teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Lukko: Rikkoo penkit ja muutenkin mopo keulii tarvittaessa, mutta koskaan eivät luovuta, ku ollaa bojat. Aikanaan tunsin yhden raumalaisen, sanoi todella usein KUI?

HPK: Ei paljoa mitään hajua porukasta, jos jotain pitää todeta niin lienee heistä iso osa asuu Hämeenlinnassa, jossa on kauppakeskus Goodman

Ässät: Sikakatsomo taantunut minipossukatsomoksi

Tappara: Vähemmän ja vähemmän näkee Reissumies-paitoja, joka on huutava vääryys. Lapsuudessa kannatin seuraa kovastikin ja en voi koskaan sitä dumata, vaikea vastus jonka faneista ei ole oikein kuvaa tosin jäänyt, paitsi että virtuaalisessa maailmassa kai ovat muita parempia kuin hengaavat jollain omalla palstallaan pääasissa, elitististä TBK hengessä

Ilves: Kom igen symppaus on ohi. Ja toisaalta kylläpä fanit ovat sen pitkän korpivaelluksen jälkeen 100 pros ansainneet

Kärpät: Liigan ykkösporvarit, kuin ysärin jokerit, joskin kuten myöhemmin on selvinnyt ettei Jokereilla ollut kuin velkavipua, Kärpillä on oikeasti rahaa ja keskimääräinen Kärppien kannattaja ei ujostele näyttää sitä peleissä eikä yksityiselämässään.

TPS: Divarijengi-huutelijoita, mutta kom igen symppaus vähän siirtynyt tänne suuntaan ilveksen sijaan

Jukurit: Karvaisia ja haisevia, sukupuolineutraalisti. Surkeimmat chantit, vaisuin meno; tättärää-tättärää-maaleja-Juku-rit-tättärää-maaleja. Dufva oli lopulta älykkäämpi ja suurempi kuin seura ja sen fanit. Liigan MVP in HMV jopa mikkeliläisten mielestä.

Pelicans: Cheek sen meille kertoi, Lahden kadut on raffeja, sieltä harva selviää hengissä. Arpia ja iskuja on tämä fanikuntakin selvästi ottanut ja seuran toimesta sai viime kaudella nipun lisää. Eivät käy omissa ravintoloissaan, suurin osa edelleen reippailijoita tai jopa viipurin puolelle lipsahtavia, merihenkisiä pelikaaneja Lahdessa on havaittu vähemmän.

HIFK: Aina kouvolalaisten fanien keskuudessa liikkuu myytti, että ei ole kouvolaa negatiivisempaa paikkaa Suomessa. He eivät ilmiselvästi ole lukeneet HIFK:n palstaa, tuolla negatiivisella energialla luulisi että Nordis olisi Ghostbusters 2:sen tapaan päällystynyt pinkillä limalla ja Vigo ottanut seuran haltuun tai ainakin sillä olisi voinut ratkaista maailmanlaajuisen energiakriisin, mutta ei. Odotukset on aina pilvissä ja vastustajan yksikin maali saa harakiri-aallon aikaan ja nordiksen baarin myynnin välittömään nousuun. Poislukien se yksi äijä joka alkaa aina välilä huutamaan IIÄFKOO hallilla, lähti sitten kukaan mukaan tai ei. Cheerleaderit ovat varmaan nykyään kymmenen vuotiaita, faneja ei tunnu haittaavan. Oulun ohella rikkain seura ja rikkaimmat fanit, siitä todisteena heidän suuri määränsä lähibaareissa ostamassa ilolla kallista janojuomaa ja jatkuvasti uudistuva kallis seura-svägä. Mutta upeasti pitävät mökää hallissa

KalPa: Ei mitään hajua. Ei oikeasti mitään, siellä on peleissä se kalakukko-maskotti.

JYP: Rumputrakori, myös hyvin mitäänsanomaton porukka.

Sport: We are RED and funky Dynamite. Dufvan kultin uusi tuleminen. Liigan kovimmat kaverit jääkiekkofanien Janne Nacci ja Jere Karalahti Tapulikaupungin yössä sekä päivässä, mutta selvää keski-ikäistymisen merkkiä on ilmassa, enää ei oli rähinää ja rosvousta niin paljoa. Fanien tarkkislaiset, joista glorifioidaan niitä muutamia, jotka lopulta päätyvät normaaleihin töihin ja vankilattomaan elämään. No hei näin tosissaan, aina vähän symppaan Sporttia ja sen oikeasti hienoja faneja, vaikkei vanhan divari-verivihollisen osalta näin saisikaan tehdä.

SaiPa: Pullantuoksuinen porukka. Vaarantuntua on kuin ravien ponilähdössä tai kirjaston lehtisalissa sulkemisaikaan. No näin tosissaan arvostan kyllä korkealle sitoutumista ja tunnetta jota heiltä löytyy, samassa toivoo että saisi kaakon derbyyn vähän lisää kipinää puolin ja toisin ja sitä pullantuoksua vaihtumaan vaikka vety/atomi-käryyn
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ai ne on nyt muuttanu Poriin. Onkohan ne nyt sit sikahitsareita?
On joo, niin vähän on tuntumaa Porista, että laitoin sinne. Pahoittelut kaikille sioille.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Fullhazard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan kannattajat, eivät tietenkään kaikki, kykenevät jossain määrin toivomaan hyvää myös kusiviiksille. Harvemmin törmäät Ilveksen kannattajaan, joka toivoo mitään hyvää paskavasaroille.
Toisen panostaa perinteisesti playoffs-peruukkeihin, toinen lääkitsee psyykettään tamperelaisemmuushoidoilla.
Tuossa ne merkittämmät fyysiset, psyykkiset ja sosiologiset eroavaisuudet.
Ilveksen faneille on tapana aloittaa keskustelu vittuilevaan sävyyn, mutta yleensä keskustelut kääntyvät asialliseksi. Tämä toki pätee muidenkin joukkueen faneihin, jos keskustelun taustalla on tietynlainen vastakkainasettelu.
 

JiiGeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo & Raha
Tämähän menee juuri samalla tavalla myös toisinpäin. Tottakai kysyttäessä koitan provosoida kaffeepöydän toista osapuolta mitä pahimmilla skenaarioilla mitä nyt porkkanamaalle voi heittää. Mutta, aina perimmäisenä toivon että tamperelainen kiakko pärjää. Jos tosissaan toivoo naapurille pahaa ja pistelee iltaisin neuloja tapparanukkeen, kannattaisi tutkituttaa vihanhallintaansa ihan noin yleiselläkin tasolla. Sama viesti myös naapurille. Ja vielä kaikille muistutuksena, jos palstatotuus alkaa ohjaamaan liikaa ajattelumaailmaa, kannattaa pitää viikon tauko netistä ja käydä vaikka aamukahvilla torilla, saattaa yllättää mitä mieltä siellä asioista ollaan.

Olet ehkä niitä säännön vahvistavia poikkeuksia itse. Toki viimeisen 20 vuoden aikana tuohon symppaamiseen on vaikuttanut varmasti enemmän menestys ja sen puute, kuin mikään muu. Lisäksi aika moni isukki vie jälkikasvunsa kesällä Ipan futisreeneihin Tappara-tarra farmarinsa takalasissa. Ehkä se on myös pehmittää suhtautumista.
 
Nih!!

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Kalpa Hajuton ja mauton. Missä on savolainen oveluus ja kierous. Fanit muistuttaa seuraansa. Alistuneita kohtaloonsa.
Niinkö? Mikäs se kohtalo on? Viimeisen kymmenen vuoden otannalla menestys on kuitenkin ollut kokonaisuutena varsin hyvä, vaikka mestaruus jäikin kahden voiton päähän.
 

"Tiesin, että tämä saatanan peli alkaa jossain vaiheessa. Se alkoi meidän ensimmäisen sensaatiovoiton jälkeen", Tamminen vuodatti ottelun tauottua.

Tervaskanto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olet ehkä niitä säännön vahvistavia poikkeuksia itse. Toki viimeisen 20 vuoden aikana tuohon symppaamiseen on vaikuttanut varmasti enemmän menestys ja sen puute, kuin mikään muu. Lisäksi aika moni isukki vie jälkikasvunsa kesällä Ipan futisreeneihin Tappara-tarra farmarinsa takalasissa. Ehkä se on myös pehmittää suhtautumista.
Olen varmasti sitten se poikkeus. Olen tuolta 60 -luvulta asiaa seurannut melko läheltä ja aina on naapurin kanssa tultu toimeen, ei siihen ole vaikuttanut pärjääminen tai pärjäämättömyys. Yhdessä on parhaat jutut naurettu, omia on puolustettu ja todettu että oikee kiakko on Tampereelta.
 
Mahdolliset ruoka-aineallergiat: Syön lihaa

Hatchetman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Paitsi he meistä, joilla porvariston hillitty charmi on verissä. Mukaanlukien sivistyskielten osaaminen.
Tämän takiahan Tampereen ruotsinkielinen yhteiskoulukin oli pakotettu perustamaan oman urheiluseuransa:

Porvariston charmi olisi ollut totaalisesti kadonnutta kansanperinnettä, jos koko kaupunki olisi jaettu fennomaanisten nahkapäiden (proto-persujen), ja toisaalta sosialististen peseytymättömien työläisten kesken.

Kiitollinen täytyy olla, että pieni pala alkuperäistä, aitoa Tamperetta,on säästynyt näiltä reaktionäärisiltä/revolutionäärisiltä hunnilaumoilta.

Ja onhan se humaanimpaakin, että meillä on Tappara sivistyksen symboolina Tampereella.

Voisihan se olla seuran tunnus Maxim-konekiväärikin, millä kaupunki pidettiin sivistyneenä pari vuosikymmentä aikaisemmin.

Mutta päädyttiin vähän vanhempaan malliin, jolla ilvesläisten hämäläisten novgorodilaiset esi-isät pidettiin kurissa ja päätä lyhyempinä jo keskiajalla.

Heilutelkoon Romanoffin ajan väreissä olevia lippujaan, jossa on Tampereenlta itäiän ja etelään sijaitseva naapurimaakunnan maakuntaeläin, ja Tsaarinarmeijan uniformun värit , mutta ne päivät , kun Tsaari hallitsi, Tampere oli pakkoliitetty Hämeeseen , ja Ilves voitti mestaruuksia, ne ovat mennyttä historiaa!

Sininen ja valkoinen ( oranssine raitoineen) ovat värit vapauden!
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Voin ratkoa tämän kerralla ystävät rakkaat. Salaisuus on että kaikki jääkiekon ystävät ovat samanlaisia.

Ässät - Yhtä juntteja kuin Night Trainin lattialle oksentaminen Jazzien aikaan.
Nite Train. Jazzien aikaan oksentelee tosin vain ulkopaikkakuntalaiset, kun työttömillä Porilaisilla ei ole varaa juopotella jazz-hinnoilla. Todennäköisintä löytää oksennus Nite Trainin lattialta oli kyseisen mestan "vip-illat", johon lähes joka työtön oli kutsuttu ja kaljaa/drinkkejä/shotteja sai tunnin ajan joko eurolla tai joskus jopa ilmaseen kello 22 asti. Kello 21:59 keskiverto Porilainen haki itselleen vielä 15 valkovenäläistä ja 8 kaljaa.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Porvariston charmi olisi ollut totaalisesti kadonnutta kansanperinnettä, jos koko kaupunki olisi jaettu fennomaanisten nahkapäiden (proto-persujen), ja toisaalta sosialististen peseytymättömien työläisten kesken.
Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan. Onneksi tapparalaisista suurin osa on ihan normaalia porukkaa, eikä mitään pikku-Freudenthaleja rotuoppeineen ja mielikuvitushistorioineen.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Heilutelkoon Romanoffin ajan väreissä olevia lippujaan, jossa on Tampereenlta itäiän ja etelään sijaitseva naapurimaakunnan maakuntaeläin, ja Tsaarinarmeijan uniformun värit , mutta ne päivät , kun Tsaari hallitsi, Tampere oli pakkoliitetty Hämeeseen , ja Ilves voitti mestaruuksia, ne ovat mennyttä historiaa!
Eli siis Ilves-leirissä nähdään, että Tampere vapautettiin Satakunnasta, kun taas Tapparan puolella on kaipuu takaisin Satakuntaan ja tunnetaan historiallista yhteenkuuluvuutta Poria kohtaan? Karhun kämmen lyö :)

Pirkanmaahan ei ole mikään alkuperäinen maakunta, vaan joku myöhäisempien aikojen konstruktio.
 
Arancionero
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy