Suomi alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Yhdysvalloissa 2017–2018

  • 105 898
  • 630
Tila
Viestiketju on suljettu.

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
??

Sinulla ei ole rohkeutta tunnustaa kannustamaasi joukkuetta. Näistähän on ollut aiemminkin palstalla puhetta.. Tavallaan säälin sinua.

Jos kommenttieni perusteella fanipoika ei ymmärrä viestini kohdistuvan häneen, on parempikin, että hän ei kirjoita palstalle yhtään mitään. En näe tarpeen nimetä fanipoikia. Olen siitä pahoillani, ehkä se on ylimielisyyttä tms., mutta erityistapauksissa tai nöyrästi pyydettäessä voin vaikka tehdä poikkeuksen.
 

Ralph

Jäsen
Miksi paljastaisin suosikkijoukkueeni, kun tiedät sen ilmankin että mainostan sitä erikseen.

Kolmesta kysymysmerkistä päätellen munattomuuden paljastaminen ei ollutkaan suunniteltu. Mutta parempi lopettaa, että saan kirjoittaa palstalle vielä huomenna lisää.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvä yritys Kymistä

Toisaalta voin jo nyt kertoa, että Jepun pistekeskiarvon (0.46) pelaajaa liigasta ei ole koskaan jätetty ulos nuorten kisoista.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Hyvä yritys Kymistä

Toisaalta voin jo nyt kertoa, että Jepun pistekeskiarvon (0.46) pelaajaa liigasta ei ole koskaan jätetty ulos nuorten kisoista.

Mites jos pistekeskiarvo on ollut 0.45 tai 0.47? Onko silloin menty business edellä ja jätetty joku yli-ihminen pois joukkueesta?
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minä tiedän suosikkijoukkueesi, koska olen seurannut palstaa pitkään.

Sen sijaan palstalla on myös paljon nuoria raapustelijoita esim. Etelä-Saimaasta, jotka eivät tunne kirjoitushistoriaasi. Olisi reilua tunnustaa suosikkijoukkue. Heillä ei ole muutoin minkäänlaista taustatietoa sinusta.
 
Kiekon liikerata oli ainakin outo, mutta ei se poista silti mielipidettäni siitä, että se olisi ehdottomasti pitänyt kiinni ottaa.

Ei oo hampaan koloon jäänyt yhtikäs mitään, mutta onhan se hauska huomata, että sama kirjoittaja vuodesta toiseen tuo esilleen omaa Luukkosvihaansa, ennen kuin kisat ovat edes kunnolla alkaneet. Kerran olet minun viesteilleni nauranut, niin silloinhan sinä olet varmaan lukenut myös sen, jossa mainitsin sen maalin menneen heikosti Luukkoselle. Eikös se ole pahaa sanottavaa? En ole mitenkään erityisen tarkasti seurannut Luukkosta, enkä tietääkseni ole sellaista väittänytkään. Mutta taas niin olen väittänyt, että olen todennäköisesti nähnyt Luukkosen pelejä tällä kaudella enemmän, kuin moni muu. En seuraa siis Luukkosta, vaan Mestistä.

Jotenkin sinun negatiivissävytteisistä viesteistä koskien Luukkosta saa kuvan, että sinä et antaisi päävalmentajalle hälle peliäkään. Mietin vaan, että mistä se kumpuaa? Onko se vihaa siitä, että Luukkonen on ollut terävämpi silloin, kun ykkösmaalivahdin paikkaa on jaettu? Vai etkö pysty hyväksymään sitä, että niin hyvä veskari kuin Lehtinen onkin, on vielä parempi maalivahti. Oletko enemmän iloinen siitä, että Luukkonen onnistuu vai siitä, että Lehtinen saisi pelata Suomen häviämisen kustannuksella? Älä sekoita liikaa seurajoukkuetta maajoukkueeseen, tämä käy kyllä muillekkin, eikä vain sinulle.

Mitä helvetin Luukkosvihaa? Hän on hyvä maalivahti, mutta mietin vaan että joukkueen kannalta olisi hyvä, että nähdään muidenkin maalivahtien potentiaali ja taidot. Enkä nyt tarkoita, että se olisi juuri Lehtisen pitänyt olla, joka olisi saanut näytönpaikan. Vaan olisihan se voinut olla Halonenkin. Tarkoitan pointtina, että mistä voimme tietää onko Luukkonen esim Lehtistä tai Halosta parempi maalivahti tällä hetkellä jos tuijotamme vain tilastoja ja u18 mestaruutta? Eipä nuo Lehtisenkään tilastot ole paljoa Luukkosta huonompia (ovatko itse asiassa parempia) Mestiksestä, mutta sinä ja jotkut muut osasitte perustella tämän tällä, että Lehtisen edustama KeuPa HT on parempi joukkue ja heillä on parempi pelaajamateriaalisto. Johtuuko KeuPan paremmuus kenties Lehtisestä? *hymiö*

Mutta Luukkosta en millään tavalla vihaa, enkä häntä kohtaan vihaa tunne ja sanon, että on hyvä maalivahti.
 

Barney

Jäsen
Hyvä vastaus Ulvilasta.

Minä kuitenkin tiedän, että nuorten kisoista on jätetty ulos myös Kotkaniemeä parempia pelaajia. En perustele sitä kuitenkaan ennen kuin minun kysymyksiini on vastattu. Vastausaikaa annan kuusi tuntia. Vastauksia odotan etenkin Noormarkusta, Laviasta ja Turengista. Kyllä meillä businesspiireissä nämä hommat tiedetään... Ehkä jossain vaiheessa myös "karjalalippikset" ymmärtävät sen...
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En oikein tiedä mihin kysymykseen nimenomaan minulta odotellaan vastauksia. Omiin kysymyksiin en ole saanut minkäänlaisia vastauksia. Kukaan ei osaa järkevästi perustella, miksi Jepu ei ole joukkueessa. Kukaan ei tiedä paremman pistekeskiarvon liigassa omannutta liigapelaajaa. Toisaalta voin antaa helposti lausunnon, että Kotkaniemen edellä hyökkääjistä olisi pitänyt olla vain Tolvanen, Kuokkanen, Vesalainen, Koivula, Koppanen ja Heponiemi. Loput siten Jepun ja mielestäni myös Jerryn jälkeen kuten parhaimmaksi nähdään.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saimaasta perusteluja odotellen...

Kylmää faktaa et ainakaan tilastojen valossa pysty esittämään.

Mielenkiintoista.
 

Barney

Jäsen
Toisaalta voin jo nyt kertoa, että Jepun pistekeskiarvon (0.46) pelaajaa liigasta ei ole koskaan jätetty ulos nuorten kisoista.
Mikä sitten oli Juuso Ikosen pistekeskiarvo joukkuetta valitessa joulukussa 2012? Jos tiedät sen varmasti olleen huonompi kuin Kotkaniemellä, niin voit varmaan kertoa, että mikä se oli. Minä en tiedä tarkalleen mikä se oli, mutta oletetusti samaa tasoa kuin Kotkaniemellä, ehkä jopa parempi.
 

Ralph

Jäsen
Mites Jerry Turkulaisen pistekeskiarvo (0,54), onko kokemäkeläisellä laskimella laskettuna enemmän vai vähemmän kuin Jepun (0,46)?

Samalla kun odotan vastausta tähän Pekingistä kolmentoista minuutin kuluessa esitän pahoitteluni kaikille eteläsaimaalaisille nuorille, jotka eivät tiedä suosikkijoukkuettani.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Molemmilla alle 0.4 joulukuun 1. päivä. En ole varma joukkueen julkistamispäivästä, joten käytettäköön vertailupäivänä päivämäärää 1.12.

Taidan tunnistaa tuon katkeruuden kirjoituksissanne. Mitään sanottavaa ei ole, joten teiniangsti alkaa paistaa läpi ja lässytystä tulee.

Munaa ei ole tunnustaa suosikkijoukkuetta, kiva kirjoitella ns. puolueettomasti ja toisaalta yrittää näppärästi vinoilla, kun ei muuta sanottavaa enää ole. Ollaan tietävinään, että joskus on jätetty Jepua parempia pelaajia ulos ja haetaan tilastoista apua, mutta kun ei faktaa löydykään niin katkeruus kanavoituu ulos erilaisin tavoin.

Ei muuta kuin lippistä päähän pojat. Suomi hakkaa vastustajat!
 

Barney

Jäsen
Molemmilla alle 0.4 joulukuun 1. päivä. En ole varma joukkueen julkistamispäivästä, joten käytettäköön vertailupäivänä päivämäärää 1.12.
Ilmeisesti sinulla on tiedossa tarkat lukemat, niin mikä oli Juuso Ikosen pistekeskiarvo 1.12.2012?
 

Umi84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Koivula on kyllä täys paska, siellä se vaan painaa kypärä kenossa samoilla tehoilla kuin viime kisoissa. Mielummin katselisi esim. Turkulaista.
 

Ralph

Jäsen
Kun neljäs päivä julkaistiin joukkue, Kotkaniemen lukema oli 0,48 ja kun Turkulainen putosi joulua ennen, hänen lukemansa oli 0,55. Siinä sulle tilastollista faktaa. Eli faktaa löytyy, jos satakuntalainen ymmärtää noista lukemista mitään. En usko, että tämäkään sinulle kelpaa, mutta tavallaan säälinkin sinua, joten ei se mitään.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Slovakia pelaa erittäin hyvin. Pakko on arvostaa. Ihmettelen, jos tuota joukkuetta ei jatkopeleissä nähdä.

Suomi alkaa olla taas varmaa välieräkamaa. Ahokas on saanut jengin kyllä lentoon. Erityisesti pidän Suomen fyysisestä otteesta. Näille kavereille ei vittuilla. Ja pidän näistä yllättävistä nousijoista. Jokiharju + Jääskä ovat olleet Suomen parhaita näissä kolmessa pelissä.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Käsi pystyyn virheen merkiksi. Turkulaisen tämän kauden pistekeskiarvo on kovempi kuin Kotkaniemen. Pahoittelut tästä. Yleensä en tilastoissa erehdy, mutta tuli tämäkin koettua. Ralph oli tällä kertaa tarkempi.

Toisaalta ulos jäi kaksi kaveria, joiden liigan pistekeskiarvo on kovempi kuin kenenkään aiemmin ulosjääneen. Mistä tämä kertoo?

Onkohan valmentaja tehnyt virheitä joukkuetta valittaessa?
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ahokas tuntee joukkueensa pelaajat huomattavasti paremmin kuin yksikään tälle palstalle kirjoittava. Hänellä on myös huomattavasti enemmän informaatiota pelaajista kuin meillä. Vai osaatko kertoa esimerkiksi, kuinka Kotkaniemi pelaa pienessä kaukalossa, kuinka hyvin hänen vahvuutensa tulevat esille Ahokkaan pelitavassa, mikä on hänen vaikutuksensa joukkueen kemiaan tai kuinka hyvin hän pelaa yhteen esimerkiksi Aapeli Räsäsen tai Joni Ikosen kanssa.

@Nick voisitko vastata näihin kysymyksiin? Odotan aamuun mennessä vastauksia.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Onkohan valmentaja tehnyt virheitä joukkuetta valittaessa?

No riippuiko Suomen menestys Vancouverissa siitä, että Jussi Jokinen jätettiin valitsematta?

Ehkä tällaisen viisastelun ja egomaanisen pätemisen sijaan olisi hedelmällisempää jossittelun sijaan keskustella peluutuksesta ja eritoten valmentamisesta.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Molempien siniviivojen päällä tulee virheitä edelleen liikaa ja tämä johtaa epätasapainoon puolustettaessa vastustajan suoria hyökkäyksiä! Tämä osa-alue kuntoon ja tuo ryhmä pelaa mitaleista...
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kulkijalle, en katso valittua päävalmentajaa mitenkään ylöspäin. Tämä voi sinusta tuntua hyvin oudolta. En usko, että hänellä edes on riittävää tietoa saatavilla olleista pelaajista. Valinnat kertovat sen. Kotkaniemen ominaisuuksia analysoitaessa ja näitä vertailtaessa joukkueeseen valittuihin kakkos-kolmosketjulaisiin, en mitenkään usko, että pieni kaukalo olisi mitenkään ongelma peliälykkäälle, teräväliikkeiselle ja käsistään taitavalle, raamikkaalle pelaajalle. Jepun luonnetta tuntien, hän on enemmänkin kaikkien kaveri kuin hengen myrkyttäjä. Kaveri saa paljon vastuuta Jyrki Ahon joukkueessa, jossa pelitavan noudattaminen ja kokonaisvaltainen periksiantamattomuus ja kamppailupelaaminen ovat täysin kaikki kaikessa, joten en edelleenkään mitenkään usko, että Ahokkaan pelitavan noudattaminen olisi minkäänlainen ongelma.

En oikeastaan edes tiedä miksi vaivauduin, mutta olethan siellä taustalla jo jonkinaikaa räksyttänyt. Toivottavasti sait tästä jotain.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jussi Jokisen valitsematta jättäminen ei ollut minkäänlainen vääryys. Silloin joukkueeseen oli saatavilla parempia hyökkäyssuunnan pelaajia kolmeen ketjuun, ja nöyriä työmyyriä vähäiselle peliajalle neloseen. Tähän joukkueeseen olisi saatu parilla luovalla pelaajalla enemmän potentiaalia.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Suomen peli perustuu loppupeleissä puolustukseen. Minusta koko pakisto pelasi tänään muutamia kämmejä lukuunottamatta todella hyvän pelin. Puolustus oli voiton takuumies. Lisää hieman kovuutta ja yhteispeli avauksissa hyökkääjien kanssa paremmaksi, niin eiköhän sillä mennä vähintään välierään saakka.

Hyökkäyksessä on sitten enemmän löysää. Vaikka Tolvanen pelaa ihan hyvin, niin se ei riitä, jos on lähtökohtaisesti tähtitasoa. Tulisi se maali, niin ote myös rentoutuisi. Vesalainen on kumman saamaton, tainnut olla sama vika liigassa. Koivula on isoksi mieheksi ja liigapelaajaksi aika lapanen kuten Heponiemikin. Tasapaksu hyökkäys toistaiseksi, mutta ilahduttavaa oli kolmos- ja nelokenttien reipas päätypeli ja puolustuspelaaminen. Työmyyräkentät loistivat tänään ja Tuulola oli oikea veto ketjuun.

Jospa huomenna hyökkäyspeli rentoutuisi ja peli nopeutuisi omasta päästä kohti USAn päätyä. Se on varma, että peli on ihan erilainen kuin tänään. Kovaa mennään päästä päähän ja saa nähdä miten Suomi pysyy kelkassa mukana. Pieni yllätysmomentti on olemassa, jos pakiston ryhti säiyy ja hyökkäs löytää tehoja. Veikkauksena varsinaisella peliajalla tasapeli, jos Luukkonen sulkee tällä kertaa luukun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös