Su 21.5.2017 Otteluseuranta (17. kisapäivä, mitalipelit)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Iso-Olli

Jäsen
Odotan jo sitä illan matsia. Kaksi viihdyttävää jääkiekkoa pelaavaa joukkuetta eikä tuollaista Suomen kaltaista, peliä hidastavaa antikiekko laumaa. Vituttaa että tuurilla voittivat sen puolivälierän, jolla Marjukka pelasti nahkansa.
 

Moto

Jäsen
Petyn vähän, jos ne ei kysy Reneltä mitään Patrik Laineesta.
 
Onko Kalervon selkä jo pesty kisojen aikana monestikin sillä karheimmalla teräsharjalla? Onko Rene pessyt sen? Kysypäs Tami se.
 
"René, my friend", toteaa Tami.
 

Iso-Olli

Jäsen
Mitäköhän Ristolainen mahtaa hommailla tällä hetkellä?
 
Koko kisat huudetaan sveitsiläisestä hammaslääkäristä ja kun mies on vierellä, niin kieli ruskeana nauretaan Renen jutuille. Ei mitään yllättävää.
 

Niksi

Jäsen

Zoidberg

Jäsen
Mikäli Jatkoaikaa on uskominen, niin tänä vuonna oli Kärpistä muodostettu joukkue ja sillä sijoitutaan todennäköisesti neljänneksi. Vuonna 2014 oli Jokerista muodostettu joukkue ja sillä oltiin sentään toinen.
 

RL1936

Jäsen
Onhan tämä surullista. Pohjattoman pimeää siksi, ettei Suomen pelissä ole (edelleenkään) järjen hiventäkään. Jokin 4-1 tai 7-2 olisi ihan ok, jos maajoukkue taistelisi ja näyttäisi edes siltä, että sillä on munat. Tällaista pelokasta, vapisevaa ja virheitä kaameasti pelkäävää hiirulaislaumaa en halua enää koskaan nähdä sinivalkoiset paidat päällä.
.

Sitten vain Marjamäki ulos. Olen samaa mieltä. En halua nähdä tällaista peliä enää. Jos Marjamäki jatkaa, tämä sama peli jatkuu, koska taklaus on näemmä kielletty. Pelokasta ja hidasta virkamieskiekkoa ilman tunnetta.
 

Hauntti

Jäsen
Mitäköhän Ristolainen mahtaa hommailla tällä hetkellä?

Varmaan lepäilee ja viettää darrapäivää. Ei siis eroa mitenkään nuista jotka ovat tuolla kentällä pelailemassa.
 

Hauntti

Jäsen
Mikko Lehtonen, TPS
 

Iso-Olli

Jäsen
Ryssä sulaa!
 

Zoidberg

Jäsen
Mikot tuo Suomen peliin!
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös