Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2023–2024

  • 349 216
  • 1 239

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Aho 1+1 ja 50p tälle kaudelle täyteen. Teräväinen ja Kotka olivat hiljaista poikaa. Raanta otti voiton 10 torjunnan iltapuhteella. Statsit silti kehnot kun 2 maalia päästää 12 vedosta. Haula myös tehoton ja Hatakka ei yhtään auttanut kokoonpanon ulkopuolelta. Lundell koittaa olla nyt Barkov ja tehoili 1+1 ja vielä +2 tilastoihin. Ei silti riittänyt voittoon, vaikka Luostarinen painoi myös yhden. Barkov edelleen kireänä. Mikkola hoiti oman tonttinsa ilman turhia tehoja. Pakko mainita Ekbladin ja Forslingin +4 tilasto pelissä missä häviävät 6-4. Eihän tuo kaksikko suomalainen ole, mutta vahvalla mutulla väittäisin heidän haluavan olla. Huikea tilasto kuitenkin ukoilla.

Uratilastoissa ei ihmetekoja. Voisihan sitä tuolta muutamia nostoja ottaa, mutta ei ny. Jäi mainitsematta edellisestä, että Merelän 15 peli nosti Top200-listan sisäänpääsyrajan tuohon 15 peliin.
 
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
UPL ylipäätään kolmeen edelliseen peliin vain yksi päästetty maali. Ei ole Buffalon ykkösmaalivahdista epäselvyyttä.
Hienoa kautta vetää Uksu-Peksu. Siinä voi olla tulevaisuudessa Puhveleilla melkomoisen kova kaksikko maalinsuulle. Upeaa huomata että tekeillä on uusi suomalainen maalivahti NHL-kaukaloihin. Niitä ei liiaksi puissa kasva. Ja jotenkin fiilistelen sitä kun stanleycupittoman Änäri-joukkueen maalilla operoi suomalainen veskari. Paljon tsemiä sekä Luukkoselle, Leville että koko Sabresin jengille.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Luukkonen 13/15, Saros 21/24 ja Korpisalo 27/29. Kaikille tappio, mutta Korppari vei jatkoille ja pääsi yli 90 torjuntaprosenteille, kun taas UPL ja Juuse sai tyytyä 8 alkuiseen numeroon. Luukkonen on saanut uralle nyt nostetta ja alkaa kuulua ihan tulevaisuuden nimiin. Poikanen hän kuitenkin vielä ja tilastoissa tapahtuu veteraaneja enemmän muuttujia. UPL tulee seuraavaan peliin hyvin todennäköisesti ylittämään 4000 minuutin rajan ja olisi näin 23. suomalainen, jolle vastuuta on annettu yli 4000 minuutin. Siinä uuden tuhatluvun päällä on Jani Hurme ohitettavana, mutta seuraava ohitus onkin vasta päällä 5000 minuutin oleva Markus Mattsson.

Rane painoi kaksi maalia ja nyt on kauden saldona 26+34=60. Ranen eka maali nosti hänet yksin sijalle 6. ohi Tikin ja vain 5 suomalaista on iskenyt maaleja enemmän. Näistäkin Barkov ja S.Koivu on enää 8 ja 9 maalin päässä. Pisteissä myös 9.sija on nyt Ranella selkeästi yksin hallussa. Tiki on edellä vielä pisteissä ja matkaa Tikiin on 57 pistettä. Kausi ei välttämättä riitä ohitukseen, mutta kuten jo aiemmin todettu, niin Rane voi yllättää.

Kivirannalla vielä 5 peliä 200 rajaan ja Kupari lähestyy Top100-listaa, jonne matkaa vielä 3 peliä. Ylönen ei ollut kokonpanossa ja sadas peli on edelleen 10 päässä. Pärssinen Ylöstä yhden pelin päässä ja hänen paikka kokoonpanossa näkyy olevan jo kohtuullisen sementoitunut. Pärän yössä erikoismaininta 5 taklauksen saaminen tilastoon noin 10 minuutin peliajalla.

Maaleissa Hintz painoi venttisijalle ohi Haulan ja Teuvon paikka Top20-listalla on uhattuna enää 7 maalin päässä. Armia nousi ohi Kasperin maaleissa. Syötöissä Rasse enää 4 päässä Ruotsalaisesta. Lindell, Maccelli ja Kiviranta saivat myös syötöt. Kivirannan syöttö nosti hänet jaetulle 99.sijalle, joten 17 syöttöä riittää Top100-listan sisälle pääsemiseen.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Korpisalo katseli luukkuvahtina voittopeliä ja Ristolainen napsi -2 tappiossa. Raannalle meni 3 sisään 17 laukauksesta ja sai vielä vaitoaitiosta katsella paria tyhjään tehtyä. Vastapuolen molarilla oli paljon varmempi päivä ja näin Kotkaniemi, Teräväinen ja Aho joutuivat taipumaan. Aholle kuitenkin 0+1 ja hän enää 2 syötön päässä Teräväisen uran syötöistä. Pisteissä Aholla on vielä 11 matkaa Filppulaan.
Merelä kävi kellottamassa reilu 6 minuuttia ja sillä osallistumismerkintä pöytäkirjoihin. Määttä sai onnitella Merelää pelin jälkeen voitosta.
Hintz, Hakanpää (-2) ja Lindell (-1) joutuivat jatkoajalla taipumaan ja kaikki ilman tehoja.
Kakko sai 8 minuuttia vastuuta ja +1 tilastoihin. Vaakanaiselle yli 21min peliaikaa ja nollaa tehoriveillä.
Tolvanen kerkesi myös napsimaan itselle -2 lukemat.

12 kenttäpelaajan voimin ei ihan päästy venttiin, vaan jäi 20p vajaaksi. Ahon 0+1 oli komea suoritus yön suomalaisille. Tästä sitten masentuneena päivää käyntiin.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Merelä kävi kellottamassa reilu 6 minuuttia ja sillä osallistumismerkintä pöytäkirjoihin. Määttä sai onnitella Merelää pelin jälkeen voitosta.
Eikös yleensä hävinneen osapuolen pitäisi onnitella voittajaa, eikä voittajan itseään häviäjälle?
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Eikös yleensä hävinneen osapuolen pitäisi onnitella voittajaa, eikä voittajan itseään häviäjälle?
No näinhän se kyllä yleensä on tavannut mennä, mut en nyt ihan ymmärrä miten nuo Määttä ja Merelä noin meni sekoilemaan. Siinä oot kyllä ihan oikeassa, että kyllä se Merelän olis pitäny onnitella, mut rookie on niin onnessaan joka pelistä, nii kai hän luuli voittaneensa ja Määttä kokeneena kiltisti sitten onnitteli. Minähän en kirjoituksissani virheisiin sorru ja tottakai tiesin Detroitin pelin vieneen...

Kiitos korjauksesta ja koitan olla tarkempi jatkossa. Menee välillä solmuun nämä nimet.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Santeri Hatakka pääsee tänään pelaamaan kauden ensimmäisen NHL-ottelunsa ja Devils-debyyttinsä.





Hatakan myötä sitten 45 suomalaista luistellut NHL-jäillä tällä kaudella. Heinola ja Puljujärvi nostanevat määrää kahdella jossain vaiheessa, mutta mistä kolme muuta että tulee 50 täyteen? Tuomaala, Kemell ja toinen Rädyn veljeksistä? Lambert loppukaudesta Jetsin varmistettua playoff-paikkansa?
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Hatakalle heti reilu 17min peliaikaa Devilsin 6-5 jatkoaika voitossa. Pisteitä ei tullut, mutta jotain on ainakin tehty oikein kun tilastossa komeilee +3 ollen Devilsin ainoa pakki joka edes pääsi plussalle.
Onko pelin nähneillä jotain sanottavaa Hatakasta? Toki pelaajan profiiliin kuuluu myös omanlainen näkymättömyys, mielestäni tälläiset näkymättömät ja kaikkien yllätykseksi kokoonpanoon murtautuneet pelaajat ovat olleen aina lähellä sydäntä.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
@Vatanen jo tuon Hatakan ilosanoman meille ilmoitti ja sehän oli sanasta sanaan oman tajunnanvirran kanssa. Eli pelistä ei mitään käryä, mutta tilastojen mukaan nappisuoritus. +3 oikein osuu silmiin siinä pakkien tilastoriveillä. Haula samaisessa matsissa oli aloitusympyrässä luotettava, keräsi +2 ja vielä kirsikkana kakun päälle syötti yhden osuman. Haula tämän kauden pörssissä 10. tehokkain suomalainen 10+13 tehoilla ja Hatakasta tuli näin 44. suomalainen, joka on päässyt peleille.

Mikkola painoi Montosen kanssa "Hatakat" ja oli +3 tuloksella pakiston ainoat plussalla. Peliaika Mikkolalla yli 20min ja muutaman taklauksen kerkesi esittämään. Luostarinen ja Lundell taas ottivat 4-1 voitosta itselleen -1 merkinnät. Barkov edelleen sivussa. Saros poimi ottelussa 34 koppia 36 vedosta, mutta se ei riittänyt voittoon. Kaksi viimeistä Floridan maalia meni tyhjiin Saroksen lähtiessä etsimään Pärssistä, jota ei kokoonpanosta löytynyt ollenkaan.

Puustisen uran tehot ovat vain enää haalistuva muisto ja nyt Jalosti alkaneen sankarin tarina alkaa olemaan tätä alle 10min peliaikaa ja 0+0 iltoja. Sentään plussapallo tarttui matkaan. Maccelli ja kokoonpanoon taas palannut Välimäki napsivat myös plussat sekä yhteistehot 1+1, kun Välimäki maalasi ja Maccelli syötti. Välimäki nousi raketin lailla keskeltä maalintekoon ja komia oli osuma. Turhaan ei suomalais-duo pidä astronauttien kypäriä pelissä. Välimäelle tämä oli vasta kauden avausmaali ja oli kerennyt jo 30 peliä käydä pelaamassa ilman maalia. Välimäki ja Vaakanainen oli ilmeisesti olleet kesän samassa treeniryhmässä, kun tämä on tälläistä ilotulitusta.

Ilman Granlundia painanut San Jose nappasi jatkoilla voiton, kun Kähkönen otti 44 koppia kiinni 47 vedosta. Komea ilta ja varmasti maistuva voitto. Mainitaan nyt tässä vielä Kuparin olleen myös yöllä tositoimissa 10 minuutin vastuulla Jetsin ottaessa 1-4 tukkaan.

Kun ei tältä yöltä mitään spektaakkelia saa uratilastoista, niin mainitaan nyt vaikka Puustisen pelin olleen 20. ja Hatakan taas 10. Kaksinumeroisiin otteluihin on päässyt nyt 209 isänmaan kiekkoilijaa. Välimäen maali nosti hänet nyt 8 maaliin Mikkolan ja muutaman muun seuraksi ja jo seuraavalla maalilla voisi olla mahdollisuus nousta maalintekijöiden Top100-listalle. Maccelli jahtaa jo Luostarista ja Lundellia pistepörssissä ja Välimäki parempana maalarina nousi Timo Blomqvistin ohi pisteissä. Saros tarvii vielä 21 torjuntaa, jotta saadaan 9000 torjunnan raja rikki.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Määttä sai pakeista toiseksi kovimman peliajan ja -1 sarakkeisiin, kun Dallas Hintzin (2+1, +3), Lindellin (1+0, +2) ja Hakanpään (+2) johdolla otti 5-4 voiton. Lindell ja Hakanpää olivat pakkien peliajoissa 22 minuutin havinoilla ja Dallasin pakkien eniten pelanneet. Hintz taas pelasi melkein hyökkäjistä vähiten, mutta tarviiko sitä varttia pyöriä kaukalossa, jos tuollaiset tehot painaa pienemmälläkin peliajalla.

Korpisalolle 24 torjuntaa 25 vedosta ja sillä Ottawalle 4-1 voitto Armian edustamasta Montrealista. Armia sai taas pelata ilman Ylösen seuraa, kun Jessellä taisi olla jo toinen peli kokoonpanon ulkopuolella. Liekö sitten loukkia alla vai onko edessä Pärssiset eli AHL-matka? Merelää ei näkynyt myöskään voittamassa joukkueensa mukana, mutta Ristolainen sentään oli kaukalossa pakkasukkona -2 merkinnöillä.

Jokiharjulle -1 ja Luukkoselle 32 torjuntaa ja 3 omiin. Tappio tilastoihin ja voittoa pääsi juhlimaan vastapuolen Vaakanainen, mutta ilman tehopisteitä ja -1 merkinnällä. Kakko koitti parannella tehosarakkeita San Josea vastaan, mutta vaikka Granny oli poissa ja Kähkönen luukkuvahtina, niin silti jäi luu käteen.

Lindellin maali nosti hänet 20 tehopisteeseen tämän kauden osalta ja sillä suorituksella ollaan 11. suomipörssissä. Hintz hoiti itsensä piste per peli junaan, mutta @FASlapsi on joko pelikiellossa tai muutoin kieltäytynyt tästä junatarinaa kirjoittamaan.

Korpisalolle 250. peli ja Luukkoselle myös pyöreitä ja pelimäärä on 70. Korpisalo ylitti yhdellä torjunnalla 6500 rajan ja Luukkonen jäi yhdellä 1900 torjunnasta. Kohta on UPL 2000 torjunnan määrässä ja siellä näitä legendoja ei olekaan suomesta kuin 20. Korpisalo yksi näistä ja tuo torjuntamäärä oikeutta hänet jo sijaan 9.

Hintzin tehoilta nosti hänen pistelukeman 290 pisteeseen ja 10 pisteen päässä onkin jo 300 rajapyykki odottamassa. Lindell painoi maalillaan itsensä Top50-listalle ja jakaa nyt 48 maalin kanssa paikkaa Heiskasen ja Niemisen kanssa. Seuraavalla nousisi yksin sijalle 50 ja pudottaisi Niemisen ikuisesti ja Heiskasen hetkellisesti listoilta. Kakolla on 47 maalia ja hänkin voisi tuonne teoriassa nousta, mutta saapa nähdä. Ihan ei hänen näytöt riitä. Mielenkiintoa kuitenkin tuossa taistelussa.
 

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Tynkäkierroksella pojat painaneet 14 pojoa tauluun. Mikko keihäänkärkenä 5 pistettä, onkohan Ika taas sanonut jotain? Dallasin pojat kun olisi saatu mukaan kierrokselle, niin 20 pinnaa olisi ollut paperia.

Eiköhän seuraavalla täydellä kierroksella kamppailla taas viiden pinnan ylittämisestä porukalla.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Maccelli tosiaan 0+1 ja Välimäki -1. Vastapuolen hurjista Lundell 1+1, +1, Barkov 0+1, Luostarinen 0+1, -1 ja Mikkola +1 ja pakeista isoin peliaika.
Kupari osallistui alle 10 min peliajalla peliin, mutta ilman tehoja.
Aho 0+2 ja Turbo 1+1. Kotka painaa nollaputkessa ja Raanta luukkuvahtina.
Arsi +1 ja Kiviranta -1 saivat seurata kahden suuren showta ja Rane 1+4, +3 tehoilla oli kohtuu vauhdissa. Muuan Kinnoni painoi sitten 4+1 ja kaksikko oli ensimmäistä maalia vailla kaikissa maaleissa mukana. Hurjia miehiä. Ei silti ihan Miku Ronkaisen tasoa, joka Ketterässä painoi 4+2 tässä hiljan, mutta ei siitä enempää.
Tolvanen pääsi myös ottamaan osaa 6-2 voitosta, mutta eipä tullut pisteitä.
Luukkonen nautti luukulla Levin huipuista otteista ja sieltähän napsahti voitto. Jokiharju +2, mutta ilman tehoja.

Turbolla vielä 2 maalia Nikke Hagmanin saavuttamiseksi. Lundell otti Lehterän maalimäärän haltuun. Barkovilta uupuu vielä 5 passia Jokisen saldosta. Rane taas kahden päässä Filppulasta. Teuvon syöttö piti hänet vielä syötön verran Ahoa edellä, mutta taitaa Aho mennä pian ohi lopullisesti. Pisteissä Aholla matkaa Filppulan summaukseen vielä 9 pinnaa. Teuvo nyt pisteissä sijalla 18., kun taakse jäi Ruuttu. Lundellin 100 rajapyykki enää 5 päässä ja Luostarinen ja Maccelikin siellä lähestyy samaa rajaa.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Vaan vielähän näitä voi muutella. Urhon avausmaali on nyt tainnut olla pisimpään voimassa. NHL on kuulemma luonut erityisvaliokunnan etsimään perusteita maalin hylkäämiselle sopivista perusteista. Vielä ei ole löytynyt.

Onnea URHO! Olihan se jo aika. 108 peliä siinä meni. On se kova. Sääli, että tätä ei saa enää seurata ja ihastella, mutta ehkä tästä vielä hyvä tarina tulee.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaan vielähän näitä voi muutella. Urhon avausmaali on nyt tainnut olla pisimpään voimassa. NHL on kuulemma luonut erityisvaliokunnan etsimään perusteita maalin hylkäämiselle sopivista perusteista. Vielä ei ole löytynyt.

Onnea URHO! Olihan se jo aika. 108 peliä siinä meni. On se kova. Sääli, että tätä ei saa enää seurata ja ihastella, mutta ehkä tästä vielä hyvä tarina tulee.
Joo, kuulemma Urhon maali katsotaan vielä Torontossa ja sen jälkeen tarvittaessa puolueettomassa välimieskäsittelyssä, mutta jos se voimaan jää niin piru vie hienoa ja onnea Urho!

Oli jo aikakin!
 

sventur

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJK & NasKi (R.I.P)
Kerta Urho saa pitää maalinsa niin NHL valitsee seuraavan suomalaisen kiusattavakseen? Vai onko jotain oikeita perusteita sille, ettei Aho saa viime yön Teräväisen maaliin syöttöä voitetusta aloituksesta?! Aika rohkeaa toki NHL:ltä lähteä kiusaamaan jotain Ahon meriiteillä pelaavaa pelaajaa, kun niitä huomaamattomampiakin olisi tarjolla...
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Piste per peli -junassa Sebastian ja Aleksander nautiskelevat rentoutuneina Mikon pöydässä omista pippuripihviannoksistaan. Mikko selittää että näin se homma kannattaa ottaa hei, teette niitä pisteitä sen verran että ei tartte joka jumalan asemalla pelätä lentääkö täältä pois vai ei. Kattokaa nyt tota Roopea, tuolla se taas naama punaisena tasaa hengitystään kun onnistui jälleen kerran juoksemaan hetkeksi sisälle, ja hermostuneena kuikuilee ympärilleen että tuleeko konnari heittämään sen ulos jo nyt vai vasta ens asemalla. Sebastian ja Aleksander nyökyttelevät Mikolle ja toisilleen, ja toteavat että totta puhut, kyllä tää on paljon parempi tapa. Mikko tilaa uuden pullon punaviiniä pöytään, ja kertoo että tein tossa muuten viis pointsia yhteen peliin, kannattais varmaan Roope sunkin tämmösiä silloin tällöin harrastaa niin ei tarvis olla aina ihan kusi sukassa täällä. Sebastian nostaa maljan isänmaalle, Mikko nostaa heti lasinsa, mutta Aleksander ei oikein tajua että eikös me nyt olla sitä mieltä että Venäjä on ihan perseestä, että mitäs helvettiä me nyt sille jotain maljaa nostellaan hä?

Aseman baarissa meno on rauhallista, samat tutut naamat siellä istuvat olut- ja limulasiensa kanssa, ja aina välillä tulee uusi naama Toukka-junasta baariin sisälle. Viimeisimpänä baariin astui Waltteri Merelä, hän ihmetteli aseman baaria suu auki ja kertoi muille että Toukka-junaan jäi enää kaksi tyyppiä, en tiiä keitä ne ees oli, joku Joona ja Nikolas, olin ihan nevahööd niistä. Eipä tiedä Waltteri että on sinne astellut sen jälkeen myös joku Santeri-niminen otus Uudessa Pelipaidassaan.

Yhtäkkiä aseman baarissa alkoi valot vilkkumaan ja summeri soimaan. Urho alkoi villisti tuulettamaan, mutta kukaan muu ei tehnyt elettäkään. Waltteri ihmetteli että mikä tää juttu nyt on, Kasperi kertoi että tuo valomerkki ja summeri lähtevät soimaan aina kun Urho Vaakanainen on tehnyt maalin, mutta ei siihen kannata reagoida mitenkään koska Urhon maalit aina kuitenkin lopulta hylätään. Summeri ja valomerkki oli kuulemma jo kolme kertaa aiemminkin rävähtänyt päälle, ja Urhoa oli kannettu kultatuolissa pitkin baaria, kunnes baarin telkkari oli lävähtänyt päälle ja Gary Bettman oli sen välityksellä käkättänyt että ähäkutti, vitut Urho mitään maalia ole oikeasti tehnyt, mä henkilökohtaisesti kävin hylkäämässä sen tai merkkaamassa jollekin muulle, että haistakaa te kehitysmaalaiset idiootit ja varsinkin sinä Urho paska!

Tälläkin kertaa Urho kuikuili pelokkaasti yksinäisen juhlimisensa keskellä telkkarin suuntaan, ja eipä aikaakaan kun se lävähti jälleen päälle, ja Urhon hartiat painuivat jo valmiiksi lannistuneeseen lysyyn. Ruutuun pelmahti jälleen Gary Bettmanin ärsyttävä naama, mutta tällä kertaa hän ei ollutkaan vahingoniloinen vaan vastaili hätääntyneenä puhelimiin, tonki papereita, raapi päätään ja yritti huutaa joillekin että etsikää nyt jotain helvetin kuvakulmia millä voitais se aikaisempi tolppakuti tuomita maaliksi, mutta ei se auttanut mitään. Gary Bettman joutui vitutukseensa tikahtuen julistamaan, että we have a good goal, ja voi pojat minkä huutomyrskyn se baarissa saikaan aikaan! Urho itki valtoimenaan, kun häntä neljännen kerran alettiin kantamaan kultatuolissa pitkin baaria, kaikki huusivat hänelle että tätä ei enää mikään vie sinulta pois, se on nyt tässä, nauti Urho nauti!

Samaan aikaan turkulaisessa nakkikioskissa Marko Kiprusoff vaipuu entistä syvempään masennuksen alhoon. Hän tavaa Teksti-TV:ltä Vaakanaisen vihreää nimeä, joka ei ole sulkujen sisällä, ja ei voi ymmärtää että nytkö se tuokin on sitten... Marko yrittää hakea lohtua kioskin hyllylle nostetusta Tikkurilan alennusmyynnistä varastetusta maalipurkista, johon Marko on itse kirjoittanut mustalla tussilla kirjaimet N, H ja L, ajatellen että on minullakin NHL-maali täällä, mutta Marko ei pysty enää huijaamaan itseään ja vaipuu lohduttomaan itkuun. Samalla kioskiin astelee pari entistä maalivahtia, Pekka ja Mika, jotka katsovat hyllyllä olevaa NHL-maalipurkkia ja nauravat että ei vittu mikä sääliö, tolla on tommonen kun ei se oo itse osannut NHL:ssä koskaan maalia tehdä, mekin ollaan jumalauta tehty siellä maali vaikka ollaan maalivahteja mutta tää yks nakinpaistelija täällä joutuu tommoseen surkeuteen turvautumaan. Pistäs pari porilaista ja kuus mustaa makkaraa ja poronkäristys nakeilla ja ketsupilla ja lopeta toi vitun itku!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Katotaas tätäkin maalitaulukkoa tämän kauden keskiarvojuttujen osalta, äkkiä nyt ennen ku lennän seuraavan kerran jäähypenkille:
yli 40yli 30yli 20Yhteensä yli 10Kommentti
2024Rantanen (43)1 (Hintz)3 (Aho, Teräväinen, Tolvanen)8 kplKausi kesken, n. 50 peliä pelattu
2023Rantanen (55)2 (Hintz, Aho)3 (Barkov, Laine, Lehkonen)17 kpl
20224 (Barkov, Aho, Hintz, Rantanen)2 (Laine, Teräväinen)14 kpl
2021Rantanen2 (Barkov, Aho)10 kpln. 60 peliä
2020Aho2 (Laine, Barkov)13 kpln. 70 peliä
20194 (Barkov, Rantanen, Laine, Aho)2 (Teräväinen, K.Kapanen)15 kpl
2018Laine (44)6 (Haula, Aho, Rantanen, Barkov, Teräväinen, Granlund)13 kpl
2017Laine4 (Granlund, Aho, Barkov, Rantanen)14 kpl
2016Barkov9 kpl
20155 kpl
20142 (Filppula, J.Jokinen)6 kpl
20133 kpln. 40 peliä
20123 (Selänne, Filppula, O.Jokinen)9 kpl
2011Selänne12 kpl
2010J.Jokinen4 (Selänne, Hagman, M.Koivu, Miettinen)11 kpl
20095 (O.Jokinen, Selänne, Ruutu, Hagman, M.Koivu)10 kpl
2008O.JokinenHagman12 kpl
2007Selänne (48)O.Jokinen3 (Lehtinen, S.Koivu, M.Koivu)14 kpl
2006Selänne (40)2 (O.Jokinen, Lehtinen)13 kpl
20042 (O.Jokinen, Ruutu)9 kpl
20032 (O.Jokinen, Lehtinen)2 (Selänne, S.Koivu)7 kpl
20023 (Selänne, S.Kapanen, Lehtinen)8 kpl
2001Selänne2 (Lehtinen, S.Kapanen)10 kpl
2000SelänneS.Kapanen4 kpl
1999Selänne (47)2 (S.Kapanen, Lehtinen)5 kpl
1998Selänne (52)2 (S.Kapanen, Lehtinen)5 kpl
1997Selänne (51)8 kpl
1996Selänne (40)S.Koivu6 kpl
1995Selänne3 kpln. 40 peliä
1994Kurri2 (Selänne, Tikkanen)4 kpl
1993Selänne (76)Kurri4 kpl
Kauden alussa kun tätä asiaa laskeskelin, niin silloin oltiin vauhdissa jossa Rantanen oli menossa päälle 50 maalin, ja Teräväinen päälle 40 maalin. Haula, Hintz, Barkov ja Kotkaniemi olivat menossa yli 30 maalia.

No nyt on kaikki noista romahtaneet realistisemiin numeroihin, ja jos ihan nyt vain keskiarvoilla katsottaisiin niin Mikko saisi 40 maalia puhki, mutta sitten ainoa 30 maalin puhkaisija olisi tällä hetkellä Hintz. Teräväinen on vajonnut 40 maalin tahdista 20 rajan rikkojaksi, ja kummallista kyllä 20 maalin rikkojia olisi tällä hetkellä vain 3, Teräväisen kaverina Aho ja Tolvanen nimittäin.

Barkov jäisi tasaisen vauhdin taulukolla just just alle 20 maalin, se olisi häneltä kyllä aika surkea suoritus koska on päälle 20 maalia tehnyt nyt 8 kautta putkeen, joten toivotaan että kun hän peleihin taas pääsee alkaa maalintekokin sujumaan. 11 maalia on nyt hänellä kasassa, 9 maalia pitäisi vielä tehdä. Tolvasella on 12 maalia, se on just sen verran että hän menisi tasaisen vauhdin taulukolla nippanappa yli 20 maalin, eli tää nyt on vähän tämmöstä.

Mutta jos tässä ei nyt jotain parannusta tule, niin näyttäisi siltä että tällä kaudella jäävät Suomi-pojat maalitilastoissa edellisvuosia jälkeen.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Katotaas tätäkin maalitaulukkoa tämän kauden keskiarvojuttujen osalta, äkkiä nyt ennen ku lennän seuraavan kerran jäähypenkille

"Viestissä varmaankin yritettiin käyttäjälle tyypillistä huumoria, mutta koska keskustelu kävi jo valmiiksi kuumana, ei jokaista mieleen tulevaa kyseenalaista pelaajaa ja asiaa kannata yhteen viestiin tunkea."

Oli muuten hieno tilasto, kiitos. Pidän tilastoista, olen tilastoniilo vaikken Niilo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös