Tila
Viestiketju on suljettu.

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olipahan jäätävä esitys, ottaen huomioon pakiston. Tarkki osoitti mikapietilämäisiä otteita, mutta niinpä ne ratkaisevat paikat otti. Joskaan ei mitään haamuja tarvinnut vetää. Lehdolle meni siniviivan tuntumasta ilman maskia kolme maalia, ei vakuuta näissä karkeloissa.

Tapparan ylivoima. Kärppien alivoimapelaajat kyykytti 100-0. Vaan enpähän muista nähneeni pudotuspeleissä näin paskaa tuomarityöskentelyä, kuin tänä vuonna. Kyllähän tuollaisen meiningin voisi sulattaa jossain runkosarjan kotipelissä Kalpaa vastaan, mutta nyt pitäisi raitapaitojen olla sillä tasolla, mitä loppupelit vaatii. Tämä kaksikko nyt tuskin kuitenkaan finaaleja puhaltaa...vieläkin nauran niille Sahlstedtin, Pesosen ja Laamasen jäähyille.

Loistava kiekko-elämys kaikenkaikkiaan seurata televisiosta ja fiilishän on aivan mahtava. Tapparalle pitää antaa tunnustusta siitä, että pelityyliä ja pelaajatyyppejä on viety oikeaan suuntaan ja noilla nuorilla pelaajilla on hyvä jatkaa ensi kausiin.
 
Police label anyone attacking Chuck Norris as a Code 45-11.... a suicide.

mkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Siinä se. Kärpät teki vain minimin ja sekin oli meille liikaa. Onnittelut siis Kärpille ja pahoittelut siitä, että me oltiin niin surkeita.

1. erän maalit meni molarien piikkiin molemmat. Oli muuten Uramalta taas järkiveto pistää Janne 5-3 ylivoima-aloitukseen, varmaan häviöön ja Kärppien purkukiekkoon.

2. erän 5-3 yv oli sekin surkuhupaisaa paskaa meiltä, pelkkää kiekon siirtelyä vailla vetoja, aivan kuten pari vuotta sitten Ässät-sarjassa. 5-3 momentumit hukattiin täysin.

3. erä oli fiasko. Tapparan potku ei riittänyt mihinkään.

Lehto otti muutaman gamesaverin, mutta pari helppookin meni. Vastapuolen huonoin oli eittämättä Tarkki, ei oikein vakuuttanut koko sarjassa ja luulen Chiodon saavan vielä mahdollisuuden finaaleissa.

Tässä sarjassa (ja JYP-sarja myös) meidän 1. kentällinen tiputti tasoaan runkosarjaan verrattuna karmealla tavalla kun taas vastapuolella Viuhkolat lopulta ratkaisi koko roskan ihan peruspelillään. Benoit! Kaveri oli viime vuonna kuulemma täysin liekeissä AHL:n finaaleissa, mutta tänäänkin aivan yössä.

En nyt äkkiseltään sanoisi, että tämä sarja pelkkään materiaalieroon ratkesi. Kärpäthän antoi tasoitusta mahatautien ja puolustuksen vajauden myötä ihan tarpeeksi. Kyllä Tapparan fysiikka petti pahemman kerran ja ilmeisesti henkinen kanttikaan ei niin kova ollut.

No, vielä olisi yksi peli jäljellä ja täytyy sanoa, että kyllä se pronssikin kiinnostaa.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tapparasta plussan saa Lehterä, Piispanen ja Lehtonen. Mika Lehto ei ollu voittava vahti ja ei oikeastaan tule ikävä vaikkei jatkaisi tapparassa enään.
Tuosta tuli mieleen että Mika voisi vaikka tulla jo takaisin Poriin. Meillä kun tehtiin eräästä toisestakin jo uransa ehtoopuoleella olleesta hylkiövahdistakin Sm-liigan kuumin kaveri pari kautta sitten.

Aika pettymys oli tämä sarja siinä mielessä ettei Tapparalta löytynyt edes tänään selkä seinää vasten yhtä vaihdetta lisää kun voitto olisi ollut otettavissa. Varsinkin sen jälkeen kun nähtiin miten ilves kyykytti Kärppiä pariinkin otteeseen.
 
Mitä yhteistä saavuttamatonta on Rauman Lukolla, Saimaan Pallolla, Jyväskylän Pallolla, Kalevan Pallolla, Espoon Bluesilla ja Lahden Pelicansilla?

Hepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki
Olipas vauhdikas ja maalirikas peli. Yhden Tapparan maaleista voi pistää Tarkin sekoilujen piikkiin, mutta ilahduttavasti mies kokosi itsensä loppupelin ajaksi. Kyllä Kärppien 7. maali oli viimeinen naula arkkuun, Pessi näytti manselaisille buuaajille ns. närhen munat. Psyykkisesti maali oli varmasti Pessille tärkeä. Kärppäpäädyssä oli todella loistava tunnelma ja möykkä kovempaa kun Tapparan päädyssä, äänijänteet oli aika kovilla. Tsemppiä Tapparalle pronssipeleihin, jospa yleisö herää kannustamaan silloin omiaan!
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Pesosesta sen verran että on se ihme kun ei muita kiekollisia pelureita satu aina kuolettavasti joka pelissä paria kertaa. Vai heittäytyykö teidän muistin mukaan muutaman kerran joka pelissä tyyliin "nyt multa irtos pää" esim. nämä seuraavat herrat: Immoset, Lehterä Jori, Saarela Pasi, Bishai Mike, Keller Ryan, Kuhta Kimmo, Leino Ville jne? Ei heitä satu joka tilanteessa, vaikka varmasti joku heitäkin muistaa ottaa. Mistähän se johtuu?
Silloin kun Pesonen on jäällä niin se on usein pahanteossa -> potentiaalisia tilanteita tulee todella paljon. Ja toisekseen Pesosta vedetään välillä kuin vierasta sikaa, ihan tarkoituksella yritetään pelihaluja vähentää.

Tollasessa erikoiskohtelussa ei ihme että välillä vähän sattuu. Ja näköjään jokakerta kun Pesosta vedetään niin yleisö vielä pillastuu siitä, ihan sama kävikö oikeasti mitään, leimattu näköjään ämmäksi jo etukäteen.. Tämänpäiväinen kurkunkaivaminen näytti kuitenkin vahingolta.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Crystal Palace
Tuosta tuli mieleen että Mika voisi vaikka tulla jo takaisin Poriin. Meillä kun tehtiin eräästä toisestakin jo uransa ehtoopuoleella olleesta hylkiövahdistakin Sm-liigan kuumin kaveri pari kautta sitten.
Lisäisin kuitenkin että Mika Lehto oli tällä kaudella erinomainen lukuunottamatta kärppäsarjaa joten hylkiövahti ei ole kyseessä. Hintalappu vaan taitaa olla aika kova ja luulen ettei Porissa sellaisia rahoja ole. Lähinnä tarkoitin että maisemanvaihto voisi tehdä hyvää ja olis kyllä hyvä saada tapparaankin uusia tuulia.
 
Kesä

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kuhta Kimmo
Kuhta nyt ainakin on todellinen kalastaja-eemeli. Jo pelkästään 2004 välierissä Machuldalle Henrikssonilta kalastettu naurettava viitonen riittää ykköspaikkaan tässä sarjassa.

Tuomarit alusta alkaen vahvasti tapparan puolella ja Kärppien puolustajista puolet junnuja, silti leikitellen finaaliin. Todella hieno idea ja vahvaa kulttuuria oli maamme jääkiekkoilun kehdon yleisöltä buuata liigan ykköspelaajalle joka käänteessä. Muutenhan hallista ei kuulunutkaan kuin 500 km päästä tulevan vierasjoukkueen kannatusta.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Lisäisin kuitenkin että Mika Lehto oli tällä kaudella erinomainen lukuunottamatta kärppäsarjaa joten hylkiövahti ei ole kyseessä. Hintalappu vaan taitaa olla aika kova ja luulen ettei Porissa sellaisia rahoja ole. Lähinnä tarkoitin että maisemanvaihto voisi tehdä hyvää ja olis kyllä hyvä saada tapparaankin uusia tuulia.
Varmaankin ilmaisin epäselvästi mutta tarkoitukseni oli sanoa että Lehto alkaa olla jokatapauksesssa uransa 'ehtoopuolella' (yhtymäkohta Riksmaniin 2005)ja 'hylkiövahdistakin'-sanalla viittasin Riksmaniin. Poriin on tarkoitus hommata kovan luokan maalivahti näin on ainakin Hirsimäki kertonut. Lehtohan olisi aivan unelmakaveri tohon saumaan. Nimenomaan tuo maisemanvaihto sai oman ajatukseni lentämään Isomäen suuntaan. Ja anteeksi vielä, ei edes kuulu tähän otteluketjuun.

Ronssia sitten vain hakeen, Tapparalla ei taida kyseistä väriä niin kauheasti ollakaan? Tosin ei oo Espoollakaan...
 
Mitä yhteistä saavuttamatonta on Rauman Lukolla, Saimaan Pallolla, Jyväskylän Pallolla, Kalevan Pallolla, Espoon Bluesilla ja Lahden Pelicansilla?

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Vastapuolen huonoin oli eittämättä Tarkki, ei oikein vakuuttanut koko sarjassa ja luulen Chiodon saavan vielä mahdollisuuden finaaleissa.
Propaganda on näemmä purrut Tampereellekin asti :) Tarkilta koko sarjassa pari kolme helppoa... neljä voittoa putkeen, muutamia huippupelastuksia. Voitti Lehdon 100-0. Kärpät ei Tarkkiin häviä finaaleitakaan, enkä usko Chiodon enää kauaa Oulussa viihtyvän, mitä nyt max. 7 peliä vielä luukkua avaa.
 
"I had an opinion that didn't matter"

Grohl

Jäsen
Eipä paljoa lisättävää aikaisempiin kirjoituksiin, vahva esitys tänään vaikka pari kertaa oltiinkin tappiolla.

Onko missään tietoa Ylösen tilanteesta? Uskoisin, että aivotärähdyksen sai ja on mukana taas finaaleissa, joiden alkuun on kuitenkin vielä aikaa. Mikkola ja Haakana ovat Hakkaraisen kommenttien perusteella melko varmasti mukana finaaleissa, jos loukkaantumiset ovat day-to-day luokkaa. Eli Korpikari taitanee olla ainoa Kärppä, joka joutuu jättämään finaalit väliin.

Tänään sai taas ihastella Jokisen ja Kirenin koomailua. Kiren alkoi leikkimään heti kentälle päästyään Bobby Orria ja aiheutti pahan tilanteen omiin. Ohtamaa pääsi peliin mukaan, kun Ylönen jätti leikin kesken ja esiintyi mallikkaasti molemmissa päissä kenttää. Ei pelännyt mennä tilanteisiin ja uskalsi tehdä kiekollisena hyviä ratkaisuja. Tulee Atesta hieman Kukkosen Lasse pelityyliltään mieleen. Tyytyväisenä pystyi taas Ohtamaan otteita katsomaan ja toivoisin, että Nokka uskaltaisi muuttaa hieman nokkimisjärjestystä pakistossa.

Sahlstedtin kentässä on kyllä huikeasti potentiaalia suuremmankin luokan tehoiluun, aina tietää, että jotain tapahtuu, kun Andersson tai Aaltonen saavat kiekon vauhtiin keskialueella ja tänään tuli pari börsää.

Viuhkola alkaa saamaan taas juonesta kiinni ja tänään oli mukava katsella, kun vastustajan miehiä vietiin. Nätti oli harhautus Hyvösen maaliin edeltäneessä tilanteessa, mutta tätäkään eivät selostuskopin tollot edes muistaneet noteerata, kun kehuivat vain Hanneksen lämäriä.

Ainoa mikä tällä hetkellä sapettaa on se, että noita selostuskopin pellejä saa kuunnella parin pelin verran vielä jatkossakin. Aika jäätävää settiä.
 
Toki tahalliset taklaukset hirvittävät välillä, ja niistä pitäisi rangaista kovemmin. -Sari Essayah

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Propaganda on näemmä purrut Tampereellekin asti :)
Kyllähän se puree kun sitä paikallinen radioasema toistaa lähetyksestä toiseen. Finaaleissa kuulemma nähdään sm-liigan historian huonoimmat maalivahdit, jos ja kun Jokerit on se toinen finalisti.

Kun pää ei kestä: 16-1
 

Hevosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuomarit alusta alkaen vahvasti tapparan puolella...
Totta. Toisen 5-3-ylivoimamme alkaessa mää sanoinkin vieruskaverille, että huomisen Kaleva-whatever huutaa varmaan jo etusivullaan: "OIKEUSMURHA!"

Mutta kaikki vastustajat eivät taida tietääkään, että eniten tuomarit noilla tuplajäähyillä auttoivat vastustajaa. Tapparan perisynti on ollut jo kauan, että kahden miehen ylivoimalla ei paljoa maalailla, vaan pikemminkin tuhotaan omaa itsetuntoa.

Kenen puolella ne tuomarit siis olivatkaan?
Todella hieno idea ja vahvaa kulttuuria oli maamme jääkiekkoilun kehdon yleisöltä buuata liigan ykköspelaajalle joka käänteessä.
Tylsät luistimet & spanielinkatse ei oikeuta tamperelaisnäkökulmasta ketään Liigan ykköspelaaja-statukseen. Kunnioitus pitää ansaita muutenkin kuin pistepörssisijoituksella.

En tuota NHL:ää seuraa, joten saattaa se koodisto olla hukassa, mutta eikös Pesoskan poika tänään rikkonut änärinkin pyhiä sääntöjä - oman joukkueen ollessa reilussa 3-6 johtoasemassa tämä hyväkäs tekee maalin tyhjiin ja vielä tuulettaa sitä antaumuksella.
Pohjois-Amerikassa j.p. tarvinnee kuusi päätuomaria selvitäkseen ottelusta hengissä. Mutta onneksi Oulussa on iso ratapiha.


Taitaa pleijareissa olla kaksi päätuomaria sen varalta, että Jokerit-Kärpät on finaalipari. On nääs molempien kultakypäröille oma silmäpari mihin vedota.
Alkaakohan se jo ensimmäisen finaalin aloituskiekosta?

Hävittiin, ja se vituttaa. Pronssi-kamppailu on kuitenkin hiton paljon enemmän kuin mihin meidät kauden alussa rankattiin. Kiitos Tappara!
 
Viimeksi muokattu:
Money, its a crime.
Share it fairly but dont take a slice of my pie.

-Pink Floyd: Money- ...sivistyneen maailman ohjenuorana vuodesta '73

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Eikun Pesosen olisi pitänyt tehdä tyhjiin vanhanaikaisella. Se se vasta nättiä olis ollut ja vituttanut kumipää buuajia vielä enemmän. No näinhän se on, että isossa porukassa on kiva mölytä samaa typeryyttä kun muutkin. Tappara oli tänään surkea. Ohtamaasta tulee vielä kunnon pakki.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Hyvä oli Tapparan ilme tänään. Ei vaan riittänyt ja sillä selvä. Kokemattomuus näkyi parissa maalissa ylipelaamisena, mutta se kuuluu tähän lajiin. Nyt ei muuta kuin sitten Espooseen pronssia hakemaan, Blues ei tule nousemaan enää.

Pesonen meni itse Koskelaa päin poikittaisella mailalla. Olisikohan Tillun pitänyt ottaa se naamalla vastaan? Naurettavaa pelleilyä Pesoselta. Missä on se kunnioitus?
 
Tapahtumahetkellä tie oli kuiva, mutta mutkainen.

Hepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki
Kiinnittikö (tyhmä kysymys) kukaan tänään Hakametsässä paikalla olleista huomiota ottelun kuuluttajan mokaan pelin alussa? Eli vapaasti lainaten "Kärppien kultakypärää kantaa Jussi Pesonen"..Pyh. Siitä taisi sitten alkaa ne Kärppäpäädyn raivokkaat Janne Janne -huudot.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaahas, täällähän puhutaan Pesosesta melko tutuissa merkeissä.

Hevosmiehen kanssa samaa mieltä, tuon tyhjiin tehdyn maalin yltiöpäinen tuulettaminen oli kyllä melko mautonta.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara + Pelaajista Nimo
Kyllä Kärpät oli parempi, turha selitellä mitään. Toisaalta olen pettynyt Tapparaan kaikissa näissä peleissä, jatkuvasti tehtiin pahoja virheitä.

En edes viitsi sanoa mitä kaikkea ajattelen tästä yhdestä pellehyppääjästä, mutta uskomaton sälli hyppimään pelistä toiseen. Ansaitut buuaukset tänään ensimmäisen erän kuoleman takia. No Nhl:ssä ei pitkää uraa ole luvassa tuollaisella pelleilyllä.
 
Pesonen meni itse Koskelaa päin poikittaisella mailalla. Olisikohan Tillun pitänyt ottaa se naamalla vastaan? Naurettavaa pelleilyä Pesoselta. Missä on se kunnioitus?
Siinähän tapahtui yhteentörmäys eikä mitään ihmeellistä. Aika ilkeästi osui sitten maila Pesosta maila hieman kaulan alapuolelle ja sattui takuulla. En ole täysin varma SM-liiga pelaajien varusteiden tasosta, mutta tuolta alueelta löytyy aika paljon vapaata tilaa mailan kolahtaa kipeästi. Joskus tuollaisesta tulee keihästyksestä rangaistus, mutta tilanteen tahattomuuden huomioon ottaen olisi se tuntunut oikeusmurhalta.

Ihmetyttää tuosta tilanteesta huomio, että "vitun ämmä kun jääpussilla paikkasi kuoleman". Kolauttakaapa vaikka saman tien varvas kunnolla oven karmiiin. Hetken aikaa tuntuu, että varvas on jo lähtenyt irti eikä siitä ikinä tule kalua, mutta pikkuhiljaa alkaa jomotus vähetä. Varmasti kävi kipeää. Toisaalta samaisia nimimerkkejä taisi Benoitin kiekon kasvoihin tulon jälkeen todeta, että varmasti kävi kipeää jne, ja Benoithan jatkoi siitäkin kuolemasta pelaamista. Olisiko samankaltainen äkillinen kipu iskenyt, jonka jälkeen alkaa helpottamaan? Veikkaanpa, ihmisiä kun vaikuttavat molemmat olevan.

Mutta peli oli välillä hyvännäköistä puolin ja toisin, mutta välillä melkoista sekoilua. Kuitenkin vauhtia riitti loppuun asti. Tappara tuli väkevästi pari erää, vaan ei kuitenkaan enää loppuun asti pystynyt vääntämään. Kärpät pelasi varsin kypsän ja ehjän esityksen, joskin pari virhettä kostautui ja jonkun kerran oli melkoista myllytystä Kärppäpäädyssä. Kuitenkin Kärpät peitti hyvin laukauksia ja pysyivät maalin sekä kiekon välissä omissa.

Hyökkäyssuuntaan Kärpät oli kyllä murhaavan tehokas. Paikat käytettiin hyväksi, kun niitä tuli. Vaikea on maalivahteja maaleista syyllistää, mutta olihan tuolla seassa koppeja, mitä olisi tullut tehdä.

Parempi jatkoon tästä. Tapparalle tsemiä pronssimatsiin, me tarvitsemme taatusti tsemiä finaaliin. Sinne kuitenkin päästiin. Kippis!
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
En edes viitsi sanoa mitä kaikkea ajattelen tästä yhdestä pellehyppääjästä, mutta uskomaton sälli hyppimään pelistä toiseen. Ansaitut buuaukset tänään ensimmäisen erän kuoleman takia.
On se saatanan jännä juttu että keihästys mailan lavalla kaulaan ei saa sattua kun kyse on Pesosesta. Näitkö edes koko tilannetta? Valot päälle siellä!
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hevosmiehen kanssa samaa mieltä, tuon tyhjiin tehdyn maalin yltiöpäinen tuulettaminen oli kyllä melko mautonta.
Totta hitossa pleijarisarjan ratkaisevassa pelissä tuuletetaan tuollaisessa tilanteessa. Sehän se vasta olisi vastustajan ja pelin väheksymistä, jos näin ei tehtäisi. Onneksi sentään viitsittiin tuulettaa - panokset ja tunne näkyy olevan kohdillaan myös Pesosella.

Runkosarjapelissä tilanne voisi olla hyvinkin eri.

En muista kenenkään lytänneen Viuhkolaa ja joukkuetta ämmiksi esimerkiksi siitä, että viime vuonna tuulettivat antaumuksella Viuhkolan ratkaisevassa finaalissa noin kaksi sekuntia ennen pelin päättymistä tyhjiin tekemää 5-2 maalia.
 
le grand duc

kalppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Jaahas, täällähän puhutaan Pesosesta melko tutuissa merkeissä.

Hevosmiehen kanssa samaa mieltä, tuon tyhjiin tehdyn maalin yltiöpäinen tuulettaminen oli kyllä melko mautonta.
Se oli juurikin sitä, mitä koko halli kerjäsi. Kyllä mulla alko naurattamaan, kun Janne pääsi antamaan vähän takaisin yleisölle tuuletuksellaan. Taattua haaratuuletusta. Saattaa muuten Helsingissä olla finaaleissa aikamoinen vihellyskonsertti, kun Pessi koskee kiekkoon.
 

temmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Katsokaa nyt se tilanne narulta uudestaan. Keihästys -> kurkkuun ! Pesosen pitää vissiin oikeasti kuolla ennenkuin buuaukset loppuu, josko sittekään...
Hei meidän pitää vaan ymmärtää, ei Tamperelaisten tarvitse ymmärtää jääkiekosta. Annetaan heidän provota ihan rauhassa vaan. Pahempaa provoa on vain tulossa finaaleissa mikäli ei kirjoitus kielto viuhu muutamalle jok/blu fanille. Ei näihin tarvi mennä, antaa tyttöjen huudella kun ei muuhun pysty.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Crystal Palace
Se oli juurikin sitä, mitä koko halli kerjäsi. Kyllä mulla alko naurattamaan, kun Janne pääsi antamaan vähän takaisin yleisölle tuuletuksellaan. Taattua haaratuuletusta. Saattaa muuten Helsingissä olla finaaleissa aikamoinen vihellyskonsertti, kun Pessi koskee kiekkoon.
Täytyy myöntää että hieman välillä hävetti kun edessä istu tyyppi joka huusi koko ajan neitiä tai kaadu Pesonen kaadu jne ja keskittyi lähes koko pelin siihen. Toisaalta kyllä sitä saa mitä tilaa sillä ei siellä kellekään muulle huudettu joten varmaan otti päähän muitakin. Joka joukkueessa on vastaanvanlaisia persoonia, Immonen sai samanlaisen kohtelun jyp-sarjassa. Itse seurasin enemmän peliä ja hiukan täytyy sanoo että ei Pesonen parhaimmillaan ollut tehoista 1+2 huolimatta ja pelin ratkas ihan muut miehet.
 
Kesä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.