreen kiroilemaan.

Salama44 kirjoitti:
Jos Mika Väyrynen tekisi ensimmäisen maaottelumaalinsa, sitä voisi pitää pienenä ihmeenä.

Tuota voisi tosiaan pitää nykyään melkoisena ihmeenä.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Suomi aloittaa kokoonpanolla:

Jääskeläinen
Pasanen - Hyypiä - Tihinen - Kallio
Tainio - Väyrynen - Heikkinen - Kolkka
Litmanen
Johansson

Eipä tuota voi kauhean yllätyksellisenä pitää. Eremenko jr kuuluisi kylläkin mielestäni aina avaukseen, mutta Hodgson ei halua riskeerata vieraspelissä (ja näin ollen kentälle mahtuu samaan aikaan vain toinen kaksikosta Litti/Eremenko).
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
kolome kirjoitti:
http://www.myp2p.eu/Matches/Match11.htm

Siis miten vitussa tuolta saa edes mitään pyörimään? Latasin yhden ohjelman mutta ei sillä näy mikään kanava tai lähetys. Se joka saa tuon Puola -pelin pyörimään voi tulla tänne auttamaan heikkoälyisimpiä.

Matsi näkyy vasta kun se alkaa. Klikkaa esim. Sopcastin kohdalla jonkun kanavan kohdalla ja odota että ohjelma käynnistyy.
 

mehu

Jäsen
Tunnin verran pitäisi vielä aloitusvihellystä odotella. Toivotaan että kentällä ei nähdä yhtä aneemista ryhmää kuin Pohjois-Irlantia vastaan. Illan kokoonpanoon minulla ei hirveästi ole lisättävää, kyllä tuolla ryhmällä hyvät mahdollisuudet on pisteille. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
kolome kirjoitti:
http://www.myp2p.eu/Matches/Match11.htm

Siis miten vitussa tuolta saa edes mitään pyörimään? Latasin yhden ohjelman mutta ei sillä näy mikään kanava tai lähetys. Se joka saa tuon Puola -pelin pyörimään voi tulla tänne auttamaan heikkoälyisimpiä.
Täällä sama ongelma vaikka peli on jo alkanut. Asensin SopCastin, menin tuolle sivulle ja klikkasin jotain SopCastin alla olevaa linkkiä. Kuvaan tulee joku fucking bambumaja ja teksti "invalid username or password". Tähän olisi siis pitänyt rekisteröityä jotenkin?
 

Kaivanto

Jäsen
Finisher kirjoitti:
Täällä sama ongelma vaikka peli on jo alkanut. Asensin SopCastin, menin tuolle sivulle ja klikkasin jotain SopCastin alla olevaa linkkiä. Kuvaan tulee joku fucking bambumaja ja teksti "invalid username or password". Tähän olisi siis pitänyt rekisteröityä jotenkin?

Sama pulma. Olen yrittänyt rekisteröityä kymmenen minuuttia, mutta rekisteröintisivu on jumissa. Voi perkele että vihaan näitä streamejä.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaivanto kirjoitti:
Sama pulma. Olen yrittänyt rekisteröityä kymmenen minuuttia, mutta rekisteröintisivu on jumissa. Voi perkele että vihaan näitä streamejä.
Tuolta TVAntsin search kanava listasta löysin ainakin Tshekki-Wales pelin. Suomen peli ehtii loppua ennen kuin sen ehtii sieltä löytää. Perkele.

Nyt löytyi Saksa Irlanti.
 

Kojootti

Jäsen
Kaivanto kirjoitti:
Sama pulma. Olen yrittänyt rekisteröityä kymmenen minuuttia, mutta rekisteröintisivu on jumissa. Voi perkele että vihaan näitä streamejä.
Tuolla sopcastilla ei ole edes listassa noita kanavia, mistä pitäisi tulla suomen peli. Saksa-Irlanti kyllä näkyy ja joku Tsekin matsi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös