Su 20.2.2022 Otteluseuranta finaali Suomi – Venäjä (10. kisapäivä)

  • 142 094
  • 2 340

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Samaan aikaan Turussa.
Oisko tää ollu se Tepsin nuori kiekkoilija, mikä oli siellä kisoissa itekkin, ja ootti nyt vaan sieltä palanneena jatkokyytiä paikallisen Palloseuran edustajalta asumukseensa?
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Samaan aikaan Turussa.

Ei Turussa taida vielä näkyä televisiolähetykset. Saavat tiedon Leijonien voitosta, kun posti tuo Hesarin huomenna.
 

Vilko93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jukurit

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa & Ottawa
Vajaan vuorokauden verran ollaan ehditty makustelemaan olympiakultaa. Kyllä se hienolta saavutukselta tuntuu vaikka kuinka arvoa varjostaa NHL-pelaajien viime hetken poisjääminen. Turnauksessa varsinkin eurooppalaisilla joukkueilla oli varsin tasavahvat lähtöasetelmat otteluihin. Kruununa vielä Slovakia joka tuli mustana hevosena (ainakin itselle) ja voitti pronssia.

Sevverta kauan on kuitenkin oma fanipojan ura kestänyt ja vettä virrannut että tämän päiväiseen peliin pystyi lähtemään luottavaisella fiiliksellä. Eikä sitä lannistanut vielä edes Venäjän tekemä johtomaali. Reilu parikymmentä vuotta sitten kisoihin lähdettiin "tekemään parhaamme" ja "katsomaan mihin se riittää". Tässä välissä on selkeesti tullut nuorempi sukupolvi pelaajia ja menestystäkin jotta ei tarvitse enää pelkästään toivoa menestystä. Ei ole enää sellasia mörköjä, edes Ruotsia, joka tulee viime hetkellä takaa ohi.

Kolmen kullan (olympia-, mm- ja Stanley Cup) kerhoon voi jo keväällä päästä ensimmäinen suomalainen pelaaja. Kisa kisalta niiden kerhon nurkilla olevien pelaajien ryhmä tullee kasvamaan ja se on hienoa. Voi tietysti olla vielä jonkin aikaa niin että Jere Lehtinen on lähimpänä kyseistä kerhoa. Se ei kuitenkaan myöskään himmennä nykypelaajien saavutuksia.

Viimeinkin voidaan mielestäni rehellisesti ajatella olevamme yksi suurista jääkiekkomaista.
 

Vikings

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Monikohan huomasi, että Venäjä oli päästä ottelun viime sekunneilla avopaikalle maalin eteen?
Pokka heittäytyi syötön eteen.
Joo syke nousi kyllä aika kovaksi kun näytti että saa vielä laitettua keskelle mutta saatto olla kullanarvonen blokki Pokalta.

Eilen katsoin päivällä tulleen uusinnan loppuhetket ja se Björnisen aloitus uudelleen katsottuna oli kyllä niin hävytön kuin voi olla…sääntöjen rajoja nuollen ja otti sen verta iskua että saattoi olla melkoisen värikäs kroppa pelin jälkeen ja lopussa oli se kelmi joka sulki kiekon laitaa vasten viime sekunneilla.
 
Viimeksi muokattu:

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Kyllähän sitä tässä innolla odottelee Leijonien paluuta kotikonnuille. Onneksi tuon näkee Areenasta.

Jokin pienen pieni hype-fiilis puuttuu, mikä voi johtua ihan siitä, että pelaajista puuttuu se yksi Kaapo Kakko, Mikko Koivu tai Saku Koivu. Nämä tuntunut hienoilta näin TPS-lasien läpi katsovalle. No, meiltä puuttuu torikin tällä hetkellä, joten antaa olla. Eli edellä ollaan pitkälti oikeassa Turun suhteen.

En odota ihan ilmaveivin kaltaista kekkeröintiä, sen verran sivistyneen oloisia herrasmiehiä joukkueessa. No, Selänne ja Timonen hoiti tuon ehkä muiden puolesta.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Unisia veljiä Turussa.

Paha oli olemattomalle torille tosiaan mennä eilen, menimme porukalla sitten suoraan baariin heti ysiltä. Oli siellä kuulemma jotkut työmaan vieressä silti munasillaan juoksennelleet.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Hexa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös