Su 21.5.2017 Otteluseuranta (17. kisapäivä, mitalipelit)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Turnipsi

Jäsen
Ei jumankauta tätä antijääkiekkoa... Seistään puoli minuuttia maalin takana, hyökätään silti alivoimaisena ja lyödään kiekko ränniin, mistä maalivahti poimii sen vastustajalle.

Vaihtoehto 2. Ensin epävarmaa kiekottelua omalla, jätön jättöä seisovilla jaloilla oleville pelaajille, ja sitten pusketaan yhdellä vastustajan viittä pelaajaa vastaan. Tästä kuvio sitten standardoituu tuohon mainitsemaasi "lyödään kiekko ränniin..." -funktioon.

Tää pelaaminen vaikuttaa siltä että sielä on fläppitaulun sijaan tehty vuokaavio visiolla pelitavasta.
 

Osvaldo

Jäsen
Mikähän idea siinä kiekosta luopumisesta olisi ollut? Välillä ei kyllä aukene nämä mertsin aivoitukset.

Siinähän se sanoi että saadaan vielä ylivoima-aloitus. Ja kuten muistetaan Veli Tamin prinsiippi että aloitus on 50 prosenttinen maalipaikka: aloituksen jälkeen joko tulee maali tai ei.
 

palle

Jäsen
Trollaako Osala?
 
Alkuun todella huonoa peliä, ei uskallusta pysyä kiekossa vaan päätyyn ja vaihtoon. Turha haikailla paineistusta jos miehet on vaihdossa. Loppua kohden parani.
 

kalma

Jäsen
Mikähän idea siinä kiekosta luopumisesta olisi ollut? Välillä ei kyllä aukene nämä mertsin aivoitukset.
Eikä ollut ensimmäinen kerta kun näissä kisoissa sanoo noin. Valmiiksi ylivoimalla pelatessa se kiekosta luopuminen on fiksua mut ei kans mullekkaan tuo aukene.
 
"Kuudella neljää vastaan on aikaa vielä... LAUO HELMINEN LAUO... EIÄÄÄÄ, KAKSI SEKUNTIA AIKAA, ja Venäjä on... LYÖTY!"
SUOMI VOITTAA OMAN LOHKON, EI KAHDESSA SEKUNNISSA TEHDÄ MAALEJA!

Oliko siitä lohkon voitosta muuten näin jälkeenpäin tarkasteltuna mitään hyötyä? Vältettiin muutto Osloon, mutta sitten painittiin samassa jatkolohkossa USA:n ja Kanadan kanssa. Ne oli muutenkin jännät kisat, Norjassa pelattiin kolmessa eri kaupungissa eli alkulohkot Hamarissa ja Oslossa, mutta välierät ja finaalit Lillehammerissa. Tuolloin ei erillisiä puolivälieriä vielä pelattu.
 

El Lude

Jäsen
Vittu mitä paskaa on tämä pronssipeli. En ole aikohin nähnyt noin paskaa Venäjää. Suomi on vielä useamman piirun verran paskempi kuin Venäjä. Suomen hyökkäyspeli on aivan onnetonta ja ponnetonta. sekä hidasta. Seuraavassa erässä hidastetaan vielä sitä peliä ja lähdetään viivelähdöillä, niin kyllä se siitä. Meidän Peli!
 

ZayWest

Jäsen
Ville Lajunen. MVP.

Vegasin ensi kauden ykköspakki. Dominoi joka puolella. Olen todella kateellinen että narrifanit ovat tuosta pakin parhaassa iässä olevasta herkkupalasta saaneet nauttia.

Vegasin joukkueen olisi myös jotenkin saatava poimittua riveihinsä poikkeuksellinen pukukoppipelaaja Lasse Kukkonen.
 

Knap

Jäsen
Tami sais viimeisen vuoden kunniaks räväyttää hammaslääkäriltä hampaat suusta. Ois tässäkin lähetyksessä jotain järkeä.
 

Barnes

Jäsen
Vähän vähemmän yllättäen Puljujärvi voittamassa Päivän leijona -äänestyksen.
 

jtuominen

Jäsen
Mertaranta kauhean ongelman edessä, kun ei pysty mies päättämään kumpaa fanittaisi enemmän. Naapuria ehkä sitten kuitenkin piirun enemmän.
 
Älkää vittuilko Faselille. Ottaa vielä kisat Kummola-Centeristä pois.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös