Suomen Big Brother 2008

  • 1 244 095
  • 4 325

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Hieno jakso oli kyllä eilen.
Manta tippui, tämä on ihan ok. Ehkä hänellä oli hiukan liian suuri vaikutusvalta talossa. Muutenhan Manta oli ihan viihdyttävä persoona.

Ja vielä ensi sunnuntaina päästään pissiksestä eroon, Mia tippuu tuosta porukasta niin varmasti.

Oli jo hienoa huomata että Nikolla on vahva kannattajaporukka, pesi äänissä aikaisemmin hyvin näissä pärjänneen Cherylin.

Kyllä minä tästä tuotantokaudesta tykkään, kaksi suosikkiani (Niko ja Andreas) ovat aivan varmasti neljän parhaan joukossa. Nyt vaan vähän fiksumpaa viikkotehtävää kehiin, niin eiköhän tästä hyvä tule.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Äänestyksessä olevista Andreas ja Mia ovat kyllä erittäin heikoilla hangilla, mikä on loistava juttu. Harri ja Niko pitää kyllä pitää ehdottomasti talossa.

Miten ihmeessä Andreas on heikoilla hangilla äänestyksessä?
Vaikka Jatkoajan ÄIJJJJJÄT eivät Andreasta hyväksy, niin luuletko ettei hän olisi sulattanut about kaikkien naisten sydämiä tuolla viikon takaisella esityksellään?

Muutenkin Andreas on näistä kuppikunnista melko neutraalina, kun äänekkäämmät Niko ja Manta ovat vieneet huomiota.

Andreas on aivan varmasti neljän finalistin joukossa.
 

trap

Jäsen
Näinhän se on, suuri yleisö joka ei seuraa 247:a tai lue uutisia ja BBPlazaa eivät taida ymmärtää millainen kusipää ja peluri tuo Andreas oikeasti on. Yrittää jatkuvasti kääntää muita toisiaan vastaan, puhuu selän takana paskaa, ylläpitää omaa juorukerhoaan, leikkii kaikkitietävää keksimällä omia "faktoja" ja sitä rataa. Noissa isommissa keskusteluissa hyssyttelee ja pysyy taustalla, mutta omassa pienessä paskanjauhantakjerrossaan manipuloi jatkuvasti ihmisiä. Kuvottava tyyppi.

edit; niin ja varmasti tiesi myös vaimonsa raskaudesta ja yritti sillä hakea jotain pisteitä. Nopeasti unohtunut koko isyys-asiakin...

Onneksi tuo on jo tippunut inhokkilistan kärkeen edes BBPlazasssa.
 
Tilannehan taitaa olla se, että Andreaksen pelastaa Mia. Andreaksella lienee kuitenkin noita satunnaiskatsojafaneja, joiden mielestä on tosi symppis, muksukin tulossa jne - Mialla taas tuskin on mitään isompaa kannattajakuntaa. Ja jos vain yksi lähtee, niin se on Mia. Andreas taas mukasymppisnyökyttelee niin tomerasti, ettei joudu äänestyksiin vähään aikaan.
Eli. Jos Andreas haluttaisiin pihalle, sen täytyy tapahtua seuraavaksi. Mia tulee olemaan saletisti äänestyksessä seuraavallakin kerralla.
 

Luvia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Satakunta, Juventus
Iltasanomien uutisesta bongasin Andreaksen hurjan lausahduksen "Mulla on nyt hirveä halu lyödä tosi montaa. Olen nyt sellaisella päällä, että yksikin väärä sana, niin tämähtää, Andreas ilmoitti." Tämän haluaisin toki nähdä.

Kuhan ei Tero tai Jari-Mattia mene lyömään, voi olla aden narut sen jälkeen solmussa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos nuo ilmoitetut prosenttiosuudet tosiaan pitävät paikkansa eikä tuotanto kuseta katsojia, niin pahoin pelkään että Andreas tulee jäämään taloon ja lähtijä saattaa hyvinkin olla vaikka Harri. Kaikki varjoäänestykset ja suosiomittarit nimittäin näyttivät koko viikon ajan että Paska-Manta tulee lähtemään talosta ennätysmiinuksilla mutta lopulta eroa oli Cherylliin vain alle 2 prosenttiyksikköä. Joko nuo oikeasti äänestävät ihmiset ajattelevat ja äänestävät ihan eri tavalla kuin nuo pelkkiin varjoäänestyksiin osallistuvat (ja ehkä myös tuotannon tavalla leikata asioita koostelähetyksistä vaikuttaa asiaan) tai sitten noissa äänestystuloksissa yksinkertaisesti kusetetaan oikein kunnolla.

Tähän asti en ole jaksanut uskoa että Sub ja tuotantoyhtiö ottaisivat riskiä siitä että kusettavat äänestäjiä, mutta nämä viimeisimmät äänestykset ovat kyllä haiskahtaneet niin pahasti että jotenkin tämä usko heidän rehellisyyteensä on alkanut murentua.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä minä tästä tuotantokaudesta tykkään, kaksi suosikkiani (Niko ja Andreas) ...

Nyt kyllä vaaditaan perusteluja. Tai siis ymmärrän, että Niko vetoaa tyyppihomona tiettyyn katsojaryhmään, mutta Andreas? Miksi hän on suosikkisi, kun kerran on mielestäsi vielä kuppikuntaskismoissakin neutraali? En tuomitse, olen vain utelias, miten Andreas voi olla jonkun kaksilahkeisen suosikki.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten ihmeessä Andreas on heikoilla hangilla äänestyksessä?
Vaikka Jatkoajan ÄIJJJJJÄT eivät Andreasta hyväksy, niin luuletko ettei hän olisi sulattanut about kaikkien naisten sydämiä tuolla viikon takaisella esityksellään?
Onhan se selvää, että Andrée on sulattanut teini-ikäisten tyttöjen, feministien ja seksuaalivähemmistöjen sydämet. Naisista en nyt niin tiedä, heteromiehistä puhumattakaan.

Itsekin olen nähnyt vain koostelähetyksiä, mutta perämiehen vastenmielisyys ei ole silti jäänyt huomaamatta. Tuotannon suosikkipojuna Andréesta yritetään antaa koostelähetyksissä mahdollisimman puhtoinen kuva ja vaarana onkin, että satunnaiskatsojilta jää huomaamatta risteilyemännän todellinen puoli.

Jos Tommy tai joku muu tosissaan pitää Andréen vastenmielisyyttä vain jatkoajan äijien mielipiteenä, kannattaa käväistä esim. BBplazalla. Tällä hetkellä ylivoimainen inhokki 42 %:n osuudella. Vaikea uskoa, että ko. sivuston kävijäkunta olisi kovin miesvoittoista.

Harmi vaan, että Mia taisi sinetöidä lähtönsä eilisellä vittu-episodillaan. Ja oli hienoa taas huomata kuin perämiehen piti heti kääntää huomio itseensä kun tajusi, että Mia vetää isompaa roolia. "Mantaaa, mä rakastan sua!" oli ehkä säälittävin heitto koko BB-historiassa.

Manta näytti eilen hienosti todellisen luonteensa Vapun haastattelussa. Kuvottavampaa ilmestystä saa hakea. Alan itsekin hiljalleen uskoa salaliittoteorioihin, sillä millään en pysty uskomaan Mantan ja Cheryllin pientä eroa äänestyksessä.
 

Gustaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voisinpa melkein ensimmäistä kertaa elämässäni äänestää TV-äänestyksessä.

Aletaan olla asian ytimessä! Kun kilpailijat alkavat olla tarpeeksi tunteita herättäviä ihmisten mielissä, ääniä sataa sataa ropisee tuottajien karvaisiin kämmeniin entistä muhkeampi määrä.

Paljonkohan ääniä annetaan yhteensä eli paljonko euroja kilahtaa kassaan brutto / äänestys?

Andreas on muuten minunkin "suosikkini". Aika uskomaton ilmestys sinänsä.

Toisaalta, onhan se itkettävä jos itkettää ja syöksyttävä vaikka sementtiin, niinkuin laulussa väitetään...
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Jatkossahan BB:n tapahtumat menevät niin, että kuppikunnasta Mia lähtee seuraavana, jolloin jäljelle jäävät vain Niko ja Adrei. Niko hajoaa tietenkin täydellisesti, koska tukijoukot katoavat yksitellen talosta ja jäljelle jää vain inhottavia heteroita - paitsi... Andreiih. Niimpä eräänä kosteana iltana Nikolla on parin siiderin ja muutaman avautumisen jälkeen taas tosi paha olla hän heittäytyy Andrein armoille ja perämies pääsee kokeilemaan bi-hommia, kuten on tehnyt jo selväksikin, että kiinnostaa. Oli tuleva isä tai ei. Nähdään jännittävä peitonheilutusepisodi joka johtaakin siihen että se peitto livahtaa lattialle ja koko Suomi näkee Nikon perse pystyssä ja loput voittekin kuvitella... Näin saadaan jälleen lisää draamaa ja tämän jälkeen onkin siinä ja siinä pystyvätkö Suomen homofoobikot äänestämään Nikon talosta ulos. Kyseinen "mies"henkilö on kyllä niin epätodellinen, että sillä on viihdearvoa.

Olipa muuten tylsä ratkaisu tämä "suuri rangaistus". Mielummin jotain nikotiinituotekieltoa päälle tai muuta vastaavaa psyykettä koettelevaa.
 

er_bai_wu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, LOFC, JJK, NYR, S.S. Lazio, v. Sacher-Masoch
En jaksa lukea onko joku ollut jo täällä samaa mieltä Ruben Stillerin kanssa siitä, että BB-talossa olisi mukava nähdä vallankumous; mitä tapahtuisi esimerkiksi silloin, jos otettaisiin pienenä eksperimenttinä yleinen tottelemattomuus ohjenuoraksi, ts. ei välitettäisi paskaakaan mitä BB käskee. Laulettaisiin vain Rage Against the Machinen hangessä "Fuck You, I Won't Do What You Tell Me!". Olisi kiva nähdä miten tuotantotiimin pojat suhtautuisivat tähän.

Mutta katsoin tosiaan eilisen lähetyksen ja voi sanoa, että olen harvoin nänhnyt mitään niin vastenmielistä kuin tämä Maria.
 

Tamake

Jäsen
Vähän vähemmän tullut BB:tä seurattua, mutta tuo ulostusäänestyskäytäntö vaikuttaa hyväksikäytöltä. On totta, että äänestävää katsojaa vedätetään aika pahasti jos putoaja on päätetty tuotannon puolelta, mutta entäpä kisailijoiden oikeudet. Meikäläistä vois pikkasen nyppiä jos tietäisin, että katsojien mielipide ei ratkaissut talossa viettämääni aikaan, vaan tuotannon kyhäämä jännittävä "tarina" määrittelee puotoajan. Joku pari kuukautta pelinappulana vois kirpaista. Olettaen tietysti, että jonain karseana painajaisaamuna heräisin BB-talosta - urg. Kilpailijoille on kai sanottu, että katsojat ratkaisevat putoajat? Muuten vois porukalla olla motivaatio-onkelmia. Tuossa voisi minun oikeustajuni mukaan olla Jutun tynkää käräjille.

Voip olla vähän kärjistettyä, mutta aatteleppa itekki.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen jatkuvasti pitänyt käsittämättömättömänä kommenttina sitä, että Maria olisi Suomen BB-historian vastenmielisin ihminen. No, tämä menee tyypillisen suomalaisen vähättelyn piikkiin, osuvampaa olisi toki sanoa, että Maria on koko maailman BB-historian ja ylipäänsä koko tv-historian vastenmielisin ilmestys. Onneksi en ole itse tekemisissä tällaisen white trashin kanssa, todella pelottavaa jos Keski-Suomen lähiöpubit ovat täynnä vastaavanlaisia tapauksia.

Huolestuttavaa on myös se, että eilinen äänestys oli niinkin tiukka. Voiko oikeasti noin vastenmielinen läyhäävä (voi helvetti mikä sana) paskasäkki vedota joihinkin tv-katsojiin? No, näköjään white trash on laajasti edustettuna katsojissa ja etenkin äänestyksiin rahansa tuhlaavissa sellaisissa.

Kaikesta huolimatta eilinen oli loistavaa viihdettä. 45-vuotiaalta näyttävän reilun kolmekymppisen sekopään lopullinen kilahtaminen, paskanjauhamisporukan johtajan tippumisen aiheuttamat risteilyemännän ja angsti-teinin säälittävät itkukohtaukset, ja samojen kaksinaamaisten kusipäiden joutuminen äänestykseen.

En olisi uskonut tätä, mutta täytyy todellakin toivoa maailman nössöimmän "punkkarin" ja jopa Keravan ainoan homon menestymistä seuraavassa äänestyksessä. Tosin risteilyemännän putoamiseen en millään usko, tämä sama pro-Sauli -jengi äänestänee perämiehen vielä hyvin pitkälle. Eli Mia tippunee, vaikka toisi taloon viihdettä moninkertaisesti talon toiseen, enemmän kaapissa pysyttelevään, homoon nähden. Ennen äänestystä pitää toki vielä toivoa, että Andreas ottaisi lopulliset raivarit ja huitaisisi käsilaukulla esim. Johania.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olihan eilinen lähetys mielenkiintoista viihdettä. Jotenkin epäuskoinen olo oli koko lähetyksen tuon Marian käytöksestä ja kommenteista, voiko joku olla noin typerä.
Sohvalla vielä talossa ollessaan Vapun kysyessä joltain muulta jotain, aina löytyi kommentoitavaa päälle. Ja sitten tämä elämöinti Vapun haastattelussa. Kommenttia tuli nimeämisistä mm Cherylille "V***n idiootti!". Ihminen näyttää ulkoisesti n 50-vuotiaalta ja suusta tulee tuollaista teiniangstia. Kyllähän ihminen nolasi itsensä pahemman kerran.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen täysin samaa mieltä siitä Marian kutsuminen BB-historian vastenmielisemmäksi ihmiseksi on naurettavaa vähättelyä. Paskasäkki on vailla epäilyksiä koko maailmanhistorian ällöttävin ja vajakein kuppasäiliö. Eilinen talk show-esitys Marialta oli siksi säälittävä esitys nimeämisvideon päälle huudettuine solvauksineen ja lapsellisine virnuiluineen että vähemmästäkin tulisi minun mielestäni olla laillista lopettaa mielenvikaisen yksilön elämä. Maria uhkasi haastaa koko BB:n käräjille, mutta eiköhän tämä mätisäkki mene sinne itse, vatipää kun suuressa viisaudessaan meni suorassa lähetyksessä tarjoamaan 16-vuotiaalle tyttärelleen alkoholia. Lapsen huostaanotto ja paskasäkki vankilaan, siinä olisi paras ratkaisu ever.

Laivaemäntä Andreas saisi seuraavaksi kadota talosta. Vastenmielisyydessä ei toki nouse Marian sfääreihin, mutta tarpeeksi lähellä ollaan. Eilinen "Mä rakastan sua paskasäkki!" oli taas niin miehinen ratkaisu että sille nauroi koko studioyleisö.

Mia on kovaa vauhtia ajamassa itseään samaan vajakkien sakkiin Marian ja Andreaksen kanssa vittu-raivareillaan, mutta mielestäni tämä on ihan normaalia käytöstä 19-vuotiaalta wannabe-rocktyttö pissikseltä. Minkäs teet kun luonto on moiseksi luonut. Saisi minun puolestani jäädä vielä taloon hajoilemaan ja kirkumaan, varsinkin kun suurin ehdokas flippaajaksi, Marianna, sieltä jo häädettiin.

Niko taas on niin homo että sitä on hauska seurata. Vetää täydellisen yli tuon puppeliroolinsa, viihdyttävä persoona.

Harrista on meikäläisen silmissä kasvanut voittajasuosikki. Irokeesipäinen itsesääli-bisse tuntuu melko suoraselkäiseltä kaverilta, ja tuosta joukosta erottuu myös täysipäisyydellään edukseen. Niinkun naula korvaan-temppu, eilinen perseennäyttö ja talon muiden miesten nuoleminen kännissä on osoittanut.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Tuota miesten nuolemista en ymmärrä. Joko kaikki talon "miehet" ovat kaappihomoja tai sitten joku asia tärkeä asia ei ole vielä avautunut minulle.
Aiheuttaa lähinnä oksennusreaktion kun näkee kaverien imuttelua kahden kaljan kännissä, mutta kyllähän kaverille toki saa antaa kielarin.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä antoi mätisäkki oikein hyvää esimerkkiä tyttärelleen suorassa lähetyksessä..... Eikö nainen omaa minkäänlaisia tapoja? Eipä näköjään... Huh.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Olipa muuten tylsä ratkaisu tämä "suuri rangaistus". Mielummin jotain nikotiinituotekieltoa päälle tai muuta vastaavaa psyykettä koettelevaa.
Omissa silmissäni tuo häätöäänestykseen joutuminen on kova rangaistus. Äänestykseen joutui kolme asukasta (Harri, Mia ja päästäinen), jotka eivät ole pahemmin nimeämispisteitä keränneet. Lisäksi saivat tiedon tästä jo eilen, eli joutuvat olemaan paineen alla koko viikon. Rangaistus vaikuttaa näiden osalta koko viikon toimiin.

Saa nähdä millä taktiikalla feikkava perämies viikkoon lähtee. Eilen tuntui olevan niin tunnekuohuissaan, ettei selvyyttä oikein saanut. Pelimiehenä laatii varmasti selviämistaktiikan, joka toivottavasti kosahtaa urakalla.
 

Kostaja#2

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hiki-Hockey. Sympatiat Rauman Lukolle.
Kyllä antoi mätisäkki oikein hyvää esimerkkiä tyttärelleen suorassa lähetyksessä..... Eikö nainen omaa minkäänlaisia tapoja? Eipä näköjään... Huh.

Tytär vaikutti yllättävän normaalilta siihen nähden millaisella äidillä häntä on paiskattu. Ei kyllä ainakaan äidiltä tulleessa geeniperimässä ole kauheasti tuulettelemisen varaa.

MTV3:n nettisivut kertoivat myös ko. otuksen kahden vuoden selibaatista. Mahtoikohan olla ihan omasta tahdosta. Toisaalta kyllä tästä maasta löytyy hyvin epätoivoisiakin miehiä, itsellänikin tietenkin on ollut omat heikot hetkeni. Tuolle asteelle en kuitenkaan ole ainakaan vielä onneksi sortunut.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Huh, paskasäkki putosi ja hyvä niin. Taisi vetää viinistä melkoiset pohjat ennen talosta ulospääsyä, niin känniseltä vaikutti jutut jo tuntia ennen uloslähtöä. Sitten sopiva nousuhumala ja jännityksen muuttuminen vitutukseksi sai tyypin sekoamaan ihan täysin. Hyvin huomasi miten on pienessä päässään ajatellut pahoja jokaisesta tyypistä ja sitten ne purkautui siinä nimeämisvideon kohdalla. Uskomaton tyyppi, teki yksinkertaisesti pahaa katsoa.
 

Harri2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Omissa silmissäni tuo häätöäänestykseen joutuminen on kova rangaistus. Äänestykseen joutui kolme asukasta (Harri, Mia ja päästäinen), jotka eivät ole pahemmin nimeämispisteitä keränneet. Lisäksi saivat tiedon tästä jo eilen, eli joutuvat olemaan paineen alla koko viikon. Rangaistus vaikuttaa näiden osalta koko viikon toimiin.

Hahaa! Tuon kohdan innoittamana tarkistin viime viikon nimeämiset. Andreas ja Mia eivät kumpikaan saaneet yhtään pistettä. Harri sai kaksi, yhden Marialta ja toisen Andreakselta.

Kiva sattuma.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paradoksaalista sinänsä, että Andreas ei olisi lainkaan niin ärsyttävä, jos kävisi ilmi, että hän "pelaa" tietoisesti ja yrittääkin manipuloida jengiään.

Silloin pitäisi pitkin hampain nostaa hattua, ja tunnustaa, että psykologinen silmä toimii kaverilla hienosti. Jotkut täsmäheitot vaan vaikuttavat niin osuvilta ja toimivilta, että ehkäpä niiden takana on pirullisen taitava BB-asukas, joka haluaa voittaa. Se olisi omalla tavallaan kunnioitettavaa suorittamista tyyliin Esa Tikkanen tai Jarkko Ruutu.

Tai sitten kyseessä on vain aito kaksinaama.

Marian kohdalla toivomukset kävivät toteen. Hyvä. Tämän päivän lehdissä "Säkki" tajuaa jopa itsekin katua ja hävetä tekemisiään. Hienoa, että hänelle osoitettiin asiain laita juurta jaksaen. Toivottavasti otti vähän onkeensa.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eikös se äänestykseen johtanut seikka ollut "toistuvat sääntörikkeet"? Ihmettelen, mitä toistuvaa se Harri on tehnyt. Mian kanssa hangoitteli silloin kesken jääneiden bileiden jälkeen hereillä BB:n nukkumaanmenokehoituksista huolimatta. Itsellä on kyllä 24/7, mutta eipä ole tullut tuota juuri katsottua, joten muut mahdolliset toistuvat sääntörikkeet ovat siksi saattaneet mennä ohitse.
 

Ruutu8

Jäsen
Lainattu suoraan Iltasanomat.fi sivulta.

"Hän ei suostu vastaamaan kysymykseen, miksi hän lähti talosta. Hymiöitä on lisätty myös tämän vastauksen perään, joten Marianna antaa ainakin ymmärtää, että mistään todella vakavasta ei olisi kyse.

- Mä en voi viel kommentoida mitää sulle tohon ;). Syy kyl selvii ja selvii jotain paljon muutaki."


Niin, syy oli mikä??? Ja mitä muuta selvisi? Kunnon kusetusta kyllä koko homma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös