Su 23.5.2021 Otteluseuranta (3. kisapäivä)

  • 51 328
  • 985

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Tyypillinen matsi, jossa heikompi altavastaaja sumputtaa. Samaa Via Dolorosaa se oli myös 2019 Saksaa, Ranskaa ja Tanskaa vastaan. Eiköhän tämäkin jotain 0-3 lopulta pääty.

Tylsäähän tämä toki on, mutta jääkiekkopeli tarvitsee kaksi joukkuetta.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Seppälän viivapelaaminen on kyllä tasoa Latvala/Kankaanperä.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Ei ollut hirveän kaukana kazakkien johtomaali, onneksi se Säteri oli sitten hereillä.

En ymmärrä miksi lähti pudottamaan. Jos veto olisi ollut vähänkin lähemmäs nurkkaa olisi Säterin pudotus jäähän tullut kalliiksi. Nyt veto lähti liian keskelle
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suomen pelaamisesta tulee mieleen vuosikymmenen takainen KalPa. Hirveällä vauhdilla kulmiin pyörimään kiekonmenetykseen saakka. Hyville laukaisupaikoille ei päästä edes puolivahingossa.
Kuulostaa myös Marjamäen Jokereilta.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sami Kapanen kuullostaa kyllä vähän Sanna Marinilta ja Krista Kiurulta. Helvetisti löpinää ja sanoja, mutta puheen jälkeen jäi miettimään, että mitä se mahtoi sanoa.
 

pkettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Florida Panthers
Kazakstanin joukkuetta ei kannata aliarvioida. Joukkue on kuitenkin täynnä raudan kovia ammattilaisia, jotka kyllä osaavat jäädyttää peliä ja iskeä mahdollisista paikoista.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
On kyllä edelleen aika karmealla tasolla tuo syöttely ajoittain. Tuskin kaikki voi huonon jäänkään piikkiin mennä kun parista metristä puoli metriä ohi tai kaverisyöttömäisesti vyötärön korkuisena.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Karjalainen on vähän turisti. Tajusin vasta hetki sitten, että hän on kokoonpanossa. Kokeilisin tilalle Puustista tai Ojamäkeä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kontiola näyttää Corey Perrylta. Eikä vain nopeuden osalta.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Lehtinen, Saarijärvi, Koivistoinen, Pajuniemi joukkueeseen niin voisivat pärjätäkkin. Ei nämä Anttila, Seppälä, Karjalainen, Lundell riitä.
Ne jätkät ei ois sinne päässeet koska Lukossa oli se koronatapaus, eivät ois pelanneet peliäkään. Ja märkää alkoi mennä heti voiton jälkeen niin ettei oo pelaan ainakaan kaikilla (lähde: puuntakaa podcast)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös