Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Kopari, 07.06.2018 klo 12.36.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kyllä Tapparan miehen (Wire) pitäisi tietää keväältä 2006, mikä vaikutus sillä on "kaikkeen" kun playoff-sarjassa 1-2 pakit putoaa pelistä pois ja 3.pakki menee pelikieltoon.

  Ja itse Detroitin miehenä tiedän keväältä 2007 myös sen, mikä vaikutus sillä on "kaikkeen" kun NHL-playoff-sarjassa putoaa 2.+ 3.pakit kesken sarjaa pois.
   
  Aces High tykkää tästä.
 2. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tottakai tajuan että sillä on merkitystä mutta on vain liioittelu sanoa että ilman näitä Dallas ei olisi pleijareissa. Mitä jos väitän että Benn, Sequin, Radulov etc onkin oppinut puolustamaan paremmin?

  Canes johtaa sarjaansa 2-0 vaikka ykkösvahdista lähtien on pari tärkeää äijää telakalla. Joukkueista löytyy tai pitäisi löytyä aina uusia vastuunkantajia. Samalla tavalla Dallasissa olisi joku mahdollisesti noussut jos suomalaiset olisi epäonnistunut.

  Dallasin top2 pakki, pelle.
  https://youtu.be/kg59vM0rGx4
   
 3. Mängimies Jäsen

 4. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Kova viesti eiliseksi viestiksi.
   
 5. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nojoo, tätä mietin kanssa aamulla, että aika nopeasti pelaaja saa mainettaan tahrattua ja vietyä tiettyyn suuntaan jos vielä jatkaa, ehkä kannattaisi jättää jarkkotuutumaisen roolin hakeminen nyt samantien sikseen ja jatkaa ennen viime yötä nähdyllä mallilla mieluummin.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  No enpä minäkään ole Lindelliltä tuommoista aiemmin nähnyt. Jos jää uran ainoaksi tapaukseksi, niin ei kiinnosta kiviäkään moinen jatkossa. Sai tuosta jäähyn, eli jos Lindell haluaa olla älykäs pelaaja niin todennäköisesti ei hanki joukkueelleen alivoimia enää jatkossa.

  Lainaus:
  No ei olisi. Jos meinaat kahta puolustajaa, jotka ovat pelanneet 25 minuuttia. Kukaan muu ei olisi noita minuutteja yennyt kantamaan vastaavalla tasolla. Ilman Miro Heiskasta Dallas ei ollut pudotuspelijoukkue. Ja ilman Lindelliä varmastikin vieloä kauempana viivasta.

  Lainaus:
  Carolinalla ei ole mitään tärkeää heidän puolustuspäästään telakalla. Mitäs jos otettaisiin heiltä Slavin ja Pesce pois, eikö vaikuttaisi mitään?

  Carolinalla tasonnostajia joo löytyy lyhyellä tähtäimellä. Mutta nyt oli kyse pudotuspelipaikasta ja 82 matsin tasosta. Aivan selvää on että noin kovia minuutteja hyvällä tasolla vetäneet pakit antavat nostetta Starsille ja jotkut muut hupiukot tilalla taasen olisivat ongelma omassa päässä. Taylor Fedun, Julius Honka tai Jamie Oleksiak 25 minuutin peliajalle vaan. Ei varmaan olisi eroa pistetaulukossa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.04.2019 klo 15.02
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Sai jäähyn, mutta samalla hankittua Bortuzzolle jäähyn eli tasan meni.
   
 8. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  @Henkka en jaksa enää jankuttaa.

  En huomannutkaan että Lindell yritti filmata lisää mutta se maksoi ottelun.
   
 9. Näin vasta äsken videon tapaus Lindellistä ja vaikea oli uskoa näkemääni todeksi, sen verran suoraselkäisenä olen äijää pitänyt Jokereiden junnuvuosista lähtien. Kolmas poikkari edestäpäin tuli sen verran kovaa ja yllättäen, että siinä ei välttämättä hirveästi filmiä ollut. Sen sijaan kaksi ensimmäistä lyöntiä selkään oli kuitenkin pellehyppyjä. Myötähäpeän tunne valtasi mielen. Tammisen sanoin: Vittu mä häpeän, mä häpeän. Mikäli Esa haluaa jatkossa vielä saada vastustajan kunnioituksen, ja kaikkien muidenkin kiekkoihmisten, niin enää koskaan, siis ei koskaan häpeällinen filmailu missään suhteessa voi toistua. Aika on nyt Lindellin ystävä ja ihmiset unohtavat näkemänsä ajan kanssa, kunhan filmailu ei enää toistu.
   
 10. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mun mielestä Esa ei koittanut myydä tuossa niitä iskuja. Lähinnä demonstroi todella näyttävästi miten hölmö tuo crosschecking -sääntö on. Luulen, että tarkoituskin oli näyttää naurettavalta.

  Ymmärrätte kaikki varmaan, että Bortuzzo vetelee poikkarilla kiekotonta pelaajaa tuossa tilanteessa sellaiset 5 kertaa (videolla ei näy kaikkia)?
   
  Viimeksi muokattu: 30.04.2019 klo 20.34
  Moses, Manazeri, Razzers ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 11. Scipio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  Lainaus:
  Olen yllä olevan kanssa täsmälleen samaa mieltä. Itse kun näin videon ensimmäistä kertaa niin koin asian juuri noin. Eli demonstroidaan älytöntä poikkarin käyttöä. Toki demo meni liian pitkälle ja sukeltamisjäähy oli täysin oikea tuomio. Mutta nyt on Lindell tuomittu, niin Amerikassa, kuin täälläkin täydeksi kusipää-potkupalloilijaksi, joka ei kuulu kaukaloon. Mielestäni temppu oli kuitenkin enemmän hauska kuin mitään muuta.
   
  Moses, Manazeri, pahakurki ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 12. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Laskeppa monta kertaa Lindell vetää seuraavassa pelissä kiekotonta poikkarilla.
   
 13. Lainaus:
  No joo, Lindell ei kyllä koskaan ole ollut mikään jarkkoruutumainen pellehyppääjä. Itse asiassa uskon asian olevan juuri kuten kirjoitat
   
 14. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei sekään oikein ole. Poikittaisen käyttäminen on suht turha hommeli kiekossa. Hauska miten jos joku vetäisee kirvestyyliin toista pelaajaa mailalla, se on kamalinta ikinä, mutta poikkari on vaan govaa pellailua. Mailaa ei saa käyttää aseena, paitsi että saa.

  Miten vitussa tällaisesta kärpäsestä saatiin härkänen ylipäätään? Sosiaalisen median reaktiot tähän ovat naurettavampia kuin vaikkapa tahalliseen toisen pelaajan loukkaamiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 30.04.2019 klo 21.59
  Patarouva, pahakurki, myhyjukka ja yksi muu tykkäävät tästä.
 15. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Mä en ole vieläkään päässyt yli Esagatesta. Ei vaan mene järkeen. Ja vielä noin pirun heikot filmit. Voihan niille jotain selityksiä kehitellä, mutta filmi on filmi. Kertaa kolme.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 16. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  ...
   

  Liitetyt tiedostot:

  Elazi ja Konsta Kepuli tykkäävät tästä.
 17. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  On...viime pelissä. Muuten pelannut kyllä loistavasti ja toivon, että jättää jatkossa tällaiset filmaukset tekemättä.
   
 18. Majoneesi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Katoavaista se on maine. Lindellillä kolme täyttä kautta ”tarunhohtoisessa” tinkimättömästi suorittaen kovalla intensiteetillä ja kovaakin pelaten.

  Yksi filmi ja jäätävä dissaus.

  Melkoisen armotonta, mihin tahansa työelämään tai yleensä elämään peilaten. Ajan kuva.
   
  Moses, Kopteri, Taison ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 19. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Viikon päästä kukaan ei muista. Se on nykyaikaa. Loukkaannutaan tai vouhkataan jostain vähän aikaa ja unohdetaan koko homma.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 20. myhyjukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ei sitä kunnioituksella pelejä voiteta
   
 21. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Tämä, mutta itseasiassa iskuja tuli peräti 7, tässä on hyvä video https://www.youtube.com/watch?v=kg59vM0rGx4. Esa kaatui viidennestä, kuudes ja viimeinen oli divingia. En tiedä olisiko saanut diving jäähyä jos olisi jättänyt pois 6. iskun jälkeisen virnuilun Bortuzzolle, joka aiheutti 7. iskun. Olisiko sitten Bortuzzolle annettu ohje antaa Lindellille kovuutta, koska kyllähän tosiaan Lindell itsekin antaa poikkaria jatkuvasti. Tuon tilanteen perusteella ei tosiaan voi pelleksi haukkua, oli aika poikkeuksellinen tapahtuma kokonaisuudessaan enkä ole koskaan Lindellin nähnyt leikkivän tuolla.
   
  Mängimies, Patarouva & HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 22. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Pakko syttyä noihin Lindellin kaatuiluihin ihan pelkästään vaan siitä syystä, että se vanha herra mikä Kanadan paikallinen Tami DonCherry onkaan niin vetänyt varmaan pullat lopullisesti väärään kurkkuun asiasta.
   
  Gust tykkää tästä.
 23. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Onhan tosta useasti vitsailtu että se joukkue voittaa aina Cupin jolla ei ole suomalaisia. Nyt kun katsoo jengejä niin seitsmällä jengistä kahdeksasta löytyy suomalainen kokoonpanosta, mutta kuitenkin se ainoa jengi jolla ei ole suomalaista pelaajaa näyttäs olevan se jengi joka pystin vie.

  Tosta Lindelistä riittää puhetta tuolla rapakon takana. Linkki Youtubeen. Tossa näyttäs siltä että ton Bortuzzo tapauksen lisäksi Lindell hieman sukelsi myös tossa Maroonin ratkaisumaalia edeltävässä tilanteessa. Onhan tää kun neljä sukellusta yhdessä lätkämatsissa on jutunaihe, suuri häpeä ja asia josta Lindell muistetaan varmaan lopun uraa, mutta sitten jollekin Cristiano Ronaldolle neljä sukellusta ois vaan normipäivä.
   
 24. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Niin, tokihan noin on usein käynyt. Mutta tällä kaudella toisaalta oli paljon huonoja joukkueita joissa ei ole (käytännössä) suomalaisia, kuten Senators, Kings, Red Wings, Rangers, Flyers, Ducks, Coyotes...

  Joskus on ollut sellainenkin aika, että suurempi osa suomalaisista runkopelaajista jää ulos playoffseista kokonaan, nyt trendi on aivan toisenlainen.
   
 25. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Lainaus:
  Tätä toivon. Ja sori, leijonatatuointiurpot, en toivo tätä epäisänmaallisuuttani. Haluan nähdä Bluesin voittavan, koska haluan nähdä Bluesin voittavan. Ihan sama minkämaalaisia siellä pelaa. Tahdon joukkueen voittavan, en kansallisuuksien.

  Ja sittenkin, kun Blues lyö Hurricanesin finaaleissa, niin Suomessa iltapäivälehdet repivät otsikoita siitä, että Sebastian ja Teuvo hävisivät. Ei täällä vieläkään oteta vakavasti sellaista joukkuetta, jossa ei pelaa suomalaisia. Ikään kuin se olisi joku kansaa koskeva suoranainen vittuilu, kun ei olla otettu suomalaisia joukkueeseen. No, ehkä siellä NHL-seurojen toimistoilla ei mietitä ensisijaisesti sitä, minkä maan passi pelaajalla on. Ei Kekäläinenkään miettinyt, valitsi olla ottamatta Puljua, ja missä joukkue on nyt?