Mainos

St. Louis Blues 2012-13

  • 87 928
  • 292

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Toisaalta voi myös kierosti ajatella tämän sopimuksenteon ajankohtaa treidin kannalta. Ei ainakaan laske pelaajan arvo draftin siirtomarkkinoilla, kun taskussa on jo varma sopimus pienellä alennuksella.

Veikkaan myös tätä. Vaikka jatko tehtiin, niin ei se muuta spekulaatiota miehen kauppaamisesta oikeastaan mihinkään muuhun kuin todennäköisempään suuntaan.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Veikkaan myös tätä. Vaikka jatko tehtiin, niin ei se muuta spekulaatiota miehen kauppaamisesta oikeastaan mihinkään muuhun kuin todennäköisempään suuntaan.

GM Army Armstrong ehti jo heitellä STL Todayssä perinteiset liirumlaarumit siitä, että Stewartiin on kova luotto, eikä potentiaalista eliittivoimahyökkääjää kannata laittaa pihalle. Mutta, kommenteista voi päätellä että takaportti on vielä auki: Linkki.

"He didn't have a season that he had hoped to have, or we expected him to have. But I don't think it would be wise for us to throw the baby out with the bath water."

"The easiest thing is to trade someone or make a change, but you better bring someone in more competent than the one you're leaving."


Eli vaikka ehtii tuossa sanoa, ettei olisi viisasta pistää ongelmaa kiertoon, niin myöntää että se olisi helpoin ratkaisu. Pitäisi vain löytää vaihdossa parempi pelaaja. Mielenkiintoista, ehkä aika tarkkaan tasan viikon päästä ollaan asian suhteen taas viisaampia.

Äkkiä ajatellen jotain luulisi laiturien suhteen tapahtuvan, sillä aika älytöntä ruuhkaa on. Vasemmalla laidalla on tällä hetkellä Alex Steen, Andy McDonald, Jaden Schwartz ja David Perron. Oikealla viilettävät TJ Oshie, Chris Stewart, Matt D'Agostini ja Vladimir Tarasenko. Eli siinä on huikeat kuusi laituria, jotka ovat kahden tuoreimman kauden otannalla yltäneet yli 40 pisteen kauteen. Sen lisäksi Schwartz ja Tarasenko aivan liigan kärkilupauksina maustamassa keitosta.
 

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Veikkaan myös tätä. Vaikka jatko tehtiin, niin ei se muuta spekulaatiota miehen kauppaamisesta oikeastaan mihinkään muuhun kuin todennäköisempään suuntaan.

Kannattaa lukasta seuraava stltodayn artikkeli niin saa melko selkeän kuvan siitä, että sekä Stewart että johtoporras nimenomaan haluaa miehen pysyvän St. Louisissa ensi kauden ja siksi sopimus tehtiin.

http://www.stltoday.com/sports/hockey/professional/blues-re-sign-stewart-look-for-better-days-ahead/article_7370ffa0-ea1f-5162-8389-5d52edc1dabc.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Toki kaikki on mahdollista mutta vaikuttaisi kovasti siltä ettei miestä haluta treidata tänä kesänä.

EDIT: TaoTao kerkesikin analysoida tilannetta. Itse sain sellaisen kuvan että Stewartille annettaisiin nyt se vuosi aikaa vielä näyttää Bluesissa.
 
Viimeksi muokattu:

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Viikon päästä mennään kovaa taas draftin merkeissä. Ajattelin tässä hieman käydä läpi Bluesin draftihistoriaa etenkin Kekäläisen Jarmon ajalta. Rajaus siksi, että oikeastaan siltä ajalta lähes koko nykyjoukkue on rakennettu, ainoastaan '99 varattu Barrett Jackman on vanhempaa kalustoa ja nyt ilman sopimusta. Myös '01 varattu Jay McClement näkyy vielä välillisesti Erik Johnson -kaupan kautta.

Ensi viikolla ajattelin keräillä vähän pakettia tulevaa varaustilaisuutta silmälläpitäen.

Ja sitten mennään, en alkanut uudestaan listaamaan varauksia tähän, ne näkee näppärimmin tästä linkistä: HockeyDB.

2003:
Varausvuorot: 12
Ykköskierros: Shawn Belle (1:30)
NHL-vakiopelaajat: David Backes (2:62) ja Lee Stempniak (CGY) (5:148)
Marginaalissa: Alexandre Bolduc (PHX) (48 peliä), Shawn Belle (20), Zack Fitzgerald ja Chris Beckford-Tseu (1)

Vaikka ykkösvaraus meni pahasti metsään, ei draftia voi sanoa huonoksi, jos löytää kahdesta yli-ikäisestä varauksesta vakiopelaajan NHL:ään. Backes on nykyjoukkueen ykköskentän sentteri, Stempniak vaihtui Torontoon Alex Steeniin ja Carlo Colaiacovoon.

Stempniak oli jo jäänyt peräti kahdessa tilaisuudessa varaamatta. Nämä kaksi osumaa osittain varmasti näyttelevät roolia myös siinä, että Kekäläisen kykyjenetsintäryhmä aika ennakkoluulottomasti käyttivät myöhemminkin yli-ikäisiin vuoroja. Huomionarvoista oli myös se, että molaritilannetta yritettiin tilkitä kahdella varauksella, 3. kierroksella Konstantin Barulin ja 5. kiekan Beckford-Tseu.

"Silloin kun me otettiin Belle, niin me oltiin ihan varmoja että saadaan Patrick Eaves. Mutta yhtä vuoroa aikaisemmin hän menikin Ottawaan, niin kyllä se silloin harmitti." - Jarmo Kekäläinen Jatkoaika.comissa.

2004:
Varausvuorot: 8
Ykköskierros: Marek Schwarz (1:17)
NHL-vakiopelaajat: Roman Polak (6:180), Nikita Nikitin (CBS) (5:136)
Marginaalissa: Marek Schwarz (6 peliä)

Jälleen murheellista saldo ykkösvarauksen kanssa. Schwarz on Keklun aikakauden räikein hutivaraus. Edellisessä draftissa aloitettu molarin metsästys kärjistyi tässä räikeästi. Draftista jäi lopulta käteen vain kaksi myöhemmiltä kierroksilta varattua europuolustajaa. Näistä Nikitiniä oli pitkään vaikeuksia saada edes NHL:ään, mutta kun tuli nappasi aika nopealla tahdilla pelipaikan. Vaihdettiin viime kaudella Kris Russeliin, joten 5. kierroksen varaus vuotta myöhemmin varattuun pakkiin. Nikitinin lisäksi ongelmia oli toisen europelaajan Carl Söderbergin (2:49) kanssa. Ruotsalainen ei ole NHL:ään halunnut, joten 2007 varaus laitettiin kiertoon ja kakkosveskariksi tuli Hannu Toivonen yhdeksi kaudeksi. Kokonaisuutena yksi huonoimmista Kekäläisen drafteista.

2005:
Varausvuorot: 7
Ykköskierros: TJ Oshie (1:24)
NHL-vakiopelaajat: TJ Oshie, Ryan Reaves (5:156) ja Ben Bishop (OTT) (3:85)
Marginaalissa: Nick Drazenovic (3 peliä) ja Scott Jackson (1 peli)

Ensimmäinen Kekäläisen aikakauden onnistunut ykkösvaraus, TJ Oshie täydentää uskoakseni vielä pitkään organisaation top6:sta monipuolisuudellaan ja ärhäkkyydellään. Oshiessa oikeastaan kiteytyy paljon myös myöhemmät tiimin varaustilaisuudet, pelaajassa haetaan paljon myös sitä persoonaa: johtajuutta, itseluottamusta, ahkeruutta ja niin edelleen. Ryan Reaves käynnistelee vielä vakiopelaajan uraansa Bluesin nelosessa hanskaustouhuissa. Bishop taasen on Ottawassa, kolmoskierroksen varaus nousi 2013:n draftin kakkoskierrokseksi.

2006:
Varausvuorot: 9
Ykköskierros: Erik Johnson (1:1), Patrik Berglund (1:25)
NHL-vakiopelaajat: Erik Johnson ja Patrik Berglund
Marginaalissa: Tomas Kana (6 peliä) ja Jonas Junland (4)

Kaksi ykköskierroksen varausta, kaksi NHL:n vakiopelaajaa. EJ Johnsonhan tunnetusti vaihtui McClementin kanssa Chris Stewartiksi ja Kevin Shattenkirkiksi. Patrik Berglund sentteröi kakkoskenttää. 2006 jatkoi europelaajien epäonnista linjaa. Vaikka Kekäläisen varaushistoriassa on paljon eurooppalaisia osumia, on niitä hutejakin tullut etenkin kakkos- ja kolmoskierroksilla. 2006 Tomas Kana jatkoi Schwarzin kanssa tshekkihuteja, Jonas Junland taasen teki carlsöderbergit. Pelipaikkaa oli tarjolla, mutta näki tulevaisuutensa silti Euroopassa.

2007:
Varausvuorot: 10
Ykköskierros: Lars Eller (1:13), Ian Cole (1:18) ja David Perron (1:26)
NHL-vakiopelaajat: Lars Eller (MTL), David Perron
Marginaalissa: Ian Cole (52 peliä), Aaron Palushaj (MTL) (41) ja Cade Fairchild (5)

Tähän mennessä merkittävin varaustilaisuus Bluesin nykyjoukkuetta ajatellen. Ykköskierroksella oli kolme vuoroa, joista Perronista tuli heti NHL-pelaaja, Lars Eller vaihtui myöhemmin Jaroslav Halakiin. Toisen kierroksen loppupuolella varattu Aaron Palushaj kaupattiin myös Montrealiin, josta tuli Matt D'Agostini. Tähän kun lisää uraansa käynnistelevän Ian Colen ja viime vuoden AHL:ssä tulokaskaudellaan loistaneen Cade Fairchildin niin kiitettävää arvosanaa pukkaa. Joukkoon toki mahtuu yksi pakollinen ruotsalainen huti kakkoskierrokselle, Simon Hjalmarsson.

Tästä draftista on myös tehty se NHL.comin draft day special, jossa näytettiin miten Blues siirtyi ylöspäin saadakseen Ian Colen. Hänessä nähtiin juuri sellaista itseluottamusta ja johtajuutta, yhdistettynä huikeaan fysiikkaan. David Perron taasen oli nykyisen pääkykyjenetsijän Bill Armstrongin löytö, josta taas mielenkiintoisesti nykyinen skoutti Mike Antonovich ei ollut samaa mieltä.

2008:
Varausvuorot: 10
Ykköskierros: Alex Pietrangelo (1:4)
NHL-vakiopelaajat: Alex Pietrangelo
Marginaalissa: Phil McRae (15) ja Jake Allen (0)

2008 on oikeastaan ensimmäinen drafti, jonka onnistumista ei oikein vielä voi mitenkään arvioida. Tässä varaustilaisuudessa jatkui selvästi jo vuonna 2006 käynnistetty liikkuvien isojen puolustajien haaliminen. Vaikka Erik Johnsonin jälkeen Pietrangelon hommaaminen tuntui ehkä oudolta, Kekäläisen ajatusmaailmassa iso kiekollinen pakki meni tasatilanteessa aina muiden yli. Eikä mikään ihme, sillä vaihtoarvoa tuollaisilla pelaajilla on rutkasti.

Vielä tällä hetkellä Pietrangelon lisäksi ei muita vakiopelaajia ole joukosta kuoriutunut, mutta Jake Allenista odotetaan NHL-veskaria, eikä oikeastaan ole kuin vuoden parin päässä siitä asetelmasta. Basilin poika Philip McRae taasen on päässyt jo NHL:ssä pelaamaan, mutta vielä ensi vuonna näyttäisi kokoonpano olevan aika tukossa. Mukaan mahtui luonnollisesti eurooppalainen kolmosrundilainen ja yli-ikäinen, nyt jopa samassa paketissa: Jori Lehterä. Neljännellä kierroksella varattiin David Warsofsky, jolla saatiin Vlad Sobotka joukkueeseen.

2009:
Varausvuorot: 6
Ykköskierros: David Rundblad (1:17)
NHL-vakiopelaajat:
Marginaalissa: David Rundblad, (PHX) (30 peliä)

Vuosi 2009 näyttää näillä näkymin jäävän yhdeksi köyhimmistä koko Kekäläisen ajanjaksolta, eikä vähiten siksi että vuoroja oli vähän käytössä. Ykkösvarauksella otettiin jälleen liikkuva iso pakki, joka on jo laitettu lihoiksi.

Toisella kierroksella haettiin yllättäen sitten kookas Brett Ponich, johtajuutta, kokoa ja näköä samassa paketissa. Vielä ei ole viitteitä siitä, että timanttia olisi tarttunut karheikosta lapasiin. Jälleen kerran, listalta löytyy eurooppalaisia ja yli-ikäisiä. Sergei Andronov, joka oli jo missannut kaksi draftia, nykäistiin kolmoselta ja Tyler Shattock neloselta. Yhdet draftit ohittanut Shattock pelailee Peoriassa, Andronov näyttää vahvalta hudilta.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
jatkuu...

2010:
Varausvuorot: 7
Ykköskierros: Jaden Schwartz (1:16) Vladimir Tarasenko (1:18)
NHL-vakiopelaajat:
Marginaalissa: Jaden Schwartz (7 peliä)

Aikaisemmissa tilaisuuksissa oli paalutettu organisaation kivijalaksi puolustus- ja maalivahtipeli, joten nyt iskettiin hyökkäyspään taidon perään. Tässä kohtaa remmiin astui myös uusi GM Doug Armstrong, joka esitteli heti aggressiivista pelisilmäänsä. 2009 vuoden ykköskierros David Rundblad sai mennä, ja Vladimir Tarasenkoon oikeuttanut varausvuoro tilalle. Häntä enne oli otettu Jaden Schwartz, joten taito-osasto oli nyt kunnossa.

Aika klassisilla linjoilla jatkettiin tässäkin tilaisuudessa kakkos- ja kolmoskierrosten kohdilla. Toisella tarttui yli-ikäinen eurooppalainen Sebastian Wannström, kolmannella toinen "boom or bust" -tyyppi Max "Jaken veli" Gardiner, josta ei nyt tällä hetkellä pysty povaamaan NHL-pelaajaa millään.

2011:
Varausvuorot: 8
Ykköskierros:
NHL-vakiopelaajat:
Marginaalissa:

Viimeisin drafti olikin jo uuden pääskoutin Bill Armstrongin heiniä yhdessä GM Armyn kanssa. Tästä tilaisuudesta arvioita ei pysty heittämään, mutta tietyllä tapaa samoilla linjoilla mentiin kuin edellisenä vuotena. Ykköskierroksen nykäisyä ei ollut, ellei sellaiseksi laske heti toisen alkupäässä (#32) ollutta Ty Rattieta. Toisella otettiin myös brettponichmainen varaus Joel Edmundson, sekä riskiveto Euroopasta, Dmitri Jaskin. Siihen päälle pari molaria, pari laitahyökkääjää Q:sta. Tiedä sitten, mikä Bill Armstrongin vaikutus Q-miehiin oli, David Perron nimittäin oli juuri QMJHL:sta, ja tunnetaan ehkä Billin parhaana löytönä. Ja linja jatkui siinä mielessä, että mukaan mahtui yli-ikäinen eurooppalainen, nyt tosin vasta 7. kierrokselta eli Teemu Eronen. Eli tietyllä tavalla nuori Bill on ammentanut paljon niitä ideoita, mitä Kekäläinen on vuosien varrella tuonut varausstrategiaan, niin hyvässä kuin pahassa. Jaskin toiselta kierrokselta oli niin keklumainen varaus, samoin Eronen.

Yhteenvetona voisi heitellä kahdeksan viimeisen varaustilaisuuden saldon nykykokoonpanoon suoraan ja välillisesti siirtojen (t) myötä laskien:

Perron - Backes -Oshie
Steen (t) -Berglund - D'Agostini (t)
Schwartz - McRae - Tarasenko
Reaves - Sobotka (t) - Stewart (t)

Pietrangelo - Shattenkirk (t)
Russell (t) - Polak
Cole

Halak (t)
Allen

12 varauksella, 7 suoraan siirrolla varattuihin pelaajiin. Sopimuksen alaisista vain Andy McDonald (vaihto Doug Weightiin) BJ Crombeen (waivers) ja Brian Elliott (UFA) on hankittu muuta tietä. Hienosti hommia on hoidettu Bluesin leirissä juhannuksena. Näin on saatu pidettyä joukkueen kulubudjetti aisoissa, kun ei ole tarvinnut käydä ylihintaisia UFA-markkinoita ronkkimassa 1990-luvun lopun malliin. Tosin silloin organisaatio oli pakkoraossa, kun Scott Stevens -tapauksessa ykköskierroksen varauksia taisi karata kuusi käsistä. Kekäläisen ajasta jos haluaa kritiikkiä antaa, niin kakkos- ja kolmoskierroksilla on haettu aika haistoja paikoitellen, vain Backes, tuoreudesta johtuen varauksin Allen ja McRae ovat selkeät osumat. Tosin fakta on myös se, että jos nykäiset kahdeksan vuoden ajalta joukkueellisen NHL-tason pelimiehiä varaustilaisuudesta niin aika moni varaus ei koskaan pääse näyttämään kynsiään.

EDIT: sekava lause
 
Viimeksi muokattu:

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hienoa analyysiä yllä TaoTaolta!

Laitureita on tosiaan nyt Stewartin sopimuksen myötä ensimmäiseen kolmeen kenttään tarjolla Perron ja Oshie (oletettavasti näiden kanssa halutaan tehdä jatkosopimukset), Stewart, Tarasenko, Schwartz, McDonald ja Steen. Siinä on yksi liikaa, joten onko sitten Schwartzia tarkoitus peluuttaa AHL:n puolella aluksi isossa roolissa (ymmärtääkseni tämä on mahdollista)? Vai onko sitten Stewart edelleen kaupan top-4 -puolustajaa vastaan? Varaustilaisuuden jälkeen olemme varmasti viisaampia.

Draftista toivon/uskon varattavan ykköskierroksella sentterin, sillä heistä on tällä hetkellä vaje prospect poolissa. Noita eri mock drafteja kun pikaisesti selailin niin Tomas Hertl voisi olla saatavilla vielä Bluesin vuorolla (25). Kelpaisi minulle hyvin.
 

Andrew

Jäsen
2010 draftin helmiin lisäisin Espoon Bluesissa pelaavan isokokoisen puolustajan Jani Hakanpään, jonka kehitys on viime kaudella ollut huikeata. Pelasi loistavat nuorten MM-kisat ja veti vakiovaihtoa liigajoukkueessa kunnes kausi päättyi polvivammaan.
 

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Jackman jatkaa kolmivuotisella, 9,5 miljoon arvoisella sopimuksella.

Hieno sopimus Armstrongilta, UFA-markkinoilta Jackman olisi tod. näk. saanut yli neljä miljoonaa.

Komppaan erittäin positiivisesti tätä signausta noinkin pienellä caphitillä. Vakaa ja varma puolustava puolustaja joka on johtaja myös pukukopin puolella. Rajallisista kiekollista taidoista huolimatta pystyy pelamaan helppoa peruspeliä myös kiekollisena (=ensimmäinen syöttö lapaan). Varsinkin alivoimalla erittäin tärkeä palanen ja onhan mies jonkinlainen Blues-ikoni vietettyään seurassa jo 10 kautta. Uskon että Jackman saattaisi myös toimia jonkinlaisena mentorina Ian Colelle tulevalla kaudella, jotta Cole mahdollisesti tekisi läpimurtonsa. Hyvä signaus kaikenkaikkiaan ja kuten Deko sanoi olisi mies voinut helposti saada sen +4 miljoonaa UFA-markkinoilta. Ilmeisesti ainakin Phillyllä oli ollut jonkinlaista kiinnostusta Jackmaniin mikäli ei olisi Bluesin kanssa sopimusta tehnyt.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Olipas tämä hieno uutinen maanantai-iltaan. Viime kauden sopparista siis saatiin leikattua puolen miljoonaa per vuosi pois, ja kolmen vuoden jatko on myös passelin mittainen. Vaikka Jackmaniä pitää kokeneena jääränä, on hän vasta 31-vuotias. Tuolla hitillä ei ihan hirveästi haittaa, vaikka tipahtaisi sopimuksen aikana kolmospariin.

Vaikka olisin ollut valmis haistelemaan Jackmanin tilalle tuoreita jalkoja, ei UFA-markkinoilta olisi saanut tuon tason jannua tuohon hintaan.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
St.Louisin toimistolla tehdään kyllä älyttömän hyvää työtä illasta toiseen. Loistavia sopimuksia ja erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla. Jackman on yksi nyky NHL:n suosikkeja ja hänestä on kyllä iloa koko sopimuskaudena ajaksi. Kuten nixon totesi niin Jackmanista on varmasti apua kun kasvatetaan tulevaisuuden puolustajia NHL:ään. Ian Cole saa arvokasta oppia tämän karjun rinnalla. Ja miksei myös muut joukkueen puolustajat.

Hienoa työtä Blues! Ja nyt ei puhuta Espoosta.
 

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Voi hyvin kuvitella että Jackman on suostunut UFA-arvoaan pienempäänkin palkkaan jotta saisi pysyä St. Louisissa. Ollut Jackmanin perheen koti nyt NHL-uransa alkuajoista asti ja viihtyy perheensä kanssa siellä mainiosti.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Olipas tämä hieno uutinen maanantai-iltaan. Viime kauden sopparista siis saatiin leikattua puolen miljoonaa per vuosi pois, ja kolmen vuoden jatko on myös passelin mittainen. Vaikka Jackmaniä pitää kokeneena jääränä, on hän vasta 31-vuotias. Tuolla hitillä ei ihan hirveästi haittaa, vaikka tipahtaisi sopimuksen aikana kolmospariin.

Vaikka olisin ollut valmis haistelemaan Jackmanin tilalle tuoreita jalkoja, ei UFA-markkinoilta olisi saanut tuon tason jannua tuohon hintaan.

On kyllä loistava sopimus, ei voi muuta sanoa.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Pittsburghin ketjussa ihmettelin jo päivä pari takaisin pelaajien "käyttötaulukkoa" ja nyt hieno mies nimimerkki vstk oli kaivanut sellaisen esiin joka jengistä.

Tässä pdf formaatissa: PlayerUsageCharts2011-12.pdf

Napataanpa tähän kiinni tuoreeltaan.

Se olikin jo tiedossa, että veljet Backes ja Oshie urakoivat hyökkääjistä kovimmat minuutit, ja koko kauden mittapuulla homma on toiminut kuin junan vessa. Isot siniset pallurat kertovat, että vaikka kaksikko on aloittanut paljon puolustusalueelta, on silti laukauksia päästetty vähemmän kuin annettu. Nikita Nikitinin sijoitus ja rooli hieman yllätti, hän oli sitten Blues aikana kovin shutdown-ukko porukasta, plus että peli oli hänen kentällä ollessaan käännetty toiseen päähän.

Puolustajista Pietrangelo ja Colaiacovo hoitivat parina kovia työtehtäviä tyylikkäästi. Saa nähdä, miten Colaiacovo suoriutuu ensi kaudella, jos ja kun ei Bluesissa jatka.

Taulukosta näkee myös, että Berglundin johtama kakkonen ei oikein löytänyt koostumustaan runkosarjassa, tätä kausiketjussakin usein päiviteltiin. Chris Stewart on ottanut takkiinsa myös huolella. Andy McDonald taasen on tuonut aina ryhtiä ketjunsa peliin, mutta Alex Steen. Hieno mies. Aivan sama missä tuota sälliä peluuttaa, homma toimii. Harmi ettei pudotuspeleissä oikein löytynyt, en tiedä mistä johtui. Ei oikein luistinkaan liikkunut.

Helpompia peliminuutteja on näemmä annettu Arnottin kolmoselle. Ihan hyvin siellä Jason, D'Agostini, Langenbrunner ja muut ovat systeemit hoidelleet, mutta vähän kutkuttaisi ajatus sellaisesta kolmoskentästä, joka pystyisi ottamaan kovaa vastusta niskaansa ja kuormaa pois työhevosilta Backes-Oshie.

Ja loppuun, ehkä hienoisena kevennyksenä pitää ottaa Jaden Schwartz. Vaikka otanta on pieni, pitää sanoa ettei Ken Hitchcock ainakaan helpolla ole nuorukaista päästänyt. Kellukkeet pois ja syvään päähän allasta! Hieman on ottanut poika laukauksia takkiin, mutta siitä sitä oppii. Mielenkiintoista nähdä miten Tarasenkon kanssa käy. Tuskin saa hänkään mitään suojatyöpaikkaa.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tässä sitä lupaamaani draft-ennakkoa. Pitää vain odotella vielä The Hockey Newsin ja TSN:n mockit mukaan, mutta lisäilen ne tähän viestiin sitten. Bluesilla on kahdeksan varausvuoroa 2012 draftissa: (25. / 56. / 67. / 86. / 116. / 146. / 176. / 206.)

Eri sivustojen mock-drafteissa Bluesiin vuorolla #25 ehdolla ovat olleet:

Brady Skjei - The Hockey News
Henrik Samuelsson - TSN - McGuire & Button
Henrik Samuelsson - Kyle Woodlief USA Today
Colton Sissons - Kevin Allen USA Today
Dalton Thrower - Hockey's Future Brad Gardner
Slater Koekkoek - NHL.com Mike G. Moreales
Brady Skjei - NHL.com Adam Kimelman
Tomas Hertl - NHL.com Steven Hoffner
Ludvig Bystrom NHLMockDraft.org
Colton Sissons - MyNHLdraft.com
Brady Skjei The Hockey Writers
Nicolas Kerdiles - HF Boardsin Team Board Mock Draft, fanien valinta
Dalton Thrower, Scott Laughton, Henrik Samuelsson, Brady Skjei - TSN.ca "off-season plan" Scott Cullen

Tähän seuraavaksi avaan hieman noita eri mockeissa olleita sällejä. En enempää ala avaamaan äijiä draftin tasaisuuden vuoksi. Lisätään nyt vielä, että kuvaukset on eri lähteistä referoitu, itse en ole nähnyt keltään peliäkään.

(pelaajan nimen alla pituus, paino ynnä tehopisteet, seuraavalla rivillä rankingit. ISS=International Scouting Service, CSS= NHL Central Scouting Service, THN=The Hockey News, BUTT=Craig Button's List, TSN=Bobby McKenzien listaus TSN:ltä. Ja kuten tunnettua, CSS listaa Pohjoisamerikan ja Euroopan pelaajat erikseen. 12nas olisi siis 12. PA-listalla, "es" vastaavasti eurossa.)

Henrik Samuelsson (RW) - Edmonton (WHL)
(6,2, 195, R) 28GP, 7+16=23, 42PIM
ISS: 27. CSS: 28nas. THN: 42. BUTT: 24. TSN: 28.
Yksi kovimmista kevään listanousijoista, etenkin hyvät pudotuspelit ovat nostaneet Samuelssonin osakkeita kovin. Teki Oil Kingseissä 17 playoffs-ottelussa 14 pistettä. Arvioiden perusteella hyvin samantyylinen kuin isä Ulf oli luonteeltaan, tätä jätkää vastaan ei halua pelata. Luistelu ei ole vielä riittävän tehokasta, samoin laukaus kaipaa hiomista, mutta mielenkiintoinen eurojenkkivoimahyökkääjä viritteillä. EDIT: Nyt jo kolmessa mockissa veikataan Bluesin mieheksi, tässä alkaa olla uusi ruotsalainen nuottipaidassa liki.

Brady Skjei (LD) - US-NTDP (USHL)
(6'2, 203, L) 24GP, 3+9=12, 12PIM
ISS: 26. CSS: 19nas. THN: 26. BUTT: 26. TSN: 22.
Isokokoinen ja hyvin liikkuva puolustaja. Ei mikään kaikkein miellyttävin vastustaja. Tasapainoinen luistelija, ja hyvin vaikea ohittaa 1-1 -tilanteessa. Kiekollisena riittävän pätevä, pistää limppua nopeasti liikkeelle. Ensi kaudella menossa Minnesotan yliopistoon, joten NHL-uran alkua saanee odottaa jopa neljä vuotta. EDIT2: Skjei tuntuu olevan monilla listoilla tunkemassa Bluesin mieheksi, jo neljässä eri paikassa tämä mies mainittu tulevaksi kaaren alle.

Colton Sissons (C/RW) - Kelowna (WHL)
(6'1, 198, R) 58GP, 26+15=41, 62PIM
ISS: 25. CSS: 14nas. THN: 40. BUTT: N/A. TSN: 33.
Suoraviivainen voimalaituri/sentteri, joka ei oikeastaan loista missään muttei ole missään huonokaan. Tasapainoinen luistelija, hyvä kulmapainija. Ei mikään tyypillinen maalintekijätyyppi, enemmän onnistuu tekemään tilaa pelikavereilleen taistelullaan.

Dalton Thrower (RD) - Saskatoon (WHL)
(5'11, 187, R) 66GP, 18+36=54, 103PIM
ISS: 28. CSS: 26nas. THN: 29. BUTT: 52. TSN: 39.
Tämän sällin koon ei kannata hämätä, sillä pelaa railakkaasti molemmissa päissä kenttää ja hyppää myllyynkin milloin vain. Vakuuttavia pisteitä WHL:ssä, hyvä viivapelaaja ja loistava kuti. Kysymys tietenkin kuuluu, miksi tuollainen paketti on näin alhaalla. Throwerin luistelua ei ole juurikaan kehuttu, etenkään sähäkkyyttä ei ole ilmeisesti riittävästi.

Slater Koekkoek (LD) - Peterborough (OHL)
(6'2, 185, L) 26GP, 5+13=18, 17PIM
ISS: 21. CSS: 23nas. THN: 23. BUTT: 34. TSN: 16.
"Kökkök" on iso hyvin liikkuva kahdensuunnan puolustaja. Monilla listoilla hyvin ristiriitaisia arvioita siitä, missä potentiaali lopulta on kuten rankingeista huomaa, jotkut puhuvat jopa franchise-jannusta. Puolustuksessa ei mikään jyrä, vaan hienolla liikkeellä ja loistavalla pelinluvulla ottaa vastustajilta ajan pois. Isoin miinus on aika kova epätasaisuus. Olkapääleikkauksen läpikäynyt, miten vaikuttaa sijoitukseen? Yksi suurimmista draftin villeistä korteista.

Tomas Hertl (C) - Slavia Praha (CZE)
(6'0, 187, L) 38GP, 12+13=25, 22PIM
ISS: 32. CSS: 5es. THN: 24. BUTT: 22. TSN: 19.
Hertl on tshekkiläinen taitosentteri, joka osaa hyödyntää ketjukavereidensa vahvuudet. Syöttäjänä parhaimmillaan, mutta omaa hyvän vedonkin. Ei ehkä tule olemaan koskaan mikään suoranopea, mutta ketterä ja liukas pätkissä. Ei mikään fyysinen, mutta hyvä suojaamaan. Puolustuksessa päättäväinen kiekonriistäjä. Pelasi samassa jengissä kuin 2011 Blues-varaus Dmitri Jaskin, mutta huomattavasti pätevämmin.

Ludvig Bystrom (LD) - Modo (SWE)
(6'1, 208, L) 20GP, 0+1=1, 8PIM
ISS: 29. CSS: 8es. THN: 19. BUTT: 19. TSN: 34.
Byström on aika tyypillisen kuuloinen nuoren polven ruotsalaispuolustaja. Erittäin hyvä liike, riittävän hyvä kiekollisena, loistava syöttelijä ja puolustuspeli perustuu vahvaan sijoittumiseen, muttei kuitenkaan kaihda kontaktiakaan. Sellaista hyvää kakkosparin laatua povataan tästä sällistä. Pelasi viime kaudella jo 20 ottelua Elitserienissä.

Nikolas Kerdiles (L) US-NTDP (USHL)
(6'2, 200, L) 18GP, 4+9=13, 18PIM
ISS: 15. CSS: 29nas. THN: 33. BUTT: 51. TSN: 40.
Varsin suurella hajonnalla eri listoille sijoittuva mukavan kokoinen jenkkilaituri, joka ensi kaudeksi on menossa Wisconsinin yliopistoon. Hyvä ja nopea luistelija, osaa käyttää rytminvaihdoksia taitavasti. Sentteri/laituri, osaa sopeutua molempiin rooleihin eri tavoin. Laidassa maalintekijä, sentterinä pelintekijä. Epätasaisuus on vaivannut.

Scott Laughton (C) - Oshawa (OHL)
(6'0, 180, L) 64GP, 21+32=53, 100PIM
ISS: 23. CSS: 28nas. THN: 42. BUTT: 24. TSN: 28.
Pelaa kuin voimasentteri, vaikkei mittaa ole hirveästi. Vahva kahdensuunnan pelaaja. Antaa joka vaihdossa kaikkensa, ei kiekollisesti taitavin kaveri, mutta päättäväinen. Vertailtu muun muassa tyyliltään Mike Richardsiin. Ei mikään suoranopea luistelija, mutta hyvä tasapaino. Bluesin kannalta mielenkiintoista, että uusi apulaisvalmentaja Gary Agnew tuli juuri Oshawasta. Hänellä on siis vähintään 64 pelin skouttausraportti tästä kaverista.

Hyvin mielenkiintoinen varaustilaisuus tulossa. Kun lukee juttuja ja katsoo eri mockeja, niin top10:ssä sanotaan olevan laatua, sitten tippuu. Toisaalta mockeissa top15:ssa on aika selkeä konsensus, sitten alkaa lotto. Oikeastaan ensimmäisen kierroksen lopun ja toisen kierroksen alun voi soveltaa mihin tahansa järjestykseen, niin aina on aika lähellä.

Pistetään tähän omat toiveet, kelpaa varaukset ja näitä en niin toivo -osastot. Näissä painotettu eniten sitä, että tulevaisuuteen maalivahtien, taitohyökkääjien ja peruspakkien osasto on mielestäni kunnossa. Jotain muuta olisi kiva saada.

Toiveet: Brendan Gaunce, Hampus Lindholm ja Slater Koekkoek.
Kahta ensimmäistä ei noissa mockeissa ollutkaan, ja hyvin todennäköisesti menevät ennen Bluesin nykyistä sijaa, mutta onhan Blues ollut ennenkin draftissa ärhäkkä ja hakenut sen minkä haluaa. Lindholm on 6'3 pitkä ruotsalainen pakki, joka liikkuu erittäin hienosti. TSN:n haastattelussa vaikutti hyvin fiksulta nuorukaiselta. Gaunce on hieman davidbackesmainen paketti, tosin hieman pienempi. Ja Kökkök olikin tuossa edellä jo. Isoja twoway pakkeja ei vain voi olla liikaa.

Kelpaa: Scott Laughton, Colton Sissons, Ludvig Byström ja Dalton Thrower.
Kaksi ensimmäistä olisi sen tyylisiä hyökkääjiä, joita ei organisaatiossa lupausten joukossa ole. Ehkä Backesin ja Oshien esimerkki, sekä rakkauteni voimakkaisiin kahdensuunnan jätkiin paistaa tässä liikaakin läpi. Byström vaikuttaa tuollaiselta ruotsalaiselta pakilta, jossa ei voi vaan mennä vikaan. Thrower taasen on oikein mielenkiintoinen paketti, vaikkakin luistelu on kysymysmerkki.

En toivo: Brady Skjei, Tomas Hertl ja Henrik Samuelsson.
Konsonantti-Skjei ei ole millään tavalla sexypick, ja kun organisaatiossa on Ponich, Edmundson ja Hakanpää, en näe shutdownille käyttöä. Nimim. Dekon toiveissa ollut tshekkisentteri pääsi tähän siksi, että taitojätkää alkaa olla jo ja Hertlin kohdalla tshekkiennakkoluuloni on myös aika kova. Toki pakko myöntää, että juttujen perusteella köyhän miehen Datsyuk tulee mieleen. Ja draftin yhtenä taitavimpana on Tomasia kehuttu. Ja viimeisenä vielä vahvempi tunnevalinta. "Älä syytä minua siitä, mitä isäni on tehnyt", mutta kyllä vanhana Cam Neely -fanina Uffen poika suosikkijengissäni toisi vähintäänkin ristiriitaiset tuntemukset. Vaikkakin Henrikin "Tomas Sandström" -muotti kuulostaa kieltämättä houkuttelevalta.

EDIT: TSN:n mock lisätty.
EDIT2: THN mock lisätty
 
Viimeksi muokattu:

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Veikkaan että heinäkuun puolella tuo Jackmanin jo kehuttu sopimus alkaa näyttää vieläkin paremmalta. Siellä on nyt shutdown-miesten kärkinimissä Salvadorin, Gillin ja Allenin tasoisia kavereita ja luulen että joku tuollaista tarvitseva tulee ylipalkkaamaan (ellei sitten tuollaisten B-vaihtoehtojen suurehko määrä tasaa hintakehitystä). Jackman olisi kyllä tuossa seurassa päässyt rahastamaan, hienoa työtä Blues-toimistolta ja kunnioitettavaa sitoutumista testosteronihirviöltä itseltään.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Blues teki sitten hienoisen ykkösvalinnan eli isokokoinen, rightilta ampuva yhdysvaltalaispakki Jordan Schmaltz tarttui haaviin tuolla 25. vuorolla.

Schmaltzin profiili hockeyjournal.comissa

Referoituna, vaikka Schmaltz on isokokoinen, mutta hänen suurimmat vahvuutensa ovat silti syöttötaidossa ja lujaa lähtevässä laukauksessa. Kehitettävää on vielä puolustuspelissä ja kyseessä on myös draftinkin mittapuulla melkoinen raakile fyysisesti. Ihailee erityisesti John Carlsonin ja Drew Doughtyn pelityyliä.

Bluesin kotisivujen hehkutusta Schmaltzista

Sentteriä olisin toivonut, mutta tavallaan olen ihan tyytyväinen tähänkin, sillä kuten TaoTao yllä kattavassa draft-ennakosssan totesikin, isokokoisia kahden suunnan pakkeja ei voi koskaan olla liikaa. Lisäksi hyvä että valittiin sellainen pelaaja jolla on taidot kunnossa vaikka sitten fysiikan kustannuksella, jälkimmäistä kun vielä pystyy kehittämään hyvin draftin jälkeenkin.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Myöhemmillä kierroksilla valinnat kohdistuivat seuraaviin pelaajiin:


2. kierros, 56. valinta: Sam Kurker
Eliteprospects
The Hockey Writers
College Hockey Prospective
YouTube
Päättyneellä USHS-liigassa pelannut mukavan kokoinen rightilta ampuva jenkkilaituri, joka siirtyy ensi kaudeksi Bostonin yliopistoon opiskelemaan ja pelaamaan. Nopea luistelija ja hyvä laukomaan, puolustuspelaaminenkin maistuu. Tykkään noista vahvuuksista, joten hyvältä valinnalta vaikuttaa näin ensisilmäyksellä, vaikka yliopisto-opintojen vuoksi menee vielä tovi ennen ammattilaiseksi siirtymistä.

3. kierros, 67. valinta: Mackenzie MacEachern
Eliteprospects
College Hockey Prospective
Reel Hockey Scouting
Laituri MacEachern pelasi viime kaudella USHS-liigassa samoin kuin Kurker. Ensi kaudella pelaa Chicago Steelin riveissä USHL:ssä, minkä jälkeen siirtyy Michigan State Universityyn. Nopea ja urheilullinen pelaaja kyseessä, hyvä peliäly, laukauksessa ja kiekottomassa pelissä kehitettävää. Valittiin kaudella 2010-11 Michiganin koulujenvälisen liigan MVP:ksi. Hyvät vibat samoin kuin Kurkeristakin.

3. kierros, 82. valinta: Colton Parayko
Eliteprospects
Yli-ikäinen ja kookas puolustaja, joka jäähyminuuttien perusteella osaa pelata fyysisesti. Paha sanoa sen enempää kun en mitään profiilia löytänyt. Tekee kanadalaiselle epätyypillisen valinnan kun siirtyy WHL:n sijasta Alaskan yliopistoon.

4. kierros, 116. valinta: Nick Walters
Eliteprospects
Hockey Now (vuoden vanha)
Kova tappelemaan, YouTube-haulla löytyi useampi video, jossa Walters on nyrkkihippasilla. Valittiin WHL:n draftissa jo kahdeksantena kolme vuotta sitten, mutta sen jälkeen kehitys ilmeisesti ei ole odotettua ja molemmilla WHL-kausilla +/- -lukema on ollut hyvin ruma.

5. kierros, 146. valinta: Francois Tremblay
Eliteprospects
Hockey's Future
Isokokoinen ja peittävä maalivahti, joka oli päättyneellä kaudella QMJHL-joukkueensa ykkösveskari. Tyyliltään rauhallinen ja omaa hyvän räpyläkäden, liikeessä kehitettävää.

6. kierros, 176. valinta: Petteri Lindbohm
Eliteprospects
Jokerit.comin draft-ennakko
Isokokoinen peruspakki, joka pelasi suurimman osan kaudesta Jokereiden A-junioreissa, mutta mukaan mahtui myös muutama Mestis-peli. Vahvasti ollut varmasti Kekäläisellä näppinsä pelissä tässä valinnassa. Tulee saamaan todennäköisesti näytönpaikkoja liigassakin ensi kaudella, loput pelit sitten Mestiksessä. Näin Lindbohmilta muutaman pelin kauden aikana, ei pistänyt silmään erityisesti, mitä voi pitää hyvänä juttuna kun puhutaan peruspakista.

7. kierros, 206. valinta: Tyrel Seaman
Eliteprospects
Hockey Now (vuoden vanha)
Ilmeisesti fyysinen duunarisentteri, joka ihailee Ryan Kesleriä. Muuta en oikein löytänyt.


Yhteenvetoa:

- Valinnat kohdistuivat kahteen laituriin, yhteen sentteriin, neljään puolustajaan ja yhteen maalivahtiin. Keskushyökkääjistä on nähdäkseni prospect poolissa pulaa, mutta heitä varattiin vain yksi.
- Kaikki varatut olivat vähintään 187-senttisiä (6'1), joten koolla oli väliä.
- Kolme ensimmäistä valintaa kohdistuivat yhdysvaltalaisiin, Kanadan pääjunioriliigoista varattiin kolme pelaajaa myöhäisemmillä kierroksilla.
- Neljä ensimmäistä valintaa tulee jossain vaiheessa pelaamaan varmuudella NCAA:ssa.
- Euroopasta varattiin vain yksi pelaaja eli Lindbohm.


Muidenkin Blues-fanien kommentteja draftiin liittyen olisi kiva lukea!
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hyvin mielenkiintoinen drafti takana. Mitenkään ei oikeastaan yllättänyt se, että Blues yllätti ykkösvarauksellaan. Organisaatio on aina mennyt varaustilaisuuksissa vahvasti omia suosikkejaan metsästäen, näistä pelaajista on yritetty selvittää kaikki mahdollinen.

Jordan Schmalz kuulostaa kommenttien perusteelta hienolta valinnalta. The Hockey Writersin "Lite-Niedermayer" ja Keith Yandle sekä Drew Doughty -vertailut kuulostavat hyviltä, sen lisäksi arviossa riskin suuruus on 0/10, potentiaali 8,5/10.

Seuraava varaus Sam Kurker ei mökillä kännykkää selatessa sytyttänyt yhtään, oli jotenkin mennyt tuollainen pelaaja täysin ohi. Mutta Dekon linkissä mainittu vertaus Chris Nealiin paremmalla vedolla kuulostaa houkuttelevalta. Jeremy Rutherford STLTodayssä heittää kehiin vertailut Keith Tkachukiin. Kurker kun on Bostonista, aksentti kuin Big Waltilla ja vielä voimahyökkääjäkin. Onhan siinä jo yhtäläisyyksiä.

Seuraava nimi olikin tuttu, "Double-Mac" Mackenzie MacEachern oli listattu USATodayn toimittaja Kyle Woodliefin sleeper-osastolle. Eikä ehkä syyttä, tuollainen kroppa, johon ei ole vielä lihasta ehtinyt kertyä, nopea luistelija, draftin nuorimmasta päästä (syyskuu '94) ja hurjat tehopisteet kertovat mielenkiintoisesta projektista. Mieleeni tulee väkisin Rangersin pari vuotta sitten varaama Chris Kreider (iso, nopea ja taitava). Double-Macillä on sama ongelmakin kuin Kreiderilla, hän on dominoinut sellaista sarjaa jossa vastus on melko vaatimaton, on vaikea arvioida hänen todellisia kykyjään ja sitä, miten homma toimii kun vastus kovenee.

Viimeiset jätän Seamania lukuunottamatta kommentoimatta, kun Dekon heitteli tuossa kaikki mitä minulla olisi ollut sanottavissa. 7. kierrokselta otettu Tyrel Seaman oli vielä vuosi takaisin listoilla selvästi korkeammalla, mutta parit aivotärähdykset tiputtivat hänen sijoitustaan paljon. STL Todayn haastattelussa (linkki yllä) skoutingin päämies Bill Armstrong toteaa, että he olivat kiinnostuneet isosta miehestä, jolla hyvä luistelu. Sen lisäksi hänen valmentaja oli Bluesille entuudestaan tuttu ja luetettava, hän oli antanut Seamanista vielä hyvät kommentit.

Kaikkineensa varsin mielenkiintoinen drafti, ennakkoon tästä jäi paljon selkeämpi kuva kuin viime vuoden tilaisuudesta. Toki aina kun varaa isoja amerikkalaisia hyökkääjiä, saa täällä keyboardin takana sällin sormet syyhyämään. Koon lisäksi avainsanat olivat jälleen kerran luistelu ja hockeyäly sekä luonne. Mielenkiintoista oli myös jälleen se, että Blues jätti järjestelmällisesti OHL:n koluamisen muille seuroille. Neljään viimeiseen vuoteen on tullut kaksi pelaajaa OHL:stä (Binnington ja Shields).
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hitchcockin sopimusta pidennetty kevääseen -14 asti, lisäksi kaudesta 2014-15 on optio.

Kaksi vuotta on sopiva pituus ja luottavainen olen että sen aikana pystytään ottamaan seuraava askel eteenpäin eli etenemään vähintään konferenssifinaaleihin. Jos ja kun Hitchcock oikeasti pystyi valmennustaukonsa aikana myös uudistamaan toimintatapojaan niin naamankin pitäisi pysyä tuoreena tuon ajan.

Ja laitetaan nyt tähän myös että Bluesin viime kesän kakkoskierroksen varaus Dmitrij Jaskin pelaa ensi kaudella QMJHL:ssä Moncton Wildcatsin riveissä. Varmasti hyvä liike hänen kannaltaan, sillä viime kaudella kehitys otti takapakkia Prahassa.
 
Viimeksi muokattu:

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hitchcockin hienon jatkon jälkeen seurajohto ei ole jäänyt odottelemaan sunnuntaita, vaan Scott Nichol otettiin vuoden jatkolla takaisin ruotuun, kertovat Bluesin sivut.

Loistava sopimus, vaikkei tarkempia tietoja vielä olekaan. Nichol on tärkeä alivoimapelaaja ja kiistatta joukkueen paras aloitusringissä.

EDIT: Kesän kaupat ja sopimukset ketjussa mr. Smith tiesi että samalla 700,000 rahalla Nichol on saatu pidettyä. Mahtavaa.
 
Viimeksi muokattu:

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Huikeaa työtä Armstrongilta ensin Jackmanin, sitten Hitchcockin ja nyt Nicholin sopimusten myötä. Nichol on kyllä erittäin sympaattinen pelaaja, antaa aina kaikkensa jäällä ja kuulemma myös pukukopissa joten ehdottomasti tärkeä palanen ensi kauden rosteria. Taitaa miehen ura loppua tähän kauteen ja olisihan hienoa jos kaveri pääsisi Cuppia nostelemaan kauden päätteeksi. Hitchcock tuntui olevan juuri se oikea valmentaja tuollaiselle Bluesin tapaiselle nuorelle ja sähäkälle rosterille ja ansaitusti palkittiinkin Jack Adamsilla. Jackmanista puhuinkin jo aikaisemmin mutta tuntui että kaveri löysi pelinsä paremmin Hitchcockin tultua remmiin. Jos David Perron saataisiin vielä puolustamaan....
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Perronille nelivuotinen jatkosopimus

Sopimuksen kokonaisarvo on 15,25 miljoonaa eli caphit on 3,8125.

Ei kai tässä voi jälleen kerran olla muuta kuin tyytyväinen, kiitos Armstrong ja kiitos Perron. Hinta on aivan loistava.

"Perron will make $3 million in 2012-13, $3.5 million in 2013-14, $4.25 in 2014-15 and $4.5 million in 2015-16."

Näin kertoo Jeremy Rutherfordin Twitter.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös