Su 15.9.2013 Jokerit - HIFK

  • 32 460
  • 92
Tila
Viestiketju on suljettu.

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Mitähän tästä pelistä sanoisi? Peli ratkesi valitettavasti jo ekassa erässä, kun IFK ei ollut pätkän vertaa hereillä. Alkaa olla aikamoinen apina selässä IFK:lla, kun on nyt neljä peliä pelattu ilman maaleja.
Ore pelasi hyvän matsin, kun maaliin pääsi, mutta en usko että Orekaan olisi torjunut ainakaan sitä 2-0-maalia.
Kaksi viimeistä erää hiihdeltiin kiikareilla ja vaikka IFK olikin vähän parempi, ei voittajasta ollut mitään epäselvyyttä.
Nyt IFK:ssa voidaan alkaa keskittyä siihen pelitavan kehittämiseen. Samalla voidaan katsoa Youtubesta opetusvideoita kuinka Irving yllätetään.
 

Andrew

Jäsen
Jokerit-HIFK 3-0

Tästä pelistä ei kyllä jäänyt paljoa kerrottavaa. Jokerit pelasi huikean ensimmäisen erän ja voitti suvereenisti 3-0.

Sen jälkeen Jokerit joko tietoisesti hölläsi kaasua tai eilinen peli alkoi tuntua jaloissa, mutta HIFK pääsi mukaan peliin. HIFK peli oli kyllä luokatonta ja vähäiset paikat Jokerien maalivahti Irving nappasi varmasti.

Jokerien paras pelaaja oli tänään paradoksaalisesti Jere Karalahti. Uskomaton pelaaja ja pelaa väärässä liigassa, mutta hyvä niin!

HIFK:n paras pelaaja oli Mika Partanen. Energinen taistelija ja taklaaja. Harvoja HIFK:n pelaajia joka pystyi voittamaan kaksinkamppailuja kaukalossa.

Alussa näytti, että Raimo Summanen ottaa kieroksia, kun HIFK:lle puhallettiin väärästä vaihdosta jäähy, josta tuli 1-0 maali. Muuten Summanen hymyili ja oli rauhallisen tuntuinen penkin takana.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Samalla voidaan katsoa Youtubesta opetusvideoita kuinka Irving yllätetään.
Ei ainakaan sillä, että lauotaan joka paikasta päättömästi ropelleja suoraan Irvingin syliin ja toivotaan jotain tuuripomppua. Irvingille melko helppo nollapeli tänään.

Ihan kelvollinen esitys Jokereilta. Hyvä ensimmäinen erä ja kaksi erää puolustamista, mikä riitti tänään heikkoa IFK:ta vastaan voittoon. Yksilöistä erityisesti Jere pelasi vahvan ja virheettömän pelin. Myös DeSimone ja Lahti tuntuvat parantavan peli peliltä. Moseksen peli tuntuu menevän vähän turhaan näpräämiseen kiekon kanssa, mutta onneksi sai nyt maalin tehtyä.
 
Viimeksi muokattu:

Toompe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Hankinnat ihmetyttää

Ihmetyttää, että HIFK ulkomaalaisvahvistukset, ne jotka mahtuivat pelaavaan ryhmään olivat aivan järkyttävän huonoja. Eriksson oli ainut joka vähän pysyi pelissä mukana. Suomalaisetkinh hankinnat Salmelainen ja Kuparinen olivat onnettomia vaikka Kuparinen vähän näkyikin kun Jokerit jo löysäili.
Jokereista Janne Lahti oli löysä ja Desimone huono. Kousa ihan OK.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Sunnuntai krapula pelailua, mutta missä on se Hifkin tunne ja aggressiivisuus vaikka turpaan tulee 3-0? Trevor Gilliesin hankinta oli pelkkää showta, jätkä ei saa edes pelata.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Sunnuntai krapula pelailua, mutta missä on se Hifkin tunne ja aggressiivisuus vaikka turpaan tulee 3-0? Trevor Gilliesin hankinta oli pelkkää showta, jätkä ei saa edes pelata.

Trevor Gillies on loukkaantunut Blues-ottelussa. Kepeillä.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Trevor Gillies on loukkaantunut Blues-ottelussa. Kepeillä.

Voi herran isä. Onnistummeko me todellakin tuhoamaan IFK'n Pelotteen.

Mutta vakavasti puhuen, jos näistä 'klassikoista' on tullut tällaisia läpsyttelyjä, ei niitä kukaan jää kaipaamaan. Pelihän käytännössä päättyi tekniseen tyrmäykseen 1.erässä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Mother Nature Hockey

Mitähän tästä pelistä sanoisi?
Paskin paikallisottelu miesmuistiin. Nimenomaan niin, että molemmat joukkueet olivat ihan sysipaskoja. Jokereiden puukäsijoukkueelta ehkä osasi odottaakin verkkaista vauhtia, onhan joukkueessa kuitenkin melkein eläkeläisikään ehtineitä pelaajia, mutta se oli kyllä yllätys että kesän aikana lukuisin uusin pelaajin vahvistunut Raimo Summasen kesätreenauttama joukkue pystyi olemaan vieläkin hitaampi. Summanen sentään yritti peluuttaa vauhtia joukkueeseen vetämällä tosi lyhyitä ja vaihtoja. Käytännössä jokaisen pelikatkojen välisenä aikana Summanen vaihtoi miehitystä lennosta ainakin kertaalleen, usein jopa useamman kerran. Muuten kyllä tuo Summasen Mother Nature Hockey ei hyvältä näytä ja kannattaisi Ramin palata entiseen hyvin nopeasti.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Voi herran isä. Onnistummeko me todellakin tuhoamaan IFK'n Pelotteen.

Mutta vakavasti puhuen, jos näistä 'klassikoista' on tullut tällaisia läpsyttelyjä, ei niitä kukaan jää kaipaamaan. Pelihän käytännössä päättyi tekniseen tyrmäykseen 1.erässä.

Sunnuntaina ei pitäisi pelata ollenkaan. Reippaasti huonompi pelipäivä kuin seuraavaksi paskin eli maanantai. Oltaisiin varmasti nähty ihan erilainen matsi, jos oltaisiin pelattu perjantaina tai lauantaina.

Ja vaikka pelin taso oli surkeaa niin oli tämäkin matsi kuitenkin valovuoden edellä sitä eilistä KalPan ja Jypin välistä ottelua, jossa taidettiin nähdä yksi taklaus koko ottelussa.
 
Viimeksi muokattu:

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pistetään muutama viiva:


- Jere Karalahti on naurettavan hyvä pelaaja. Olkoon itse kukin mitä mieltä tahansa hänen taustoistaan tai persoonastaan, mutta kentällä hän on äärimmäisen kova tekijä.
- Juha Tarkkasen pelityylillä ei voida vielä pelata liigaa. Loistava aihio ja tuo itseluottamus on vain hyvä asia, mutta taso ei vielä ole tarpeeksi kova liigaan. Tulevaisuus on valoisa, jos kehitys jatkuu, mutta tällä hetkellä paikka Mestiksessä.
- Irving on hyvä maalivahti.
- Juhani Tyrväinen on jatkanut kehitystään, toivottavasti nähdään mies myös ensi kaudella KHL:ssa.
- Pidän edelleen todella paljon näistä paidoista.
 

Kiraffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit oli ekassa erässä todella hyvä, ja vaarallisia maalipaikkoja riitti. Toka ja kolmas erä meni kyllä käsijarru päällä.

+ Kousa ja Karalahti. Ai että tykkään molemmista. Vihdoinkin meillä on erittäin suoritusvarmoja kiekollisia pakkeja! Karalahden huippupelistä täällä on jo puhuttu, Kousakin antoi kaksi huikeaa läpisyöttöä DeSimonelle ja A. Tyrväiselle, joista molemmat päättyivät tuloksettomaan läpiajoon. Mieletöntä!
+ J. Tyrväinen näyttää jo ihan kelvolliselta kakkos/kolmosketjun sentteriltä!
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihmetyttää, että HIFK ulkomaalaisvahvistukset, ne jotka mahtuivat pelaavaan ryhmään olivat aivan järkyttävän huonoja. Eriksson oli ainut joka vähän pysyi pelissä mukana.

Eriksson? Ei pelaa edes Hifkissä enää.

Eka erä oli täysin Jokereiden, olisivat voineet tehdä pari maalia enemmänkin. Toka ja kolmas erä taasen erittäin tasaisia, molemmilla oli paikkoja tehdä maaleja.

Pelissä ilmoitettiin olevan yli 12 000 katsojaa, vaikka pohjoispäädyn yläkatsomot olivat täysin tyhjät, ja saman päädyn alakatsomo oli melkein puolillaan. Lisäksi siellä täällä oli paljon tyhjiä penkkejä. Ketä se hyödyttää, että ilmoitetaan katsojamäärä n. 3000 yläkanttiin? Tuo ero ei selity edes sillä, että iso osa kausikorttilaisia jättäisi matsin väliin, sillä kuten sanoin, hallissa oli kokonaisia katsomonosia tyhjillään.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit teki kaiken tarvittavan tänään ekassa erässä ja sen jälkeen loppu olikin vaan 60 min summerin soimisen odottelemista. Ei kyllä olettanut missään vaiheessa peliä, että ifk voisi tulla lähellekään vaikka pari paikkaa saikin. Noin aneemista ja huonoa ifk:ta en oo nähnyt varmasti nähnyt koskaan. Jopa Sopan ifk oli valovuoden edellä tota sähläystä. Aneeminen,hajuton ja kuriton kuvaisi kenties aika hyvin. Lopun 6 vs 4 ylivoimassa pääsi jo aivan suoria naurahduksia kun seurasi miten sitä ylivoimaa voi luontoäidin helmoissa pelailla.

Jokerit vakuutti ekassa erässä. Kahta muuta en edes noteeraa Jokereitten osalta kun olivat täysin merkityksetöntä ajankulua. DeSimone oli vihdoinkin omiin silmiin ihan lupaava tapaus 1. erässä. Kousa ja Karalahti oli todella vakuuttavia, taas.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Naapurin raiskaus jatkuu. Ensimmäinen erä täysin suvereenia hallintaa, siihen tarvittavat maalit ja loput matsista vain turvallista johdon säilyttämistä. Kousa ja Karalahti kentän parhaat, ja Irving torjui taas enemmän tai vähemmän vaarattomat IFK:n tekopaikat. Oli siellä avauserässä yksi mieletön jalkavenytys, mutta muuten ei kyllä vierailijat päässeet tonteille alkuunkaan. Rautainen puolustus, ei voi muuta sanoa. Huutonaurut Roope Talajalle. Ei sitten isompaa kaveria löytänyt ja olisihan siitä ihan hyvä varmaan ensiksi ilmoittaa että aikoo hypätä toisen niskaan ja painaa maata vasten ja ruveta mätkimään maassa makaavaa tappeluhalutonta pelaajaa. Joskus on kai tuontyylisestä tullut vuoden itkut joka tuuttiin, poliisiasia ja 18 peliä kakkua. Jostain tuomarit arpoivat myös Dehnerin yhtä syylliseksi tapahtuneeseen, aivan mahtava tuomio!
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Ja taas aivan jäätävä ylikävely. Neljättä kertaa (koko Summasen aika) peräkkäin jätettiin naapuri nollille. Ei näissä ole mitään järkeä enää kun toinen on ihan riepu. En muista milloin olen viimeksi nähnyt noin surkean IFK:n. Laitettiin peli alle vartissa pakettiin ja loppuaika läpsyteltiin isät vs. pojat-hengessä. 14 viimeistä paikallista, voitot 13-1 meille. Vain yksi jengi Stadista.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Vähän ihmetytti tuo Thiessenin vetämien pois jo kahden maalin jälkeen. Eihän kaveri ole missään vaiheessa vakuuttanut, mutta olihan tämä melkoinen epäluottamuslause häntä kohtaan, itseluottamus tuosta tuskin paranee. Vai oliko tämä nyt merkki siitä, että kannattaa alkaa jo pakkaamaan laukkuja?

Kyllähän tietysti Ore pelasi paremmin, mitä Thiessen todennäköisesti olisi tuon lopun pelannut.
 

Kennel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelissä ilmoitettiin olevan yli 12 000 katsojaa, vaikka pohjoispäädyn yläkatsomot olivat täysin tyhjät, ja saman päädyn alakatsomo oli melkein puolillaan. Lisäksi siellä täällä oli paljon tyhjiä penkkejä. Ketä se hyödyttää, että ilmoitetaan katsojamäärä n. 3000 yläkanttiin? Tuo ero ei selity edes sillä, että iso osa kausikorttilaisia jättäisi matsin väliin, sillä kuten sanoin, hallissa oli kokonaisia katsomonosia tyhjillään.

1500 ihmistä on helvetin paljon ja Areenan koko hämää usein yleisömääriä arvioivia. Yhteen katsomoon mahtuu kumminkin vain 300-400 katsojaa. Olihan tuolla porukkaa reilusti yli kymppitonnin.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaksinkapmppailuja riitti tässä ottelussa ja vauhti oli vähintäänkin kohtuullista. Jokereilla oli aikaa palautua noin 20 tuntia edellisestä ottelusta, joten en ihan ymmärrä, jos kannattajien tai valmentajien mielestä vauhti ei ollut riittävää. Molemmat joukkueet antoivat minusta kaikkensa jäällä, asenne oli 100% mutta taitotaso ei ollut kovin korkea kummassakaan joukkueessa. Ore oli yllättävän vakuuttava.

Molemmat joukkueet tarvitsisivat 1-2 eht-tason pelaajaa hyökkäykseen lisää. IFK myös puolustukseen pari liigatason pelaajaa lisää.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Vähän ihmetytti tuo Thiessenin vetämien pois jo kahden maalin jälkeen. Eihän kaveri ole missään vaiheessa vakuuttanut, mutta olihan tämä melkoinen epäluottamuslause häntä kohtaan, itseluottamus tuosta tuskin paranee. Vai oliko tämä nyt merkki siitä, että kannattaa alkaa jo pakkaamaan laukkuja?

Kyllähän tietysti Ore pelasi paremmin, mitä Thiessen todennäköisesti olisi tuon lopun pelannut.

Vedettiinkö Tissi (saa käyttää mut ei oo pakko) pois maalilta vai turhaantuiko itse? Jäi siiinä maalien tuulettelun ja uusintojen yyteröinnin lomassa huomaamatta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pelissä ilmoitettiin olevan yli 12 000 katsojaa, vaikka pohjoispäädyn yläkatsomot olivat täysin tyhjät, ja saman päädyn alakatsomo oli melkein puolillaan. Lisäksi siellä täällä oli paljon tyhjiä penkkejä. Ketä se hyödyttää, että ilmoitetaan katsojamäärä n. 3000 yläkanttiin?

Mitä Jokerit hyötyisi ilmoittamalla väärän määrän katsojia, siis niitä maksaneita katsojia? Paikalla oleviahan ei ilmoiteta vaan se määrä mitä lippuja on mennyt.

Itse peli oli 1.erässä vauhdikkaampi ja viihdyttävämpi kuin oletin, maalejakin tuli enemmän kun uskalsin toivoa. Kaksi viimeistä erää mentiinkin sitten sillä formulla mitä oletin olevan koko pelin kuvana. No joka tapauksessa hyvä että Jokerit voitti, HIFKin nollaputki meitä vastaan jatkui ja Lahti sekä Moses saivat maalit aikaiseksi sillä näiden herrojen panosta tarvitaan maalinteossa jatkossakin. Jokerit oli fyysinen ja vei ottelun taklaukset selvästi. Jere Karalahti oli tänään palkkansa arvoinen kentällä ja oli kentän paras pakki, kaksi komeaa maalin pohjustamista ja pommin varmaa kiekollista peliä. Juuri noilla otteilla Jere voi osoittaa menneiden olevan menneitä. Irving oli jälleen hyvä ja naapuri on nyt nollattu kolmesti peräjälkeen, ei ihan huonoa try-out pelaamista veskarilta. Olisiko jo se sopimus paikallaan?

HIFKin pelaamisessa en edelleenkään näe sitä punaista lankaa miten Summasen joukkueen olisi tarkoitus pelata tai hyökätä? Ilmeisesti Morher Nature Kiekossa ei ole mitään pelisysteemiä? Tuolla tavalla naapurille kyllä tulee katsomon puolella pitkä kausi. Ei sillä että Jokereiden peli hurraa huutoja herättäisi mutta on tuossa senttereitä lukuunottamatta ihan menestyksen mahdollisuuksia, näillä senttereillä ei tosin tulla menemään päätyyn asti.

Cheer Up Teamin tytöt oli Namujen kanssa jälleen hyvässä vireessä, pidin erityisesti tyttöjen 2.erän asuista. Ai niin Janika & Gangnam style oli parhautta. ;)
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Pois tuo vedettiin. Taisi tulla miehelle itselleenkin vähän yllätyksenä että Ore hyppäsi askiin.
Jep, näin siinä kävi. Vähän surkuhupaisaakin, kun Thiessen maalin jälkeen alkoi jo nollaamaan tilannetta ja valmistautumaan seuraavaan kiekkoon. Samalla Ore kiskoi jo maskia päähän.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän veskari vaihdettu myös sen takia, että herättelivät joukkuetta. Sehän jengille viesti, että nyt on kriisi, tehkää jotain.

Se kyllä täytyy sanoa, että on toi veskarin hankkiminen sellaista arpapeliä, että oksat pois. Aikamoinen munkki on jokereilla käynyt veskarin kanssa. Toivottavasti saavat sellaisen sopimuksen tryouttinsa kanssa, että pysyy kauden loppuun jokereissa, eikä käy kuten Tiki maalaili studiossa, että ei pelaa suomessa joulun jälkeen.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Ifk oli kyllä huono, saattaa tietysti olla reenitukkoisuuttakin, mutta kyllä taktiikkakin näytti parinvuoden takaiselta Ilveskiekolta.
Tyrväisen Antin makoilu oli nolo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös