Tila
Viestiketju on suljettu.

IMATION

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohojone
Tuomarit alusta alkaen vahvasti tapparan puolella ja Kärppien puolustajista puolet junnuja, silti leikitellen finaaliin. Todella hieno idea ja vahvaa kulttuuria oli maamme jääkiekkoilun kehdon yleisöltä buuata liigan ykköspelaajalle joka käänteessä. Muutenhan hallista ei kuulunutkaan kuin 500 km päästä tulevan vierasjoukkueen kannatusta.
Tähän ei mitään lisättävää.
Kiitos kuitenkin.
Tosipelit alkakoon...
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
En muista kenenkään lytänneen Viuhkolaa ja joukkuetta ämmiksi esimerkiksi siitä, että viime vuonna tuulettivat antaumuksella Viuhkolan ratkaisevassa finaalissa noin kaksi sekuntia ennen pelin päättymistä tyhjiin tekemää 5-2 maalia.
Jos maalin+tuuletuksen olisi suorittanut kuka tahansa muu kentällä olevista pelaajista ei kukaan olisi kiinnitänyt siihen huomiota.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Siinähän tapahtui yhteentörmäys eikä mitään ihmeellistä. Aika ilkeästi osui sitten maila Pesosta maila hieman kaulan alapuolelle ja sattui takuulla. En ole täysin varma SM-liiga pelaajien varusteiden tasosta, mutta tuolta alueelta löytyy aika paljon vapaata tilaa mailan kolahtaa kipeästi.
Veikkailisin, että aika moni saattaa pelata niillä todella vanhoilla hartiasuojilla, joissa kädet pääsevät liikkumaan paremmin. Mitään faktaa arvailuni toki ei ole.

Pesosen ja Koskelan yhteentörmäyksessä Koskela mielestäni pelästyi, kun näki Pesosen tulevan kädet ylhäällä kohti ja koitti nostaa omia käsiään suojaksi. Ei ehtinyt tätä tehdä ja maila jäi pitkittäin Koskelan vatsan ja Pesosen rinnan väliin. Varmasti sattui, ei epäilystäkään. Vaikka vahinko Koskelalta olikin, niin säännöt sanonevat, että keihästyksestä rapsahtaa 5+20min.

Jo a-junioreissa huomaa, kuinka taklattavat nostavat kätensä päänsä suojaksi, kun ei ole enää häkkiä kasvoja suojelemassa. Sitten kun kerran taklaat kädet alhaalla ja saat vastustajan kyynerpään, hanskan tai mailan suuhusi alat varmasti taklata kädet ylhäällä tämän estääksesi. Viime aikoina olen koittanut tarkkailla näitä laitaa vasten tapahtuvia taklauksia, niin melko usein taklaajan maila on päiden yläpuolella.

Tämän päivän ottelussa Tappara alkoi puolustaa omassa päässään kiekottomia roikkumalla heissä ennen laukausta tai laukauksen lähdettyä. Tätä on tosin harrastaneet moni muukin tämän kevään pudotuspelijoukkue. Myös olin havaitsevinani Tapparalta poikkeuksellisen paljon vastustajan mailasta kiinnipitämistä ja pari filmiäkin.

Koko ottelun kuva oli, että Kärpät piti 5 miestä kiekon alla ja antoi Tapparan hyökätä. Tästä sitten pyrittiin pelaamaan nopeasti pystyyn ja iskemään vastahyökkäyksin. Tämän jälkeen ryhmityttiin taas keskialueelle asemiin. Tappara oli sitten usein potkun jäljessä näissä vastahyökkäyksissä ja kiekko liikkui kiusallisen lähellä lapoja ne kuitenki sivuuttaen. Myös laukausten tasossa oli huima ero. Sekä Jyp että Kärpät peittivät todella paljon Tapparan siniviivalaukauksia ja tästä johtuen pakit eivät enää oikein uskaltaneet ampua viivasta.

Tämä Pesosen ajojahti alkaa muistuttaa sitä vuosituhannen vaihteen Tappara-ajojahtia. Muut syyttävät ja omat puolustavat.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saattaa muuten Helsingissä olla finaaleissa aikamoinen vihellyskonsertti, kun Pessi koskee kiekkoon.
Siellä teroitetaan muutenkin kaikki kirveet ja puukot meitin varalle. Eipä silti, vastaanottokomitea osaa hommansa Raksilassakin.

Finaaleista ei panosta puutu, mikä takaa hienot pelit. Narrileiri ei takuulla halua ottaa viidettä kertaa peräkkäin turpaan po-väännöissä. Ja pohjoinen ylpeys kaikkien vähiten haluaa hävitä juuri Jokereille. Nuoret pakit nostaneet profiilia juuri sopivalla hetkellä, sen todisti tämänpäiväinen. Vielä kun saadaan sairastupa tyhjemmäksi lauantaihin mennessä, niin kannujahti alkaa ihan vakavalla mielellä.

Kärppien otteissa on ollut kieltämättä pienoinen surffailun sivumaku toistaiseksi - vain välttämättömin on tehty. Ihan sama juttu kuin esim. vuosi sitten Pelicans-sarjassa. Mutta mikäs tuossa, jos paras osaaminen vielä näyttämättä.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikka vahinko Koskelalta olikin, niin säännöt sanonevat, että keihästyksestä rapsahtaa 5+20min.
Tosiaan kummempaa moraalista syytä vitoseen ei ollut, koska tilanne oli arvatenkin täysi vahinko. Yleensä keihästämisjäähyt tulevat mailan päällä lyömisestä, ja nehän ovat poikkeuksetta tahallisia temppuja.

Elitserienin puolivälierissä muuten Timrån Pärssinen sai 2+2+10 "keihästämisen yrityksestä", kun puhtaassa provoilumielessä vähän lavan kärjellä kutitteli takaapäin vastustajaa hartiasta. Muutaman kerran piti hieraista silmiä.

Tyhmyydestä kai sanonnan mukaan sakotettiin - vaan saipa siinä tuomarikin olla virkaintoinen idiootti, kun viitsi tuollaisesta alkaa sähläämään.
 
Viimeksi muokattu:
le grand duc

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Se oli juurikin sitä, mitä koko halli kerjäsi. Kyllä mulla alko naurattamaan, kun Janne pääsi antamaan vähän takaisin yleisölle tuuletuksellaan. Taattua haaratuuletusta. Saattaa muuten Helsingissä olla finaaleissa aikamoinen vihellyskonsertti, kun Pessi koskee kiekkoon.
Juuri tuo tyhjiin tehty maali ja tuuletus siihen päälle täydensi tämän kiekko-ottelun. Ikäänkuin luonnollinen jatkumo sille, että kotiyleisö omien kannustamisen sijaan keskittyi näemmä vain buuaamiseen(missä sinänsä ei kyllä ole mitään vikaa) Pesoselle. Kuitti, if ever there was one.

Aika lievää vaikka siihen verrattuna, kun Oliwa aikoinaan meni aikoinaan tuulettamaan vastustajan vaihtoaition eteen suoraan pelaajille loistomaaliaan...
 
Police label anyone attacking Chuck Norris as a Code 45-11.... a suicide.

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
En muista kenenkään lytänneen Viuhkolaa ja joukkuetta ämmiksi esimerkiksi siitä, että viime vuonna tuulettivat antaumuksella Viuhkolan ratkaisevassa finaalissa noin kaksi sekuntia ennen pelin päättymistä tyhjiin tekemää 5-2 maalia.
Onko tuo nyt mikään yllätys? Viuhkolassa on kaikki se mikä Kärpissä on hyvää, aivan loistava pelaaja joka johtaa joukkojaan edestä ja kunnioittaa vastustajaa. Pesonen on loistava pelaaja mutta hänellä on pitkä matka Viuhkolan asemaan. Ehkä joskus... Tällä hetkellä tuo ylpeys ärsyttää todella paljon. Jos haluat pelata kovaa niin sitä kovuutta pitää olla valmis myös ottamaan vastaan, vaihtoaitoon poraamaan jos siltä tuntuu. Perkele.
 
Tapahtumahetkellä tie oli kuiva, mutta mutkainen.

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Kärpiltä loistava esitys tänään. Tästä on hyvä jatkaa finaalipeleihin. Paikat käytettiin, eikä Tapparan "loppurutistuskaan" ollut Kärppien mainion pelaamisen takia kovinkaan pelottava. Pelaajista mieleen jäi Viuhkola, joka näyttää pääsevän peli peliltä enemmän juoneen mukaan. Tänään näyttäviä syöttöjä ja ihan kiva veivikin.

En edes viitsi sanoa mitä kaikkea ajattelen tästä yhdestä pellehyppääjästä, mutta uskomaton sälli hyppimään pelistä toiseen. Ansaitut buuaukset tänään ensimmäisen erän kuoleman takia. No Nhl:ssä ei pitkää uraa ole luvassa tuollaisella pelleilyllä.
Näitä sitä saa lukea:D Katsopas se peli uudestaan vähän neutraalimmalla mielellä ja pistä vaikku tuonne juutuubiin ne kohdat, joissa Pesonen filmaa. Ensin mailalla rintaan/kaulaan, joka kävi itselläkin kipeää, mutta ilmeisesti kipua ei tuollaisesta yleensä tunneta?

Toisen kerran Lehterä veti mainion niitin, jossa Pessi sitten tipahti ihan kunnolla ja jäi vähäksi aikaa ihmettelemään, että mikä iski. Enpä tuostakaan mitään kalastelua voi millään keksiä. Hyvä taklaus ja toivottu seuraus --> Pessi oli hetken aika pihalla tuon taklauksen jälkeen.

Ja rangaistuksethan jaettiin Kärppien kannalta todella epäoikeudenmukaisesti tänään, että eipähän pellehypyt vissiin toimineet. Tapparahan ei filmaa.
 
The world is done,
Aurora gone

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Neljännessä pelissä Tappara kieltämättä hyötyi tuomarilinjasta. Reijo Ringbom näyttää olevan kovin Tappara-fani tuomareista. Ringbomilta saadaan aina ylivoimaa, Japa Levoselta ei milloinkaan.

--

Janne Pesosesta: Eikö se nyt ainakin ole aika tunnettu tosiasia, että mies oli pelitaitojensa lisäksi tehokas ärsyttäjä. Tätä on nähty maajoukkuepeleissäkin ja lisäksi mies on Doug Sheddenin punainen vaate.

Oli Otakar Janeckykin äärimmäisen taitava pelaaja, ei sitä kukaan kiellä, mutta kyllä siinä se toinenkin puoli oli, minkä vuoksi vieraskannattajat eivät häntä koskaan sydämiinsä ottaneet.

Pesoselle seuraava haaste on NHL. Onko hänestä siihen? Vai onko mukavampi olla Euroopassa tähti?

--

Tapparaa tullaan lähipäivinä syyttämään mediassa asenteen puutteesta. Lisäksi tehdään jatkuvasti vertailuja Ilvekseen, joka muka-tasavertaisten playoff-sarjojen jälkeen on Tapparaa parempi. Mielestäni nämä arviot ovat täyttä roskaa. Tappara laittoi kaiken sekaan ja riittänyt ei, siinä se tärkein. Jos nyt vika erä oli jo aika toivotonta, niin ei silti voi sanoa, etteikö Tappara olisi yrittänyt.

Kärppä-leiristäkin on tämän tästä viitattu joukkueen sisäiseen kokoukseen neljän Ilves-pelin jälkeen. Sen jälkeen on esiintynyt äärimmäisen väkevä Kärpät, joka on aika helppo luokitella ennakkosuosikiksi myös finaaleissa.

Kärppien yksilöistä Viuhkola on lähellä parasta osaamistaan, mikä kantaa pitkälle. Juhamatti Aaltonen oli molemmissa Tampereen peleissä pitelemätön. Tänäänkin mielestäni Aaltonen oli voiton kannalta tärkein mies. Toki myös Tarkki on äärimmäisen hyvällä tasolla. Tähän on vielä lisäksi Pesonen ja Hyvönen, jotka ovat AINA vaarallisia. Ja vähän varaston puolella on vielä Bros ja Kratena...

Siinähän puolustat noita vastaan pakistolla, johon mahtuvat avainpaikoille Pikkarainen ja Halme. Not gonna happen. Aina sieltä joku karkasi vapaaksi, teit mitä tahansa.

Aika vähän on kiinnitetty huomiota siihen, että Lehterän ketju pelasi tuloksellisesti suorastaan surkean Kärppä-sarjan. Syömähammas katkesi, kun leipä koveni. Ojasen ketju oli repaleinen muisto runkosarjasta loukkaantumisten vuoksi. Hardt oli palapeliin kuulumaton pala, eikä Saviano näitä otteluita sentään yksin voita.

Tässä ottelusarjassa kiistaton voittaja oli Kärpät, mutta numerot saattavat hämätä väittämään Tapparaa surkeaksi. Itse en tähän usko, vaan sanoisin, että Kärpät pelasi koko Tappara-sarjan suorastaan pelottavan vahvasti.

Se siitä. Eläköön dynastia!
 
"Suututtiin, kun juututtiin Ilveksen maalivahtiin" (mutta selvittiin lopulta).

Pavetsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP,Pittsburgh Penquins, Liverpool
Onnea Kärpät! Kyllä sen huomaa että Kärpillä on parempi pelaajamateriaali kuin Tapparalla,no sen näki tänään! Mitä teki Janne Ojanen,ei yhtään mitään. Hyvä Janne ei susta ole mihinkään,laita vaan luistimet naulaan.Hidas kun mikäkin!
Jypillä olisi ollut paremmat mahdollisuudet kaataa kärpät;) Joitakin hyviä ketjuja Tapparassa mutta ykkösketju oli tässä surkea.Jypillä oli paljon parempi ja laajempi pelaajamateriaali. No ensi vuonna nähdään Kahvara:)


Ette saa edes mitalia tänä vuonna! 1.Jokerit 2. Kärpät 3. Blues 4. Tappara

oma veikkaus,saa nähdä:)
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Täällä joku sanoi, että Lehterän "pölytpois" ele oli aivan helmi, kun taklasi Pesosta. Sitten Pesonen oli epäurheilijamainen, kun tuuletti tyhjää maalia.. Minusta tuo Lehterän temppu oli aika ylimielinen ja epäurheilijamainen ele, jolla provosoi lisää tätä Pesonen juttua. Ja jos tuon NHL:ssä tekee niin taitaa paareilla lähtä pelistä ulos. Jos Pesonen olisi tehnyt vastaavan eleen niin johan täällä kävisi Tapparafanit aivan villinä. No annetakoon Lehterälle ilonsa, sillä eipä tuo maalien makuun oikein päässyt. Lehterästä tulee vielä tähti, mutta itse en oikein ymmärrä tätä, että se on pelaajasta kiinni, mikä on oikein ja mikä väärin.

Mahtava kolmas erä Kärpiltä. CHL paikka on sitten siinä, joten ainakaan itseäni ei hirveästi finaalit enään jännitä. Toki se mestaruus olisi mukava, varsinkin jos vastaan tulee Jokerit. Tappara pelotti etukäteen paljon, mutta näköjään Kärpillä on varastossa rutkasti potentiaalia. Se on vaan jännä että vaikka kentällä oli puolustuksessa niinkin suuria tähtiä kuin Kiren, Ohtamaa ja Jokinen niin suurempaa hätää ei ollut. Ohtamaa varsinkin on pidetty ihan turhaan kokoonpanon ulkopuolella.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Crystal Palace
Onnea Kärpät! Kyllä sen huomaa että Kärpillä on parempi pelaajamateriaali kuin Tapparalla,no sen näki tänään! Mitä teki Janne Ojanen,ei yhtään mitään. Hyvä Janne ei susta ole mihinkään,laita vaan luistimet naulaan.Hidas kun mikäkin!
Jypillä olisi ollut paremmat mahdollisuudet kaataa kärpät;) Joitakin hyviä ketjuja Tapparassa mutta ykkösketju oli tässä surkea.Jypillä oli paljon parempi ja laajempi pelaajamateriaali. No ensi vuonna nähdään Kahvara:)
No, jyp oli lomilla jo aiemmin ja juuri tapparan toimesta joten materiaalin laajuudesta voisin olla hieman eri mieltä. Ojasella oli jalkavamma joten siinä syy miksi luistin ei liikkunu ja reservistä kaivettiin jo O-P Lehtonen eikä paljon muita siellä ollut. Kärpät pelasi erinomaista vieraspeliä ja antoi tapparan näennäisesti hallita ja sitten iskettiin niinkun K. Jalonen ilmaisi haastattelussa tapparan heikkouksiin. Taktiikan riemuvoitto.
 
Kesä

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Tämä Pesosen ajojahti alkaa muistuttaa sitä vuosituhannen vaihteen Tappara-ajojahtia. Muut syyttävät ja omat puolustavat.
Ja tämä kaikki alkoi siitä kun Doug Shedden leimasi mediassa Pesosen uimahyppääjäksi, jotta saisi tuomarit puolelleen kun kyseinen "uimahyppääjä" oli pirun vaikea pidettävä ilman rikkomista. Shedden on oppinut käyttämään hyväksi mediaa Pohjois-Amerikassa, ja täällä hänen puheet on yllättäen mennyt läpi ilman mitään itsekritiikkiä. Sadat, jopa tuhannet Sheddeniin uskovat "opetuslapset" ympäri Suomea toteavat aina Pesosen kaatuessa taklauksen tai mailasta kasvoihin saadun iskun seurauksena, että taas se pelle filmaa. Olen yrittänyt seurata Pesosen otteita kentällä tavallista kriittisemmin Sheddenin leimattua hänet, ja kertaakaan en ole hänen nähnyt selvästi filmaavan. Hannes Hyvöstä ei pidetä yleisesti minään filmaajana, mutta niin vaan silmiini on jo kahdesti tänä keväänä osunut selvää näyttelemistä häneltä, kun maila on osumatta mennyt pään läheltä. Tämän sanon siksi, koska voin helposti myöntää jonkun kärppäpelaajan filmaamisen jos sellaista esiintyy.

Pesosen menee tilanteisiin yleensä sata lasissa itseään säästämättä, ja välillä hän menettää tasapainonsa vaikka kukaan ei ole lähelläkään häntä. Tuollainen horjahteleva pelityyli on varsin ominaista Pesosen lisäksi myös Jokereiden Leinolle, kun tehdään nopeita liikkeitä pienessä tilassa tai kovassa vauhdissa. Kärpissä Aaltonen taitaa tuollaisen nopeatempoisen harhauttelun Pesosta paljon pehmeämmin. Jos joku sattuu olemaan Pesosen lähellä kun hän horjahtaa kovassa vauhdissa tehdyn suunnanmuutoksen takia, saa suuri yleisö lisää vettä myllyyn haukkuessaan häntä filmaajaksi. Tämän kevään pudotuspeleissä Pesonen on saanut pari kertaa mailalla iskun kasvoihin tai ylävartaloon, ja kivun seuraksena pudonnut jään pintaan. Myöhemmin nuokin tapaukset on järkeään laitettu vaan filmaamisen piikkiin, vaikka kukaan meistä ei olisi pysynyt pystyssä Pesosta paremmin iskujen jälkeen.

Pesosta taklataan, ronkitaan ja hakataan nykyään melkein kuin vierasta sikaa, tuomareiden harvoin puuttuessa siihen, koska Sheddenin "uimahyppääjän" leima istuu hänessä niin vahvasti. Säälittävintä koko asiassa on se, että jopa Suomalainen media on alkanut toistamaan tuota Sheddenin propagandaa puhtaana totuutena, kuten eilisessä Nelosen TV-lähetyksessä sai huomata. Pesonen ei koskaan Suomessa enää pääse eroon tuosta saamastaan leimasta, mikä minusta on todella harmillista. Lopetan vuodatukseni tähän. Ottakaa se vaikka vain omiaan puolustavan sokean kärppäkannatajan katkerana vuodatuksena jos haluatte, koska tiedän Sheddenismin istuvan liian tiukassa monella, jotta näkisi metsän puilta.
 

mr purnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rehelliset seurat ja fanit
Ansaittu voitto ja finaali kutsuu. Mustamakkarat eivät saaneet aikaan, mitä suurella porulla yritettiin. Jypi oli vielä kokematon noissa karkeloissa, mutta Kärppien rutiini, vaikka kapteeni ajeltiin sairastuvalle, osoitti urheilullisuuden menevän tuon edelle.

Sen verran tuosta sarjasta vielä, ettei Kurinpidosta ollut rankaisemaan "temppuilijoita" kunnolla, joten polvitaklaukset ovat sallittuja. Mitä tuohon siviilikanteeseen tulee, niin tuntemani ammattipelaajat ovat todenneet rangaistuksen olleen liian pieni ja toivovat Suomeen NHL käytäntöä, jos kausi loppuu tuollaiseen tapahtumaan. Kyseiset kaverit pelaavat kaikissa pääkaupunkiseudun liiga-joukkueissa. Se vaan työnantajan asemassa on laittanut ajattelemaan, saako kilpailijan työntekijöitä vahingoittaa oman edun nimissä? Kuullostaa kaukaa haetulta, mutta tässä on fakta takana. Myös edellämainittu ryhmä on ollut samaa mieltä asiasta.

Ennen kesäkaudelle vetäytymistä kaikille vaan teroitan omaa näkökantaani tarkateluun. Pelataan kovaa ja reilusti, mutta koiruudet koppiin. Vastuu pelaajilla ja valmennuksella. Kärpät mestariksi voitoin 4-1.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestissäsi on varmasti paljon asiaakin, mutta kyllähän katsojia ja vastustajaa varmasti ärsyttää nämä kesken vaihdon tuomariin suunnatut katseet höystettynä käsienlevityksillä. Tottakai tuomarille saa asiasta huomauttaa, mutta omasta mielestäni pelataan tilanteet loppuun ja annetaan palaute pillin soitua.

Kyllä ottaa mr purnulle koville, kun Tappara meni välieriin. Kaukalossa sattuu ja tapahtuu, kun siellä on muutama koohottaja. Ei kai se ole Kärppien, Tapparan, Pyymäen, Uraman tms. vika, jos kurinpitäjä ei anna pidempää rangaistusta. Täällä monet Tamperelaiset (eivät pelkästään Ilveksen kannattajat) ovat tuominneet Pyymäen taklauksen ja ilmaisseet miehen ansaitsevan suuremman rangaistuksen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Luistelukerhon muodostelmaluistelujoukkue
Käsittämätöntä vikisemistä Pesosesta. Katsokaa hyvät herrat tuo juutuubista löytyvä pätkä, minkä -Mercury- heitti jakoon: KLiK!. Täällä on näemmä suurin osa jengistä yhtä kujalla kuin Jani "salibandy" Alkiokin.

Pakka nessuja sinne, olkaa hyvät.

Itse pelistäpä ei ole paljoa sanottavaa, niin selkeä niistohan tuo oli. Mukava, että Sahlstedtin kentältäkin löytyy hieman tehoja, kun Bros:n kolmikko vetää kiikaritehoilla.

Onnea pronssimatsiin.
 
..i.,

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja rangaistuksethan jaettiin Kärppien kannalta todella epäoikeudenmukaisesti tänään, että eipähän pellehypyt vissiin toimineet. Tapparahan ei filmaa.
Tuomiot kohdassa: jossa Teemu Aalto sai heppoisen estämisjäähyn ja hetkeä ennen toisessa päässä jätettiin viheltämättä heppoinen Kiilholman estäminen, mutta mielestäni jäähyn paikka siinä missä Aallonkin jäähy.

Tappara olisi voinut siirtyä johtoon, mutta kuitenkin Kärpät siirtyi johtoon ja tämä mielestäni tuomarien linjattomuuden takia.

Enempää en nähnyt (paremman pelin takia), mutta tuo kohta pelissä on ollut ilmeisesti the momentumi.
 
Tuomiot kohdassa: jossa Teemu Aalto sai heppoisen estämisjäähyn ja hetkeä ennen toisessa päässä jätettiin viheltämättä heppoinen Kiilholman estäminen, mutta mielestäni jäähyn paikka siinä missä Aallonkin jäähy....
Ja kaikistä käsittämättömin oli Kruusin päätös viedä aloitus keskialueelle. Eli jos on tiukka paikka omassa päässä, niin työntää vastustajan päin omaa maalia, niin saa aloituksen keskialueelle.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
toisessa päässä jätettiin viheltämättä heppoinen Kiilholman estäminen, mutta mielestäni jäähyn paikka siinä missä Aallonkin jäähy.
Ai, että kun Bros seisoo tolpan vieressä ja Kiilholma yrittää vielä mennä siitä välistä törmäten ensin Brosiin ja sitten tolppaan, siirtäen maalin pois paikoiltaan, niin pitäisi vielä ylivoimakin saada?

Aalto pisti mailansa Sahlstedtin jalkojen väliin ja vielä jalalla varmisti kaatamisen. Grönman oli väärässä siinä, ettei kiekko olisi sinne tulossa. No oli, mutta Lehto torjui sen pois, eikä ripari tippunut sinne takatolpalle.
 
Ai, että kun Bros seisoo tolpan vieressä ja Kiilholma yrittää vielä mennä siitä välistä törmäten ensin Brosiin ja sitten tolppaan, siirtäen maalin pois paikoiltaan, niin pitäisi vielä ylivoimakin saada?
..
Voihan sen noinkin nähdä. Kyllä Bros ihan oma-aloitteisesti sulki sen väylän ja tönäisi Kiilholman päin maalia. Ei jäähyn paikka mielestäni (paitsi sääntökirjan mukaan - kiekottoman pelaajan estäminen), mutta aloitus olisi pitänyt jäädä alueelle.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
http://www.youtube.com/watch?v=d677e1ODOqw

Ainut mikä oli turhaa oli se käsienlevittely.
Hienon pätkän arvon palstaveli viitsinyt vääntää. Sieltä voi tosiaan jokainen käydä katsomassa viime pelin Pesosen "filmaamiset". Kerrassaan törkeitä kaikki filmaamiset, siis kaikki ne 0 kappaletta jotka herra eilen esitti! Hyi hyi Janne!

Vaan eihän noita syytöksi kannata ottaa kuin huumorilla. Ne on pelkästään vastustajan propagandaa, koska ne pelkää meitä! Ne pelkää sua Janne!

edit. eilenhän se peli olikin, ei tänään.
 
Viimeksi muokattu:

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hienon pätkän arvon palstaveli viitsinyt vääntää. Sieltä voi tosiaan jokainen käydä katsomassa viime pelin Pesosen "filmaamiset". Kerrassaan törkeitä kaikki filmaamiset, siis kaikki ne 0 kappaletta jotka herra eilen esitti! Hyi hyi Janne!
Edelleen ainakin itseäni sylettää enemmän nämä käsien levittelyt ja katseet tuomarin suuntaan pelin ollessa käynnissä. Filmeistä en ala syyttelemään.

Onneks liigasta on kitkeentynyt aika pitkälti vuosituhannen vaihteessa ollut ilmiö, jossa laidan vieressä selkä kentällepäin pelannut pelasi hieman "spagettijaloin" ja pienenkin kontaktin tultua takaapäin lysähti laitaa vasten. Tällä tavoin etenkin pudotuspeleissä taidettiin kalastaa montakin suurempaa jäähyä.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei vois vähempää kiinnostaa nuo puheet Pesosen filmaamisesta. Totuus on kuitenkin että Pessi on finaalissa, Tappara ei. That's all that matters. NHL:ssä ei tarvitsisi kovin montaa kertaa "kuolla" kun siellä on sentään "poliisit" sitä varten että ne telojat kuolee paljo ennemmin.

Vinkukaa te siellä pronssipelissä, me jatketaan tästä vielä vähän eteenpäin.

- Kossu
 
"Neljä peliä on käynnissä Suomen maassa ja tänne raahataan vittu kaiken näkösiä Rantaloita, joka ei oo eläissään viheltäny yhtään hyvää peliä."
-Kai Suikkanen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.