Ilmoitukset

Nimimerkki mountainsnaken viestien kirjoitusasussa on reilusti parantamisen varaa. Olemme huomauttaneet samasta asiasta jo lukuisia kertoja ja sen vuoksi annoimme hänelle nyt kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki lake79 on saanut kuukauden pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä. Hän kirjoitti Liigan kurinpitopäätöksiä käsittelevässä ketjussa viestin, jossa toivottiin vastustajan pelaajan vahingoittamista. Kyseinen nimimerkki oli juuri vapautunut hyvän maun vastaisen viestin vuoksi langetetusta pelikiellosta ja tämä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nick on passitettu kuukauden ajaksi huilaamaan. Hän rikkoi toistuvasti sääntöjen 10§:ää arvuuttelemalla toista nimimerkkiä moderaattoriksi ja kirjoitti useamman henkilökohtaisen hyökkäyksen. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoitti viestin, jossa arvuutteli nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes huumorin varjolla. Tämän rikkeen ja aiemman rikehistorian vuoksi olemme passittaneet kyseisen nimimerkin kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Puke on seuraavan viikon ajan poissa muonavahvuudesta hyvän maun vastaisen viestin vuoksi. Kyseinen viesti löytyy Lukko-osion Oskari Setänen -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset AHL:ssä ja muissa Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 30.09.2017 klo 10.04.

 1. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
 2. Johnnie Jäsen

 3. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Mikahan mahtaa olla edelleen tutkan alla lentavan Kossilan tilanne?

  Soppari loppuu tahan kauteen, oletetettavasti RFA? Hyvat statsit ja sen mita olen lukenut niin myos otteet. Jos ura ei rapakon takana aukea, olisi Liigajoukkueiden hyva olla mukana vaikka KHL/SHL/NLA veisikin
   
 4. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Henrik Borgström valittu NCHC:n vuoden pelaajaksi sekä vuoden hyökkääjäksi
   
 5. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Mitenköhän Henrikillä menee noiden koulujen kanssa kuviot, että onko vielä ensi kaudella valmis hyppäämään NHL:ään?
   
 6. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Mistään en mitään tiedä, mutta äkkiseltään epäilisin, että tulee tekemään Entry Level -sopparin ensi kaudeksi.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Floridalla ihan hyvä tilanne, kun Suomi-pojista on tulossa tulitukea. Aleksi Heponiemellä on edelleen WHL:n paras pistekeskiarvo, vaikka on pudonnut pistepörssissä kolmanneksi. Pelejä on vähemmän (kiitos WJC:n), mutta ainoana yli 2 pinnaa per peli 2,15 lukemalla.

  Sinne vaan molemmat Borgström ja Heponiemi Barkovin oppiin.
   
 8. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Kyllä luulisi Kossilan ainakin kaksisuuntaisen sopparin saavan, enkä usko tuolla tehokkuudella vielä säälisarjoihin tähyilevän.
   
 9. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets, Carolina Hurricanes, FLA Panthers
 10. Mängimies Jäsen

 11. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 12. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Niku saa varmasti ainakin reilun näytönpaikan Winnipegissä ensi kaudella. Tuo Kossila on mielenkiintoinen tapaus. Vaikka on pelannut hyvin AHL:ssä, niin minä olen ollut vähän siinä uskossa on että tie Anaheimin NHL-miehistöön on melkolailla tukossa hänelle? Ilmeisesti sen takia että siellä on jo niitä 3-4 ketjujen sotureita ihan riittämiin omasta takaa ja ovat siinä hommassa liigan parhaimmistoa.
   
 13. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jetsillä on sopimus ensi kaudesta Byfuglienin, Myersin, Kulikovin ja Chiarotin kanssa sekä Trouba ja Morrissey ovat RFA:na mukana. Sen lisäksi esimerkiksoi Morrow on RFA myös. Että katsotaan nyt kuinka reilu tämä näytönpaikka on tuossa porukassa.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Nikua on verrattu tyyliltään ja ominaisuultaan Tobias Enströmiin ja Enströmin sopimus päättyy, joten siinä olisi luonnollinen paikka hänelle. Toki siellä on määrällisesti paljon ukkoja edelleen edessä kuten @Ralph tuossa totesi.
   
 15. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Tuulolan Joni on siirtymässä Rockford IceHogsin riveihin loppukaudeksi samalla kun tekee kaksivuotisen tulokassopimuksen Chicago Blackhawksien kanssa.
   
 16. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kuznetsov lukee selvästi jatkoaikaa, kun yritti saada turpaa ja mitä näitä nyt edeltävällä sivulla oli "granlundeista". Ei se vieläkään vaan onnistunut, joten jäämme vieläkin odottelemaan minkälaiset hulinat tuosta seuraisi.
   
 17. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Pistetääs tää viesti sinne minne kuuluukin:

  NHL-unelmaa metsästämään! Nuori suomalaislupaus saa upean näytönpaikan - suuntaa Pohjois-Amerikkaan | Leijonat

  Edit: Ja niin, kysymys ilmeisesti vain harjoittelemisesta Pittsburghin farmin mukana, eikä siis NHL-sopimuksesta, joten off-topikkia tämäkin. HPK-tiedotti myös Jasper Lindgrenin suuntaavan samoihin puuhiin Torontoon ja mahdollisesti muutaman pelin pelaamaan. Ja Lindgrenillä on Amateur Try Out-sopimus AHL:ään. Tämän ketjun kamaa siis tämä.

  nimimerkki @SouthernSun76 näköjään ehti tuolla NHL-ketjussakin tästä huomauttaa sillä välin kun luin hänen viestinsä aiemmassa ketjussa sekä alla olevan HPK:n tiedotteen.

  Lindgren ja Almari NHL-seurojensa mukana - Hämeenlinnan Pallokerho
   
 18. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Lindgren, joka on ehtinyt jo debytoimaan AHL:ssä, tosin ei ole suomalainen, joten ei ole tämän ketjun kamaa.
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 20. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Niin, ei tosiaan ole suomalainen eikä Jasper, vaan umpiruotsalainen ja Jesper.
   
 21. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Hieno saavutus Nikulta, vasta toinen tulokas joka voittaa Eddie Shore-palkinnon sen 60-vuotisessa historiassa. Ensimmäinen oli Justin Schultz.
   
 22. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Toivottavasti on Enströmin tilalla ens kaudella Jets-nutussa.
   
 23. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Heponiemellä pudotuspeleissä nyt 16 peliin 2+20 pisteet.
   
 24. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Mikä mahtaa olla Heponiemen suunnitelma ensi kaudelle? Meno ollut tällä kaudella sellaista, että WHL on jo nähty. Olisiko Heponiemellä enää mitään voitettavaa, jos pelaa tuolla kauden vielä? Samalla tuo ei kuitenkaan liene NHL-valmis vielä. Lisää massaa tarvittaisiin. AHL ei käsittääkseni ole Heponiemelle vaihtoehto vielä ensi kaudella(?), vaan se on joko NHL tai WHL. Saataisiinkohan tuo Eurooppaan jonnekin vuodeksi kehittymään ennen hyppyä NHL:ään?

  Toki voihan Heponiemi sen NHL-paikankin ottaa. Tuskin Panthers ensi syksynäkään liian vahva joukkue on...
   
 25. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Ei ole kyllä mitään järkeä WHL:ssä jatkaa, kun jätkä paukutti yli kaksi pistettä per peli siellä. Joku paremmin tietävä voi sanoa noista säännöistä enemmän, mutta Heponiemi olisi ennen kauden alkua 20-vuotias, eli voi pelata siellä? Vai katsotaanko se sopparin ajankohdasta? Kuitenkaan en näe että olisi NHL valmis. Jos ei AHL pääse, niin joku miesten sarja kuten Liiga tekisi terää. Liiga on ihan hyvin valmistanut junnuja rapakon taakse.