Mainos

Su 23.5.2021 Otteluseuranta (3. kisapäivä)

  • 53 237
  • 985

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Sami on jotenkin vaisu tuolla Riikassa. Missä intohimo ja tunne näihin raporteihin. Tamminen vetäis kunnon tunterlla ja raivolla. Missä kunniotus ja ylpeys. Samikin on pelannut paljon. Eikö se häpeä
Kapanenhan myönsi, että olo on kuin Mauno Ahosella, eli opettelu on vielä meneillään. Tosin vähän epäilen, taipuuko koskaan luontevasti tuohon konseptiin.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tanskalla koko peliin neljä (4) laukausta maalia kohti Sveitsiä vastaan

Iltalehden mukaan vain neljä laukausta koko ottelussa. IL ei virheitä tee joten tämänkin pakko olla uusi ennätys. Samoin kuin se että 100% vedoista meni maalia päin, aka veskari joutui torjumaan.
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Tämä oli eilisen päivän hämmentävin fakta liittyen MM-kisoihin. Neljä, siis NELJÄ, laukausta. Sveitsin molarin Reto Berran ei tarvinnut käydä suihkussa matsin jälkeen. Tehtiinkö historiaa? @Thusberg?

Laukaukset maalia kohti on pieni kompakysymys MM-jääkiekon historiassa.

Etenkin mitä vanhempaan aikaan mennään ja välillä myös sääntötulkinnan puitteissa.

Koko MM-historian ja maiden kannalta tosin ei tehty historiaa, mutta kärkipäähän mennään tälläkin.

Kaikkein vähäisimmät maalipaikat ja maalipaikattomuudet menevät sellaisten maiden kuten Hong Kongin, Jään Elefanttien eli Thaimaan, Taiwanin ja Uuden-Seelannin piikkiin.

Puhumattakaan MM-ohjelman ulkopuolisten maiden kuten joidenkin Afrikan maiden kiekkosankaroinneista joitakin muita erittäin heikkoja jääkiekon maita vastaan.

Lisäksi tietysti joukkueen suoritusten mitätöityessä tulee tai on tullut tietysti puhtaat nollat.

Pitäisi ihan tarkistaa nuo pelkät maalilaukausten määrät vaikkapa vain A-sarjan tai pelkkien MM-kisojen puolelta kunhan ehtisi.

Näin esimerkiksi kuitenkin vuoden 1977 Tricolori Hochein eli Romanian ja vuoden 1981 Ijs-Oranjen eli Hollannin MM-piipahduksissa A-sarjan puolella heilläkin oli ihan kelpo määrä maalia kohti ammuttuja laukauksia vaan ei itse maaleja niin paljon.
 
Viimeksi muokattu:

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Eilen kieltämättä jälkikäteen oli aikamoinen päivä jääkiekossa,

Viimein hävittiin kazakeillekin ja Tre Kronor hävisi Valko-Venäjälle kuten tätä aiemmin Tanskalle.

Huonointa Ruotsia tähän asti sitten vuoden 1985.

Tuolloin Ruotsi jäi Suomen kanssa MM-kisojen Putoamissarjaan.

Ainoat hallitsevat ottelut Ruotsilta vuonna 1985 olivat vain DDR-ottelut, muuten oltiin voittopeleissäkin pitkään tappiolla Länsi-Saksalle ja loput maat Suomi luettuna mukaan höyhensivät nk. Hannu Hanhet.
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Tosiaan vaikka Kanada on nyt materiaaliltaan paskin varmaan 25 vuoteen niin ei se selitä sitä että ne pelaa kollektiivisesti ihan päin persettä. Jenkkien joukkue kuitenkin varmasti suht samaa tasoa.

Vuoden 1996 Kanada nyt ei ollut huono kun oli hopeamitalisti.

Ei kai vain kummitellut taustalla Saksa-tappio? Kun eihän sekään enää nyt niin äärettömän ennen kuulumaton tai häpeällinen seikka sellaisenaan ollut,

Ei paskin nyt lähimaillakaan kun vertaa joihinkin riittävän vanhojen aikojen Vaahteramiehistöihin, 1980-luvun kuten osin vaikka Calgaryn 1988 sulamiseen kotiyleisölle enemmän tai vähemmän osin sen vuoden Ruotsin tapaan ja jopa vielä 1990-luvun alussakin oli joitakin hyvin huonoja suorituksia kuten Praha 1992.

Etenkin kammottavat Alkuerät missä voitettiin hädin tuskin Jääkukot eli Ranska, Jääkarhut eli Norja ja pelasivat tasan Sveitsin kanssa maalein 1-1.
 
Viimeksi muokattu:

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Montako kertaa Suomi voitti Neuvostoliiton virallisessa maaottelussa? Tami Tammisen urotyö -71 on ainakin, -86 Izvestija ja -88 Calgaryn olympialaisissa sitten vielä. Montakohan muuta?

Sori, lähti vähän ajatukset harhailemaan.

Erittäinkin monta kertaa kaikkiaan.

Tosin ei liian monta kertaa, mutta eniten ilman muuta vähiten voittaneista maista ja vähiten nk. Huippumaista.

Vuosina 1971-1976 oli tietysti paras aika kun tuolloin voitettiin Neuvostoliitto yleensä kaikkein huonoimmillaan noin kerran vuoteen ja parhaimmillaan useita kertoja vuoteen.

Vuonna 1976 ihan alkuvuodesta tai loppuvuodesta voitettiin viimeisen kerran tuon vuoden ollessa viimeinen useamman voiton vuosi.

Melkein aina voitto oli vierasvoitto, mutta äärimmäisen harvoin oli myös kotivoittoja.

Niitä tosin ihan todella vain sen pari-kolme kertaa.

Yksi voitto tuli vielä ainakin myös vuonna 1990 29.3.1990 maalein 5-4 Leijonille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös