Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Su 13.5.2018 Otteluseuranta (10. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2018, Kööpenhamina ja Herning' , aloittajana Musta Nuoli, 13.05.2018 klo 00.56.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Nämä on ollut about aina Pohjois-Amerikan kanavilla NHL ja varmasti muissakin peleissä. Alussa ihmettelin mutta nykyään niitä ei edes noteeraa.
   
 2. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Lainaus:
  Kyllä. Se on aina yhtä vaivaannuttavaa kun selostaja joutuu lukemaan jotain mainosta uuden tuotantokauden alkamisesta tai mainoslauseita uudesta tuotteesta. Tämän jälkeen värikommentaattori yrittää jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut: "riiiighhtttt........... tuo ylivoimamaali oli todella tärkeä vierasjoukkueelle...."

  Mertaranta ei suostu selostamaan kommentaattorin kanssa, joten tuo ei olisi mahdollista, mutta ihme ettei kolmonen ole vielä ottanut uutta hankintamallia käyttöön. Vaikka Mertsi ja varsinkin Saukkonen ovat aika raivostuttavia, niin kommentaattori parantaisi kokemusta aika paljon. Silloin ei voisi huutaa ihan mitä tahansa, kun kommentaattori korjailisi jatkuvasti ettei se tilanne nyt ollut niin vaarallinen/loistava. Mertsi muuttaisi varmasti maneereitaan nopeasti ja alkaisi seurata peliä edes vähän.
   
 3. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Ihan kohtuullista peliä Suomelta, näitä sattuu. Mertaranta on jonkinlainen maneerikone nykyään, mieluummin kuuntelisin Saukkosta. Mertarannan ylireagointeja ei vaan enää jaksaisi.
   
 4. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Saukkosesta puhumattakaan. Koko ajan ihan pihalla pelistä. Kommentaattori todellakin rauhoittaisi välillä liian överiksi menevää huutamista.
   
 5. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Onko tämä faktaa? Ainakin CMoren yleisurheilu timanttiliigoissa Mertsi on takonut hyvää jälkeä selostuksellisesti kommentaattorin kanssa samoine maneereineen ja hyvin on onnistunut. Tuolloin Mertsi jättää tarkoituksella kommentointitilaa, esimerkiksi Evilälle, jotta hänen ei tarvitse puhua Mertarannan päälle. Toki yleisurheilu on lajina erilainen eli yksi suoritus joka alkaa jostain ja päättyy johonkin ja siihen päälle se kommentointi, kun taas kiekossa suoritus on tavallaan avoin.

  Ylen aikoina Mertsi veti solkungenin kanssa jonkun EHT:n läpi selostuksessa ja ihan kohtalaisesti tuo meni. En ainakaan huomannut niinkin vahvassa persoonassa kuin Tami, mitään närkästystä sen enempää kuin Mertsissäkään.
   
 6. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Lainaus:
  Mistä muusta tämä voisi johtua? Varsinkaan YLE ei ole niin tyhmä, että he jättäisivät tilaisuuden käyttämättä jos Mertaranta vain suostuisi selostamaan kommentaattorin kanssa. Kommentaattorit palasivat koppiin kun Mertsi poistui Maikkarille. MTV3:sta en taas ole niin varma. He saattavat vaikka tahtoa tämän hetkistä kohkaamista, missä huudetaan vaarallista ja loistavaa riippumatta siitä mitä ottelussa tapahtuu. Se saattaa upota massoihin kun vastustajan veskaria ja tuomareita voi aina syyttää Suome tappioista..

  Siitä on tosiaan jo todella pitkä aika kun Tamminen sai sen yhden viikonlopun olla Mertsin parina. Selostuksia jouduttiin paikkaamaan sen verran, että kokeilu jäi kertaluontoiseksi. Pelin aikana ei tietysti tarvitse kommentaattorin olla äänessä, mutta pelikatkoilla ehtii kyllä paikata virheitä niin paljon, ettei kaikkien ego kestä sitä..
   
 7. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Kyllä Mertaranta varmasti suostuisi siihen, että asiantuntija olisi vieressä koska näin tapahtuu onnistuneesti hiihdon tour de skissä ja yleisurheilun timanttiliigassa, mutta C More on tuotteistanut Mertsin kisojen viralliseksi ääneksi, joten tavallaan tuota asemaa ei lähdetä sorkkimaan. Mutta tämä tästä, jatketaan tarvittaessa mediaketjussa.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.