Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset AHL:ssä ja muissa Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 30.09.2017 klo 10.04.

 1. Johnnie Jäsen

 2. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Mikahan mahtaa olla edelleen tutkan alla lentavan Kossilan tilanne?

  Soppari loppuu tahan kauteen, oletetettavasti RFA? Hyvat statsit ja sen mita olen lukenut niin myos otteet. Jos ura ei rapakon takana aukea, olisi Liigajoukkueiden hyva olla mukana vaikka KHL/SHL/NLA veisikin
   
 3. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Henrik Borgström valittu NCHC:n vuoden pelaajaksi sekä vuoden hyökkääjäksi
   
 4. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Mitenköhän Henrikillä menee noiden koulujen kanssa kuviot, että onko vielä ensi kaudella valmis hyppäämään NHL:ään?
   
 5. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Mistään en mitään tiedä, mutta äkkiseltään epäilisin, että tulee tekemään Entry Level -sopparin ensi kaudeksi.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Floridalla ihan hyvä tilanne, kun Suomi-pojista on tulossa tulitukea. Aleksi Heponiemellä on edelleen WHL:n paras pistekeskiarvo, vaikka on pudonnut pistepörssissä kolmanneksi. Pelejä on vähemmän (kiitos WJC:n), mutta ainoana yli 2 pinnaa per peli 2,15 lukemalla.

  Sinne vaan molemmat Borgström ja Heponiemi Barkovin oppiin.
   
 7. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä luulisi Kossilan ainakin kaksisuuntaisen sopparin saavan, enkä usko tuolla tehokkuudella vielä säälisarjoihin tähyilevän.
   
 8. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 9. Mängimies Jäsen

 10. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 11. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Niku saa varmasti ainakin reilun näytönpaikan Winnipegissä ensi kaudella. Tuo Kossila on mielenkiintoinen tapaus. Vaikka on pelannut hyvin AHL:ssä, niin minä olen ollut vähän siinä uskossa on että tie Anaheimin NHL-miehistöön on melkolailla tukossa hänelle? Ilmeisesti sen takia että siellä on jo niitä 3-4 ketjujen sotureita ihan riittämiin omasta takaa ja ovat siinä hommassa liigan parhaimmistoa.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jetsillä on sopimus ensi kaudesta Byfuglienin, Myersin, Kulikovin ja Chiarotin kanssa sekä Trouba ja Morrissey ovat RFA:na mukana. Sen lisäksi esimerkiksoi Morrow on RFA myös. Että katsotaan nyt kuinka reilu tämä näytönpaikka on tuossa porukassa.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Nikua on verrattu tyyliltään ja ominaisuultaan Tobias Enströmiin ja Enströmin sopimus päättyy, joten siinä olisi luonnollinen paikka hänelle. Toki siellä on määrällisesti paljon ukkoja edelleen edessä kuten @Ralph tuossa totesi.
   
 14. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Tuulolan Joni on siirtymässä Rockford IceHogsin riveihin loppukaudeksi samalla kun tekee kaksivuotisen tulokassopimuksen Chicago Blackhawksien kanssa.
   
 15. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kuznetsov lukee selvästi jatkoaikaa, kun yritti saada turpaa ja mitä näitä nyt edeltävällä sivulla oli "granlundeista". Ei se vieläkään vaan onnistunut, joten jäämme vieläkin odottelemaan minkälaiset hulinat tuosta seuraisi.
   
 16. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Pistetääs tää viesti sinne minne kuuluukin:

  NHL-unelmaa metsästämään! Nuori suomalaislupaus saa upean näytönpaikan - suuntaa Pohjois-Amerikkaan | Leijonat

  Edit: Ja niin, kysymys ilmeisesti vain harjoittelemisesta Pittsburghin farmin mukana, eikä siis NHL-sopimuksesta, joten off-topikkia tämäkin. HPK-tiedotti myös Jasper Lindgrenin suuntaavan samoihin puuhiin Torontoon ja mahdollisesti muutaman pelin pelaamaan. Ja Lindgrenillä on Amateur Try Out-sopimus AHL:ään. Tämän ketjun kamaa siis tämä.

  nimimerkki @SouthernSun76 näköjään ehti tuolla NHL-ketjussakin tästä huomauttaa sillä välin kun luin hänen viestinsä aiemmassa ketjussa sekä alla olevan HPK:n tiedotteen.

  Lindgren ja Almari NHL-seurojensa mukana - Hämeenlinnan Pallokerho
   
 17. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Lindgren, joka on ehtinyt jo debytoimaan AHL:ssä, tosin ei ole suomalainen, joten ei ole tämän ketjun kamaa.
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 19. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Niin, ei tosiaan ole suomalainen eikä Jasper, vaan umpiruotsalainen ja Jesper.
   
 20. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Hieno saavutus Nikulta, vasta toinen tulokas joka voittaa Eddie Shore-palkinnon sen 60-vuotisessa historiassa. Ensimmäinen oli Justin Schultz.
   
 21. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Toivottavasti on Enströmin tilalla ens kaudella Jets-nutussa.
   
 22. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Heponiemellä pudotuspeleissä nyt 16 peliin 2+20 pisteet.
   
 23. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Mikä mahtaa olla Heponiemen suunnitelma ensi kaudelle? Meno ollut tällä kaudella sellaista, että WHL on jo nähty. Olisiko Heponiemellä enää mitään voitettavaa, jos pelaa tuolla kauden vielä? Samalla tuo ei kuitenkaan liene NHL-valmis vielä. Lisää massaa tarvittaisiin. AHL ei käsittääkseni ole Heponiemelle vaihtoehto vielä ensi kaudella(?), vaan se on joko NHL tai WHL. Saataisiinkohan tuo Eurooppaan jonnekin vuodeksi kehittymään ennen hyppyä NHL:ään?

  Toki voihan Heponiemi sen NHL-paikankin ottaa. Tuskin Panthers ensi syksynäkään liian vahva joukkue on...
   
 24. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Ei ole kyllä mitään järkeä WHL:ssä jatkaa, kun jätkä paukutti yli kaksi pistettä per peli siellä. Joku paremmin tietävä voi sanoa noista säännöistä enemmän, mutta Heponiemi olisi ennen kauden alkua 20-vuotias, eli voi pelata siellä? Vai katsotaanko se sopparin ajankohdasta? Kuitenkaan en näe että olisi NHL valmis. Jos ei AHL pääse, niin joku miesten sarja kuten Liiga tekisi terää. Liiga on ihan hyvin valmistanut junnuja rapakon taakse.