Su 6.5. Ruotsi - Suomi

  • 32 248
  • 226
Tila
Viestiketju on suljettu.

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
jos katsoo aikaväliä elokuu 2006 - mm-kisat 2007 niin leijonamiehistö on pelannut 13 matsia ja tehnyt niissä yhteensä 20 maalia. 1.5 maalia/ ottelu. tällä määrällä ei voi voittaa oikeita jääkiekkomaita.
missäköhän on p. sihvonen joka lanseerasi fiaskokiekon/ shedden? nyt olisi mahdollisuus laajentaa sanastoa ja keksiä westerlundille omansa, ehkä epäjääkiekko, kiva-kivakiekko, kaikki pelaa -on jo käytössä junnuilla eli se ei käy. ja edelleenkin hymistellään tappion jälkeen, että ollaan tyytyväisiä. ei vittu tässä mitään taitoluistelujoukkuetta haluta.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Rontti kirjoitti:
Huonoa tsäkää tottakai, mutta itse puhuisin mieluummin huolimattomuudesta.
Henk.koht. puhuisin mielummin kylmän veskarin yrityksestä päästä peliin mukaan => Erkan veskariruletti johtaa väistämättä siihen, että molemmat maalivahdit "antavat näyttöjä" joka torjunnallaan ja hakevat sitten vaikka näitä metrin ohi meneviä laukauksia... Jos keskiviikkona maalilla on Norre niin ei voi kuin ihmetellä (tuskin sentään)!
 

mtt

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit(tiputin Bluesin pois. Blues on paska)
Lehtosen imurointi oli käsittämätön, ei tuollaisia tee huippuveska (mutta Lehtonen on parempi kuin Norrena).
OK veskoja, ei huippuja. Suomi ei Lehtosen mokaan hävinnyt vaan maalintekoon. Hyvin pojat yrittivät tehdä maaleja mutta valitettavasti Ruotsin veska oli hyvä. Se on pakko tunnustaa. Ei ollut vetojen huonoutta. Ehkä maalinedustapeliä olisi pitänyt koventaa jotta reikiä olisi syntynyt. Pelissä oli monta hyvää vetoa (onetimereita, vastapalloja, poikkisyöttöjä...) mutta veska oli niissä aina hyvin mukana.

Suomi pelasi hyvin ja taistelee mestaruudesta tuolla pelillä. Ruotsi vaan on vahva, toivotaan että joku tiputtaa sen ennen finaalia.

Mutta sitä ihmettelen että mitä vittua se Westerlund sekottaa pakkaa. Kallio pois. Bergenheim ilman muuta kehiin. Ja Koivun jäätyminen on ihmeellistä, samoin Kontiolan. Ehkä Erkka tietää jotain joukkueen tilasta mitä me emme (sairastumisia, loukkaantumisia).

Lopun mylläkkä oli loistava. Jäi hyvä maku pelistä.
 

ruukkunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu Muutos, Hallituksen Päätös, Perheyritys
Itse näkisin tuon Lehtosen "imuroinnin" enemmänkin erittäin huonona tuurina kuin varsinaisena virheenä. Tuollaiseen perhoseen ei vain ehdi mitenkään reagoida, kun refleksit vievät raajoja oman tahtonsa mukaan. Tuli hieman mieleen San Jose-Detroit -ottelusta (siis tuon ottelusarjan 4. pelistä) Marcel Gocin tekemä "roikkulämärimaali", tosin siinä ei Hasek saanut edes hipaistua kiekkoa. Ei Lehtonen olisi voinut tehdä tuossa tilanteessa mitään toisin - hän liukui kohti sitä kulmaa, johon laukaus suuntautui, ja tuollaista röpelökiekkoa ei uskalla päästää ponnahtamaan päädystäkään takaisin, ties vaikka olisi kimmonnut suoraan maalin eteen ja siitä sitten esimerkiksi omien luistimista verkon perukoille. Laukaus nousi "perhostelunsa" takia juuri sen verran liian ylös, että Lehtosen tekemä torjuntaliike, jolla normaali tuonkorkuinen veto olisi tarttunut hanskaan vuorenvarmasti, jäi tällä kertaa vajaaksi ja kävi mitä kävi.

Kyllä huolia on paljon suurempia kuin maalivahtipeli. Ylivoima kokonaisuutena ja tietysti viimeistelytehokkuus näin päällimmäisinä. Myös joku oli (ehkä jossain toisessa ketjussa) ansiokkaasti huomioinut, että useat laukauksista (esim. Lehtiseltä varmaankin kaikki) tulivat paikoista, joista kiekko ei ilman älytöntä tuuria löydä tietään verkon perukoille. Ja kun kerran suorilla laukauksilla se maalinteko tuntuu olevan mahdotonta, niin rakennettakoon jenkkejä/Kanadaa vastaan maalille sitten niin hirmuinen hässäkkä joka ikisessä vaihdossa, että väkisinkin sieltä ne pari-kolme häkkiä heilahtaa. Jos ei muuten niin sitten sillä tavalla, että Jarkko Ruutu syö kiekon, luistelee maaliin ja oksentaa kiekon sinne.
 

mtt

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit(tiputin Bluesin pois. Blues on paska)
Target kirjoitti:
...westerlundille omansa, ehkä epäjääkiekko, kiva-kivakiekko, kaikki pelaa -on jo käytössä junnuilla eli se ei käy. ja edelleenkin hymistellään tappion jälkeen, että ollaan tyytyväisiä. ei vittu tässä mitään taitoluistelujoukkuetta haluta.

Kovuutta voisi lisätä, mutta siitähän Erkka juuri halusi pois. Ei enää jäähyjä. Sitähän hän toitotti alkusarjassa. Kovuutta löytyisi Ruudun veljeksistä. Suomella on vaan niin huono alivoima ettei kovuudella uskalla pelata kun on nämä uudet säännöt. Niin se vaan on että nykysäännöillä pitäisi olla pari taitavaa kaveria mutta niitä ei vaan ole matkassa. Teemu olisi ainut tällä hetkellä. Mitä nyt on Canalilta kattonut pleijareita niin hirmu vireessä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ekonyymi kirjoitti:
Kun nyt on saanut katsella näitä NHL-ihmevahteja, eipä Sinkku yhtään vertailussa häviä.
Minä en ole Suomen joukkueen harjoituksia seurannut, joten en ole nähnyt miten Wallinheimo on niissä torjunut. Ongelmana tosin että monet harjoituksissa ei pelata aivan täysillä, joten sen perusteella on vaikea paremmuutta mitata. Tosipeleistähän Sinuhella ei kokemusta ole, joten mitään sellaista vertailua ei voida tehdä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
KupittaanVelho kirjoitti:
Ainakin ohimenevät laukaukset pysyi ulkona kun Norre oli maalissa.
Paitsi Venäjän toisessa ylivoimamaalissa. Taitaa olla jonkinlainen ennätys että yhden faktan sisältävään viestiin saadaan yksi asiavirhe.
 
mtt kirjoitti:
Lehtosen imurointi oli käsittämätön, ei tuollaisia tee huippuveska (mutta Lehtonen on parempi kuin Norrena).

Heitänpä kuitenkin pari nimeä, jotka ovat vastaavia tehneet. Jarmo Myllys, Nicklas Bäckström, Tommy Salo, Patrick Roy. Tuossa nyt muutama nimi, jotka tulivat välittömästi mieleen. Eivät toki kaikki mene huippuvahdin alle, mutta osoittaa ettei tuo imurointi ollut mitään ennen näkemätöntä. Veikkaanpa, että jopa Brodeurille on tehty tuollainen maali, vaikka en ole itse nähnytkään.

Kyllä Lehtonen lasketaan huippuvahdiksi maailman tasolla. Lehtonen nauttii seurajoukkueessaan suurta luottamusta eikä heillä ole paineita hommata sinne korvaajaa. Ei Lehtonen varmastikaan maailman paras molari ole, mutta jos se olisi ainoa huippuvahdin kriteeri, ei huippuvahteja olisi kerrallaan kuin 2-3 molaria. On niitä jokunen enemmän kuitenkin.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Se, että Lehtoselle kävi juuri nyt tuollainen maali, on vain äärettömän paskaa tuuria. Jos tuollainen olisi käynyt jossain änärin runkkaripelissä niin tuskin kukaan sitä kovin pitkään muistaisi. Nämä muistetaan aina vaikkei ehkä edes pitäisi.

Suomi pelasi mielestäni yllättävän pirteästi joskin noista paikoista olisi nyt ainakin yksi pitänyt saada sisään, se on ihan selvä.
 

mtt

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit(tiputin Bluesin pois. Blues on paska)
Jarmo Myllys kirjoitti:
Vaikka Myllys oli kova niin näistä lasken maailman huipulle vain Royn.

Sanottakoon vielä että suomalainen veskarituotanto on parasta maailmassa kokonaisuutena. TOP 6:ssa ei vaan ole vielä Lehtonen. Mutta on Kipperin jälkeen paras suomalainen ja nuori vielä joten aikaa on rutinoitua ja karsia tuollaiset mokat. Kyllä elämässä saa mokatakin ja ei se Suomen tappio tuosta siis johtunut.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Target kirjoitti:
jos katsoo aikaväliä elokuu 2006 - mm-kisat 2007 niin leijonamiehistö on pelannut 13 matsia ja tehnyt niissä yhteensä 20 maalia. 1.5 maalia/ ottelu. tällä määrällä ei voi voittaa oikeita jääkiekkomaita.
Järkyttävää, jopa naurettavaa on ollut Suomen tehokkuus eikä voi kuin ihmetellä, että miksi tästä ei puhuta. Taisi olla toisessa ketjussa kun joku mainitsi, että Suomen hyökkääjien peli uppoutuu joukkuepuolustuksen ja muun sekaan. Mielestäni hyökkääjiltä puuttuu täysin peli-ilo ja rentous. Ruotsiottelussakin hyökkääjillä muuttui kädet puuroksi aina maalipaikassa. Uskoisin syynä olevan joukkuepuolustuksen merkityksen ylikorostaminen ja henkisen valmennuksen puute.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mtt kirjoitti:
Vaikka Myllys oli kova niin näistä lasken maailman huipulle vain Royn.
Tommy Salo, voittanut olympiakultaa, pelannut 8 kautta NHL:ssä ykkösmaalivahtina, ja oli Ruotsin ykkösmaalivahti n. 10 vuotta. Kyllä minä ainakin laskisin Salon olleen yksi maailman huipuista vaikka mies muistetaankin nykyään hörpystään Valko-Venäjää vastaan.
 
mtt kirjoitti:
Vaikka Myllys oli kova niin näistä lasken maailman huipulle vain Royn.


Heh.. kuten itsekin kirjoitin, että kaikki eivät suinkaan mene huippuvahdin alle. Tuleepa vain kuitenkin mieleen, että yllä oli otteita mm-finaaleista, mm-puolivälieristä, mm-välieristä ja nhl-playoffeista.

Pointtina kuitenkin, että noita sattuu. Joku mainitsi jo Hasekin kompuroinnin ja hän on kiistatta huippuveskari. Ei yksi epäonnistuminen ole todellakaan mikään huippuveskan mittari.

Lehtosen tähti on edelleen nouseva vaikken usko, että ihan torjuntahommiin ole enää hirveää muutosta tulossa. Vähän ehkä voi varmuutta toki tulla lisää. Loppu alkaakin olemaan oikeanlaisesta joukkueesta missä pelaa. JOS Brodeur pelaisi esim. Los Angelesissa koko uransa, olisi hänestä tuskin tullut mitään legendaarista kassaria, joka hän on jo aktiiviuran aikana. Lehtosen ei tarvitse enää paljoa parantaa torjuntatyöskentelyään tullakseen "huipuksi". Hänen pitää vain ansaita uroteoilla mainetta ja kunniaa.
 

ruukkunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu Muutos, Hallituksen Päätös, Perheyritys
Pula-ajan Tretjak kirjoitti:
Joku mainitsi jo Hasekin kompuroinnin ja hän on kiistatta huippuveskari.

Ihan pakko puuttua tähän, koska tajusin nyt vasta, että tosiaan myös viidennessä (DET-SJ)-ottelussa Goc teki helpohkon maalin Hasekille. Selvennettäköön, että omassa esimerkissäni tarkoitin neljännen ottelun "roikkulämärimaalia", jolle Hasek ei voinut yhtään mitään. Tämä viimeisimmän ottelun avausmaali sen sijaan meni kyllä Hasekin piikkiin.
 

avjk

Jäsen
Suosikkijoukkue
No mitä näitä nyt on...
mtt kirjoitti:
Lehtosen imurointi oli käsittämätön, ei tuollaisia tee huippuveska (mutta Lehtonen on parempi kuin Norrena).
OK veskoja, ei huippuja. Suomi ei Lehtosen mokaan hävinnyt vaan maalintekoon.
Juurikin näin. Jos lehtonen ei olisi tuota maalia hörpännyt peli olisi silti päättynyt 0-0 varsinaisella peliajalla.
mtt kirjoitti:
Hyvin pojat yrittivät tehdä maaleja mutta valitettavasti Ruotsin veska oli hyvä. Se on pakko tunnustaa. Ei ollut vetojen huonoutta. Ehkä maalinedustapeliä olisi pitänyt koventaa jotta reikiä olisi syntynyt. Pelissä oli monta hyvää vetoa (onetimereita, vastapalloja, poikkisyöttöjä...) mutta veska oli niissä aina hyvin mukana.
Tästä syvästikkin eri mieltä. Jos kaikki laukaukset tulee suoraan (ruudun ylärimaa lukuunottamatta) kohti ei maaleja voi tulla. Laukauksia kyllä tuli ihan kiitettävästi mutta oikeastaan yhtään huippupaikkaa (taas tuota ruudun juttua lukuunottamatta) ei ollut yhtään. Ruotsin moke pelasi ok pelin joka tällä kertaa riitti pitämään nollan.

mtt kirjoitti:
Suomi pelasi hyvin ja taistelee mestaruudesta tuolla pelillä. Ruotsi vaan on vahva, toivotaan että joku tiputtaa sen ennen finaalia.

Mutta sitä ihmettelen että mitä vittua se Westerlund sekottaa pakkaa. Kallio pois. Bergenheim ilman muuta kehiin. Ja Koivun jäätyminen on ihmeellistä, samoin Kontiolan. Ehkä Erkka tietää jotain joukkueen tilasta mitä me emme (sairastumisia, loukkaantumisia).
Lopun mylläkkä oli loistava. Jäi hyvä maku pelistä.
Jälleen samaa mieltä. Ihan kuka vaan muu saa voittaa paitsi ruotsi :)
Olisin myös itse odottanut bergenheimia kehiin eilen vaikka kolmanteen erään olisi voinut laittaa muutamia vaihtoja pelaamaan.
Erkka ei tiedä mistään mitään :) Nuo pelin jälkeiset haastattelutkin vaikka suomi häviää 11-0 niin erkka sanoo pelattiin hyvää peliä ja ehkä ens pelissä saadaan jo maali.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pula-ajan Tretjak kirjoitti:
JOS Brodeur pelaisi esim. Los Angelesissa koko uransa, olisi hänestä tuskin tullut mitään legendaarista kassaria, joka hän on jo aktiiviuran aikana.

No oliko New Jersey Devils suurikin huippujoukkue ENNEN Brodeuriä?

---

Mun mielestä suomalaisten kannattaisi eniten olla nyt huolissaan siitä, että Petteri Nummelinin naama loisti kuin Naantalin aurinko haastattelussa Ruotsi-ottelun jälkeen. Miksi joukkueen ehdoton ratkaisupelaaja uhkuu tyytyväisyyttä, kun juuri on hävitty maaliakaan tekemättä?

Vaikka Suomi hallitsi peliä kolmannessa erässä (lähinnä miesylivoimalla), niin ei tuo ottelu mikään oikeusmurha ollut. Kenties Suomi olisi jatkoajan ansainnut, mutta maalit pitää tehdä eikä odottaa, että ne jostain tulee.

Silläkin ON väliä, kuka ne maalit tekee. Ylivoimassa kaikki riippuu Nummelinin kudista. Mitään B-suunnitelmaa ei ainakaan television perusteella ole havaittavissa. Kukkonen maskimiehenä on omituinen ratkaisu eikä ehkä Peltonenkaan ole viivalla omimillaan. Kuitenkin ylivoiman varassa ollaan ihan täysin. 5-5-peli ei tuota kuin nolla-nollaa.

Aika lähellä on Latvian kisojen tapainen tilanne, jossa Westerlund sekoitteli ketjuja koko turnauksen ajan ja kun ratkaisupaikka tuli, niin Suomi mureni ykkös- ja kakkosketjun kohdalta. Työmiehet hoitivat hommansa, mutta hyökkäyssuunnan osaamista ei löytynyt tarpeeksi. Silloinkin vain TOIVOTTIIN, että Nummelinin maila laulaa viivalta sitä kuuluisaa iloista säveltä. Kun ylivoima yllättäen pätkikin (kuten myös Torinon finaalissa) ei löytynytkään mitään aseita tehdä maali ja takkiin tuli.

Leijonista pistepörssin parhaat ovat edelleen Nummelin ja Peltonen. Tehot ovat levinneet laajalle, mutta yhtään pelotteelta tuntuvaa ketjua Suomella ei tässä vaiheessa ole.

Kahdesti Suomi on kovaa maata vastaan pelannut, molemmat hävinnyt ja ratkaisumaalit ovat olleet maalivahdin imurointeja.

Sanoisin, että ei ihan kauhean lupaavat merkit puolivälierään, mutta tietysti voi TOIVOA, että kiekko pomppii Suomelle. Mutta ei pidä liikaa yllättyä, jos "Suomella ei ole onneakaan mukana". Koska sen onnen varaan on laskettu aika paljon.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
avjk kirjoitti:
Juurikin näin. Jos lehtonen ei olisi tuota maalia hörpännyt peli olisi silti päättynyt 0-0 varsinaisella peliajalla.
Tälle väittteelle nyt ei ole olemassa minkäänlaista totuuspohjaa. Jos Norppa-Lehtonen olisi tämän napannut ja pistänyt kiekon nopeasti peliin, Suomi olisi voinut mennä johtoon. Tästä olisi seurannut sitten varsinainen maali-iloittelu ja peli olisi päättynyt 9-8 Suomelle Norrenan tehdessä viimeisen tyhjiin.

Pointtini siis on, että kai sen nyt jo lapsikin ymmärtää, että yhden seikan muuttaminen toiseksi muuttaa kaikkia sitä seuraavia tapahtumia.

Norrenan ja Lehtosen välisiin eroihin en ota kantaa, kun en ole matseja tarpeeksi nähnyt. Todennäköisesti kuitenkin Suomen kannalta olisi parempi päättää se pelaava veska ja mennä sillä. Nämä veskarisekoilut on jo nähty ja huonoiksi koettu aina Markus Kettererin ja Sakke Lindforsin ajoista lähtien.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Pascal Lemoix kirjoitti:
Leijonista pistepörssin parhaat ovat edelleen Nummelin ja Peltonen. Tehot ovat levinneet laajalle, mutta yhtään pelotteelta tuntuvaa ketjua Suomella ei tässä vaiheessa ole

Aika kuvaavaa että Suomen sisäisen pistepörssin kolmonen ja kisojen sijalla 24 oleva pelaaja ei pelannut viime ottelussa ollenkaan ja muutenkin 5 muussa ottelussa hyvin pienessä roolissa.

Kuitenkin mitä ilmeisemmin käsiä löytyy, kun varaa on kaveria istuttaa penkillä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
VT kirjoitti:
Tälle väittteelle nyt ei ole olemassa minkäänlaista totuuspohjaa. Jos Norppa-Lehtonen olisi tämän napannut ja pistänyt kiekon nopeasti peliin, Suomi olisi voinut mennä johtoon. Tästä olisi seurannut sitten varsinainen maali-iloittelu ja peli olisi päättynyt 9-8 Suomelle Norrenan tehdessä viimeisen tyhjiin.
Eikä pidä unohtaa, että Lehtonen myös torjui kiekon 20 kertaa. Jos saisi ja pystyisi valita, että pelaako finaalissa maalivahti jolle tulee yksi totaalinen imaisu (kuten Myllys -95) vai maalivahti joka päästää 2-4 helppoa niin kyllä valinta on helppo.
 

jkew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
VT kirjoitti:
Norrenan ja Lehtosen välisiin eroihin en ota kantaa, kun en ole matseja tarpeeksi nähnyt. Todennäköisesti kuitenkin Suomen kannalta olisi parempi päättää se pelaava veska ja mennä sillä. Nämä veskarisekoilut on jo nähty ja huonoiksi koettu aina Markus Kettererin ja Sakke Lindforsin ajoista lähtien.

Juuri näin, yhdelle työrauha ja unohdetaan ne hörpyt. Maalivahdin virheen näkee kaikki mutta kenttäpelaajat saa ihan rauhassa olla tekemättä maaleja ja tappion syy on sitten maalivahti. Älytöntä!
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
jkew kirjoitti:
Juuri näin, yhdelle työrauha ja unohdetaan ne hörpyt. Maalivahdin virheen näkee kaikki mutta kenttäpelaajat saa ihan rauhassa olla tekemättä maaleja ja tappion syy on sitten maalivahti. Älytöntä!
Tätä olen itsekin miettinyt. Ihme jos maalivahteja ei kauheasti kiinnosta tulla edustamaan Suomea arvokisoihin (onneksi näitä kieltäytymisiä ei montaa ole tullut), koska mahdollisen tappion koittaessa syy löytyy yleensä aina maalivahdista. Tietysti jos Suomi sattuisi voittamaan jonkin turnauksen, niin silloin pelaavasta maalivahdista tulisi jonkinlainen kansallissankari (=Myllys), joka sitten jatkossa voisi päästää niitä helppojakin ilman yleistä tuomiota. Suomen arvokisamenestyksellä niitä turnausvoittoja ei kuitenkaan ihan jokaiselle veskarille riitä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Suomi, Anaheim Ducks
johnnywee kirjoitti:
Tällasilla lähtisin Amerikkaa vastaan taistelemaan:

1. Peltonen - Viuhkola - Lehtinen
2. Bergenheim - Koivu - T. Ruutu
3. Kontiola - Kapanen - Hentunen
4. J. Ruutu - Pyörälä - Miettinen

Muuten samoilla linjoilla, paitsi että Bergenheim ja Hentunen vaihtaisivat paikkoja. Härkä menee kolmosessa hukkaan, sillä ei Kapanenkaan ihan huipputikissä ole ollut. Konna sopisi rightin pelaajana kolmosen oikeaan laitaan kuin nakutettu ja Bergenheim toisi kolmoseen liikettä ja rytinää. Pimpsan passin voisi leimata ja antaa äijälle peliaikaa nelosessa. Miettinen voisi olla 13. hyökkääjä.

Kallio ja Pärä katsomon puolelle. Kumpaakaan en mielelläni enää arvokisatasolla näkisi. Varsinkaan Pärssistä.

Näillä hyökkäysketjuilla USA:n/Kanadan kaatoon:

1. Peltonen - Viuhkola - Lehtinen
2. Hentunen - Koivu - T. Ruutu
3. Bergenheim - Kapanen - Kontiola
4. J. Ruutu - Pyörälä - Pihlström/Miettinen

Pakkiparit:

1. Nummelin - Kukkonen
2. Lamppu - Söderholm
3. Berg - Saravo
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Pascal Lemoix kirjoitti:
Mun mielestä suomalaisten kannattaisi eniten olla nyt huolissaan siitä, että Petteri Nummelinin naama loisti kuin Naantalin aurinko haastattelussa Ruotsi-ottelun jälkeen. Miksi joukkueen ehdoton ratkaisupelaaja uhkuu tyytyväisyyttä, kun juuri on hävitty maaliakaan tekemättä?

Niin no, itselle ainakin pisti silmään heti summerin soitua selkeä *voi vittu* asenne joka paistoi ainakin telkkarin välityksellä Nummelinista. Kannattaa katsoa uudestaa. Se on sitten eri asia, mitä vartti pelin jälkeen on selitellyt, mutta tuolloin näytti ainakin siltä, että miestä harmitti.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
eagle kirjoitti:
Aika kuvaavaa että Suomen sisäisen pistepörssin kolmonen ja kisojen sijalla 24 oleva pelaaja ei pelannut viime ottelussa ollenkaan ja muutenkin 5 muussa ottelussa hyvin pienessä roolissa.

Kuitenkin mitä ilmeisemmin käsiä löytyy, kun varaa on kaveria istuttaa penkillä.

Mihinhän ketjuun sinä laittaisit Kontiolan?

Viuhkola on ollut Kontiolaa parempi ykkösessä, Koivun ketju on alkanut toimimaan pelillisesti ja yhteistyö Tuomo Ruudun kanssa luo hyvin maalipaikkoja. Konna voisi periaatteessa mennä Kapasen ketjuun jos Konna osaa pelata laidalla. Eilen pyörälän johtama nelonen toimi myöskin mukavasti, joten sen rikkominen siksi että Konna saataisiin kokoonpanoon on myös pieni riski.

Itse voisin kokeilla ketjumuutoksia siten että Pärssinen siirretään katsomoon ja Kapanen siirretään vaikkapa nelosen keskelle ja Pyörälä laitaan ja toiseen laitaan itseoikeutetusti Jakke Ruutu.

Eli 3. ja 4.ketju vaikkapa näin:
Hentunen - Kontiola - Bergenheim
J.Ruutu - Kapanen - Pyörälä
13. Miettinen
 

kaasumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tammerfors ja Södertälje Sport Klubb.
Lehtonen myös jatkossa

Tätä mieltä olen ainakin minä. Mies pelasi ihan hyvän ottelun paskamaalia lukuunottamatta. Ei se Lehtosen vika ole että tehdään NOLLA maalia vastustajan verkkoon. Kyllä yhden maalin PITÄISI olla varaa päästää omiin. Seuraavassa pelissä onkin sitten jo pakko tehdä paikoista maaleja muuten tulee taas kerran noutaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös