Suomi 100 vuotta juhlat & lieveilmiöt liveseuranta

  • 104 288
  • 1 441

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Juu en tosiaan tunne, kerran lähempää todistanut jätkän Kakkis keikkaa Porissa. Mutta oli ainakin kova meininki!

No lavalla on toki kova meininki, Teemuhan on maan kovin punkkari. Mutta siviilissä kaveri on tosi mukava, ehkä jopa vähän ujo. Ei tosiaan halua naamaansa lehtiin jne.

Ja Teemu on Kouvolasta!
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Oliskin päässyt juomaan tai edes selvinpäin keskustelemaan kaverin kanssa. Erittäin mielenkiintoinen persoona, jonka ehdottomasti olisin halunnut tavata.

Työkaveri kävi keräämässä Irwinin Lavajärven talolta tyhjät kossupullot kun miehestä oli aika jättänyt. Kaikki eivät Hiaceen mahtuneet vaan piti tehdä kaksi reissua, tämä tarina on tosi.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ajatteleppa jos tapaninpäivänä olisi hukkunut Sauli Niinistö Aki Sirkesalon sijaan, niin tänään linnan juhlia isännöisi Sirkesalon Aki.
Ei, vaan linnan juhlia isännöisi Matti Vanhanen. Juhlia tosin ei pidettäisi missään Helsingissä vaan Nurmijärven liikuntatalolla.
 

Pata4win

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers ja FC Barcelona

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Linda Lampeniuksella on kansainvälisesti nähdyimmät.
Mä kyllä nokittaisin Katalla, helvetisti paremmat kuvat kuin Lindalla ja kaikki muukin siinä naisessa, on muuten melkonen kissa edelleen. Toki nykysin nimellä Souri.

edit. olin hidas
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kaija Koo on 150 senttiä pitkä ja painaa suunnilleen saman verran. Ei ihme jos on keppiä tarvinnu.
 

Ralph

Jäsen
Nää jatkot on hauska, kun kaikki B-luokan pilvihämäläiset ja muut pääsee esittelemään itseään televisioon, kun ei riitä oikeisiin juhliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös