Suomalaiset AHL:ssä ja muissa Pohjois-Amerikan sarjoissa

  • 346 234
  • 912

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Jos NHL:n puolella on piste per peli -juna, niin onko AHL:ssä joku piste per peli -ratikka? Vai kenties metro? Oli miten oli niin Levtchi istuu bisnesluokassa ja Kinnunenkin nauttii kyydistä.
No ei tietenkään vaan bussi. @FASlapsi voi kertoa lisää, hän nimittäin tuon kuvan kulkuneuvon pojille hankki. Ihan kuin olisin nähnyt Levtchin tuossa kuskin vieressä etupenkillä oksennuspussin kanssa.
 

Liitteet

  • n202_hkl01.jpg
    n202_hkl01.jpg
    51,8 KB · kertaa luettu: 329
Jos NHL:n puolella on piste per peli -juna, niin onko AHL:ssä joku piste per peli -ratikka? Vai kenties metro? Oli miten oli niin Levtchi istuu bisnesluokassa ja Kinnunenkin nauttii kyydistä.

AHL:stä kun puhutaan, niin kyllähän sen täytyy olla bussi eikä mikään juna tai ratikka.

edit: toistoa
 

MeeVee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kahdeksan vuotta sitten U18-maajoukkueessakin nähty Eetu Selänne aloittaa ammattilaisuransa ECHL:n Wheeling Nailersissa. Toivottavasti luistin kulkee siihen malliin, että nähtäisiin ensi kaudella vaikkapa Jokerien Mestis-joukkueessa, jos sellainen on siihen mennessä olemassa.
Eliteprospectsin mukaan ECHL:ssä ei tärpännyt vaan matka on jatkunut vielä porrasta alemmas SPHL:n ja Roanoke Rail Yard Dawgsin riveihin.
 

ipaz

Jäsen
Ei tärpänny Eetulla, ei. SPHL:stä alkaa olla ammattilaisuus jo aika kaukana, mutta ans kattoo ny.
Mielenkiintoinen liiga tuo SPHL. Joukkueilla on viikottainen palkkakatto 5600 taalaa, eli ka. 300 dollaria per pelaaja per viikko. Rosterissa saa olla max. 19 pelaajaa, joista peliin pukee 16 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Vain pukeneille pelaajille maksetaan.

Huntsville Havoc veti viime kaudella melkein 5000 katsojaa per ottelu. Eetu Selänteen Roanoke 3400. Runkosarjassa pelataan 56 ottelua, pääsääntöisesti viikonloppuisin koska osa pelaajista käy varmasti muissakin töissä. Yhdelle pelaajalle maksetaan kauden aikana 4200-14000 dollaria, eli ei siis todellakaan mikään täysammattilaisliiga.
 
Kahdeksan vuotta sitten U18-maajoukkueessakin nähty Eetu Selänne aloittaa ammattilaisuransa ECHL:n Wheeling Nailersissa. Toivottavasti luistin kulkee siihen malliin, että nähtäisiin ensi kaudella vaikkapa Jokerien Mestis-joukkueessa, jos sellainen on siihen mennessä olemassa.

Selänne päätyi Mestikseen jopa odotettua nopeammin ja teki sopimuksen Peliittoihin. Sieltä sitten metukkaa valloittamaan.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Pärssinen iski viime yön pelissä tehot 1+3 ja samalla lunasti itsensä PPG-bussin kyytiin. Hänen lisäksi bussissa on vain Anttoni Honka, joka istuu leveästi takapenkillä aurinkolasit päässään. Kuparilla olisi myös paikka bussissa, mutta tällä hetkellä hän on juna-aseman aulassa ihmettelemässä, että miten pääsisi siihen piste per peli -junaan. Levtchi on puolestaan heitetty bussista ulos niskaperseotteella, vaikka Anton vikisi, että hänen lipullaan on edelleen arvoa jäljellä. "Ei muuten ole" kuski toteaa Lectchin lässähdettyä naama edellä asfalttiin. Ei auta kuin siirtyä bussikatoksen alle odottamaan uutta kyytiä.

Katoksen alta löytyy runsaasti kirjavaa sakkia. Osa on paikalla ensimmäistä kertaa ja toiset ovat jo konkareita. Kinnunen pyyhkii kuraa Levtchin toppatakista ja lohduttelee kaveriaan, että kyllä he vielä pääsevät takaisin bussiin. Kokeneet Koppanen, Koivula ja Heponiemi syljeskelevät ringissä maahan ja toteavat ettei bussiin noin vaan mennä ja ettei heitä oikeastaan edes kiinnosta sen kyyti. Koppanen kuitenkin ajattelee hiljaa itsekseen, että tänä vuonna hän aikoo viimein päästä bussin kyytiin, edes yhden pysäkinvälin ajaksi.

Katoksen alla Puustinen kertoo nuoremmilleen tarinaa kuinka hän viime vuonna piiloutui perunasäkkiin ja matkusti piste per peli -junan kyydissä. Ensikertalaiset Kokkonen ja Viro hihittelevät Puustisen jutulle, mutta Lassi Thomson epäilee jutun totuutta. Markus Nurmi katselee ympärilleen, että mihin se Juuso katosi kun heidän piti matkustaa yhdessä. Kukaan ei tiedä mihin Markus Niemeläinen on mennyt. Hänet haettiin hienolla autolla, jonka rekkari oli EDM-1. Henrik Borgström katsoo kaukaisuuteen ja huokaa "hän on mennyt parempaan paikkaan." Olli Juolevi tietää, mistä Borgström puhuu. Hänkin kertoisi mielellään tarinoita nuoremmilleen, mutta Ollin kokoon parsittu olemus pelottaa tulokkaita, jotka luulevat häntä muumioksi.

Aatu Räty istuu kiltisti penkillä rusetti kaulassa ja äidin antama omena kädessä. Kyllä hänen vuoronsa tulee, kun vain odottaa maltilla hän ajattelee. Toinen ensikertalainen Brad Lambert sen sijaan soittelee isälleen, että onko pakko mennä tällä bussilla vai voisiko hänelle lähettää oma limusiini hakemaan. Heinola huutelee olan yli josko hänkin pääsisi mukaan, kun hänelle luvattiin mahdollisuus päästä junaan, mutta hänet jätettiinkin bussikatoksen alle.

Lappeenrantalainen Ville Petman ei ole ennen nähnyt liikennevaloja ja ihastelee kuola poskella niiden hohdetta. Sitten hän osoittaa haltiossaan katokselta poistuvaa bussia "tuo kärry liikkuu ilman hevosia!" Peetro Seppälää hävettää, että hän tuli samaa matkaa kuin tuo villahousuihin ja puukenkiin pukeutunut luolamies. Nohevat Järventie ja Ylönen tekevät synkassa kyykkyjä ja kirahvin korkuinen Helenius lyö vahingossa päätään katokseen.

Kaikki ihmettelevät, kuka on tuo kumarassa kulkeva eksyneeltä näyttävä vanha mies, joka pyörii katoksen takana. Sehän on Sakari Manninen, jonka niska on taittunut kaikkien kultamitalien painosta. Hän kyselee nuoremmilta, että missä se juna on kun hän tuli varta vasten tälle mantereelle, jotta pääsisi junan kyytiin. Manninen kertoo kuinka hän on keväisin kyllä päässyt mestaruusjunan kyytiin VIP-luokkaan, mutta nyt ei löydä edes asemalle. Nuoret säälivät vanhusta, mutta kaikki ottavat hajurakoa Mannisen tullessa lähelle. Lopulta toinen vanhus Jussi Olkinuora tulee paikalle ja kaksikko siirtyy sivuun muistelemaan menneitä.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Heinola on ilmoittanut agenttinsa kautta olevansa tyytymätön NHL-pelien puutteeseen Ville Heinola Deserves a Longer Look in the NHL: Agent

Heinola on tällä hetkellä vähän jumissa pakkitilanteen takia, niin kuin asiaa taidettiin jossain spekuloida ennen kauden alkua. Edessä on useampi NHL-pakki joilla on sopimuksessa kokoa ja pituutta, että ei ole junnuilla oikein asiaa edelle. Heinola ei ole myöskään räjäyttänyt AHL:ää tehoillaan, niin ei hän varsinaisesti pakota itseään kokoonpanoon. En tiedä onko Heinola seurannut kuinka Lundkvist pyysi siirtoa ja pääsi siten NHL-peleihin tänä syksynä. Ei Heinola ole pyytänyt siirtoa ainakaan vielä, mutta uskoisin, että tuo mahdollisuus on mielessä. Jännää, että Winnipegissä on taas tämmöinen tapaus, että pelaaja ei ole tyytyväinen. Tuolla organisaatiolla on kyllä haasteita.

Heponiemi sen sijaan on nostettu NHL-joukkueen kokoonpanoon. Floridalla on viikonloppuna pelit Losia ja Anaheimia vastaan, joten oletettavaa on, että Heponiemi pääsee kentälle. Kupari taas on lähetetty alas eli hän pääsee PPG-bussin kyytiin.

edit: Lundqvist muutettu Lundkvist. Pakista oli puhe, ei maalivahdista.
 
Viimeksi muokattu:

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän Heinola pelasi pre-seasonilla hyvin, ja ansaitsisi jo rehdin näytönpaikan. Ihan oikein alkaa pikkuhiljaa natisemaan tuosta AHL grindistä.

Winnipegin joukkue on rakennettu siten, että käytännössä Heinolalla ei ole mahdollisuutta ellei Morrissey tai Pionk loukkaannu. Loput pakit ovat yksisuuntaisilla sopimuksilla olevia peruspakkeja joita ei alas lähetetä vaikka vetäisivät ihan päin vihkoa ja näiden loukkeja korvaavat sitten Stanleyt, Sambergit ym. Minustakin Heinolan kannattaa nyt nostaa tuo tyytymättömyys framille, koska tässä samassa tilanteessa ollaan oltu jo useampi vuosi eikä AHL varmaan ihan hirveästi enää kehityksenkään puolesta nappaa. Nikun polku oli ihan samanlainen ja nyt mies vetää Ryynikylässä. Erona tässä on se että Heinola on ihan oikeasti NHL-tasoa kun Nikun kohdalla se oli vähän niin ja näin.
 

ipaz

Jäsen
Heinola (s. 2.3.2001) on koko Jets-organisaation sopimuspuolustajista toiseksi nuorin (luetaan pois junnuissa pelaavat Salomonsson ja Kuzmin). Moose-joukkuekaverina on vuoden nuorempi Tyler Bauer (s. 2002) joka on istunut katsomossa myös AHL:ssä. NHL-rosterin nuorin pakki on Heinolaa kaksi vuotta vanhempi Samberg, joka on pelannut viidessä ottelussa tällä kaudella.

Koko NHL:ssä pelaa tällä hetkellä kahdeksan Heinolaa nuorempaa pakkia. Nimekkäimpinä Seider, Byram ja Owen Power. Losin Brandt Clarke (2003) on pelannut nyt yhdeksän peliä ja oli sivussa viime pelistä Chicagoa vastaan. Saas nähdä lähteekö takaisin junnuihin, koska mielestäni Kingsin ei ole järkeä polttaa ensimmäistä sopimukautta, vaan antaa hänen kasvaa vielä. Samoin CBJ:n David Jiricek tullee pelaamaan enemmän AHL:ssä kuin ylhäällä.

Heinola pelaa nyt kolmatta kokonaista kauttaan P-Amerikassa, joten en nyt ihan vielä alkaisi hänenä tai hänen kohdallaan hermostumaan siitä, ettei pääse ylös pelaamaan. Ei pääsisi monessa muussakaan joukkueessa, koska tuon ikäisen pitää olla todella poikkeuksellinen pelaaja ansaitakseen vakituisen NHL-paikan.

Lisäksi Heinolan pitäisi sivuuttaa hyökkäävistä pakeista Morrissey tai Pionk. Kolmosparissa Heinola ei ole vielä tarpeeksi kokonaisvaltainen. NHL:ssä taitaa olla hyökkäävä puolustaja kolmosparissa ainoastaan Avsissa Samuel Girard.
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Carolina, Dallas) | Jukurit / JYP
Kiva näitä tulevaisuuden prospekteja on spekuloida. Välillä ennustukset menee oikein, välillä aivan päin metsää urakehityksessä kohti änäriä. Mikko Kokkonen taitaa olla historian nuorin Liigapelaaja (tilastoniilot voi korjata) ja nyt pelaa ECHL:ää, eli yhden pykälän AHL:ää alempana.
Toisaalta, iso pelillinen ruutu ECHL:ssä, siitä ponkaisee AHL:än kautta NHL:ään, koska vielä on nuori iältään.
Lainaan tämän tänne kun ei oikein enää 2024 Draftin otsikon alle mene.

Pelasihan Mikko loppukauden 2020-21 AHL:ssä ihan hyvällä tasolla ja kehuja tuli, mutta nyt jäi heti alkuunsa kilpailussa jalkoihin onhan Torontolla kauhea määrä AHL pakkeja. Siellä on pelannut tämän alkukauden aikana Liljegreniä, Meteä, DeKeyseriä sekä Jordie Benn ja päälle 6 muuta pakkia. Roolia farmin farmissa ja sitten näytöillä ylöspäin, meinaa aina unohtua miehen ikä joka on vasta 21 vuotta, joten sellainen kolme vuotta on aikaa kehittyä farmissa. Puolustajathan tunnetusti ottavat usein vähän enemmän aikaa. Eikä olisi varmaan haitannut pelata yhtä kautta vielä Liigassa oikeasti hyvässä joukkueessa.
Jukureita ja junnupelejä seuranneena en olisi Mikosta huolissani kunhan vain pääsee sinuksi pienen kaukalon kanssa voi tässä olla hyvinkin seuraava koodinimi esalindell sen verran varmaa, näkymätöntä ja virheetöntä peliä pelaa ympäri kenttää.
Onhan nuo odotukset tietty tippuneet aika rajusti siitä kun pelasi nuorimpana koskaan sen ensimmäisen Liiga pelin Jukureissa, mutta sekin taisi olla enemmän tulokasjoukkueen julkisuustempaus kuin Mikon omaa huippulahjakkuutta. Mutta kolmoskiekan varauksella ei ainakaan ole paineita, ei edes Torontossa.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
AHL:n puolella Ville Petman ja Samuel Helenius keränneet vitosen jossain vaiheessa. Onko tietoa, ovatko tapelleet? Ei löydy ainakaan klippiä YouTubesta.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Helenius saanut 19.11. 5min tappelusta Kyle Marinon kanssa.
Petman taasen 23.10. 5min tappelusta Wyatt Kalynukia vastaan.

Helenius vs. Marino löytyy Mayor's Manorin sivulta:


Heleniuksen eka tappelu oli harjoitusmatsissa Hunter Drewta vastaan. Heleniuksella on ulottuvuusetu melkein ketä tahansa vastaan, mutta Marinolta ja Drewlta löytyy selvästi enemmän voimaa ja kokemusta. Parikymppiseksi junnuksi Helenius pärjäsi kummassakin nahinassa ihan kelvolliseksi, sillä vastassa oli kuitenkin omien joukkueidensa fyysisemmän puolen kaverit.

Kun Kupari nostettiin ylös NHL:ään, niin Helenius pelasi hetken aikaa kolmossentterinä. Kun Byfield lähetettiin alas (sairasteli ja paino putosi kymmenisen kiloa, "conditioning loan") ja Alex Turcotte tervehtyi pelikuntoon, niin Helenius lepäsi yhden matsin ja sitten palasi nelosen keskelle. Minusta Heleniuksen pelaamisen taso on hiukan laskenut alkuinnostuksesta ja huolestuttavinta on liiallinen aloitusten häviäminen. Jos tarkoituksena on valloittaa pelipaikka NHL:ssä, niin varmemmin se löytyy luotettavana puolustavana sentterinä, joka pystyy pelaamaan varmaa oman pään peliä ja voittaa suurimman osan aloituksista, kuin tappelijana. Isä Heleniuksen aikaan joukkueiden "enforcereilla" oli oma paikkansa, mutta nykyään kaikissa porukaissa ei ole oikeastaan yhtäkään "tappelijaa".

Kim Nousiaisella on ollut hankala tilanne, kun Ontariossa on ollut välillä pakeista ylitarjontaa. Hän on päässyt pelaamaan vain viidessä ottelussa, mutta Jacob Moveraren ylöskutsun jälkeen mahdollisuudet päästä vakituisemmin pelaavaan kokoonpanoon ovat selvästi paremmat Minusta Nousiainen on pelannut ihan OK, mutta kyllähän pienestä koosta ja tietynlaisesta vääntövoiman puutteesta on kapeissa kaukaloissa haittaa (varsinkin puolustusalueen nurkissa). Ehkä valmentakaksikon Marco Sturm / Chris Hajt mielestä kokoonpanoon ei vakituisesti mahdu muita pienempiä, kiekkoa liikuttavia, taitopakkeja kuin Jordan Spence (joka valittiin rookiena AHL:n ykköstähdistöön viime kaudella).
 
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
Piste per peli -ratikassa ei ole ilmeisesti ketään suomalaismatkustajia juuri tällä hetkellä. Levtchi tosiaankin aloitti hienosti mutta tahti on nyt hieman hiipunut. Maalivahtien osalta parhaiten lienee pelannut Eetu Mäkiniemi jolle kiekko on tarttunut 9 pelissä 92,6% varmuudella. Muut suomalaismolset eivät ainakaan tilastojen mukaan ole vakuuttaneet ja Ukko-Pekka Luukkonen etenkin laskettakoon pettymysten joukkoon kun torjuntaprosentti on alle 90.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Piste per peli -ratikassa ei ole ilmeisesti ketään suomalaismatkustajia juuri tällä hetkellä. Levtchi tosiaankin aloitti hienosti mutta tahti on nyt hieman hiipunut. Maalivahtien osalta parhaiten lienee pelannut Eetu Mäkiniemi jolle kiekko on tarttunut 9 pelissä 92,6% varmuudella. Muut suomalaismolset eivät ainakaan tilastojen mukaan ole vakuuttaneet ja Ukko-Pekka Luukkonen etenkin laskettakoon pettymysten joukkoon kun torjuntaprosentti on alle 90.

Onko jollain hajua Filip Lindbergin otteista Penguinsin farmissa? Takoi pari vuotta sitten melko kovia lukuja yliopistossa ja herätti sillä vähän myös omaa huomiota, mutta nyt ainakin nopean eliteprospects scouttauksen mukaan on ollut hieman tahmeampaa ja ilmeisesti kakkosveskarina Tokarskille.
 
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
Onko jollain hajua Filip Lindbergin otteista Penguinsin farmissa? Takoi pari vuotta sitten melko kovia lukuja yliopistossa ja herätti sillä vähän myös omaa huomiota, mutta nyt ainakin nopean eliteprospects scouttauksen mukaan on ollut hieman tahmeampaa ja ilmeisesti kakkosveskarina Tokarskille.
Ei mitään tarkempaa tietoa, mutta muistelen että aloitti viime kaudella hienosti kunnes sitten jokin isompi vamma osui kohdalle. Joka tapauksessa nyt ei ainakaan tilastojen valossa ole hänelläkään mennyt kovin kaksisesti AHL:n puolella. Mutta kun katsoo uratilastoja junnuista niin pelannut tosiaankin todella vakuuttavasti. Potentiaalia pitäisi siis olla.

Edit: täällä tietoa tuosta vammasta
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Piste per peli -ratikassa ei ole ilmeisesti ketään suomalaismatkustajia juuri tällä hetkellä. Levtchi tosiaankin aloitti hienosti mutta tahti on nyt hieman hiipunut. Maalivahtien osalta parhaiten lienee pelannut Eetu Mäkiniemi jolle kiekko on tarttunut 9 pelissä 92,6% varmuudella. Muut suomalaismolset eivät ainakaan tilastojen mukaan ole vakuuttaneet ja Ukko-Pekka Luukkonen etenkin laskettakoon pettymysten joukkoon kun torjuntaprosentti on alle 90.

Rasmus Kuparilla on nimikkopaikka piste per peli -bussissa, mutta miestä ei löydy mistään. Joona Luoto kävi viikko sitten haistelemassa bussin nahkatuoleja ja kokeilemassa istuimen mukitelinettä. Sitten hänet heitettiin kyydistä. Bussikatoksen alla on nyt tungosta eikä kaikki mahdu sen alle marraskuun sateita suojaan. Markus Nurmi ihmettelee edelleen, että minne se Pärssinen oikein katosi.
 
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
Suomalaisten AHL-pistepörssi:
1. Jesse Ylönen 7+16 = 23 (29 ottelua) -6
2. Valtteri Puustinen 9+11 = 20 (26 ottelua) +6
3. Markus Nurmi 8+9 = 17 (26 ottelua) +4
4. Otto Koivula 6+8 = 14 (23 ottelua) +3
5. Lassi Thomson 3+11 = 14 (24 ottelua) -10
6. Anton Levtchi 7+6 = 13 (22 ottelua) -9
7. Henrik Borgström 5+8 = 13 (26 ottelua) -3
8. Joona Koppanen 2+11 = 13 (26 ottelua) +5
9. Ville Petman 6+6 = 12 (24 ottelua) +4
10. Aatu Räty 5+7 = 12 (23 ottelua) +4

Puustiselta hyvää tekemistä, myös Nurmi ollut pisteiden valossa hyvä. Ylönen onnistunut keräilemään miinuksia, saa nähdä tuleeko Änärin puolelta näyttöpaikkaa. Rädyltä voisi odottaa enemmän, samoin Manniselta. Suurin pettymys on ollut kuitenkin Lambert joka on tehnyt vasta 3(!) tehopistettä. Positiivisia yllätyksiä pisteitä katsoessa ehkä Joona Koppanen ja Ville Petman. Lassi Thomson näyttää keräilevän miinuksia kuin Rasse Ristolainen konsanaan, mutta on kuitenkin suomalaisten AHL-pakkien pisteykkönen.

Maalivahdit TOP-5 (yli 10 peliä):
1. Filip Lindberg 91,6% GAA 2.0 (11 ottelua)
2. Justus Annunen 91,4% GAA 2.39 (13 ottelua)
3. Oskari Salminen 90,2% GAA 2.83 (15 ottelua)
4. Eetu Mäkiniemi 89,9% GAA 3.12 (15 ottelua)
5. Juho Olkinuora 86,1% GAA 4.01 (12 ottelua)

Lindberg tilastojen valossa (jälleen) erittäin hyvä, voi kun pysyisi terveenä. Myös Annunen näyttäisi pelanneen hyvin. Olkinuoran taival AHL:n puolella näyttää sujuvan vähintäänkin tahmeasti.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Kukaan suomalainen ei ole PPG-bussin kyydissä. Jopa Rasmus Kupari menetti nimikkopaikkansa ja kuski irrotti nahkatuolista nimikyltin pois ja heitti lumihankeen. Koko joukko värjöttelee bussikatoksen alla talvisten tuulien paiskoessa lunta naamaan. Niemeläinenkin palasi kertomaan juttuja toukkajunasta ja pian hänet haettiinkin taas pois. Seppälä jekutti Petmanin nuolemaan lyhtypylvästä ja kaverin kieli jäi siihen kiinni, mikä tuo katoksen alla värjötteleville viihdykettä pimeisiin iltoihin. Ainoa kuka ei naura on Markus Nurmi, joka liimaa katoksen seiniin huolestuneena kuvia Juuso Pärssisestä kuvatekstillä "Oletko nähnyt tätä miestä? Nähty viimeksi 12.11.2022"

@Man in the Box tekikin muutamia hyviä havaintoja AHL:n tapahtumista. Lambertin kausi alkoi hyvin, mutta sitten tuli jotain sairautta ja palattuaan kentille ei ole tehoja tullut. Katsotaan herättäisikö junnuturnaus jotain Lambertissa ja näkyykö pelaamisesta, että olisi oppinut jotain syksyn aikana.

Rädyn kohdalla en olisi hirveän kriittinen. Hän ei ole joukkueensa ykkössentteri, olisiko peräti kolmossentteri lähtökohtaisesti. Pelannut muistaakseni alivoimaa ja häntä kehitetään monipuoliseksi sentteriksi. 20v. jannu kuitenkin vasta, niin tämä kausi menee vielä pohjoisamerikkalaiseen pelityyliin totutellessa. Mielestäni ihan hyvä pistetahti olosuhteet huomioiden.

Pakko muuten nostaa vielä Olli Juolevi positiivisessa mielessä. 18 otteluun 1+12 tehot. Tällä hetkellä matkalla parhaimpaan kauteensa surkeassa San Diegon joukkueessa. Jos vaan pysyy terveenä ja jatkaa hyvällä tahdilla, niin luulisi, että saisi ensi kaudellakin jatkaa jossain päin Pohjois-Amerikkaa.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Brad Lambert siirtyy AHL-joukkueesta WHL:ään Seattlen jengiin. Olisi pitänyt mennä sinne jo kauden alussa. Nyt olisi kiva, jos Lambertille tulisi onnistumisia, kun aikuisten peleissä ei ole hirveän paljon menestystä tullut. No ei tullut nyt viime U20-kisoissakaan junnuja vastaan, mutta Seattlella on kova joukkue, joten siellä on hyvä tilaisuus päästä tekemään tehoja ja saamaan itseluottamusta takaisin sekä kehittymään pelaajana. Toivotaan parasta mahdollista jatkoa Bradille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös