Sportin treenimatsit 2014

  • 45 608
  • 103

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Morjens!

Sellasta kyselisin teiltä Sporttilaisilta, että osaako kukaa kertoa minkälaista kuvaa Kepit.tv välittää? Kiinnostais tsiigaa mut jos laatu täyttö mössöö niin jätän väliin...!

HD-laatuista kuvaa tulee kahdella kameralla kuvattuna. Enemmän varmaan siitä kiinni millaisella nettiyhteydellä ja laitteistolla striimiä katsoo. Turkulaiset ainakin kertoivat tuon toimineen ihan hyvin (Sport-TPS pelissä).

Kepit.tv pelitti hyvin.



Kepit.TV

Ohjeet kohdasta lisätietoa. Ja muutenkin vaasalainen yritys kyseessä, joten toimivuus on taattu.
 

Time-out

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HD-laatuista kuvaa tulee kahdella kameralla kuvattuna. Enemmän varmaan siitä kiinni millaisella nettiyhteydellä ja laitteistolla striimiä katsoo. Turkulaiset ainakin kertoivat tuon toimineen ihan hyvin (Sport-TPS pelissä).





Kepit.TV

Ohjeet kohdasta lisätietoa. Ja muutenkin vaasalainen yritys kyseessä, joten toimivuus on taattu.

Kiitos, minäpä ostan tuon! En ole peliäkään teiltä nähnyt, joten mielenkiinnol kohti huomista!
 

Tuima

Jäsen
Hifk -pitkän pitkän tauon jälkeen Vaasassa

Noniin, tänään on luvassa, ainakin omasta mielestä, harjoitusotteluiden hunajaa.

Tässä siis Sportin kokoonpano:

33 Hannu Toivonen (35 Ville Hostikka)

38 Teemu Tallberg - 23 Jarkko Immonen - 11 Damien Fleury
77 Niko Peltola - 7 Matt Generous

28 Samuli Kivimäki - 90 Kelsey Tessier - 87 Jarkko Hattunen
8 Joonas Valkonen - 81 Ari Gröndahl

71 Marko Luomala - 36 Lassi Kokkala - 3 Charles Bertrand
5 Eetu Heikkinen - 4 Petteri Lindbohm

21 Tomi Körkkö - 15 Mika Kujanpää - 13 Erik Riska
18 Aleksi Rekonen - 10 Antti Uitto

Poiminnat:
- Kivimäki & Kujanpää.
Omat kasvatit debytoivat Sportin "liigapaidassa". Miten vauhti riittää?

- Peltola.
Karsinnoissa ipaa vastaa judas-huutoja niskaansa saanut Sportin (melkein)oma kasvatti.

HIFK:

https://twitter.com/KalaPaketti/status/504968669370515456/photo/1

Ei ns. kebab-kokoonpanolla liikenteessä:
Kupari, zabo ja ramstedt mukana menossa.

Hienoa nähdä miten putki kulkee Sportilla tätä jengiä vastaan.
Varsinkin kun viime kotipelistä on kulunut aikaa jo muutama viikko.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nonnih! Nyt kun saatiin jo vähän niitä maalihanojakin avattua, niin uskaltaa pikku hiljaa päivitellä tänne harjoituskauden pistepörssiä:

Tessier 2+0=2
Peltola 1+1=2
Hattunen 1+1=2
Immonen 0+2=2
Tallberg 0+2=2
Bertrand 1+0=1
Westermarck 1+0=1
Körkkö 1+0=1
Lindbohm 1+0=1
Generous 0+1=1
Gröndahl 0+1=1
Kujanpää 0+1=1
Kokkala 0+1=1
Luomala 0+1=1

Päivitellään sitä mukaan kun tulee muutoksia.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämän päivän peli oli jo paljon parempaa kuin Tepsi- ja Pitsipelit. Vielä pitäisi saada nuo lukuisat oman alueen virheet pois, puhumattakaan tuollaisista "kolme jäähyä puoleen minuuttiin" -jaksoista. Ei kyllä oikein toiminut tuo meidän 3-5 av, kun kiekko taisi ensimmäisen kerran mennä maaliin 6 sekunnin jälkeen ja toisessa taidettiin kestää jopa melkein 20 sekuntia.

Positiivisia asioita kokonaisuudesta olivat hyökkäyksiinlähdöt, jotka olivat valovuoden edellä aikaisempia pelejä ja nyt myös meidän pelitapa tuli selkeästi esille. Myös ylivoimapeli parantunut huomattavasti Immosen ja Peltolan mukaantulon myötä.

Plussat ja miinukset pelaajiston osalta:

++ Immonen (kiekollinen liideri ja todella varma)
++ Tallberg (erittäin vahvaa pelaamista maalinedustalla ja suojasi kiekkoa tehokkaasti)
++ Luomala (näytti löytäneen jostain taas lisää potkua ja teki hyvää duunia)
++ Gröndahl (ei juuri virheitä ja fyysisesti vahvaa peliä)
+ Kujanpää (näkyi pelin edetessä vähemmän kentällä, mutta on se kova luistelemaan)
+ Tessier (voitti jopa kaksinkamppailuita ja onnistui antamaan hyviä syöttöjä + 2 maalia)
+ Riska (vei välillä kaksinkamppailut kahta vastustajaa vastaan)

- Kivimäki (missä se pyöri?, annetaan nyt anteeksi kun oli 1. peli)
- Uitto (ei varsinaisesti huono, mutta taso ei vain riitä)
-- Valkonen (ulosajoon asti todella epävarmaa peliä)
-- Heikkinen (mikäköhän sitäkin vaivaa? Ei tunnu sijoittuvankaan enää kovin hyvin)
 

C Waddle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Laitetaan nyt omatkin mietteet paperille kun tuli eilen korkattua lätkäkausi, olkoon että sohvalta mutta kuitenkin. Ihan pirteältä toi peli näytti vaikka varsinkin ottelun alussa oli osalla pelaajista selvästi liikaa kunnioitusta vastustajaa kohtaan mikä näkyi arkuudessa kiekollisessa pelissä. Voitto oli kuitenkin tässä kohtaa todella tärkeäja antoi varmasti joukkueelle, organisaatiolle sekä faneille pienen hengähdystauon.

Kotkat:
+ Yv näytti ajoittain jopa toimivalta, varsinkin Immosen johtama yv oli vaarallinen. Peltola toi tähän tarvittavia käsiä siniviivalle vaikke sinne yksi hasardi mukaan mahtuikin. Tärkeitä palasia tässä joukkueessa sekä Peltola että Immonen.
+ Tessierin maalit. Muutenkaan ulkaarit eivät mielestäni olleet niin huonoja kuin mitä tämän palstan kirjoitukset ovat antaneet ymmärtää. Fleury oli sopivan sähäkkä ja suojasi kiekkoa ihan hyvin kulmissa. Kyllähän sitä parannettavaa löytyy ja tuskin näistä jampoista mitään ylivoimaisia johtotähtiä tulee mutta kyllä he nyt eilisen perusteella paikkansa tulosyksiköistä tulevat ansaitsemaan.
+ RaakaArska! Jumalauta, mitä sille pullapojalle joka tuli KooKoosta neljä kautta sitten on tapahtunut. Ei se nyt Söde ole mutta hoitaa oman tonttinsa yksinkertaisen tyylikkäästi. Jos pelaa tällä tasolla niin paikka aloituksessa on varma.
+ Luomala. On tainnut kesäharjoittelu maistua. Tälläistä liikettä ja kaksinkamppailuvoimaa en nähnyt koko viime kautena.
+ Riska&Tallberg. Hoitivat oman hommansa erittäin hyvin. Varsinkin Tallbergin yv pelaamista oli ilo katsella.
+ Söde. Pakko vielä mainita. Ainut pelaaja joka eilen erottui massasta. Ei hänkään 100 lasissa vetänyt mutta oli kiekollisessa pelissä ja pelinlukutaidossa omaa luokkaansa. Hyötyi hyökkäyspäässä siniviivojen siirtämisestä saadusta lisätilasta. Masa - hanki meillekin.

Lokit
- Vaikka palstalla ollaan kerrottu että hyökkäyksiinlähdöt olivat eilen paremmat niin varsinkin ensimmäisessä erässä kun ifk jaksoi/ehti karvaamaan olivat Sportin puolustajat todella kusessa. Käytännössä se näyttäytyi koomailuna mutta karu fakta on että liike ei yksinkertaisesti riittänyt ja pahoin pelkään että Sport tulee olemaan vaikeuksissa talven mittaan jos/kun vastustajat nostavat karvausta.
- Heikkinen. En nähnyt montaa oikeata ratkaisua. Ensimmäinen maali täysin Edun piikkiin ja oli jatkuvasti ongelmissa kaksinkamppailuissa omassa päässä. Näyttää menettäneen itseluottamuksen joka heijastuu kiekolliseen peliin, yv:lläkin pelokas ja epävarma kiekon kanssa.
- Kivimäki. Yhtä näkymätön kun Zaborsky. Okei, eka peli joten annetaan aikaa.
- Bertrand. Kävikö se kentällä eilen?
- Av peli. Voidaan leikkiä että se oli ifk:n hyvyyttä ja kyllä, se oli 5-3 av mutta luvattoman helposti ja nopeasti ne maalit sieltä tuli.

Ifk:ta en nyt sen enempää seurannut. Hyökkäys riittänee sinne sijoille 4-8, puolustuksesta kokonaisuutena sen sijaan olisin enemmän huolissani vaikka sieltä joitain pelimanneja puuttuikin.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
+ Luomala. On tainnut kesäharjoittelu maistua. Tälläistä liikettä ja kaksinkamppailuvoimaa en nähnyt koko viime kautena.

Mahtoikohan Luomala lähteä vähän takki auki pelailemaan Mestikseen viime kaudella ja kävi sitten kylmät... Voisin kuvitella Luomalalla olevan kovat näytönhalut, kun tauon jälkeen pääsee takaisin liigaan. Jos toisessa ketjussa oleva tieto siitä, että Kivimäki on päässyt vasta viikko sitten jäille pitää paikkaansa, niin veikkaan Luomalan olevan alkukaudesta joukkueelle erittäin tärkeä pelaaja. Toki Luomalan pelikäsitys on niin huono, että ketjukavereiden pitää hoitaa paikkojen luonti.

Mukava kuulla, että Peltola on alkuun onnistunut. Toivottavasti itseluottamus pysyy korkealla, niin pääsee mies iskemään ihan hyvin tehoja liigassa. Käsiä ja pelikäsitystä häneltä kyllä löytyy kiekolliseen rooliin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Näin siinä juuri taisi käydä, eikä tuo Mestis tainnut muutenkaan Lutille maistua.
Pelaa kyllä todella hienosti, kun virtaa riittää. En kyllä ihan allekirjoita tota "niin huonoa" pelikäsitystä. Kyllä se välillä hienosti hakee takakulmille, eikä Liigassa kyllä 27. Maalia tehdä, jos on ihan kujalla. Tällöinhän Mavenkin syötöt olisivat menneet harakoille.

Mä vaan perkele luulen, että Luti tekee uutta tulemistaan. En yhtään ihmettelisi, vaikka olisikin loppupeleissä Sportin kovin maalinikkari. Tosin, kovan duunin saisi tehdä, sillä laitan kympin vetoa, että Körkkö tekee todella monta maalia tällä kaudella. Vähintään 15. Perusteluna se, että kun on alakastin jengissä ja jos putki luistaa, tulee helposti huomattava määrä peliaikaa ja sitä kautta todennäköisesti maalitilikin karttuu. EHT yllättäjä?? Olisko liian kaukaa haettu, että murtautuisi pelaavaan EHT-rosteriin? Kuka ties.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse veikkailisin, Körkkö(Kärppä)-laseilla tosin, että Körkkö on ensi kaudella Sportin paras maalintekijä. Olen miestä pari kertaa aikaisemminkin käynyt puolustelemassa Sportin palstalla. Hyvä veto, joka myös lähtee nopeasti. Lisäksi kaveri on tarpeeksi fyysinen pärjätäkseen maalin edessä ja hakatakseen irtokiekkoja sisään. Myös liike on parempaa kuin esim. Luomalalla tai Kivimäellä. Ainut heikkous Körköllä on tuo pelikäsitys, joka on varmasti jopa Luomalaa huonompi, mutta oikeilla ketjukavereilla, kuka tietää mitä saa aikaan.
 

Klinga

Jäsen
Körkkö

Körkkö on ollut todella aktiivinen positiivisessa mielessä treeni peleissä, vaikka tehoja ei ole paljon tullut. Osana tätä selittää alemmissa ketjuissa peluuttaminen, mutta olen itse huomannut potentiaalin, joka toivottavasti antaa mahdollisuuden päästä ylempiin ja YV kokoonpanoihin. Käsiä ja vauhtia löytyy, siihen kun saadaan muutama onnistuminen päälle, niin nosto ratkaiseviin rooleihin tapahtuu.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toki Luomalan pelikäsitys on niin huono, että ketjukavereiden pitää hoitaa paikkojen luonti.

Luomalan pelikäsitys ei ole huono ja jos olisi huono, ei riittäisi että ketjukaverit hoitaa paikkojen luonnin. Vaikka Maven vierellä tuli piste-ennätys ,uskon Lutin olevan monelle yllätys ensi kaudella ja nimenomaan positiivinen sellainen. Luomala on Sportin kovin jätkä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Luomalan vauhti oli varsinkin siinä Hifki pelissä yllättävän hyvä, äijä meni ku rakeetti. Jos pystyy vetää joka matsi tolla speedillä....niin, niin, no, sanotaan vaan että hyvää tulee.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Luomala oli viime kaudellakin se kaveri, joka erottui liikkeellään ja tilannekovuudellaan. Ei vain osannut tehdä ylimääräisellä tilalla mitään. Lienee pelikäsityksen puutetta.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Luomalan pelikäsitys ei ole huono ja jos olisi huono, ei riittäisi että ketjukaverit hoitaa paikkojen luonnin. Vaikka Maven vierellä tuli piste-ennätys ,uskon Lutin olevan monelle yllätys ensi kaudella ja nimenomaan positiivinen sellainen. Luomala on Sportin kovin jätkä.

Rohkenen kyllä olla tästä eri mieltä. Paria viime kautta en toki miehen pelaamista ole nähnyt, mutta mieleen on jäänyt se että mitä enemmän Luomala on kiekossa pelintekovaiheessa sitä vähemmän ketju saa mitään aikaan. Yritystä ja vauhtiahan Luomalalta on aina löytynyt, mutta pelikäsityksessä mies antaa hirvittävästi tasoitusta.

Maven kanssa synkkasi toki hyvin eikä siitä kaikkea glooriaa Mavelle voi jakaa. Uskon Luomalan olevan joka tapauksessa tärkeä lenkki, varsinkin alkukaudesta.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Körkkö on ollut todella aktiivinen positiivisessa mielessä treeni peleissä, vaikka tehoja ei ole paljon tullut. Osana tätä selittää alemmissa ketjuissa peluuttaminen, mutta olen itse huomannut potentiaalin, joka toivottavasti antaa mahdollisuuden päästä ylempiin ja YV kokoonpanoihin. Käsiä ja vauhtia löytyy, siihen kun saadaan muutama onnistuminen päälle, niin nosto ratkaiseviin rooleihin tapahtuu.
Siis hetkinen.. en löytänyt mistään Sportin harkkapelien pistepörssiä, mutta eikös Körkkö ole yksi tehokkaimmista ?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Eipä siinä pistepörssissä paljoa lapsille olisi kerrottavaksi, mutt kyllä. Körkkö on nopeasti muistettuna yksi tehokkaimmista. Taitaa olla kaksi tai kolme kihausta, kun lasketaan Pitsi mukaan. Tessierillä taitaa olla jotain 3+1, jos oikeen muistan.
Tallbergilla lienee jotain pari pistettä.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Siis hetkinen.. en löytänyt mistään Sportin harkkapelien pistepörssiä, mutta eikös Körkkö ole yksi tehokkaimmista ?

Tällä samaisella sivulla oli, muutama viesti ylempänä... Laitetaan nyt se päivitetty lista tähänkin:

Immonen 0+3=3
Tessier 2+0=2
Körkkö 2+0=2
Peltola 1+1=2
Hattunen 1+1=2
Tallberg 0+2=2
Rekonen 1+0=1
Bertrand 1+0=1
Westermarck 1+0=1
Lindbohm 1+0=1
Generous 0+1=1
Gröndahl 0+1=1
Kujanpää 0+1=1
Kokkala 0+1=1
Luomala 0+1=1

Ja vähän ketjurulettia taas vaihteeksi...

Körkkö-Immonen-Fleury
Hattunen-Tessier-Bertrand
Tallberg-Kokkala-Kivimäki
Riska-Rekonen-Luomala

"Näillä mennään." -MV
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Nyt täytyy kysyä, että mistä tuo Bertrandin maali on taiottu? Hifkiä vastaan tekivät Lindbohm, Tessier 2, Körkkö ja Peltola ja Tepsiä vastaan Rekonen ja Körkkö.

edit. Ilmeisesti Pitsi mukana tuossa kun Westermarckiltakin löytyi byyri.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt täytyy kysyä, että mistä tuo Bertrandin maali on taiottu? Hifkiä vastaan tekivät Lindbohm, Tessier 2, Körkkö ja Peltola ja Tepsiä vastaan Rekonen ja Körkkö.

edit. Ilmeisesti Pitsi mukana tuossa kun Westermarckiltakin löytyi byyri.
Kyllä, Pitsi on mukana. Sieltä pisteille mm. Hattunen, Bertrand, Generous, Westermack ja Kokkala.
 

Kepittäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Näin eilisen ässä-pelin jälkeen täytyy jakaa hieman omia pohdintoja näistä meidän ulkkareista.

Kun on tullut seurattua fleuryn peliä kaukalossa, niin vaikka tulosta ei ole vielä tullut, silti fleuryn tekemisestä huokuu kova potentiaali olla kovan luokan pelaaja jopa liigassa.
Liukuu ajoittain nätisti maalipaikoille ahtaastakin tilasta hyvällä kiekon suojaamisella ja on kaverin veto tosi napakka.

Se on totta, että kaverilla on kyllä ollut paikkoja maalata, mutta osin huonon tuurin, veskan hyvyydestä tai omasta turhautumisesta johtuen ei ole onnistunut.
Johtuuko se sitten jäätävästä gorillasta selässä tai osittain paikoitellen siitä ettei pääse nauttimaan paremmasta tarjoilusta? Varmasti sekä että.

Itse kyllä jostain kumman syystä jaksan uskoa, että kun kaveri iskee pari häkkiä ja saa näin rentoutta tekemiseen niin tulee vielä olemaan vahvistus,ei välttämättä liigan tähtipelaajia, mutta ainakin sportin tähtiä.

Tessieristä taas sen verran, että en itse ole onnistunut havaitsemaan juuri mitään hyvää tekemistä miksi jaksaisin uskoa hänen olevan vahvistus.
Ottaa paljon tyhmiä jäähyjä, häviää kaksinkamppailja, eikä
pelinrakentamisessakaan mikään hääppönen.

Totta kai haluaisin uskoa kaverin syttyvän vielä, mutta se ei tunnu kovin realistiselta tämän hetkisten näyttöjen perusteella.

Kuten monet ovat todenneet, onhan joskus ihmeitäkin sattunut joidenkin pelaajien kohdalla, ja kaikki voi vielä muuttua, silti itse olen skeptinen asian suhteen.ei voi kuin todeta, että aika näyttää mikä Kanadan poika on miehiään.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tessieristä taas sen verran, että en itse ole onnistunut havaitsemaan juuri mitään hyvää tekemistä miksi jaksaisin uskoa hänen olevan vahvistus.
Ottaa paljon tyhmiä jäähyjä, häviää kaksinkamppailja, eikä
pelinrakentamisessakaan mikään hääppönen.

Noita jäähyjä se osaa tosiaan kyllä ottaa. Tainnut jokaisessa 60min ottelussa istua boxissa ja useammassa enemmänkin, kuin 2min. Turhautumista vai muuten vaan sakopää? Haiskahtaa pahasti muuan Aikins / Prudden-osaston miehiltä. Harmi, sillä meillä ei kyllä olisi tälläsiin yhtään varaa. Jos ei putki ala silti luistaan, kaveri koneeseen ja uutta arpaa tilalle. Jos ulostamaan lähdetään, mielummin sisään kyllä joku suomipoika.

Mahtaa olla muuten Sportin kalleimpia pelaajiakin lisäksi. Tessa ulos yhteisellä päätöksellä ja Viuhkola sisään. :)
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Noita jäähyjä se osaa tosiaan kyllä ottaa. Tainnut jokaisessa 60min ottelussa istua boxissa ja useammassa enemmänkin, kuin 2min. Turhautumista vai muuten vaan sakopää? Haiskahtaa pahasti muuan Aikins / Prudden-osaston miehiltä. Harmi, sillä meillä ei kyllä olisi tälläsiin yhtään varaa.

Ei kyllä aikaisemmin ole ollut mitenkään erityisen jäähyherkkä. AHL:ssä 236 ottelussa 77 minuuttia ja Allsvenskanissa 68 ottelussa 56 minuuttia. Euroopassa kuitenkin ottanut huomattavasti enemmän jäähyjä mitä rapakon takana. Suhteet AHL 0,32 min/ottelu ja Allsvenskan 0,82 min/ottelu. Liekö pelityylissä ja tuomarilinjassa sen verran sitten eroa, en tiedä.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Harkkapelit paketissa ja lopullinen pistepörssi näyttää tältä:

Immonen 1+3=4
Körkkö 3+0=3
Hattunen 1+2=3
Tessier 2+0=2
Peltola 1+2=3
Gröndahl 1+1=2
Fleury 1+1=2
Rekonen 1+1=2
Tallberg 0+2=2
Bertrand 1+0=1
Westermarck 1+0=1
Lindbohm 1+0=1
Generous 0+1=1
Kujanpää 0+1=1
Kokkala 0+1=1
Luomala 0+1=1
Kivimäki 0+1=1

Tuosta sen verran, että Immonen täysin oikeutetusti pörssin kärjessä. Taitaa lunastaa sen paikan ykkösen keskeltä. Tessier maaleista huolimatta ollut pettymys tähän mennessä. Körkkö on ollut mukava ja pirteä yllättäjä. Onneksi Fleurykin sai pistetilinsä avattua viimeisessä pelissä, ettei tarvi hirveä gorilla niskassa lähteä tosipelehin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös