Sportin talous

  • 1 043 156
  • 3 440

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Se on vähän niin, että myös näillä sugar daddyillä täytyy olla aito rakkaus lajiin ja seuraan, jota he tukevat. Tottakai näkyvyys ja oman bisneksen mukanaolo mediaseksikkäissä karkeloissa on se, mihin homma perustuu, mutta jos se on ainut motiivi niin silloin ollaan juuri tässä tilanteessa, että tukea mietitään vasta näiden karsintojen aikaan. Ei siis puhettakaan, että avitettaisiin joukkueen rakentamisista Mestikseen tavoitteena nousu.

Mutta varmasti tekemistä on Sportinkin markkinointiosastolla, kuten ravimiljonääri lehdessä totesi. Pitäisi rohkeasti kartoittaa, missä rahaa on ja nöyrästi mutta rohkeasti markkinoida projektia.

Jos olisin ökyrikas niin kyllä minä kutsuisin Hiltusen ja Räsäsen palaveriin ja kysyisin mitä tarvitaan. Haluaisin antaa tukeni nimenomaan pelaajahankintoihin, sillä edellytyksellä että niitä nälkäisiä nuoriakin joukkueeseen mahtuu.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Tää tietty riippuu siitä, mitä Niksi kirjoittikin, mutta niin kovin monesta muustakin tekijästä. Jos ulkopuoliset tahot oikeasti rupee rahoittamaan Sportia, kuten nyt uhoavat, niin silloin sen perseen pitäisi kestääkin panostus. Tosin, kyllä mäkin pelkään pahasti, että jos tälläkin kaudella käy kuivat, eikä liigapaikkaa irtoa, haihtuu glory hunter-rahoittajatkin taas odottelamaan ensi kevättä ja uutta huumaa.
Juuri näin. Vaikka talous saadaankin hyvälle mallille Mestiksessä, ei Mestiksessä voi kumminkaan tehdä valtavan isoja panostuksia, jos ei jokin taho sponssaa siihen tahtiin, että voi jo Mestiksessä rakentaa joukkueen, joka pystyisi Liigassakin kamppailemaan esimerkiksi 10. sijasta.

Jos hakataan Mestistä ensi kaudella, niin vaikeata tulee taas olemaan mikäli jatketaan nykyisen kauden mallilla eli "minimipanostuksella" millä voi saavuttaa mestismestaruuden. Suurta yleisöä ei vaan kiinnosta nämä divariottelut, kun suurin osa joukkueista on vaan farmeja. En tiedä sitten miten hyvin Hiltunen ja Niemi ovat kyselleet pitkin Pohjanmaata, että onko jollain kiinnostusta hoitaa meidät mahdollisemman nopeasti pois Mestiksestä.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Toivottavasti tämä miljoonamiesten kiinnostus Sportia kohtaan jaksaa kantaa myös sinne kevääseen, kun aletaan rakentamaan ensi kauden (mestis) joukkuetta. Eipä tähän oikein muuta osaa nyt kommentoida.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Täytyy sanoa, että on se aika velho kaveri. Erittäin hienoa duunia, jos mies tämänkin keksi omasta hatustaan. Sanotaan, että moni muu ei olisi keksinyt.

Lahdessa myytiin "playoffs kausareita" jolla kausarin omistaja saa oman paikkansa pleijareihin ja joka on mallia tappiin asti eli sisältää kaikki mahdolliset 12 kotimatsia(hintakin sen mukainen). Pelaamattomat ottelut hyvitetään ensikauden kausariin. Lippupaketteja käytettiin myös Aravirran aikana silloin joskus ennen. Ymmärtääkseni sama systeemi on käytössä useilla paikkakunnilla.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sport taas luopui tälle kaudelle pleijarikausareista ja otti tämän karsinta "kausikortin" uutena objektina mukaan. Mielestäni hyvä, koska saatiin myytyä paljon myös kolmoskotipeliä jo nyt, vaikka ei ole edes tiedossa, pelataanko sitä. Mitään hyvitystä ei liene, eikä mielestäni tarvikaan antaa, vaikka tota kolmoskotipeliä ei pelattaisikaan.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Jos ulkopuoliset tahot oikeasti rupee rahoittamaan Sportia, kuten nyt uhoavat, niin silloin sen perseen pitäisi kestääkin panostus.

Uskoisin, että Sport pyrkii houkuttelemaan näitä yksityishenkilöitä seuran omistajiksi. Suunnattu osakeanti ei ole kovin iso projekti toteuttaa. Lisäpääoma tulisi sijoittaa fiksusti. Vähentää hallitsematonta lainaa (joo, tätä edelleen on) ja investoida kohteisiin, mistä saadaan liikevaihtoa ja tuottoa. Pelaajisto on äärimmäisen epävarma sijoituskohde, vaikka juuri tähän kannattajien äänekkäimmät rivit panoksia haluavatkin.

Sportin nykylinjassa on järkeä. Viime kaudella se vaati päätyyn menoa, että tehtiin voittoa. Nyt hyvällä taloudellisella tuloksella on tuuleteltu jo paljon aiemmin. Tämähän tarkoittaa sitä, että Sport on a) pystynyt karsimaan kulujaan vrt. viime kausi ja b) liikevaihto on kasvanut. Koska yleisömäärät eivät nousseet viime kaudesta tuntuvasti, on liikevaihtoa pystytty kasvattamana nimenomaan muualta kuin lipputuloista.

Nythän Sport on ilmoittanut, että myyntiosaston rekrytointien jälkeen tavoitteena on kasvattaa sitä osastoa n. miljoonasta 1,5:een miljoonaan. Kova tavoite, joka toteutuessaan lisää Sportin uskottavuutta liigakandidaattina aivan älyttömästi.

Mitä lipputuloihin tulee niin Sportille on ikävä kyllä käymässä niin, että normi runkosarjamatsi ei kiinnosta kannattajakunnan suurta massaa, vaan se on vakiintumassa 2200-2300 ihmiseen. Sitten kun panokset kasvaa, väkeä olisi tulossa niin maan perkeleesti. Mestiksen runkosarjamatsi on varmasti haasteellinen myydä, mutta näkisin, että oikeilla markkinointipanoksilla keskiarvo olisi hilattavissa tuohon 2500-2600 henkeen. Tuokin toisi mukavasti tuohta.

Loppukaneettini: pidetään tämä linja ja panostetaan joukkueeseen vain sen verran kuin on oikeasti varaa. Ei riskejä. Jo tämä taso (joukkue 350 000 euroa) näyttää riittävän, kunhan valmennus ym. on kunnossa. Se extra 50 000-100 000 tuohon ei välttämättä nosta joukkueen laatua samassa suhteessa. Laitetaan se lisäpanostus sitten, kun on varmasti pätäkkää.

Sitäkin voisi harkita, että jonain vuonna tehtäisiin tammikuussa pari kovaa täsmähankintaa, jos kassatilanne on hyvä. Näiden pitää toki sopia joukkueeseen jne., mutta se on toinen keskustelu.
 

cashew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Niin, sehän on kyllä varmaa että kukaan järkevä ihminen, oli sitten miljonääri tai miljardööri, ei sijoita rahojansa ilman selkeää näkemystä siitä itselle saatavalle hyödylle, useinmiten taloudelliselle hyödylle. Eli se on toisaalta utopiaa, että joku vaan maksaisi pelaajien palkkoja omasta pussistaan. Voihan se hyöty jollekin olla pelkkä mielihyvä itselleen tärkeän asian tukemisesta, mutta aika harvassa taitaa ne kaverit olla. Joku Raunio ja Laaksoharju nyt tuskin hirveillä tuotto-odotuksilla aikanaa rahoja tähän laittoi, mutta kuitenkin. Jos joku rahaa joukkueeseen sijoittaa, uskon että se tapahtuu nimenomaan noin kuin mendieta sanoi, saamalla osuuden joukkueesta ja sitä kautta pääsevänsä kiinni mahdolliseen myöhemmin liigasta tulevaan (hyvään?) businekseen.

Mutta edelleen, kuten aikaisemmin olen jo sanonut, uskon että nämä kaverit ovat kiinnostuneita lähtemään mukaan, kun a) tavoite on selkeästi liigassa ja kokonaispanostukset sen mukaiset ja b) paketin pohja on siinä kunnossa, että se ei räsähdä rikki saman tien kun vähän raskaampaa lastia ladataan kyytiin. Jälkimmäisen kanssa ollaan oikealla tiellä ja siitä tulee jatkossa myös pitää kiinni. Aikaisemminhan mm Tamin aikana satsattiin älyttömästi ja rakennettiin budjetti riskillä perustuen epävarmoihin tulonlähteisiin. Homman voi rakentaa niinkin, että suuriin panostuksiin käytettävät rahat ovat paljon varmemmalla pohjalla ja tulevat esim. näiden rahoittajien ja tehostetun mainosmyynnin kautta jo ennen kauden alkua.

Lipputulojen kanssa sitten hallittua riskiä. Ottelutapahtumasta toki yleisesti ottaenkin on varmaan enemmän euroja otettavissa oheismyyntiä tehostaen ja eteenpäin kehittäen. Tämä taas vaatinee kyllä tuota halliremppaakin, että tuo puoli saadaan toimimaan. Mutta esim. Ravintola Kotkanpesääkin voisi miettiä, miten sen saisi vielä tehokkaammin "julkiseksi" ravintolaksi. Kyllähän siellä toki lounasta nytkin myydään, mutta vähän piilossahan se on noin suurelta yleisöltä. Ainahan näihin joku riski sisältyy ja paskan kauden jälkeen turskaa tulee. Ei vaan saa tulla niin paljoa missään tilanteessa että tulevaisuus on uhattuna.

Näissä asioissa on mun mielestä menty kyllä todella paljon eteenpäin tämän kauden aikana ja tuntuu, että nyt osataan jo hyödyntää paljon paremmin mahdollisia tulonlähteitä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Niin, sehän on kyllä varmaa että kukaan järkevä ihminen, oli sitten miljonääri tai miljardööri, ei sijoita rahojansa ilman selkeää näkemystä siitä itselle saatavalle hyödylle, useinmiten taloudelliselle hyödylle.

Korjataan tähän heti, että kukaan tervejärkinen ei lähde jääkiekkobusinekseen ylipäätään sijoittamaan sillä ajatusmaailmalla, että teen tästä tilin vielä. Terkkuja Hjalmarille muuten.

Mutta asiaan. Mendietalta erittäin realistinen näkemys asiaan, vaikka harmikseni täytyy kyllä todeta, että iso pelko on perseessä, että normi tuulipukukansa jättää ensi kaudella taas tulematta syksyn ja talven pelihin, jos sarja on Mestis.

Mitä tulee noihin pelaajahankintoihin. Kyllä mulle kelpais sellanen nimimiehistö, mitä esim. Kärpillä oli nousuaikana, mutta realistista se ei kyllä ole, eikä järkevääkään.

Otan vielä esimerkkinä työnimen Marko Luomala. Jos esim. ostettaisiin Makke ensi kaudeksi meille nosua ajatellen, niin kusisin hunjaa, mutta silti. On järkevämpää ajatella asiaa oikeasti taloudellisista näkökulmista ja panostamalla juuri niihin laatutekijöihin, joista Mendieta jo mainitsi, kuin muutamaan starastatuksen pelaajaan. Jos näitä staroja hankitaan, niin silloin pitää olla enemmän, kuin erittäin huolellinen ja päättäväinen. Jos esim. Makke maksaa sen jotain 80000eur (en tiedä, onko yhtään oikein) ja taas samalla rahalla saa kolme Halavaa, niin kyllähän ne rahat kannattaa silloin ehdottomasti laittaa siihen Halava-trioon. Lisäksi tosta huolellisuudesta. Jos ja kun palkkaat huippupelaajan, on hän aivan varmasti sitoutunut yhteiseen projektiin allekirjoitustilanteessa, mutta kuinka onkaan sitten, kun tulee tosi kyseeseen. Joku tiistai-päivä, matka Kajaaniin, siellä joku mitäänsanomattomalta tuntuvat runkosarjapeli Hokkia vastaan ja vielä takasin himaan samana yönä. Siitä on glooria kaukana. Miten kaikenkokeneet liigastarat osaavat enää tuollaisesta nauttia? Onhan meillä juuri tästä kokemusta historiassa, että aika heikosti. Siksi pitää todella harkiten suorittaa hankintoja, vaikka tietty staroja jokainen meistä haluaakin. Jos sitten tulee joku Kuisla sanomaan, että Räpsällä on taivas rajana ja että hän rahoittaa, maksoi, mitä maksoi pelaajabudjetin, on tilanne hivenen eri. Tuo ei silti ole realiteetti ja toisekseen, silloinkin rahat tulisi suunnata mielummin edelleen laatutekijöihin, koska ei ne starat edelleenkään sitoudu, jos eivät ole sitoutuakseen. Maksaa palkan, kuka tahansa. On siis varmempi lähteä sillä 350k€ budjetilla ja satsata muutamaan täsmähakuun, kun miehittää koko joukkue pelkillä staroilla ja rahanpolttamisella.

Olipa pitkä teksti, mutta loppukaneetiksi. Kyllä, olen muuttanut näkemystäni jo hyvänaikaa sitten rosterin rakentamisesta. Sen verran on tässä vuosien saatossa tullut kynsille. Silti, onhan ne valmiit pelimannet kiinnostavampia, kuin never höörd Mestisjampat ja niitä ne tuulipukukansat tulee katsomaan.

Yksi kortti pitää silti väkisin nostaa pöydälle. Itse edelleen huudan yhden valkoisen intiaanin perään sillä ajatusmaailmalla, että hänen tyylisensä vetää kuitenkin sitä tuulipukumatskua sinne lehtereille muuten harmaaseen runkosarjapeliin. Halvalla tollanen pitäs silti saada ja heittää vaikka katsomoon sitten pleijareiden aikana, jos muuten ei jalka liiku. Tiedän, syö pisteitä tyhmillä jäähyillä, mutta markkinointiin kuuluu myös riskitekijät ja "PR", jota mm. Forsbacka edustaa.
 
Forsbackan tilanne taitaa olla niin ja näin Kouvolassa ainakin, koska ilmeisesti KooKoo haluaisi miehen halvalla, mutta onko sitten Patun pyyntö jossain korkeammassa luokassa? Loppukaudesta mies vähän petti, mutta ei voi olla vähättelemättä hänen merkitystään runkosarjassa, kun sikailu joukkueta kohtaan loppui hänen pelaamissaan otteluissa täysin. Jos ei Kouvolassa jatka, niin Vaasassa puhelimet kuumiksi. Olettehan te ennenkin näitä KooKoo-miehiä ottanut sinne.

Patu kuuluu Mestikseen!
 

cashew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Korjataan tähän heti, että kukaan tervejärkinen ei lähde jääkiekkobusinekseen ylipäätään sijoittamaan sillä ajatusmaailmalla, että teen tästä tilin vielä. Terkkuja Hjalmarille muuten.

Ei toki. Etenkin jääkiekkojoukkueen omistaminen sinänsä toki harvemmin on businesta, mutta kyllä tukijat, etenkin yritykset, olettavat saavansa jotain takaisinkin. Samaten suurin osa myös omistamaan lähtevistä olettaa saavansa siitä jollain aikajänteellä jotain hyötyäkin. Rikastuvansa tuskin kukaan olettaa, mutta ilman mitään oletusta takaisinmaksusta harvempi leikkiin lähtee. Useinhan tuo on jotain välillistä, kuten oman yrityksen julkikuvan kiillottamista tai muiden liiketoimien edistämistä postiivisen julkisuuskuvan ja jopa "kiitollisuudenvelan" kautta. Aikaisemmin riski sille, että Sportiin sijoittaessa kaikki rahat katoavat kankkulan kaivoon on ollut aivan liian suuri, että kukaan näistä alueen rahamiehistä olisi siihen suuremmassa mittakaavassa lähtenyt (lukuunottamatta näitä jo aiemmin mainittuja paria enkeliä). Siksi tämä pohjien rakentaminen ja uskottavuuden luominen on erittäin tärkeää. Niin kauan kun firma on pystyssä eikä mene konkurssiin, on siihen sijoitetuilla rahoilla joku arvo.

Malttia tähän rakennukseen tosiaan toivoo, mutta toisaalta on varmaan melkoista tasapainoilua pitää yleisön kiinnostus yllä vuodesta toiseen ilman selkeää liigaprojektia ja valita se "oikea" hetki sille superkaudelle tai kahdelle. Toivotaan, että toimistolla osaavat homman suunnitella ja kommunikoida oikein ja että vaasalaisten kiinnostus säilyy. Vaikka mitä supertähtiä tänne vetäisi, niin en toisaalta usko, että runkosarjan yleisökeskiarvoa saadaan muutamaa sataa ylemmäksi kuitenkaan Mestiksessä.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Hyviä kirjoituksia. Haluaisin itsekin vielä korostaa, että missään nimessä en halua paluuta vanhoihin aikoihin, että hutkimalla hankitaan pelaajia rahan voimalla (sikäli kun Sportissa nyt on koskaan isoa rahaa ollutkaan). Pitää olla laadukas strategia, mihin pelaajapolitiikka perustuu. Sellaista on myös rahamiesten ja lätkäjätkien helpompi lähteä tukemaan. Mitään sitoutumiskyvytöntä muukalaislegioonaa ei kannata lähteä rakentamaan - waste of money. Mutta ei ole myöskään realismia odottaa, että liigakarsinnat voidaan voittaa pelkästään prospekteilla. Tarvitaan sekä raakoja ammattimiehiä että nälkäisiä prospekteja. Ei varmaankaan löydy montaa Sport-kannattajaa, jotka eivät toivoisi näkevänsä vaasalaisia/pohjalaisia pelaajia joukkueessa. Mutta sitten tulee se iso MUTTA: Ne kokeneet ja taidollisesti ammattimaiset ykköskentän profiilipelaajat. Niihin tulisi satsata, ja mahdollisesti isollakin rahalla jos sellaisia löytyy. Kova ammattilaisykköskenttä + huikeajamppa maaliin ja sitten Pohjanmaan parhaimmat kiekkotoivot mukaan ja muutama muu mestistason kärkipelaaja. Tällä konseptilla toivoisin voitavan nousta liigaan pelaamalla (ellei nyt sitten yllätetä ja nousta).
 

jaetski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onpas tasokasta keskustelua!!

Uskon että monella pelaajalla kyllä on haluja olla mukana tämmöisessä projektissa, ehdottomasti. Aikaisemmin joku jo tarrasi siihen olennaiseen, jos olet raudan kova ammattilainen niin miten jaksat lähteä jonnekkin Heinolaan tai Lempäälään ja vielä olla motivoituneena? Sanoisin että jos Sport jossakin vaiheessa tekee taas kovan satsauksen (huom, ei riskillä, konkkapuheet saavat Sportin osalta olla historiaa) niin rungon pitää olla erinomainen ja koostuu nuorista ja nälkäisistä. Voisi jopa olla sellainen joukkue kuten nyt ja joka hallitsee tiiviin puolustpelin. Sitten tammikuussa nämä "starat" hankitaan jotkat sitten ratkovat pelit meille.

Muussa tapauksessa tänne tulee vain random rahastajia ja jäähdytteilijöitä.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kannattajien oma pelaaja

Sportin omalle sivulle olen laittanut idean Kannattajien omasta pelaajasta. Käykääs tsekkaamassa ja kommentoimassa. Voitaisiin tehdä TAAS jotakin ainutlaatuista. Asiasta mainittu myös Sportin naamakirjassa, Red Armyn naamakirjassa ja Southern Red Armyn sivulla. Ultrasien sivuilla ei vielä taida olla.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Voitaisiin tehdä TAAS jotakin ainutlaatuista.

Mainittakoon, että Leo Komarovin isä - Alexander Komarov - tuli joskus way back Sportiin nimenomaan kannattajien hoitamalla rahoituksella. Komarov ei kuitenkaan tienannut itselleen koko kauden sopimusta. En muista miksi.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Joo, tätä kannatetaan. Hieno ele, että me rahvaat fanitkin kannetaan kortemme kekoon mikäli haluamme kehittää Sportia liigakuntoon. Ei voi kukaan tällaisen tempauksen jälkeen ainakaan syyttää, että ollaan laittamassa pelkästään poroporvarit maksumiehiksi. Liiga-Sport on koko Pohjanmaan asia ja kaikkien lisääntyvää taloudellista tukea tarvitaan. Liiga ei tule kuin Manulle illallinen.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Kyllähän tuollaiseen voisi lähteä mukaan. Tietysti asian toteuttamisessa on paljon kysymysmerkkejä.

Sport on muuten viime vuosien otteilaan ja muuttuneella organisaatiolla viimeistään saanut aikaan sen, että täytyypi ostaa elämän ensimmäinen kausikortti ensi kaudeksi. Toki en sitten tiedä, häviääkö seura tässä rahaa, koska aikamoisen läjän euroja toin viime vuonnakin irtolippuina seuran kassaan. Toki oli sielä joukossa muutamia ilmaispelejä ym.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jokainen vain ilmoittamaan kantansa myös Sportin sivuille. Kasvava virta siellä lisää virtaa. Turhaan me loputtomiin huudellaan miljönäärejä jeesiin, tehdään itsekin jotakin tavanomaisesta ottelulipun ostamisesta poikkeavaa. Niin rakas Sport meille monille on.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kyllä. Ja mitä enemmän näkemyksiä, sitä paremmin homma lähtee realisoitumaan. Kyllä me oma pelaaja ostetaan ja vittuillaan sit liigafaneille, kun niillä reppanoilla ei edes ole omaa pelaajaa karsinnoissa. Siis Ipalle ensi keväänä.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Päivän Pohjalaisessa Hiltunen arvioi tilikauden liikevoiton huomattavasti paremmaksi kuin viime tilikaudella jolloin se oli 118 291 euroa. Hiltunen toivoo tuloksen sijoittuvan 200 000 - 400 000 välille. Heikki tuumaa olevansa äärimmäisen pettynyt mikäli tuon alle jäätäisiin. Kyllähän tuo 400 000 euroa kuulostaisi erittäin hienolta jos siihen päästäisiin, wau.

Nyt alueen yrityksiä ja liike-elämää haetaan erilaisilla keinoilla mukaan toimintaan useammaksi vuodeksi jolla Sportin unelma voidaan toteuttaa - nousu liigaan.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vaasan Sportin kotisivujen mukaan perjantaina 15.6 julkistetaan kauden 2011-2012 taloudellinen tulos Sport kick off-tapahtumassa. Tätä tapahtumaa ainakin minä odotan suurella mielenkiinnolla. Heitetäänpä villi veikkaus - 150 tonnia plussaa. Enemmänkin saa olla.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Odotin suurta voittoa, mutta onhan tuo nyt jo ihan käsittämätön lukema. Hienoa työtä kautta linjan. Juuri näin!
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Olen sanaton. Tulos on huikea. Tuohon ei pysty yksikään kakkosliigan seura Suomessa, oli laji mikä tahansa. Hyvin harva ykkösliigan seura, oli laji mikä tahansa. Pystyykö muuten kukaan?

Vihdoinkin saa olla ylpeä seuran taloudenhoidosta, toista vuotta peräkkäin. Nostan hattua todella korkealle seuran hallitukselle, sekä Jyrki Niemelle.

Kiitos!
 
Olen sanaton. Tulos on huikea. Tuohon ei pysty yksikään kakkosliigan seura Suomessa, oli laji mikä tahansa. Hyvin harva ykkösliigan seura, oli laji mikä tahansa. Pystyykö muuten kukaan?

Vihdoinkin saa olla ylpeä seuran taloudenhoidosta, toista vuotta peräkkäin. Nostan hattua todella korkealle seuran hallitukselle, sekä Jyrki Niemelle.

Kiitos!

Miksi ei pystyisi? Finaalit ja karsintojen paketit niin mikä tosta tekee mahdottoman? Toiset joukkueet tekee jo positiivisia tuloksia pelkällä runkosarjalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös