Suomen presidentinvaali 2024

  • 646 771
  • 6 695

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää on kyllä paskin tentti tähän asti. Aluksi oli ihan pirteetä että pakotettiin kaikki keskustelemaan taloudesta, mutta nyt ollaan niin detaljeissa hallitusohjelmasta että huhhuh...

Jos nämä ehdokkaat (Li, Jutta, Hjallis jne) ottaisi katsojana tosissaan, niin tämän perusteella kyllä helppo nähdä että olisivat sysipaskoja presidenttejä huutelemassa twitterissä hallitusohjelmasta.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Eiköhän ne Kokoomuksen äänestäjät siirry Stubbin möläytysten jälkeen Halla-ahon äänestäjiksi ja Haavisto lienee toinen kakkoskierroksella (hihhih).
Minkä ihmeen möläytysten?
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Kas, johan tuli kivasti sykettä tähänkin vaaliin. Ja yllättäen sillä samalla hetkellä Stubb pelasi itsensä ulos toiselta kierrokselta.

Yllättyneet käsi ylös.
Mitä se meni nyt sanomaan, on kyllä käsittämätön taito tuhota oma suosio ja olla yleisesti aina ensin väärässä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Asiallista kieltä pittää käyttää. Eilen oli paljon maltillisempi meno.
Pyöritättekö tekin monen sadan tuhannen juttua ja teille tullaan naureskelemaan?

Meille ei ollut kukaan tätä kertonut etukäteen.

Jaksetaanko me enää näitä mikkihiiriä?
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Stubbia vitutti ehkä jo talousaihe, mutta olisi jättänyt tuon lopun väliin.
 

MegaForce

Jäsen
No on se nyt kumma, jos Kokoomuksen äänestäjät tykkäävät äänestää presidentiksi henkilöä, joka ei halua leikata vähäosaisilta.
Ei tullut varmaan yhtään mieleen, että Stubb kerää vasemmiston ääniä toista kierrosta ajatellen. Varsinkin demareilta voi tulla hyvinkin ääniä.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Jonkinlainen hämmentävä kilpailu Anderssonin ja Urpilaisen välillä käynnissä siitä, kumpi tajuaa kansantaloudesta vähemmän.
Ja tämä hämmentävä tieto yllätti vain Kurikassa ja ko. puolueiden kannattajien keskuudessa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
No on se nyt kumma, jos Kokoomuksen äänestäjät tykkäävät äänestää presidentiksi henkilöä, joka ei halua leikata vähäosaisilta.
Eivät kokoomuksen äänestäjät (tai ainakaan ylivoimainen enemmistö, joku Noora Fagerström tai tosielämän Sipoon herttua voivat olla toista mieltä) ketään kadulle halua, ihan empatiakykyistä porukkaa he ovat.
 

ijuka

Jäsen
Se on ihan sama mitä Yle tekee, tietyt piirit eivät niitä syytöksiä ole koskaan hälventämässä.

Mielestäni aivan perusteltua ottaa viikon kolmantena tenttinä tällainen näkökulma. Muuten vaan toistellaan samoja asioita mitä Hesarin ja Maikkarin tentissä toisteltiin.
No olen sitä mieltä, että kaikissa kolmessa tentissä pitäisi käsitellä ihan vaan niitä asioita, joilla on relevanssia presidentin roolia ajatellen. Ei presidentti päätä mistään leikkauksista tai verotuksesta. Noita voi sitten tenttailla eduskuntavaaleissa, eikö vain?

Mutta toki, kun kyseessä on YLE, niin on toki aika selkeää, että mikä tässä on taka-ajatuksena. Omasta mielestäni YLE on kuitenkin hieman eri asemassa kuin esim. ilta-sanomat. Ilta-sanomat on puhtaasti porvarillinen, mutta sitäpä ei valtio yli puoluerajojen tuekaan. YLE on valtion rahoittama, joten heidän tulisi olla puolueettomia ja objektiivisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös