Su 21.5.2017 Otteluseuranta (17. kisapäivä, mitalipelit)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Matza187

Jäsen
Toivottavasti Marjamäki ja Korpisalo ovat tyytyväisiä päivän esityksiinsä.
 

Vaara

Jäsen
Laten aikaisen maajoukkueen seuraaminen on ollut yhtä tuskaa viime kesästä ja world cupista alkaen. Toivottavasti saadaan pian joku ratkaisu; Late ulos tms., jotta tämä taaperrus päättyisi.

Älyääköhän jääkiekkoliitossa kukaan, että tämä jatkuva häviäminen vie mielenkiintoa koko lajilta? Pian muut lajit saavat yhä useampia nuoria mukaansa varsinkin, kun niitä on varaa köyhälläkin harrastaa.

Kolmas hävitty pronssimatsi MM-kisoissa tällä vuosikymmenellä kruunaa kaksi hävittyä loppuottelua ja umpisurkean world cupin.
 
Nonii ja nyt toivottavasti Marjamäki Kärppineen nähtiin viimeisen kerran kisoissa

Jaakola - Lajunen ansaitsisi hatullisen paskaa esityksistään
Kerro nyt jo ketä sinä ottaisit sinne tilalle? Siis sellaisia ketkä nyt oli realistisesti saatavilla? Dufva varmaan valmentajaksi, mutta luettele nyt niitä pelaajia?

En minäkään ihan varauksetonta synninpäästöä Latelle anna, mutta kyllähän välillä tämä kritisointi on mennyt ihan naurettaviin mittasuhteisiin kun miettii millaisista palikoista tuo joukkue on jouduttu kasaamaan.
 

kamik

Jäsen
Tämä oli varmaan pystysuunnan hokia kun hävittiin. Meidän pelillä olis voitettu.
 

Tertsi

Jäsen
Perry ja Landeskog voisivat kolaroida toisensa ulos ekassa mutkassa siis avauserässä. Sen jälkeen voisin pohjoismaisen yhteistyön nimissä kannustaa Ruotsin voittoon. Tai oikeastaan ihan sama.
 
Perry ja Landeskog voisivat kolaroida toisensa ulos ekassa mutkassa siis avauserässä. Sen jälkeen voisin pohjoismaisen yhteistyön nimissä kannustaa Ruotsin voittoon. Tai oikeastaan ihan sama.
Perry taitaa pelata vähän kovempia pelejä tässä vaiheessa kautta kuin jotain väsyneitä Skoda Cuppeja.
 
Fiksu kaveri toi Aho. Onneks meillä on 19-vuotias Aho ja 20-vuotias Rantanen.

Meidän -94-99 ikäluokat ei kalpene paljon monenkaan muun maan rinnalla.
 
Perustuslakiin voitaisiin muuten kirjata sellainen että tuota rybyjen kansallislaulua ei saisi esittää Suomen televisiossa ns. parhaaseen katseluaikaan.
 

oiler99

Jäsen
Toivottavasti Korpisalo nähdään seuraavan kerran MM-kisoissa vasta sitten, kun kasetti kestää tiukassa paikassa.
 

Osvaldo

Jäsen
Plusmiinustilasto ei todellakaan kerro kaikkea mutta jotenkin se Miro Aaltonen tänään taas onnistui saamaan 11 minuutin peliajalla saldon -3 ja koko kisojen saldoksi jäi karsea -8. Toiseksi heikon saldo kisoissa oli -3 joka oli Lehtosella, Savinaisella, Filppulalla ja Hongalla.
 

Risa

Jäsen
...En minäkään ihan varauksetonta synninpäästöä Latelle anna, mutta kyllähän välillä tämä kritisointi on mennyt ihan naurettaviin mittasuhteisiin kun miettii millaisista palikoista tuo joukkue on jouduttu kasaamaan.

Tämä on olisi kyllä hyvä kaikkien kitisiöiden muistaa! Ja ei, en ole minäkään tyytyväinen Laten Leijonien otteisiin, mutta jotain rotia....
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös