Sportin treenimatsit 2014

  • 45 603
  • 103

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sellanen turnaus. Vaikka hopealle jäätiinkin, mielestäni saamme olla pojista oikein ylpeitä. Suuri yleisö varmasti veikkasi ettei päästä edes alkulohkosta jatkoon, mutta noin vain voitettiin koko oma lohko. Välierässä TPS ei ollut läheskään niin vaarallinen mitä se oli Kuparisaaressa keskiviikkona. Ekan erän jälkeen itseasiassa ihmettelin ääneen, voiko tosiaan olla sama porukka kyseessä. Joko Sport oli parantanut peliään keskiviikosta ihan helvetisti, tai Tepsi oli ihan yössä. Kallistun ensimmäisen vaihtoehdon puoleen. Finaalissa sitten ei ollut enää jakoja. Lukko oli päättänyt voittaa turnauksen kotiyleisön edessä ja kuitata alkusarjassa koetun tappion meille. Hyvin silti jaksettiin pistää kapuloita rattaisiin, vaikka pelaajien väsymys oli todella helposti huomattavissa katsomoon asti.

Päivän parhaat: ehdottomasti maalivahdit Toivonen & Hostikka. Molemmilla tarttui koppi hyvin, pari hyvää venytystä ja game-saveria. Hyvin löytyi viivasta lähtevät kudit kovankin ruuhkan seasta. Täysin puhtaat paperit molemmille. Pisti jopa vähän ihmettelemään, että miksi herroja on tällä palstalla niin kovasti parjattu, vaikka tekeminen näytti laadukkaalta ja itsevarmalta.

Muuta positiivista: Aleksi Rekonen on ihan helvetin kova aloittaja. Voitti selvästi reilusti yli 50% kaikista aloituksistaan. Pelaa muutenkin todella vahvasti kokoisekseen kaveriksi ja mailankäsittely on hyvää. Ohittelee ukkoja näppärillä harhautuksilla ja ajaa röyhkeästi maalille. Olin tyytyväinen sopimukseen ja nyt olen sitä vieläkin enemmän.

Pakit Raaka-Arska, Manninen ja Valkonen pelasivat henkilökohtaisella tasollaan hyvän turnauksen. Ei näkyviä suuria virheitä, perusvarmaa tekemistä. Eikö se niin ole, että jos et "näe" puolustajaa kentällä, niin se on hyvä juttu? Ei ainakaan tule mitään hazardeja mieleen näiltä herroilta ja Gröndahl siivoili mallikkaasti maalinedustaa kolaten mm. Niemisen helvettiin tilanteesta.

Ikävä sanoa, mutta Eetu Heikkiselle kuuluu eilisestä oikeutetusti kolme lampaanpersettä. Ei pysty pitämään juuri koskaan viivaa, maila pyörii kädessä syöttöjä vastaanottaessa ja hautoo kiekkoa liikaa omalla alueella, ja menettää sen todella helposti kärkikarvaajalle vaarallisessa paikassa. Eikä meinaa myöskään vauhti millään riittää liigatasolle, ikävä kyllä. Tällä tasolla Edun puutteet liikkeessä korostuvat entisestään.

Koko turnauksesta joukkueelle kouluarvosana 9+. Parempaa saatiin mitä odotettiin, ja yleinen mielipide Sportin materiaalia kohtaan on muuttunut melkoisesti eilisen perusteella Jatkiksen palstoilla.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Aivan helvetin hieno kuulla tänne kehitysmaahan, että juuri maalivahdit oli liekeissä. Toimiva maalivahtitandem on tärkeämpi, kuin se kuuluisa puoli joukkuetta.

Muistan vielä aivan liian hyvin viime syksyn ja ekat pelit, joissa Kuusela pelasi. Miestä oli hehkutettu maasta taivaasen, mutta otteet olivat jäätävän surkeat. Ajattelin heti, että tämäkö tulee olemaan meidän heikoin lenkki tulevalla sesongilla ja niinhän se tulikin olemaan, vaikka ei tietysti yhden miehen päälle voi koko paskalaaria kaataa. Maalivahti vaan on erittäin tärkeä lenkki ja he vetävät nämä treenimatsitkin jo ihan täysillä. Sportin kohdalla toimiva maalivahti vielä korostuu, koska nuori jengi edessä voi tulla olemaan todellisessa purjeessa kauden kuluessa, kun vastaan tulee kaikenmaailman Kärppiä jne. Upea alku!
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Unohtui edellisessä viestissä mainita, että nuorisokaarti etunenässä Westermarck ja Kiviranta pelasivat todella miehekkäästi eivätkä näyttäneen olevan purjeissa missään vaiheessa. Ainoastaan Väkelällä kädet tärisivät ja oli todella epävarma, mutta uskon tämän johtuvan enemmän jännityksestä kun ensimmäistä kertaa isojen poikien pelissä. Siltä se enimmäkseen ainakin katsomoon näytti. Vähän kun saa lisää rohkeutta ja muutaman peli alle niin hänestäkin saadaan varmasti ihan kelpo pakki rotaatioon. Pelasi muuten mm. ylivoimassakin laukoen Lukkoa vastaan ylärimaan. Ihan hyvä lämäri kaverilla.

Malkamäen loukkaantuminen näytti pahalta ja on todella ikävä juttu. Polvi näytti vääntyvän sivusuunnassa aika pahasti ja tuli välittömästi mieleen se Barkovin loukkaantuminen olympialaisissa. Toivotaan pikaista paranemista. Pakkeja, laadukkaita sellaisia, kun meillä ei tarpeeksi ole.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Minkälaisella taktiikan Tomek oli pojille luonut? Onko vielä kovaa maalille ja paljon vetoja? Hyvä että Sport pääsi vähän näpäyttämään arvostelijoita. Hyvä tästä vielä tulee. Tsemppiä alkukauteen.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Luottamusta on herättänyt Sportin treenimatsit ja arvostelijoiden lässyttäminen on jäänyt vähän vähemmälle. Vaasassa rakennetaan hienoa juttua. Ärsyttää vain nämä jo tässä vaiheessa tulleet loukkaantumiset, kuuluvat toki lajiin.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Sport pelasi erittäin hyvän turnauksen, vaihteeksi tälläistä positiivista lässyttämistä, jos te nyt kerran haluatte mielipiteen ilmaisua sellaiseksi kutsua.
Höntsäturnaus juu, mutta kuten jo aiemmin mainitsin toisessa ketjussa, niin Pelicans pelasi muutama kausi sitten hyvän Pitsin ja silloin se kantoi myös Liigassa melko pitkälle.
Kovin puntari tulee rospuutto aikaan, mutta sinne on vielä matkaa ja hyvä alku antaisi varaa hieman jossain vaiheessa lipsuakkin..jokaisella joukkueella on se heikompi jakso.
Joku Kärpät voi olla unessa kauden alussa, mutta Sporttien ja Ilvesten on napsittava silloin pisteitä ja Sport vaikuttaa valmiilta Liigan alkuun, tai ainakin etenevän hyvässä aikataulussa.

Ensimmäiseen Sportin matsiin on pakko mennä katsomaan paikanpäälle, kun kukaan ei osaa vieläkään sanoa, että minkälaista jääkiekkoa se joukkue pelaa ? :)..Minä voin vaikka yrittää kertoa sen sitten :)
 
Viimeksi muokattu:

Besser. W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä täytyy sanoa, että hyvältä tuntuu maalivahtien tilanne tällä hetkellä pitkästä aikaa! Ja kyllä liigan ja mestiksen eron on huomannut jo näinkin vähällä seuraamisella, mutta liiallisten johtopäätösten vetäminen tässä vaiheessa on turhaa ja ennenkaikkea turhauttavaa. Toisaalta ollaan aloitettu aika hyvin Top 1-4 joukkueiden kanssa(TPS ja Lukko), mutta yksittäisten pelien perusteella on vaikeaa vetää johtopäätöksiä. Hyvä pöhinä tuntuu joukkueesa olevan ja se jos jokin on tärkeää uudelle joukkueelle ja se on se juttu mikä kantaa jos kantaa! Toivotaan, että budjetissa on tammikuulle varaa lisähankinnoille, koska Malkamäki ei varmasti ollut viimeinen joka tippuu rosterista ja aika kapee nippuhan toi on, mutta toistaiseksi (näillä mennään sano Virmanen)
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Huudellaan täältä nyt näitä juttuja sitä mukaan kun mieleen tulee, ei aina muista kiteyttää kaikkia huomioita yhteen viestiin. Muistaako arvon palstaveljet mikä meillä oli murheenkryyninä melkein koko viime syksyn? Puolustus ja maalivahtipeli. No mulla on hyviä uutisia. Pitsissä vastaavasta ei ollut näkyvissä merkkiäkään. Puolustus ja maalivahtipeli oli turnauksen parasta antia. Jos noin hyvin organisoitu puolustus olisi meillä ollut viime kaudella Mestiksessä, niin ei oltaisi hävitty syksyllä peliäkään. Enkä tarkoita nyt sitä että siellä on toki pätevämpiä kavereita rivissä, vaan pelaajat todella tietävät tehtävänsä. Tähän vielä yhdistettynä kaksi mielestäni hyvin "stay-at-home" tyyppistä maalivahtia, jotka eivät hirveästi anna reboundeja ja malttavat pysyä tolppien välissä eivätkä ylipelaa tilanteita. Oma pesän hoito on siis ainakin tällä hetkellä kunnossa, tästä kertoo Pitsissä päästetyt vain kolme maalia neljässä pelissä, joista kolme selviä top-4 joukkueita vastaan.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Luottamusta on herättänyt Sportin treenimatsit ja arvostelijoiden lässyttäminen on jäänyt vähän vähemmälle. Vaasassa rakennetaan hienoa juttua. Ärsyttää vain nämä jo tässä vaiheessa tulleet loukkaantumiset, kuuluvat toki lajiin.

Kannattanee huomioida, että kyseessä on todellakin vain ja ainoastaan treenimatsit. En nähnyt Sportilta kuin yhden pelin ja se oli Ässiä vastaan. Siinä Sport oli omaan silmään täysin tuuliajolla, mutta voi olla että muut pelit oli parempia. En kuitenkaan tuostakaan ottelusta tekisi minkäänlaisia johtopäätöksiä tulevan kauden osalta.

Malkamäen loukkaantuminen oli huono juttu. Onko tietoa minkä pituisesta huilista on kysymys? Tosin Malkamäki on korvattavissa, tai ainakin pitäisi olla korvattavissa kun Liigaa pelataan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Minkälaisella taktiikan Tomek oli pojille luonut?

Enemmän tuli vielä keskityttyä yksittäisten pelaajien seurantaan, mutta sen mitä noista peleistä muistan, niin näyttivät pelaavan kiekkokontrollia.

Kannattanee huomioida, että kyseessä on todellakin vain ja ainoastaan treenimatsit. En nähnyt Sportilta kuin yhden pelin ja se oli Ässiä vastaan. Siinä Sport oli omaan silmään täysin tuuliajolla, mutta voi olla että muut pelit oli parempia.

Sport oli siinäkin pelissä hyvin mukana avauserän, mutta toisen erän Ässät vei täysin. Muut pelit olivat huomattavasti tätä peliä parempia.

Näyttää siltä, että valmennus on lähtenyt rakentamaan taktiikkaa erittäin viisaasti puolustuksen kautta, koska maalintekovoimaa meiltä ei niin paljoa löydy, että voitaisiin pelata hyökkäävällä pelityylillä. Pelinavaamista kun saataisiin vielä parannettua, niin sitä kautta saataisiin itsellekin enemmän maalipaikkoja.
 

Kepittäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kannattanee huomioida, että kyseessä on todellakin vain ja ainoastaan treenimatsit. En nähnyt Sportilta kuin yhden pelin ja se oli Ässiä vastaan. Siinä Sport oli omaan silmään täysin tuuliajolla, mutta voi olla että muut pelit oli parempia. En kuitenkaan tuostakaan ottelusta tekisi minkäänlaisia johtopäätöksiä tulevan kauden osalta.

Malkamäen loukkaantuminen oli huono juttu. Onko tietoa minkä pituisesta huilista on kysymys? Tosin Malkamäki on korvattavissa, tai ainakin pitäisi olla korvattavissa kun Liigaa pelataan.


Tosiaan hieno juttu, että sport näinkin hyvin pärjäsi pitsissä, mutta kesäpelit on kesäpelejä.

Nimittäin kun mietitään toissa vuoden pitsiä, niin siinä oltiin myös finaalissa, jossa myöskin kaaduttiin lukkoon numeroin 1-0.
Tämä tosin puhtaalla mestis-joukkoeella.

ja taas kun mietitään mikä oli kauden lopputulos, eli tiputtiin mestiksen pudostuspelien ekalla kierroksella jokipolle, niin en välttämättä vielä lähtis henkseleitä paukuttelemaan.

Kuten sanottu, ei mitään pois tästä turnaus menestyksestä, mutta töitä on tehtävänä vielä paljon ja luotetaan/toivotaan, että pelit jatkuu nousujohteisenä kauden edetessä.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Kepittäjän kanssa samoilla linjoilla. Tuloksellisesti hyvä Pitsiturnaus, mutta pelillisesti on vielä paljon tekemistä. Toissa vuonna tosiaan oltiin mestisjengillä myös finaalissa, ja silloin hyökkäyspelaaminen oli jopa paremman näköistä. Turnauksen parasta antia olivat ehdottomasti maalivahtipeli ja koko joukkueen puolustuspelaaminen. Kummankin maalivahdin eleetön ja rauhallinen pelaaminen antaa hyvän perustan selkeälle oman pään pelaamiselle. Pakit hoitivat maalinedustalkoot kiitettävällä tavalla. Osalla puolustajista ei oikein tahdo hauis riittää vihulaisten pysäyttämiseen laitakahinoissa. Selkeimmät puutteet meidän pakeilla on pelinavaamisessa ja kiekonkäsittelytaidossa. Tälle osastolle tarvitaan ehdottomasti ainakin yksi pelitaitava kaveri. Eihän meidän rahoilla mitään sateentekijää saada, mutta ominaisuuksista pitää löytyä kykyä pelinavaamiseen ja hyökkäysten rytmittämiseen sekä kiekonkäsittelytaitoa ja oivaltavaa pelin lukemista hyökkäyspään siniviivapelaamiseen.

Itse en hirveästi nähnyt Sportin pelitavassa kiekkokontrollia. Noin asia oli ehkä Ässät –pelin ensimmäisessä erässä ja alkusarjan Lukko –pelissä 1-1 maalin jälkeen. Minun mielestäni Sportin pelaaminen keskittyi enimmäkseen tiiviiseen puolustamiseen ja kiekonriistojen jälkeen nopeisiin harppuunahyökkäyksiin. Ja Sportin pelaajamateriaalilla tämä onkin ehkä se realistisin pelitapa. Kuitenkin hyökkäyspelaamiseen pitää saada uusia elementtejä. On pakko pystyä ”junttautumaan” vastustajan hyökkäysalueelle, ja saamaan siellä aikaiseksi pidempiä hyökkäyksiä. Nyt tällaista hyökkäyspään painetta ei kyetty tasaviisikoin juurikaan luomaan. Kiekottomana pelaaminen ja jatkuva puolustaminen on sekä fyysisesti että henkisesti kuluttavaa, ja näkyy varmasti tulostaululla 3x20 minuutin pelissä sekä pitkässä juoksussa sarjataulukossa. No, saikulta tulevat Immonen ja Kivimäki tuovat toivottavasti parannusta tähän asiaan. Samoin Tessierin ja Fleuryn pitää jatkossa nostaa tasoaan huomattavasti hyökkäyspelin avainpelaajina. Toki Fleury jo vähän väläyttelikin.

Tosiaan mitään pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei tällaisesta miniturnauksesta kannata vielä vetää, mutta Pitsiturnauksen kakkossija antaa varmasti positiivista buustia joukkueen tekemiseen. Sportin yritteliäs peli-ilme ja taistelutahto oli kyllä hyvää luokkaa, joka myös on ehdoton edellytys, jos aiotaan ensi kauden liigamittelöissä pärjätä. Joukkue on muuttunut viime vuodesta melko paljon. Samoin sarjataso ja rooli joukkueessa on monen pelaajan kohdalla uusi. Siksi vaatii aikansa ennen kuin palaset loksahtavat kohdalleen. Sportin pitäisi kuitenkin olla terävänä heti sarjan alkaessa, koska perinteisesti silloin pisteet ovat aavistuksen ”helpommassa”.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Itse en hirveästi nähnyt Sportin pelitavassa kiekkokontrollia. Noin asia oli ehkä Ässät –pelin ensimmäisessä erässä ja alkusarjan Lukko –pelissä 1-1 maalin jälkeen. Minun mielestäni Sportin pelaaminen keskittyi enimmäkseen tiiviiseen puolustamiseen ja kiekonriistojen jälkeen nopeisiin harppuunahyökkäyksiin.

Nopeat hyökkäyksetkin kuuluvat kiekkokontrolliin. Varsinkin noissa ensimmäisissä peleissä muistelisin, että yritettiin lähteä hitaillakin, mutta siinä tuli esiin juuri nuo mainitsemasi ongelmat pakkien pelinavaamisessa. Monella meidän puolustajista tuntui vielä olevan vaikeuksia pelinopeuden kanssa, mutta eiköhän tuo parane, kun saadaan kovia pelejä ja treenejä alle. Ainakin Heikkinen on vielä kaukana Mestistasostaan ja uskon myös Mannisen pystyvän parempaan kiekolliseen peliin.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mua ei ainakaan Pitsihöntsän peleistä oikeastaan edes kiinnostanut pelitapa, sen olemassaolo, toimivuus tai ei-toimivuus, vaan parasta antia oli yksittäisten pelaajien suoriutuminen kokeneempia ja taitavampia pelaajia vastaan. Esimerkkinä täälläkin jo aiemmin hehkutettu Aleksi Rekonen, joka kyllä näytti noissa peleissä että rahkeita on pelata monipuolisesti puolustussuunnan sentterin roolissa. Hänen kohdallaan nostettava esiin esimerkillinen karvaaminen tilanteessa, jossa taklasi ensin Niskalan irti kiekosta Lukon maalin takana ja löysi hyvällä syötöllä maalin kulmalle ajaneen Westermarckin joka pisti laatan häkkiin. Tästä kaverista tulee meille olemaan vielä paljon iloa, vaikka ei hyvistä käsistä huolimatta hyökkäyspäässä mitenkään maaginen olekaan. Mainitaan vielä tuo loistava aloitusvoittoprosentti, joka on vuodesta toiseen ollut Sportissa harvinaisuus. Kyllähän noita muitakin yksittäisiä pelaajia voidaan nostaa esiin, mutta palataan asiaan sitten kun ollaan saatu vähän lisää harkkapelejä alle.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Edellisen kanssa samoilla linjoilla. Ei siellä tarvi mielestäni edes näkyä vielä rontti viikon yhteistreenien jälkeen mitään sen ihmeempää pelisysteemiä. Enemmän tärkeää että yhteiset kuviot ja kaverit tulee tutuiksi. Samoin yksilöiden onnistumiset nostaa itseluottamusta, oli mikä matsi ikinä kyseessä. Kun onnistuu tänään, onnistuu helposti huomennakin. Itse en ole nähnyt yhtään matsia vielä, kiitos banaanivaltion paskan verkkoyhteyden, mutta aika moni on jo päässyt hehkuttamaan, että sekä Hostikalla että Toivosella on tarttunut hyvin kiekot kiinni ja se jos joku on tärkeetä meidän jengille. Tullaan kuitenkin olemaan puolustuskannalla suurin osa kaudesta ja varmasti välillä pahassakin pommituksessa, joten maalivahtien itseluottamus on entistäkin tärkeämpää.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
KooKoota vastaan häkin on jo vähän pakko heilua toisessakin päässä tai saa jo oikeasti miettiä, että ollaanko tässä menossa ihan oikeaan suuntaan. Kaiken järjen mukaan meidän pitäisi olla ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa Sport on hallitsevampi osapuoli. Silloin nähdään myös, että pysyykö meidän puolustus yhtä tiiviinä kuin peleissä, joissa ollaan oltu altavastaajia.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
KooKoota vastaan häkin on jo vähän pakko heilua toisessakin päässä tai saa jo oikeasti miettiä, että ollaanko tässä menossa ihan oikeaan suuntaan. Kaiken järjen mukaan meidän pitäisi olla ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa Sport on hallitsevampi osapuoli.

Onhan lauantaina selvä kasvojen pesun paikka KooKoota todellakaan aliarvioimatta. Tappiolla näen jo sieluni silmin, miten taas joidenkin toimesta käynnistetään keskustelua siitä, miten väärä joukkue nostettiin liigaan jne. *varovaisen sarkastinen hymiö*
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Oikeastaan se ei edes olisi mitenkään ihmeellistä, jos otettaisiinkin KooKoolta käkättimeen. Heillä on ollut pieni vaihtuvuus viime kaudesta ja joukkue on ainakin hyökkäyssuuntaan vahvistunut entisestään. Pelikaverit ovat tuttuja ja joillakin kentällisillä saattaa olla vanhat kuviot hyvin muistissa. Pakkikalusto heillä kuitenkin on taattua Mestis-tasoa, eikä maalivahdit vedä vertoja Toivoselle joka kaiken järjen mukaan on huomenna pelivuorossa. Mutta kaikesta huolimatta olisihan se saatanan noloa hävitä lauantaina ja kuten magnum ennusteli, parran pärinä väärän joukkueen nostamisesta olisi enemmän kuin varmaa.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Kaiken järjen mukaan Auren on huomenna maalilla. Tämä on kuitenkin treenikauden "helpoin" ottelu eikä heitetä miestä raiskattavaksi Zaborskyen ja Haatajien eteen. Pelasiko Jean edes Pitsissä?
 

Tuima

Jäsen
Tänään vastassa vanha rakas Kookoo.

Kokoonpanotkin tulivat SJL:n sivuille näkyviin: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=8&gid=2428

Hyvältä näyttää: Kokkala-Hattunen kaksikko miehittää Tessierin kanssa ykkösen syömähampaan. Immonen 2:sen keskellä ja Tallberg laidalla - vihdoin miehet kehissä, Fleury komppaamassa.

Suuri kummastus kuitenkin Kujanpään puuttuminen jälleen kokoonpanosta.
Eikö mies saa ollenkaan näytönpaikkoja (!!!), vai onko taustalla jotain loukkaantumista?
Henritius, toinen tryout, ollut aina (muistaakseni) kokoonpanossa. Näytöt valuu hukkaan, koska eikös testijakso kestänyt elokuun loppuun?
Kivimäki vieläkin teillä tuntemattomilla.
Nyt katsotaan jos ne maalihanat lähtis vihdoin auki!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Suuri kummastus kuitenkin Kujanpään puuttuminen jälleen kokoonpanosta.
Eikö mies saa ollenkaan näytönpaikkoja (!!!), vai onko taustalla jotain loukkaantumista?

Mistään mitään tiedä, mutta pakko tuossa on olla kyse loukkaantumisesta. Aikamoisessa kierteessä Kuja nyt on. Voi pian koko lupaavasti alkanut ura olla katkolla.. Voipi kausi jatkua Puna-ankkojen puolella höntsäillessä, jos nyt ylipäätään pääsee vielä tällä kaudella jossain pelaamaan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eiköhän Mirrin try-outia jatketa ainakin syyskuun loppuun, koska eihän mitään päätöksiä jatkon suhteen voi tehdä, jos hän ei ole päässyt edes pelaamaan. Sentteriosastolle tarvitaan kyllä varamiestä.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Voi myös olla, että Tomek ei juuri tämän loukkaantumisen takia halua jatkaa try-outtia. Kaikki kumminkin tietää miehen loukkaantumishistorian ja voi olla, että Kujanpäätä ei haluta stuntin rooliin. Vaikka taidot riittäisikin niin mitä jos jannu on klesana valmiiksi silloin kun Tessier, Immonen tai Kokkis tippuu kokoonpanosta? Stunttaa siinä sitten.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Surullista, niin surullista. Odotan jo koska iltapäivälehdet kirkuvat otsikoillaan "Mestis-joukkue pöllytti kabinetti-inhotusta!!!!" Taitaapa olla niin, että se apina ehti kiivetä selkään jo ennen tätä ottelua. KooKoon twitterin liveseurannan perusteella paikkoja on kyllä ollut runsaasti, mutta mistään ei sisään. Vastustaja taas on käyttänyt paikkansa tehokkaasti hyväkseen (esim. alivoimalla läpiajosta). Seuraavaan peliin melkein kaksi viikkoa aikaa. Omaa peliä ehtii toki hiomaan nyt hyvin kun on aikaa, mutta HIFK:n tasoista nippua vastaan ne onnistumisen ilot on kyllä jälleen kerran todella kovan työn takana. Red Ducksia vastaan harkkapeli, maalikarkelot ja peli-ilon palautus?
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Red Ducksia vastaan harkkapeli, maalikarkelot ja peli-ilon palautus?

Tai annetaan veskareille vapaata hyvin tehdystä työstä ja treenit tyhjiin maaleihin?

Fleuryn tehottomuus varsinkin surettaa minua. Tessieristä en maalitykkiä odottanutkaan. Ainoastaan TPS pelin nähneenä kysyn teiltä, jotka olette pelejä nähnyt enemmän: Onko Tessier saanut edes tarjoiltua paikkoja laitureille?

Toivottavasti näillä kavereille on vain jotain "ylimielisyyttä" treenipelejä kohtaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös